Volvo S60

Áttekintés

Dinamikus elegancia

Az új Volvo S60 sportszedán újraírja a vezetés történetét. A könnyed teljesítmény és az ösztönösen kezelhető technológia találkozása a kényelmet a vezethetőséggel kombináló, kifinomult futóművel. Ráadásul a választható üzemmódok révén Ön mindig dinamikus vezetési élményben részesül.

*Az árakkal, garanciákkal, kiegészítő csomagokkal felmerülő kérdések esetén, kérjük keresse értékesítő kollégáinkat, akik minden kérdésre igyekeznek választ adni.

A belső teret az Ön igényeit szem előtt tartva alakítottuk ki: a könnyen kezelhető, online technológiák olyan kényeztetéssel társul, amelyet kizárólag az emberközpontú innováció és az elegáns skandináv dizájn egysége képes biztosítani.

 

 

 Takarékos teljesítmény

Erőteljes menetdinamika, takarékos motorok, emissziómentes közlekedésre alkalmas plug-in hibrid modellek.

 

 

 Kényelem öt főre

Az S60 pihentető kényelmet biztosít mind az öt utasa számára. Az első, valamint a hátsó szélső ülések kívánságra fűthetők.

  

 

 Tágas csomagtartó

Az S60 tágas, 442 literes csomagtartója a 60/40 arányban osztott hátsó ülések (opció) ledöntésével tovább bővíthető.

  

 

 Erőteljes reagálás

Hatékony könnyű benzinmotorok és plug-in hybrid erőforrások, melyek gyorsan reagálnak.

 

Dizájn

Céltudatos formatervezés

Az S60 kialakítása a vezetés örömét szolgálja. A plasztikusan megformált oldalfalak, a kecses profil és a hátsó kerekek fölé feszülő, izmos vállak tovább erősítik az autó sportos kiállását. A skandináv elegancia és a dinamikus karakter együtt határozott, céltudatos személyiséggel ruházzák fel az autót. Az S60 magabiztosan hirdeti, mire is képes az utakon.

 

 

 A dinamizmus a részletekben rejlik

Jellegzetes részletei még erőteljesebbé teszik a a Volvók új generációját képviselő S60 markáns személyiségét. A határozott hűtőmaszkon büszkén feszít a Volvo emblémája, a hosszú motorházfedél és a mélyre nyúló lökhárító elemi erőről tanúskodnak. A Volvo Cars karakteres, T elrendezésű LED-es fényszórói éjjel és nappal egyaránt összetéveszthetetlen megjelenést kölcsönöznek a modellnek. Hátul a csomagtér felfelé lendülő pereme teremt még sportosabb hangulatot, egyben jobb nagysebességű aerodinamikai adottságokat.

  

 

 Tiszta teljesítmény és takarékosság

Az S60 T6 Twin Engine és T8 Twin Engine modellváltozatainak négyhengeres benzinmotorra épülő plug-in hibrid hajtáslánca kiemelkedő teljesítményt kínál, sokodalú és takarékos. Bármire van szüksége, az S60 Twin Engine modellek képesek megfelelő üzemmódot ajánlani hozzá. A Pure üzemmód az átlagos napi ingázáshoz elegendő, károsanyag-kibocsátás nélküli elektromos meghajtást biztosít, míg a Power üzemmód a lehető legerőteljesebb gyorsítóképességről gondoskodik. Az alapértelmezett Hybrid üzemmódban az autó maga dönti el, éppen melyik erőforrással - esetleg mindkettővel - üzemeljen, hogy a lehető legtakarékosabban és legkellemesebben utazhassunk.

