Kawasaki SX-R

Áttekintés

Kezdd el a játékot!

Erős hagyományokkal, számtalan győzelemmel és bajnoksággal a háta mögött az állós vizirobogó kategóriában, a Kawasaki most egy új szintre emeli ezt a szegmenst az új, 4-ütemű, 1498 ccm-es, 4-hengeres motorral rendelkező vizijárművel, mely a valaha gyártott, legnagyobb gyorsulású, sorozatgyártású, állós vizirobogó. Az új SX-R ötvözi a nagy teljesítményt, a személyiséget és számos vezető-barát jellemzőt. Egy rendkívüli eszköz a játék elindítására.

Letisztult & erős stílus

Az SX-R potenciális versenygép és ezt tükrözi a letisztult erőteljes stílusa is, mely felidézi a sikeres 800 SX-R modell vonalait, miközben felismerhetők a Kawasakira jellemző stílusjegyek is. A motocross jellegű kormány tovább erősíti sportos jellegét.

Széles fedélzet

A nagyobb, szélesebb padló több mozgásteret hagy a vezető számára és megkönnyíti az állós vizirobogóhoz való, gyors hozzászokást.

Motokrossz stílusú kormány

A motokrossz stílusú kormány közepén elhelyezett sportos párna tovább erősíti a jet ski verseny jellegét.

Masszív teljesítmény

Azon kívül, hogy a 800 SX-R modellénél kétszer akkora a teljesítménye és magasabb a végsebessége, az új, 4-ütemű motor szélesebb tartományban ad le nagy teljesítményt és jóval könnyebb a kezelhetősége is. A DOHC, 16-szelepes, benzinbefecskendezős, 4-ütemű, soros, négyhengeres motor hengerűrtartalma 1498 cm3, a furat x löket aránya pedig 83,0 x 69,2 mm.

Kawasaki felfröccsenés gátló

Az állós jet ski-k közül elsőként, ezt a modellt szerelték fel a Kawasaki felfröccsenés gátlójával (KSD): a hajótest első részén kialakított, oldalsó sáv csökkenti a felfröccsenést, különösen nagyobb sebességeknél és hullámos vízben.

Tárolórekesz

A kormányoszlop alatti tárolórekeszben kényelmesen elfér pl. a kikötő kötél, a fényjelző fáklya, stb. A tárgyak egy gumihálóval rögzíthetők.

Kivételes stabilitás

A kb. 400 mm-rel hosszabb és 30 mm-rel szélesebb, nagy hajótest hozzájárul a kivételes stabilitáshoz egyenesben és kanyarban egyaránt. Állóhelyzetben magasan áll a vízben, így a hajótest stabilitása megkönnyíti a felszállást is.

Műszaki adatok

Motor

Motor típus: Vízhűtéses, 4-ütemű soros négyhengeres
Lökettérfogat: 1,498 cm3
Furat x Löket: 83 x 69.2 mm
Kompresszióarány: 10.6:1
Szelepvezérlés: DOHC, 16-szelepes
Üzemanyagrendszer: üzemanyag befecskendező
Gyújtás: Digital
Indítás: Elektromos
Kenés: Kényszerkenéses, félszáraz karter

Teljesítmény

Maximális teljesítmény: (EU Spec) 112 kW {152 LE} / 7,500-es fordulaton
Maximális nyomaték: (EU Spec) 144 N•m {14.7 kgf•m} / 7,250-es fordulaton

Méretek

H x Sz x M: 2,655 x 765 x 840 mm
Üzemanyag mennyiség: 23 liter

Kapcsolat

Érdeklődik a jármű iránt? Kipróbálná?

Kérjen ingyenes visszahívást,
vagy hívjon minket a +36 1 7766 500-as telefonszámon!


Visszahívjuk?

+36

* A megadott telefonszámot nem használjuk fel későbbi, marketing célú megkeresésre.