Hyundai IONIQ 6

áttekintés

Megérkezett az elektromos Streamliner!

Az összetéveszthetetlenül kecses, semmihez sem fogható vadonatúj IONIQ 6 az elektromos mobilitás új korszakát rajzolja ki. Streamliner formavilága és tudatosan, oltalmazó selyemgubóként kialakított belső tere olyan személyre szabott, rugalmasan alakítható környezetet biztosít, amely újraalkotja az utazás élményét.

 

Háromszoros győzelem az IONIQ 6 számára a 2023-as World Car Awardson.

Az IONIQ 6 hármas győzelmet aratott a 2023-as World Car Awardson, és elnyerte a következő díjakat: "A Világ Év Autója", "A Világ Év Elektromos Járműve" és "A Világ Év Autóipari Formaterve". Az IONIQ 6-ot a 100 autóipari újságíróból álló zsűri az erős érzelmi vonzerő, az aerodinamikus formatervezés és a belső tér ésszerű, tudatos kialakításának kombinációjáért ismerte el. Ezzel a győzelemmel a Hyundai IONIQ 6 az IONIQ 5 2022-ben elért kitűnő eredményét ismételte meg. 

külső

Fedezze fel a letisztult, áramvonalas dizájn lényegét.

Az IONIQ 6 sallangoktól mentes, lekerekített vonalai és általánosan áramvonalas kialakítása elegánsan egyszerű hatást ébresztenek. A modell aerodinamikailag optimalizált, érzelmektől átitatott ívei és letisztult vonalai a húszas és harmincas évek áramvonalas járművei: a Streamlinerek előtt tisztelegnek - napjaink fenntartható mobilitásának elvárásai szerint újraalkotva.

 


Elegáns takarékosság.

A lendületes parametrikus pixel LED-es fényszórók az első lökhárító kecses légbeömlőivel és az aktív lamellákkal harmonizáló kialakítást kaptak, ami egyszerre eredményez elegáns és hatékony orrkialakítást.
 

Kecses, áramvonalas sziluett.

Az IONIQ 6 egyedi Streamliner formavilágát letisztult, egyszerű vonalvezetés, valamint lenyűgöző, áramvonalas kialakítás jellemzi - ez egyben az optimális hatótávolság záloga is.
 

Karakteres, mélyre nyúló farkialakítás.

A lehető legnagyobb hatótávolság érdekében optimalizált aerodinamikai jellemzőkkel bíró karosszéria kacsafarok kialakítású hátsó része fokozott leszorítóerőt ébreszt, míg a hajók tatját idéző felépítmény a légellenállás csökkentésében játszik szerepet.

 

belső

Tér. Stílus. Kifinomultság.

Fedezze fel a személyre szabott komfort új szintjét. Az IONIQ 6 gubószerűen kialakított belső terében soha nem tapasztalt utazási élmény vár Önre. A Hyundai új elektromosjármű-platformja lehetővé tette, hogy tervezőink megnyújtsák a modell utasterét, és ezzel optimális lábteret, illetve térérzetet biztosítsanak. A kétszínű környezeti hangulatvilágítás olyan pihentető, komfortos légkört teremt, amelyet bármikor pillanatnyi hangulatához igazíthat.

 

Környezetbarát anyagok.

Az utastérben öko-bőrt, PET-palackokból készített szövetkárpitot, illetve újrahasznosított halászhálókból gyártott szőnyegeket találunk, míg a nyersanyagok egy részét cukornádból nyerték ki.
 

Pihenőfotelek.

Helyezze magát kényelembe. Az első ülések nyolc irányban állíthatók, és egyetlen mozdulattal teljesen sík alvópozícióba fektethetők.  

 

teljesítmény

Az ultragyors töltés és az extrém hosszú hatótávolság párosa.

Gyorsabb töltésének és kecsesebb stílusának köszönhetően az IONIQ 6 új távlatokat nyit meg Ön előtt. A mobilitási szükségletekhez és a kívánt teljesítményhez igazodva az IONIQ 6 kétféle akkumulátor-kapacitással, illetve hátsó- vagy összkerékhajtással választható. Az innovatív 800V-os akkumulátor rendszer jóvoltából Ön is átélheti a villámgyors töltés rugalmas luxusát: így a lehető legkevesebb időt kell a töltőre csatlakoztatva töltenie. 

Akár 614 km hatótávolság.

A rendkívül alacsony, mindössze 0,21-es közegellenállási együtthatónak és az élvonalbeli elektromos hajtási rendszernek köszönhetően az IONIQ 6 hatótávolsága elérheti a 614 km-t.*

 

Ultragyors töltés.

Töltsön kevesebb időt töltéssel. Az innovatív 800V-os akkumulátor rendszer a ma elérhető egyik leggyorsabb töltési folyamatot teszi lehetővé: mindössze 15 perc alatt 351 km-re elegendő energiát vehet magához az autó!

 
 

Élvezze a lenyűgöző gyorsulást.

Készüljön fel a nem e világi menetteljesítményekre. Az IONIQ 6 mindössze 5,1 mp alatt gyorsul álló helyzetből 100 km/óra sebességre (összkerékhajtású modell, 77,4 kWh-os, nagy hatótávolságú akkumulátorral.)

 

Kapcsolat

Érdeklődik a jármű iránt? Kipróbálná?

Kérjen ingyenes visszahívást,
vagy hívjon minket a +36 1 7766 500-as telefonszámon!


Visszahívjuk?

+36

* A megadott telefonszámot nem használjuk fel későbbi, marketing célú megkeresésre.

Szeretne értesülni ha olcsóbb ez az autó?


* Feliratkozásával elfogarja adatkezelési szabályzatunkat.
Update cookies preferences