  

 

 Innovációval a teljesítményért

Az S60 modell innovatív motorcsaládja az erőteljes teljesítményt kedvező károsanyag-kibocsátással és csekély üzemanyag-fogyasztással társítja, így Ön felelősségteljesen aknázhatja ki a rendelkezésre álló erőt. Mindegyik motor négyhengeres, közvetlen gázreakcióikról turbófeltöltés gondoskodik.  A T6 motor esetében ezt kompresszor egészíti ki, így biztosíta még robbanékonyabb erőkifejtést alacsony fordulatszámon. A hajtóerő finoman kapcsoló sebességváltókon - nyolcfokozatú Geartronic automata váltón keresztül jut el a hajtott kerekekhez.

 

Élmény

Kiegyensúlyozottság. Magabiztos kiállás. Irányíthatóság.

Az S60 futóműve a kényelem és a precíz irányíthatóság optimáls egyensúlyával csábít vezetésre. A precíz, kezes kormányzás közvetlen kapcsolatot teremt az úttal. A kettős keresztlengőkaros első felfüggesztés és a Volvo innovatív integral hátsó felfüggesztése minimális tömeget és precíz irányíthatóságot kínál, így biztosítva a kezes, dinamikus vezethetőséget.

 

 

 Haladjon a maga útján

Az S60 az Ön hangulatához igazodó, személyre szabott vezetési élmény érdekében különböző üzemmódokat kínál. A motor, az automata sebességváltó, a kormánymű, a fékrendszer és a menetstabilizáló elektronika háromféle alapbeállításban működhet, amelyek a dinamikus vezetést, a komfortos utazást vagy a takarékos, tiszta üzemű közlekedést részesítik előnyben. Az Individual üzemmód pedig lehetőséget nyújt a beállítások egyéni kombinálására. A plug-in hibrid modellek AWD összkerékhajtási üzemmódot is kínálnak.

  

 

 Precíz irányíthatóság

Az opciós Four-C aktív futómű olyan elektronikusan vezérelt lengéscsillapító rendszer, amely révén a S60 még pontosabban követi az Ön elvárásait. Az innovatív rendszer folyamatosan elemzi az aktuális útviszonyokat és a vezetési stílust, majd a lengéscsillapítók működését ezekhez optimalizálva megteremti a kényelem és a precíz vezethetőség ideális egyensúlyát. Az egyes üzemmódok között váltva a Four-C rendszer is módosítja a futómű-beállításokat, így az autó mindig pontosan úgy viselkedik, ahogy Ön szeretné.

  

 

 Powered by Bowers & Wilkins

A Bowers & Wilkins audiorendszer az S60 felső kategóriás zenei rendszere. Az 1100 wattos, 15 hangszórós rendszer háromféle hangzásmódja - Stúdió, Színpad vagy Göteborgi Koncertterem - révén a zenéhez vagy pillanatnyi kedvéhez hangolhatja a beállításokat. Az olyan részletek, mint a nemesacél hangszórórácsok, a Bowers & Wilkins logók vagy a jellegzetes sárga hangszórótölcsérek exkluzív hatást ébresztenek az utastérben. A rendszerhez tartozó különleges, az autó karosszériájába beépített, szellőztetett mélynyomó telt, részletgazdag mélyhangokat biztosít.

  

 

 Harman Kardon Premium audiorendszer

A kiváló minőségű, 600 wattos Harman Kardon Premium audiorendszer 12 csatornás erősítőn és 14 hangszórón keresztül tölti meg az utasteret tiszta, erőteljes hangzással. Az elismert audio-specialista Harman Kardon bevonásával kifejlesztett, innovatív Dirac Unison hangolószoftvert alkalmazó rendszer az egyes hangszórók hangzását külön-külön optimalizálva biztosít kiemelkedő zenei élményt minden utas számára. Az automatikus szintszabályozás állandó hangerőt biztosít, a teljesítményt különleges algoritmusok igazítják a külső zajszinthez.

 

Kényelem

Fényűző skandináv belső tér

Letisztultság, minőség, célszerűség: ezek a skandináv belsőépítészet legfontosabb jellemzői, és ezek az értékek határozzák meg az S60 belső terét is. Köszöntjük az ihletadó, rendezett térben, ahol megízlelheti a fényűzést, és a vezetés élményére összpontosíthat.

