Volvo EC40

Áttekintés

Volvo EC40

Ismerje meg a Volvo első tisztán elektromos crossoverjét!

  • Elektromos hatótávolság: 444km*
  • 4.7mp allatt 0-ról–100 km/h-ra gyorsulhat
  • 100%-ig Bőrmentes
  • Google Beépített Asszisztens
 
 

 

Milyen messzire juthat az EC40 modellel?

100%-os akkumulátortöltöttséggel akár 444 kilométert is megtehet egy töltéssel.

Kompromisszumok nélkül:

A Volvo EC40 esetében nem kell választás elé állnia, mivel az akkumulátora lehetővé teszi számára, hogy akár 444 kilométeres távolságot is megtegyen egy töltéssel. Ennek köszönhetően, ha szüksége lenne a plusz energiához a kigyorsítások vagy előzések során, akkor sem kell majd egyhamar megállnia, hogy feltöltse autóját. Csak üljön be, induljon útjára, és élvezze az egypedálos vezetés kényelmét, a kifinomult gyorsítást és az összkerékhajtást – zéró károsanyag-kibocsátással kombinálva.

Töltés útközben:

Természetesen nem minden esetben tudjuk elkerülni, hogy ne kelljen megállnunk egy kisebb szünetet tartani. Utazás közben gyorstöltő berendezésről körülbelül 33 perc alatt tölthetjük fel Volvo EC40 modellünket 10-ről 80 százalékra.**

Töltés otthon:

A kényelmes otthoni töltés érdekében javasoljuk, hogy telepítsen egy fali töltőboxot. Ezzel kapcsolatban keresse munkatársainkat.

* Várható hatótávolság a WLTP és EPA vezetési ciklusok szerint. Az adatok előzetes célértékeken alapulnak, a valós hatótávolság ettől eltérhet. A szériagyártású modell homologizációja folyamatban van.

**A számadatok az egyenáramú gyorstöltés (150 kW) előzetes célértékén alapulnak. A töltés időtartama változhat, és számos tényezőtől függ, például a környezeti hőmérséklettől, az akkumulátor pillanatnyi hőmérsékletétől, a töltőberendezéstől, valamint az akkumulátor és a jármű állapotától.

Elektromos és digitális életmód

A kategóriájának legjobb navigációja:

A kifejezetten az EC40 modellbe tervezett, és érintésmentesen, hangvezérléssel működő Google Maps és Google Assistant lehetőséget biztosít, hogy a valós idejű forgalmi információkat láthassuk, mindezek mellett automatikus újratervezés funkció segítségével könnyíti meg a célba érést.

Segít megtalálni a töltőállomásokat?

A válasz IGEN!

A beépített Google Maps segítségével a mi útvonalunkba eső töltőállomásokat is előszeretettel megmutatja a Volvo EC40 modellje. Ez azért hasznos mindenki számára, mivel a hosszabb utak során a rendszer segít a tervezésben és a „szünetek” kialakításában, miközben egy frissítő kávészünet alatt nem csak autónk, hanem mi magunk is feltöltődhetünk.

Mindig naprakész!

Az EC40 modell tervezését tekintve, úgy lett kialakítva, hogy vezeték nélküli frissítéseket is fogadjon. A funkció bevezetését követően az EC40 modellje folyamatosan egyre tökéletesebbé válik, mindamellett hogy minden pillanatban naprakész lesz az autója.

 
 
A külső és belső összhangja

Válassza a kifinomultságot a modern technológiával párosítva!

Prémium média- és audioélmény, kéz nélküli vezérléssel párosítva.

Az EC40 az integrált Google Asszisztensnek adott, szóbeli utasításokkal könyen vezérelhető. Ismerős felületen keresztül használhatja a szórakoztató funkciókat, vagy tarthat kapcsolatot barátaival, családjával és munkatársaival, mindezt csupán a hangvezérlés segítségével. Az alkalmazások széles kínálatához hozzáférést biztosító Google Play áruház és a prémium Harman Kardon audiorendszer révén minden eddiginél szorosabb kapcsolatot teremthet autójával.

Az EC40 modellt Önre szabva tervezték a Google Assistant hang alapú támogatásával és a Harman Kardon prémium hangzást biztosító és magával ragadó zenei élményével együtt.

Egyedülálló sziluett, formai részletek, ez az ami jellemzi az Ön autóját!

Az EC40 karcsúsított crossover sziluettje, valamint alapkivitelben kínált kontrasztos fekete tetőlemeze, külső tükörháza és egyéb, harmonizáló stíluselemei lenyűgöző megjelenést kölcsönöz a modellnek.

Pixel fényszórók

A pixel fényszórókkal elkerülheti az úton közlekedők elvakítását. Ennek érdekében minden fényszóróegységben 84 darab Pixel LED-et használnak. Ezek alkalmazkodnak az EC40 előtti forgalomhoz is, miközben folyamatosan és hatékonyan világítják meg az utakat.

 
 

 

Belső hangulat

A térképészeti ihletésű, áttetsző, háttér-világítású díszítőelem egyfajta természetes és megnyugtató fényt bocsát ki az utasok számára, és lélegzetelállító hangulatot teremt. Ezt azzal fokozhatja, ha belső terét kiegészíti a dinamikus, bőrmentes Connect kárpittal. Ezzel teljessé teheti az autójának exkluzív karakterét tükröző belső hangulatot.

Természetes fény és kényelem

Az alapfelszerelésként kínált, fix panoráma napfénytető laminált, színezett üvege hatékony védelmet nyújt a vakító tükröződések és az UV-sugárzás ellen. Ezen felül szellős, természetesebb környezetet teremt az utastérben, hozzájárul a kellemes hőmérsékletet fenntartásához és a csendes utazáshoz.

Hozza létre a tökéletes teret

Előmelegítés, előhűtés és egyéb funkciók?

A Volvo Cars alkalmazáson keresztül már indulás előtt könnyedén, egyszerűen optimális utazókörnyezetet biztosíthat Önmagának, családjának vagy barátai számára egyaránt.

 
 
Kapcsolat

Érdeklődik a jármű iránt? Kipróbálná?

Kérjen ingyenes visszahívást,
vagy hívjon minket a +36 1 7766 500-as telefonszámon!


Visszahívjuk?

+36

* A megadott telefonszámot nem használjuk fel későbbi, marketing célú megkeresésre.

Szeretne értesülni ha olcsóbb ez az autó?


* Feliratkozásával elfogarja adatkezelési szabályzatunkat.