Hyundai i30 N

Áttekintés

A vadonatúj i30 N. Maga az élvezet.

Versenypályaszerű vezetési dinamika és merész formaterv.
275 LE-s megnövelt teljesítményű modell.
Versenyautós érzés a hétköznapok során.

A kanyarok királya

A Nürburgringen tökéletesített és a 275 LE-t kínáló, nagy sebességű kanyarvételi képességgel rendelkező vadonatúj i30 N éppen annyira „éhezik” a kanyarokra, mint Ön. Tapasztalja meg egy versenyautó vezetésének élményét - minden nap.

Teljesítményre tervezve

Meg fognak fordulni utána - és nemcsak a hangja miatt. 
A vadonatúj i30 N agresszív megjelenést nyújtó elemei és a leültetett karosszéria tükrözik az autó teljesítményét.

 

 

 Nagy és merész

Az agresszív megjelenést sugárzó nagy légbeömlőkkel ellátott első lökhárítók, valamint a kaszkádos hűtőrács egyértelmű utalás az autóban rejlő teljesítményre, akárcsak az exkluzív N logóval ellátott 19"-os kerekek és a piros féknyergekkel ellátott nagyteljesítményű fékek.

  

 

 Egyszerűen sportos

Az aerodinamikus hátsó spoiler a beépített háromszög alakú féklámpával, az agresszív hátsó lökhárítóval és a dupla sportkipufogóval párosítva erőteljes teljesítményről árulkodik.

  

 

 Az igazi teljesítményorientált vezetőülés

Az i30 N vezetőülés legalább annyira szól a vezetésről, mint a kényelemről. Az ergonómia teljes mértékben vezető központú, amely összekapcsolja a vezetőt az autóval, annak minden egyes érintésével. A sportülések kiváló tartást biztosítanak minden helyzetben.

  

 

 Vezetési módok

Legyen még szélesebb a mosolya minden egyes kilométerrel! A hangulatához legjobban illő, öt különböző vezetési mód között mindössze egyetlen gombnyomással válthat. A különböző üzemmódok megváltoztatják az autó karakterisztikáját - a motor, a lengéscsillapítók, a menetstabilizáló rendszer (ESC), az elektronikusan vezérelt, részlegesen önzáró differenciálmű (E-LSD), a motorhang, a kormányzás és a fordulatszám illesztés paramétereinek áthangolásával.

  

 

 Fejlett LED világítás

Nézzen ki jól és lásson jobban. Az i30 N full LED fényszórókkal érkezik a kiváló láthatóság és a nagyszerű megjelenés érdekében.

  

 

 LED-es nappali menetfény

A fékek hűtését, valamint az aerodinamikát elősegítő, az elülső lökhárító mindkét oldalán elhelyezett levegőbeömlők felett került elhelyezésre a LED-es nappali menetfény.

  

 

 Exkluzív hűtőrács és formázott lökhárítók

Az egyedi kialakítású, N logóval ellátott kaszkádos hűtőrácsunk helyezkedik el az agresszív megjelenést sugárzó nagy légbeömlőkkel és vörös díszcsíkkal ellátott első lökhárítók felett.

  

 

 Exkluzív N kerekek

A megnövelt sárvédőívvel ellátott i30 N az N logóval ellátott 18 hüvelykes vagy 19 hüvelykes kerekekkel kapható.

  

 

 Oldalsó díszítőelemek

A fényes fekete visszapillantó tükrök és fekete küszöbök enyhe kontrasztot teremtenek.

  

 

 Panoráma tető

Hagyja, hogy a nap besüssön és érezze, ahogy a szél belekap a hajába. Az elülső és hátsó ülések felett átívelő panoráma napfénytető friss levegőt és nagy világosságot biztosít.

  

 

 Hátsó spoiler

A fényes fekete hátsó spoiler a beépített háromszög alakú féklámpával növeli az autó leszorítóerejét.

  

 

 Hátsó lámpatestek

A LED-es hátsó lámpatestek tökéletes harmóniában állnak a formás oldalvonallal, kiemelve az autó hátuljának egyedi megjelenését.

  

 

 Hátsó lámpák és ködlámpák

A hátsó reflektorok és a ködlámpák emelt elhelyezkedése hozzájárul a széles érzést keltő megjelenéshez.

  

 

 Sportos hátsó lökhárító

A merészen formázott hátsó lökhárítókon szintén megtalálható a vörös díszcsík a krómozott dupla kipufogócsövek között.

 

Vezetési élmény

Vezetés és komfort

Az i30 N vezetőülése legalább annyira szól a vezetésről, mint a kényelemről. Az ergonómia teljes mértékben vezető központú, amely összekapcsolja a vezetőt az autóval, annak minden egyes érintésével.

Az i30 N egyedülálló nagy teljesítményt biztosító formai elemei párosulnak az i30 modellcsalád elegáns és időtlen formatervével.
A kiváló minőségű beltéri anyagok és a sötét fémbetétek pedig kihangsúlyozzák az i30 N elegáns jellegét és a motorsportban rejlő gyökereit.