 

 

 Modern kézműves mestermunka

Az S60 élvezetes vezetésre termett. A kecses központi érintőkijelző ösztönös kezelőközpontként szolgál, míg az egyedülálló légbeömlők kecses, fémhatású szabályozókat kaptak, rombusz mintázattal. Ugyanez a felületkidolgozás köszön vissza a motorindító gombon, az üzemmódválasztón, valamint a kormánykeréken elhelyezett kezelőszervezeken. Az R-Design felszereltségi szint Metal Mesh Aluminium dekorpaneleivel, valamint kontrasztos öltésekkel varrott üléseivel, padlókonzol-borításával, ajtókárpitozásával és váltószoknyájávak az autó sportos természetét hangsúlyozza ki. Az Inscription felszereltségi szint egyedi kivitelű Driftwood fa dekorpaneleket kap.

  

 

 Legendás üléskomfort

A Volvo Cars ülései legendásan kiváló kényelmet nyújtanak akár a leghosszabb utakon is. Az S60 fedélzetén új generációs ülések gondoskodnak arról, hogy minden utazás után frissen, kipihenten szálljanak ki az autóból.  Az alapkivitelű Comfort ülések motoros magasságállítást kínálnak. A felszereltségi szinttől függően szériakivitelű vagy opciós Contour ülések még határozottabb oldaltartást biztosítanak, valamint több irányban állítható deréktámasszal és kihúzható combtámasszal segítik a kényelmes utazást.

  

 

 Emberközpontú technológia

A központi érintőképernyőn keresztül természetes könnyedséggel teremthet kapcsolatot az S60 modellel. Álló formátumú kijelzőjén könnyen, minimális görgetéssel jeleníthetők meg az információk; a különleges tükröződésmentes bevonattal ellátott, 9 colos kijelzőt akár kesztyűben is kezelheti.

  

 

 Ablak a magas égre

Az S60 opciós panoráma teteje napfényben füröszti a belső teret. A hatalmas üvegfelület révén mindkét üléssoron a szabadság érzetét kelti, ugyanakkor a különleges, színezett üveg mérsékli az átmelegedést és távol tartja az UV-sugárzást. A motoros mozgatású árnyékolóval távol tarthatja az utastértől a tűző napfényt; ha pedig friss levegőre vágyna, a tető első eleme kibillenthető vagy eltolható.

  

 

 Kapcsolódva szebb az élet

Az S60 kapcsolódási szolgáltatásokra épülő funkciói zökkenőmentesebb utazási élményt, folyamatos online kapcsolatot és felszabadító zenei élményt biztosítanak. És mivel a Volvo Cars innovatív megoldásait maximálisan emberközpontúra tervezzük, ezek a funkciók a lehető legegyszerűbben kezelhetők.

  

 

 Új audio élmény

Az intelligens technológiák és a zökkenőmentes okostelefon-integráció révén Ön kényelmesen élvezheti kedvenc zeneszámait, podcastjait az S60 fedélzetén. Az integrált Spotify alkalmazás révén ehhez még csak telefonját sem kell csatlakoztatnia a rendszerhez. Az Apple CarPlay támogatás lehetővé teszi az Apple iPhone csatlakoztatását. A rendszer az Android Auto funkciót is támogatja. A szórakoztató funkciók gazdag választéka az autó ösztönösen kezelhető középkonzoli érintőképernyőjéről vagy hangvezérléssel irányítható.

  

 

 Egyszerűbbé teszi az életet

A Volvo On Call alkalmazás összekapcsolja a tulajdonos telefonját, táblaszámítógépét vagy hordható elektronikus készülékét az S60 modellel, ezzel egyszerűbbé és élvezetesebbé téve minden pillanatot. Az egyszerű kezelőfelületen keresztül egy sor hasznos szolgáltatás érhető el, az S60 előfűtésétől vagy előhűtésétől kezdve a központi zár távvezérelt működtetésén át az autó pontos tartózkodási helyét megmutató - zsúfolt parkolókban különösen hasznos - funkcióig.

