Volvo C40 Recharge

Áttekintés

Volvo C40 Recharge

Ismerje meg a Volvo első tisztán elektromos crossoverjét!

  • Elektromos hatótávolság: 444km*
  • 4.7mp allatt 0-ról–100 km/h-ra gyorsulhat
  • 100%-ig Bőrmentes
  • Google Beépített Asszisztens
 
 

 

Milyen messzire juthat a C40 Recharge modellel?

100%-os akkumulátortöltöttséggel akár 444 kilométert is megtehet egy töltéssel.

Kompromisszumok nélkül:

A Volvo C40 Recharge esetében nem kell választás elé állnia, mivel az akkumulátora lehetővé teszi számára, hogy akár 444 kilométeres távolságot is megtegyen egy töltéssel. Ennek köszönhetően, ha szüksége lenne a plusz energiához a kigyorsítások vagy előzések során, akkor sem kell majd egyhamar megállnia, hogy feltöltse autóját. Csak üljön be, induljon útjára, és élvezze az egypedálos vezetés kényelmét, a kifinomult gyorsítást és az összkerékhajtást – zéró károsanyag-kibocsátással kombinálva.

Töltés útközben:

Természetesen nem minden esetben tudjuk elkerülni, hogy ne kelljen megállnunk egy kisebb szünetet tartani. Utazás közben gyorstöltő berendezésről körülbelül 33 perc alatt tölthetjük fel Volvo C40 Recharge modellünket 10-ről 80 százalékra.**

Töltés otthon:

A kényelmes otthoni töltés érdekében javasoljuk, hogy telepítsen egy fali töltőboxot. Ezzel kapcsolatban keresse munkatársainkat.

* Várható hatótávolság a WLTP és EPA vezetési ciklusok szerint. Az adatok előzetes célértékeken alapulnak, a valós hatótávolság ettől eltérhet. A szériagyártású modell homologizációja folyamatban van.

**A számadatok az egyenáramú gyorstöltés (150 kW) előzetes célértékén alapulnak. A töltés időtartama változhat, és számos tényezőtől függ, például a környezeti hőmérséklettől, az akkumulátor pillanatnyi hőmérsékletétől, a töltőberendezéstől, valamint az akkumulátor és a jármű állapotától.

Elektromos és digitális életmód

A kategóriájának legjobb navigációja:

A kifejezetten a C40 Recharge modellbe tervezett, és érintésmentesen, hangvezérléssel működő Google Maps és Google Assistant lehetőséget biztosít, hogy a valós idejű forgalmi információkat láthassuk, mindezek mellett automatikus újratervezés funkció segítségével könnyíti meg a célba érést.

Segít megtalálni a töltőállomásokat?

A válasz IGEN!

A beépített Google Maps segítségével a mi útvonalunkba eső töltőállomásokat is előszeretettel megmutatja a Volvo C40 Recharge modellje. Ez azért hasznos mindenki számára, mivel a hosszabb utak során a rendszer segít a tervezésben és a „szünetek” kialakításában, miközben egy frissítő kávészünet alatt nem csak autónk, hanem mi magunk is feltöltődhetünk.

Mindig naprakész!

A C40 Recharge modell tervezését tekintve, úgy lett kialakítva, hogy vezeték nélküli frissítéseket is fogadjon. A funkció bevezetését követően a C40 Recharge modellje folyamatosan egyre tökéletesebbé válik, mindamellett hogy minden pillanatban naprakész lesz az autója.

 
 
A külső és belső összhangja

Válassza a kifinomultságot a modern technológiával párosítva!

Prémium média- és audioélmény, kéz nélküli vezérléssel párosítva.

A C40 Recharge az integrált Google Asszisztensnek adott, szóbeli utasításokkal könyen vezérelhető. Ismerős felületen keresztül használhatja a szórakoztató funkciókat, vagy tarthat kapcsolatot barátaival, családjával és munkatársaival, mindezt csupán a hangvezérlés segítségével. Az alkalmazások széles kínálatához hozzáférést biztosító Google Play áruház és a prémium Harman Kardon audiorendszer révén minden eddiginél szorosabb kapcsolatot teremthet autójával.

A C40 Recharge modellt Önre szabva tervezték a Google Assistant hang alapú támogatásával és a Harman Kardon prémium hangzást biztosító és magával ragadó zenei élményével együtt.

Egyedülálló sziluett, formai részletek, ez az ami jellemzi az Ön autóját!

A C40 Recharge karcsúsított crossover sziluettje, valamint alapkivitelben kínált kontrasztos fekete tetőlemeze, külső tükörháza és egyéb, harmonizáló stíluselemei lenyűgöző megjelenést kölcsönöz a modellnek.

Pixel fényszórók

A pixel fényszórókkal elkerülheti az úton közlekedők elvakítását. Ennek érdekében minden fényszóróegységben 84 darab Pixel LED-et használnak. Ezek alkalmazkodnak a C40 Recharge előtti forgalomhoz is, miközben folyamatosan és hatékonyan világítják meg az utakat.

 
 

 

Belső hangulat

A térképészeti ihletésű, áttetsző, háttér-világítású díszítőelem egyfajta természetes és megnyugtató fényt bocsát ki az utasok számára, és lélegzetelállító hangulatot teremt. Ezt azzal fokozhatja, ha belső terét kiegészíti a dinamikus, bőrmentes Connect kárpittal. Ezzel teljessé teheti az autójának exkluzív karakterét tükröző belső hangulatot.

Természetes fény és kényelem

Az alapfelszerelésként kínált, fix panoráma napfénytető laminált, színezett üvege hatékony védelmet nyújt a vakító tükröződések és az UV-sugárzás ellen. Ezen felül szellős, természetesebb környezetet teremt az utastérben, hozzájárul a kellemes hőmérsékletet fenntartásához és a csendes utazáshoz.

Hozza létre a tökéletes teret

Előmelegítés, előhűtés és egyéb funkciók?

A Volvo Cars alkalmazáson keresztül már indulás előtt könnyedén, egyszerűen optimális utazókörnyezetet biztosíthat Önmagának, családjának vagy barátai számára egyaránt.

 
 
Kapcsolat

Érdeklődik a jármű iránt? Kipróbálná?

Kérjen ingyenes visszahívást,
vagy hívjon minket a +36 1 7766 500-as telefonszámon!


Visszahívjuk?

+36

* A megadott telefonszámot nem használjuk fel későbbi, marketing célú megkeresésre.

Szeretne értesülni ha olcsóbb ez az autó?


* Feliratkozásával elfogarja adatkezelési szabályzatunkat.