 

 

 Kormánykerék

Az exkluzív, kék varrású és N logóval ellátott kormánykeréken minden vezetési teljesítményt szabályozó kapcsoló mindössze egyetlen gombnyomásra van Öntől. A nagyobb élvezet érdekében válasszon a vezetési módok közül vagy aktiválja a fordulatszám illesztést egyetlen gombnyomással.

  

 

 Lebegő 8”-os érintőképernyő

A könnyű kezelhetőség érdekében ideálisan elhelyezett, nagy-felbontású érintőképernyő úgy tűnik, mintha lebegne a műszerfal felett. Ez a fajta kialakítás lehetővé teszi, hogy a multimédiás információk magasabban és látóteréhez közelebb kerüljenek megjelenítésre. Élvezze az infotainment- és navigációs rendszer, a Live szolgáltatások, az Apple CarPlay™ és az Android Auto™ gyors elérését.

  

 

 N műszeregység

Az N műszeregységét a szenvedélyes vezetőkre szabták. A versenypályán történő vezetést megkönnyítő sebességváltást jelző, állítható LED-es fordulatszámmérő piros zónája a vezetési teljesítmény és a motor olajhőmérsékletének függvényében változik. A kijelzőn nyomon követheti a motorolaj hőmérsékletének, nyomatékának, turbónyomásnak a változását.

  

 

 Automata légkondicionáló

A kétzónás, automata légkondicionáló lehetővé teszi a vezető és elülső utasa számára, hogy külön-külön az általuk preferált hőmérsékletet állítsák be.

  

 

 Fejlett kapcsolódási lehetőségek

Az i30 N az Ön által elvárt folyamatos kapcsolódási lehetőséget nyújtja és olyan innovatív technológiákat kínál, amelyek megkönnyítik az életét. Úgymint a 8”-os érintőképernyős kijelző, amely mindent könnyen elérhetővé tesz Apple CarPlay™ és Android Auto™ támogatással. Az okostelefonok könnyű, kábel nélküli töltéséhez még egy középen elhelyezett, vezeték nélküli töltést lehetővé tévő töltőfelület is található.

  

 

 Sebességváltókar

A gömb alakú váltógombon szintén megtalálható egy kék csík és az N-logót. A hatsebességes kézi váltóval párosítva tökéletes a határozott váltásért és feszes tengelykapcsolóért lelkesedő vezetők számára.

  

 

 Stílus és tartás

Köszöntjük az üléskomfort teljesen új szintjén. Az N logóval és a kék kontrasztos varrással ellátott, egyedileg tervezett, nagy teljesítményű N sportülések, biztosítják az Ön számára az irányítást és a kényelmet, erős gerinctámasszal és kihúzható ülőfelülettel rendelkeznek. Válasszon a szarvasbőr és bőr kombinációjú vagy szövet ülések közül.

  

 

 N Kipörgésgátló- és menetstabilizáló rendszer

A Hyundai által kifejlesztett, N Kipörgésgátló- és Menetstabilizáló rendszer olyan, mint egy jó másodpilóta, amely akkor segít, amikor szükséges, de egyéb esetekben hallgat, sohasem zavarja meg a vezetési élményét és segít abban, hogy még gyorsabban haladhasson. A maximális versenypálya érzés érdekében, ha kívánja, akkor teljesen kikapcsolható.

  

 

 Elektronikusan vezérelt, részlegesen önzáró differenciálmű

Ez az elektronikusan vezérelt, részlegesen önzáró differenciálmű (E-LSD) javítja a tapadást, így juttatva a maximális teljesítményt az útra miközben növeli a maximálisan elérhető kanyarsebességet és vezetési élményt

  

 

 Elülső ütközés elkerülő rendszer (FCA)

Három lépésben üzemel, kamerás érzékelők használatával. Először fény- és hangjelzéssel figyelmezteti a vezetőt, majd második lépésként, azütközés veszélyének fokától függően működteti a fékeket. Harmadik lépésként a legnagyobb fékerőt fejti ki, hogy elkerülje az ütközést, illetve minél kisebb legyen a kár, ha az ütközés már elkerülhetetlen.

  

 

 Navigációs rendszer

Az i30 N a legmodernebb kapcsolódási lehetőségeket kínálja, beleértve a 3D navigációt, média lehetőségeket, Android Auto™, Apple Carplay™ és a vezeték nélküli töltés lehetőségeit is.

 

Teljesítmény

Maga az élvezet.

A versenypályán született:
A vadonatúj i30 N kiemelkedő teljesítményét egy újonnan kifejlesztett 2,0-literes turbófeltöltésű motor biztosítja.

2.0 T-GDi (250 LE, 353 Nm) benzinmotor

Az újonnan kifejlesztett négyhengeres 2,0-literes közvetlen befecskendezéses turbófeltöltésű motor nagy érzékenységgel és nagy nyomatékkal rendelkezik és el van látva egy túltöltési funkcióval, amely átmenetileg 8%-kal megnöveli a nyomatékot. Az i30 N első-kerékhajtással és egy hatsebességes kézi sebességváltóval érkezik, amely erősebb fogaskerekekkel, karbon szinkrongyűrűvel, és erősebb tengelykapcsolóval van szerelve. Ezeket a továbbfejlesztett belső alkatrészeket úgy gyártották, hogy képesek legyenek megbirkózni az N nagyobb motorteljesítményével. A rövid úton járó váltó segíti a gyors váltást, hogy mindig megtapasztalhassa a gyorsaság érzését.

