Cégtörténet

Már több mint 30 éve az utakon gördülők szolgálatában!

„A minőség azt jelenti, hogy akkor is jól csinálsz valamit, amikor nem látják.” (Henry Ford)

Küldetésünk, hogy szakértelemmel, tudatos tervezéssel, tisztességgel és szorgalommal dolgozzunk. Célunk folyamatosan megújulva lelkes és elkötelezett kollégáink környezettudatos munkájával szolgáltatni, immár több mint 30 éve.

 

Az Ivanics Csoport cégtörténete:

Az Ivanics Csoport több mint 30 éve szolgálja ki hűségesen ügyfeleit a magyarországi autópiacon. Az Ivanics Kft. elődjeként működő családi vállalkozás 1977-ben kezdte meg Volvo személygépkocsik szervizelését, majd a kereslet növekedésével 1986-tól behozatalát és értékesítését is.

1991-ben a sort megnyitva elsőként az Ivanics Kft. alakult meg, Volvo márkakereskedésként és szervizként, a Denzel Hungária partnereként. A következő évben nyílt meg a székesfehérvári bemutatóterem és szerviz. 

A cég 2001-ben elnyerte a jogot Ford személygépkocsik és haszonjárművek értékesítési és szerviz feladatainak ellátására is. 2005-ben a Ford-szalon elérte legnagyobb sikerét: egy időben lett az Év Márkakereskedője és Ford Elnöki Díj birtokosa is.


A dinamikusan fejlődő autóbérlési és flottakezelési igények 2005 augusztusában életre hívták a cég második pillérét, az Ivanics Autópark-kezelő Kft.-t.

2005 decemberében nyitotta meg Közép-Kelet Európa legmodernebb Volvo márkakereskedését és szervizét Székesfehérváron, majd 2006 végén ennek a létesítménynek a bővítéseként egy vadonatúj Ford szalont és szervizt is.

2007 tavaszán megkezdődött a Piaggio, a Gilera és a Vespa robogók értékesítése Székesfehérváron, majd 2008-ban a teljes Kawasaki család is csatlakozott.

A cégcsoport harmadik pilléreként 2011 nyarán megkezdte működését az Ivanics Motor Kft., és azóta is több nagy motormárka legfőbb kereskedése Magyarországon.

2013 januárjában újabb autómárka csatlakozott a csoporthoz: megkezdődött a Hyundai értékesítése és márkaszervize.


2017 év végén újabb autószalon megnyitására került sor, ezúttal Budafokon, a Hajó utcában, ahol Ford, Hyundai és Volvo gépkocsik értékesítése és szervizelése zajlik, valamit a komplett motoros és hajós portfóliónk is elérhető ezen a telephelyen.

2018-ban két újabb motormárkával bővül a kínálat: előbb a nagy múltú Indian Motorcycle, majd a Yamaha is a palettára került.

2021-ben két újabb telephellyel bővült a cég. Egyrészt megnyílt egy újabb egységünk Budapesten, ahol egy egyedi, 3600 dobozos automata raktár kapott helyet, hogy a megnövekedett alkatrész nagyker fogalmat hatékonyan tudjuk kiszolgálni.

Másrészt üzemeltetni kezdtünk egy kikötőt a Duna partján, hogy a hajós üzletágunkat fejleszteni tudjuk. Itt értékesítéssel, szervizzel és tárolással is foglalkozunk.

A Kínában gyártott elektromos autók piaci részesedése Európában 2019-ben fél %, 2021-ben 14,7% volt, 2022 első negyedévében pedig már 18,7%-ra nőtt. Részben az európai törekvések a károsanyag-kibocsátás csökkentésére, részben pedig a most felnövekvő nemzedék zöldebb, fenntarthatóbb igényeire reagáltak nagyon gyorsan és jól a kínai autógyárak. Ennek egyik eredménye, hogy 2022. májusától a székesfehérvári szalonunkban elérhető lett az MG márka.

 

Az Ivanics Csoport szolgáltatásai:

Ivanics Kft.:

Ford, Hyundai, Volvo és MG gépkocsik értékesítése és márkaszervize; márkafüggetlen műszaki vizsgáztatás, karambolos szervizelés, teljes körű biztosítási ügyintézéssel, használtautó beszámítás és értékesítés, Hozom - Viszem szolgáltatás, alkatrész és tartozék értékesítés.

Ivanics Csoport – Alkatrész nagyker:

Cégcsoportunk gyári tartozékok és alkatrészek forgalmazásával, valamint minőségi után-gyártott tartozékok és alkatrészek forgalmazásával is foglalkozik, és több mint 1 milliárd Ft értékben kínálja alkatrészek és tartozékok széles választékát, azonnali, vagy 48 órán belüli kiszállítással, magán és viszonteladói ügyfeleknek, budapesti és székesfehérvári telephelyeinken, ahonnan a megrendelt alkatrészek nagy hányada a rendelést követő munkanapon eljut a megrendelőinkhez. Partnereink számára folyamatos alkatrész kiszállítást végzünk kis-tehergépjárművekkel Budapesten, illetve az egész ország területén.

 

Ivanics Autópark-kezelő Kft.:

Flottakezelés és szerviz, magánszemélyek és vállalati ügyfelek részére bérautók biztosítása, kiegészítő felszerelés bérbeadása, Hozom – Viszem szolgáltatás, több mint 400 darabos gépjárműpark, bérautó szolgáltatás külföldön is

 

Ivanics Motor Kft.:

A Kawasaki és Yamaha márkák legnagyobb magyarországi forgalmazója, valamint az Indian motorkerékpárok elsődleges értékesítője. Ezen kívül KYMCO, Stels ATV / UTV / Quad importőre. Márkaszerviz; márkafüggetlen műszaki vizsga, motorkerékpár műhelyek, teljes körű biztosítási ügyintézés, használt motor beszámítás és értékesítés, alkatrész és kiegészítő értékesítés.

 

Ivanics Marine:

Az Ivanics Marine-nál szolgáljuk ki a kedvtelési, sport és munkahajósok igényeit. Számos modell közül válogathatnak ügyfeleink, a sportos Malibu és Axis, az alutestes Cross, a napi kirándulásokra optimalizált Yamarin vagy a legendásan tartós Buster vagy Volvo Penta modellek közül. Yamaha és Kawasaki márkakereskedésként a teljes külmotor és Jet Ski választék is elérhető nálunk, valamint foglalkozunk szervizeléssel és használt hajó forgalmazással is.

 

Bella Marine Kft.

Budafoki, családközpontú kikötőnkben, igényes környezetben, elkötelezett, profi értékesítő- és szerviz csapat várja a hajózás szerelmeseit. A kikötői szolgáltatások mellett igénybe vehetők egyéb szolgáltatásaik is, mint az élményhajózás, hajószállítás, új- és hasznát hajó értékesítés és szerviz, és megszerezhető a hajóvezető jogosítvány.

 

Az Ivanics Csoport jelenleg több mint 350 főt foglalkoztat, és 2001 óta rendelkezik ISO minősítéssel.

Visszahívjuk?

+36

* A megadott telefonszámot nem használjuk fel későbbi, marketing célú megkeresésre.
Update cookies preferences