Volvo EX40

XC40 Recharge

Az új EX40, új élményekkel.

Az új Volvo EX40 modell egy olyan kompakt és tisztán elektromos szabadidőjármű Önre tervezve, amely otthonosan mozog a városban és a nagyvilágban egyaránt.

Amennyiben szereti az elektromos autók kínálta vezetési élményt, akkor ennek is örülni fog, mivel a hatótávolság akár 418 km is lehet.*

Szeret utazni, de tudja, hogy néha meg kell állnia feltöltődni? Akkor az új EX40 modellt Önnek találták ki, ugyanis elérheti a 80%-os töltöttségi szintet 33 perc alatt, ami éppen elegendő egy frissítő kávészünetre.**

   

* A hatótávolság a WLTP és az EPA vezetési ciklusok szerint történik, éppen ezért a valós hatótávolság megváltozhat és függ az Ön vezetési stílusától is. Az adatok előzetes célkitűzéseken alapulnak. A szériagyártású modell homologizációja folyamatban van.

**Váltóáramú gyorstöltés 150 kW-ig, optimális töltési körülmények között valósul meg. A töltés időtartama több tényezőtől függ, mint például a környezeti hőmérséklet, az akkumulátor pillanatnyi hőmérséklete, a töltőberendezés, az akkumulátor állapota és a jármű állapota.

Élmény

Önnek tervezve, mint minden Volvo

A Volvo EX40 vadonatúj fajta Volvo, ám ugyanúgy Önnek terveztük, mint az összes többi modellünket. Formavilága és innovációi egy célt szolgálnak: hogy élvezetesebbé tegyék, és leegyszerűsítsék az Ön életét.

 

 

Intelligens technológia

Emberközpontú technológia a Volvo EX40 fedélzetén. A könnyen kezelhető központi érintőképernyőtől a nagyfelbontású műszerfali kijelzőn át a normális beszédtempót értelmezni képes hangfelismerésig minden arról szól, hogy egyszerűbbé tegyük az életet. Az egész olyan magától értetődő, mint egy mobiltelefon kezelése.

  

 

 

Hangzásra tervezve

A Volvo EX40 különleges zenei élményének része az egyedülálló, szellőztetett mélyhangszóró, amely pontos, erőteljes hangvisszaadást biztosít. Még inkább magával ragadó élményt kínál az opciós Harman Kardon Premium audiorendszer, amelyet a világ egyik első számú audio márkájával közösen fejlesztettünk ki.

  

 

 

Búcsú a vezetékektől

A Volvo EX40 padlókonzolján kialakított tárolórekeszt kifejezetten mobiltelefon elheyezésére és vezeték nélküli töltésére alakítottuk ki; itt mindig keze ügyében lesz, és az utastér is rendezettebb marad. A telefon pontosan olyan szögben fekszik, hogy könnyű felemelni, vagy gyorsan rápillantani.

 

Biztonság

Biztonság, minden helyzetben

A csomagtérajtóba beépített, diszkrét kamera egyszerűbbé és biztonságosabbá teszi a tolatást. Amint Ön hátramenetbe kapcsolja a sebességváltót, a központi kijelzőn megjelenik az autó mögötti környezet széles látószögű, éles képe, így könnyedén bekormányozhatja járművét a parkolóhelyre.

A Volvo biztonsági újításai több mint ötven éve segítenek vigyázni az autóban utazó gyermekek épségére. Ez idő alatt sokat tanultunk. A Volvo Cars új generációs gyermeküléseinek megalkotásakor összes tudásunkat és tapasztalatunkat felhasználtuk, hogy Ön maradéktalanul élvezhesse mindezek előnyeit.

 

 

Plusz szempár

A Volvo EX40 minden kiviteléhez alapfelszerelésként kínált City Safety folyamatosan figyel Ön helyett. Észleli az előttünk lévő járműveket, gyalogosokat, kerékpárosokat és nagytestű állatokat, és figyelmeztet, ha ütközés fenyeget. Ha a vezető nem reagál időben, a City Safety automatikus fékezéssel segít elkerülni az ütközést, vagy enyhíteni annak következményeit.

  

 

 

Az úton tartja

Az útelhagyást gátló technológia az aszfaltúton tartja a járművet. Amennyiben a rendszer azt érzékeli, hogy a jármű a vezető szándéka ellenére elhagyni készül az utat, a kormányzásba beavatkozva, illetve szükség esetén a fékeket működtetve tereli vissza a járművet a helyes irányba.

  

 

 

Biztonsági jövőkép

A Volvo neve egyet jelent a közlekedésbiztonsággal. Sorozatgyártásban először 1944-ben alkalmaztunk biztonsági utascellát, 1959-ben pedig feltaláltuk a hárompontos biztonsági övet. A mai napig tökéletesítjük autóink biztonságát; célkitűzésünk, hogy 2020-ra nullára csökkentsük az új Volvo gépkocsiban súlyos vagy halálos balesetet szenvedő utasok számát.

  

 

 

Legyen magabiztos

A Volvo EX40 emelt üléspozíciója remek kilátást biztosít, magabiztosabbá téve vezetőjét. A dinamikus vezethetőség és a közvetlen kormányzás révén minden pillanatban irányítása alatt tudhatja járművét.

  

 

 

Az autó dolgozik, Ön pihen

A Pilot Assist még pihentetőbbé teszi a városi vezetést. A funkció automatikusan tartja a beállított sebességet és az elöl haladó jármű mögötti követési távolságot. Emellett finom kormánymozdulatokkal segít Önnek a sávban tartani autóját.

  

 

 

Jobb kilátás

A Volvo EX40 még zsúfolt városi utcákon is gyerekjátékká teszi a parkolást, különösen ha megrendeljük az opciós 360 fokos panoráma kamerát. Az ötletes megoldás révén Ön madártávlatból szemlélheti autóját, pontosan felmérve más járművekhez és akadályokhoz viszonyított helyzetét.

 

 

Kapcsolat

Érdeklődik a jármű iránt? Kipróbálná?

Kérjen ingyenes visszahívást,
vagy hívjon minket a +36 1 7766 500-as telefonszámon!


Visszahívjuk?

+36

* A megadott telefonszámot nem használjuk fel későbbi, marketing célú megkeresésre.

Szeretne értesülni ha olcsóbb ez az autó?


* Feliratkozásával elfogarja adatkezelési szabályzatunkat.
Update cookies preferences