 

Biztonság

Biztonságosabbra tervezve

Az S60 modellt a Volvo Cars több évtizedes tapasztalata és innovációi tették a lehető legbiztonságosabbá Ön és utasai számára. A védvonal elsődleges eleme az utasokat védelmező, merev biztonsági utascella; az első és hátsó gyűrődőzónák ütközés esetén a lehető legtöbb energiát vezetik el ettől az utascellától.

 

 

 Felülről nézve

Az S60 külön megrendelhető 360 fokos kamerarendszere a nagyméretű központi monitoron megjelenő madártávlati képen mutatja meg az autót és annak környezetét, és ezzel leegyszerűsíti a parkolást. Segítségével azokat a tárgyakat és járműveket is észlelheti, amelyeket az ablakokon kitekintve vagy a tükrökbe pillantva talán észre sem venne. A rendszer különösen hasznos, ha szűk helyen kényszerül manőverezni.

  

 

 Pihentetőbb vezetés

A Pilot Assist technológia sűrű forgalomban pihentetőbbé teszi a vezetést. Ez a félautonóm technológia az adaptív tempomat funkcionalitására épül: automatikusan tartja az előre beállított sebességet, illetve az elöl haladó jármű mögötti követési távolságot, valamint finom kormánymozdulatokkal segít Önnek a sáv középvonalában tartani autóját. A Pilot Assist 130 km/óránál nem nagyobb sebességeknél üzemképes, megkönnyítve a vezetést sűrű forgalomban.

  

 

 Lásson többet, utazzon biztonságosabban

A Volvo innovatív City Safety funkciója az S60 utasain kívül a gyalogosokra is ügyel: folyamatosan figyel a fenyegető veszélyhelyzetekre, és segít elkerülni azokat. Az S60 elé kerülő más járműveket, kerékpárosokat, gyalogosokat vagy nagy testű állatokat radar és kamera segítségével azonosítja, éjjel vagy nappal. Amennyiben ütközés közvetlen veszélyét észleli, figyelmezteti a vezetőt, és ha az nem reagál, a City Safety automatikusan működésbe hozza a fékeket, megelőzve az ütközést vagy enyhítve annak súlyosságát. Az S60 City Safety rendszere aktív kormányzás-támogatás (Steering Support) funkciót is tartalmaz, amely segít a vezetőnek hatékonyan és biztonságosan kikerülni a veszélyforrást.

  

 

 Jó úton jár

Az alapfelszerelés részét képező útelhagyást gátló technológia segít megelőzni, hogy az S60 a vezető szándéka ellenére letérjen az útról. Az innovatív rendszer 65-140 km/óra közötti sebesség mellett képes érzékelni, ha a jármű a vezető szándéka ellenére elhagyni készül az utat. Ilyenkor a kormányzásba beavatkozva, szükség esetén a fékeket is működtetve tereli vissza a járművet a helyes irányba.
Amennyiben az autó mégis elhagyja az utat, a Volvo egy másik innovációja: az útelhagyás utáni védőrendszer igyekszik csökkenteni a sérülések súlyosságát. A rendszer első ülésvázakba beépített energiaelnyelő szerkezete kemény földet érés esetén képes elnyelni a függőlegesen ható erőket, míg a csomaghoz külön rendelhető, speciális biztonsági övek már a becsapódás előtt megfeszülve szorosan az ülésben tartják az utasokat.

 

Kapcsolat

Érdeklődik a jármű iránt? Kipróbálná?

Kérjen ingyenes visszahívást,
vagy hívjon minket a +36 1 7766 500-as telefonszámon!


Visszahívjuk?

+36

* A megadott telefonszámot nem használjuk fel későbbi, marketing célú megkeresésre.

Szeretne értesülni ha olcsóbb ez az autó?


* Feliratkozásával elfogarja adatkezelési szabályzatunkat.
Update cookies preferences