 

 

 5 vezetési mód, 7 testreszabható tulajdonság

Legyen még szélesebb a mosolya minden egyes kilométerrel. A hangulatához legjobban illő, öt különböző vezetési mód között mindössze egyetlen gombnyomással válthat: Eco, Normál, Sport, N és az egyénileg beállítható N Custom. A különböző üzemmódok megváltoztatják az autó karakterisztikáját - a motor, a lengéscsillapítók, a menetstabilizáló rendszer (ESC), az elektronikusan vezérelt, részlegesen önzáró differenciálmű (E-LSD), a motorhang, a kormányzás és a fordulatszám illesztés paramétereinek áthangolásával.

  

 

 Fordulatszám illesztés

Nyomja meg a kormányon lévő gombot, hogy élvezhesse a leggyorsabb, legegyenletesebb visszaváltásokat, akár egy versenypályán vagy egy kihívást jelentő alpesi úton autózik. A fordulatszám illesztés szinkronizálja a váltás során a motor fordulatszámát a következő fokozat behajtótengelyének fordulatszámával, csökkentve ezzel annak kopását és javítva annak tartósságát.

  

 

 Rajtelektronika

A Rajtelektronika a maximális tapadást biztosítja a lehető leggyorsabb induláshoz. Csökkenti a kerekek kipörgését vagy megcsúszását az autó álló helyzetből történő erős gyorsításkor, segítve ezzel azt, hogy úgy rajtolhasson el akár egy profi versenyző.

 

Kényelem

Kényelem

Az i30 N egy hétköznapi sportautó, olyan kényelmi funkciók széles körének kínálatával, amelyek minden utazást még élvezetesebbé tesznek - még akkor is hacsak munkába tart.

 

 

 Navigációs rendszer

A könnyű kezelhetőség érdekében ideálisan elhelyezett, nagyfelbontású érintőképernyő úgy tűnik, mintha lebegne a műszerfal felett. Ez a fajta kialakítás lehetővé teszi, hogy a multimédiás információk magasabban és látóteréhez közelebb kerüljenek elhelyezésre. Élvezze az infotainment- és navigációs rendszer, a Live szolgáltatások, az Apple CarPlay™ és az Android Auto™ gyors elérését.

  

 

 Első és hátsó parkolást segítő rendszer

Az első és hátsó lökhárítókba beépített érzékelők képesek érzékelni bármilyen, Ön által nem látható akadályt, és jelziz, hogy mikor álljon meg, az azokkal való ütközés elkerülése érdekében.

 

 

 Ötéves, kilométer-korlátozás nélküli garancia

Akárcsak minden Hyundai járművet, az i30 N-t is úgy gyártották, hogy megfeleljen a legmagasabb minőségi követelményeknek. Ennek a minőségnek a megőrzése érdekében ötéves, kilométer-korlátozás nélküli garanciát adunk, hogy Ön élvezhesse az életben azokat a dolgokat amiket szeret anélkül, hogy aggódnia kellene az autójáért. Élvezze az extra nyugalmat, amelyet az iparág legjobb garanciája nyújt önnek az alapfelszereltség részeként.

 

Biztonság

Hyundai SmartSense

A legmodernebb fejlett vezetéstámogató rendszerek a megnövelt biztonság és nyugalom érdekében.

Elülső ütközés elkerülő rendszer (FCA)

Három lépésben üzemel, kamerás érzékelők használatával. Először fény- és hangjelzéssel figyelmezteti a vezetőt, majd második lépésként, az ütközés veszélyének fokától függően működteti a fékeket. Harmadik lépésként a legnagyobb fékerőt fejti ki, hogy elkerülje az ütközést, illetve minél kisebb legyen a kár, ha az ütközés már elkerülhetetlen.

Elülső ütközésre figyelmeztető rendszer (FCW)

Az elülső ütközésre figyelmeztető rendszer (FCW) az elöl található kamerát használva érzékeli bármilyen frontális ütközés lehetőségét és figyelmezteti a vezetőt a veszélyre.

Aktív sávtartó asszisztens (LKA)

A rendszer 60 km/h sebesség felett figyelmezteti a vezetőt, ha nem biztonságos mozdulatokat tesz. Nem szándékos sávváltás esetén figyelmezteti a gépjármű vezetőjét és ellenkormányoz, hogy a járművet a biztonságos helyzetben tartsa.

Kapcsolat

Érdeklődik a jármű iránt? Kipróbálná?

Kérjen ingyenes visszahívást,
vagy hívjon minket a +36 1 7766 500-as telefonszámon!


Visszahívjuk?

+36

* A megadott telefonszámot nem használjuk fel későbbi, marketing célú megkeresésre.

Szeretne értesülni ha olcsóbb ez az autó?


* Feliratkozásával elfogarja adatkezelési szabályzatunkat.
Update cookies preferences