Hyundai IONIQ 5

Áttekintés

Megérkezett az elektromos mobilitás jövője.

Az IONIQ 5 érkezésével a jövő mobilitása kézzel fogható, mindennapi valósággá válik. Az úttörő, elektromos kompakt szabadidőjárművel minden helyzetet uralhat: kompromisszumok nélkül segít Önnek, hogy hozzájáruljon a világ alakulásához.

 

 

Fenntarthatóság.

Az IONIQ 5 utasterében széles körben találkozhatunk környezetbarát anyagokkal. A tetőkárpit, a padlószőnyegek és az üléshuzatok gyártásánál például cukornádból kinyert nyersanyagokat használtak fel. Ez nem csupán újrahasznosítható, de szépséges is.

  

 

Technológia.

A 44 colos, fejlett head-up kijelzőnek köszönhetően az egész szélvédő kijelzővé válik, amely segít Önnek eligazodni a világban. Az IONIQ 5 az első olyan Hyundai modell, amely 2. szintű autonóm biztonsági technológiával rendelkezik.

  

 

Ultragyors töltés.

Az IONIQ azon kevés autók egyike a kategóriában, amelyek 800V-os akkumulátor rendszert alkalmaznak. Ez ultragyors töltést, megbízhatóan magas szintű teljesítményt, valamint optimális tömeget és helykihasználást eredményez.

  

 

Ötéves, kilométer-korlátozás nélküli garancia.

Mint minden Hyundai gépkocsi, az IONIQ 5 is a létező legmagasabb minőségi elvárások szerint készül. Ezt ötéves, kilométer-korlátozás nélküli garanciával támasztjuk alá: így Ön anélkül élvezheti az életét, hogy autója miatt kellene aggódnia. Élvezze az autóipar egyik legkiválóbb garanciális konstrukcióját – alapáron.

Kizárólag a készlet erejéig elérhető!

Külső

Karakteres. Ikonikus. Letisztult. Tanulmányautókra jellemző megjelenés, sorozatgyártásban.

Az IONIQ 5 letisztult formaterve üdítő változatosságnak számít az elektromos járművek világában: az összetett, bonyolult részletektől megszabadított dizájn a letisztult vonalak és minimalista szerkezetek ünnepe. A különleges, kerékdobra rázáródó motorházfedél az autó teljes szélességében húzódik. Ez a megoldás minimális illesztési hézagokat, valamint letisztult, ultramodern megjelenést eredményez. A LED fényforrás karakteres parametrikus pixel technológiát alkalmaz - ez az egyedülálló, ékszerszerű formai megoldás az összes leendő IONIQ modellen megjelenik majd.

 

 

A sötéttől a világosig 256 képpontban.

Látni és látszani – az ikonikus, hangsúlyos orrész ékkövei a 256 darab, négyzetes pixelből álló LED-es fényszórók.

  

 

Hátul merészen ragyogó.

Az innovatív LED-es világítás-technológia hátul is visszaköszön: az IONIQ 5 karakteres parametrikus pixelei kihangsúlyozzák a hátsó lámpatestek különleges, szögletes rajzolatát.

  

 

Exkluzív 20 colos könnyűfém keréktárcsák

Az aerodinamikailag optimalizált keréktárcsákon is visszaköszön a dizájntematika; exkluzív, felvillanyozó hangulatuk csodálatosan harmonizál a kecses profillal.

 

Belső

Tágas, fenntartható élettér.

Az IONIQ 5 fedélzetén elmosódnak a határvonalak az élettér és az utastér között. A Hyundai új elektromosjármű-platformja lehetővé tette, hogy az utasteret újraalkotva vadonatúj fedélzeti élményt valósítsunk meg. A tágasabb, teljesen sík padló; a nagy tartományban állítható, teljesen hátra dönthető első ülések; valamint az utastér hosszában mozgatható, rugalmas padlókonzol semmihez sem fogható élményeket kínálnak.

 

 

Pihenőfotelek.

Az első üléssorban két teljesen hátra dönthető pihenőülés biztosít prémium komfortszintet. Fektesse el az ülést egy gombnyomással, és pihenjen egyet, amíg tölti az akkumulátort.
 

  

 

Elcsúsztatható padlókonzol.

Alakítsa a belső teret igényei szerint. A padlókonzolt egészen a hátsó ülésekig hátra tolhatja, így gyermekei piknikasztalkának vagy rajzolófelületként használhatják.

  

 

Széles képernyős digitális műszeregység.

A 12,3 colos infotainment képernyő harmonikus egységet alkot a szintén 12,3 colos digitális műszeregységgel. Ez az ultramodern megjelenésű megoldás alapfelszerelés minden kivitelen, és egyszerű hozzáférést biztosít a biztonsági, szórakoztató és menetfunkciókhoz.

 

Teljesítmény

Köszöntjük a teljesítmény vadonatúj világában!

Ez a lélegzetelállító menetdinamikát, sportautókhoz mérhető gyorsítóképességet és opciós összkerékhajtást kínáló, úttörő elektromos kompakt szabadidőjármű teljesítménye megbabonázó. Olyan élvonalbeli, új platformra épül, amely az elektromos mobilitás elterjedésének korában túlzás nélkül technológiai mérföldkőnek tekinthető.

 

 

Gyorsítás.

0-100 km/órára 5,2 másodperc alatt.

  

 

Ultragyors töltés.

10-ről 80 százalékra 18 perc alatt.

  

 

Töltés.

100 km-re elegendő energia 5 perc alatt. 

  

 

Head-up kijelző.

Kiterjesztett valóságú technológiával. 

  

 

Tárolás

Akár összesen 588 literes tároló az első és a hátsó csomagtartóban.

  

 

Hatótávolság.

Egyetlen töltéssel akár 500 kilométert tehet meg.

 

Kapcsolat

Érdeklődik a jármű iránt? Kipróbálná?

Kérjen ingyenes visszahívást,
vagy hívjon minket a +36 1 7766 500-as telefonszámon!


Visszahívjuk?

+36

* A megadott telefonszámot nem használjuk fel későbbi, marketing célú megkeresésre.

Szeretne értesülni ha olcsóbb ez az autó?


* Feliratkozásával elfogarja adatkezelési szabályzatunkat.
Update cookies preferences