Volvo EX30

Áttekintés

A tisztán elektromos EX30. A legkisebb Volvo SUV modell.

Megérkezett a Volvo eddigi legkisebb SUV modellje. Bár kicsi a mérete, a Svéd acél nagy teljesítményt bír magába foglalni.

Hű társ az utakon, aki gyártójához méltóan nem csak megnyugtató biztonságot nyújt utasainak, de a modern felszereltsége révén is kiemelkedő élményt kínál. Az EX30 tele van innovatív technológiákkal és intelligens rendszerekkel, amelyek segítenek a vezetés során. A legújabb vezetéstámogató funkciók és aktív biztonsági rendszerek garantálják, hogy az utasok mindig védve legyenek az úton.

Ezenkívül az EX30 a funkcionalitás és a praktikusság terén sem okoz csalódást. A tervezők ügyeltek arra, hogy minden utastér részletére gondoljanak, így a kisebb méret ellenére is kényelmes utazást biztosítson. A tágas és jól szervezett belső tér lehetővé teszi a rugalmas üléskonfigurációkat és a megfelelő raktérkapacitást, hogy mindenki megtalálhassa a számára ideális beállítást.

A Volvo modelljei híresek a megbízhatóságukról és tartósságukról, és az új, legkisebb modell sem kivétel. Az autóiparban szerzett tapasztalatok és a legkorszerűbb technológiák kombinációja garantálja, hogy ez az SUV hosszú távon is kiváló teljesítményt nyújtson. A Volvo tulajdonosok a megszokott magas színvonalú vezetési élményt élvezhetik ebben a kisméretű, de erőteljes járműben.

Összességében az új Volvo SUV modell megtestesíti a gyártó elkötelezettségét a minőség, a biztonság és a kiválóság iránt. Bár kicsi a mérete, a jármű képes nagy teljesítményt nyújtani a svéd precizitás és innováció jegyében. Akár hosszú távú autózásról, akár városi kalandokról van szó, ez az SUV minden igényt kielégít.

Vezetési élmény

Intuitív tervezés.

Az egyszerűbb és még jobban testreszabható vezetői kezelőszervek és kijelzők hozzájárulnak, hogy a vezetési élmény még zökkenőmentesebb és intuitívabb legyen.

Központi kijelző

A 12,3"-os, táblagépstílusú központi kijelzőn a vezető egy pillantással áttekintheti az információkat és kedvenc kezelőszerveit is megtalálja ugyanitt.

 

Nyugodt nézet

Használja a nyugodt nézetet, hogy csak a lényeges vezetői információkat lássa a központi kijelzőn. Az összes részlet megtekintéséhez váltson át a panoráma nézetre.

 

Beépített Google technológiák

Kedvenceit, például a Google Assistant-et, a Google Maps-et és a Google Play-t használhatja közvetlenül az autójában, így zökkenőmentes vezetési élményben lehet része.
teljesítmény

Akkumulátor

Akkumulátora rendkívül hatékony és kényelmes töltési megoldást kínál! Hatalmas 69 kWh névleges energiával rendelkezik, biztosítva, hogy soha ne kelljen aggódnia az energiahiány miatt.

Otthon mindössze 8 óra alatt teljesen feltöltheti az akkumulátort. Ez azt jelenti, hogy éjszaka egyszerűen csak csatlakoztatja autóját a töltőhöz és reggelre újra készen áll a következő kalandra. Nem lesz szükség semmilyen különleges berendezésre vagy bonyolult telepítésre. Egyszerűen csak otthonában, a megszokott konnektorból töltheti az akkumulátort, könnyedén és kényelmesen.

Ha pedig sürgősen töltésre van szüksége, ne aggódjon! Az egyenáramú gyorstöltőállomások kiemelkedő teljesítményt nyújtanak, mindössze 26,5 perc alatt teljes töltöttséget biztosítva az akkumulátor számára. Tehát akár egy rövid kávézás vagy bevásárlás közben is feltöltheti autóját, és gyorsan folytathatja utazását.

 

Volvo EX30 Motor verziók

Ismerkedjen meg az EX30 lenyűgöző motorválasztékával, amely kivételes teljesítményt és hosszú hatótávolságot kínál!

 

Single Motor

A Single Motor motorral dinamikus és környezetbarát vezetésben részesülhet. Az 272 LE teljesítmény és a 343 Nm nyomaték biztosítja az élvezetes vezetési élményt. Gyorsulása sem lassú, mindössze 5,7 másodperc alatt gyorsul fel 0-ról 100 km/h sebességre. Emellett akár 344 km-es hatótávolságot is elérhet, így szabadon felfedezheti a várost és a környező területeket. Az energiafogyasztása is rendkívül hatékony, mindössze 16.7 kWh/100 km kombinált ciklusban, és 12.1 kWh/100 km városi környezetben.

 

Single Motor Extended Range

A Single Motor Extended Range motorral a hatótávolságot tovább növelheti. Ugyanazokkal a lenyűgöző teljesítményadatokkal rendelkezik, mint a Single Motor, de akár 480 km-es hatótávolságot is elérhet vegyes ciklusban, és akár 662 km-t városi környezetben. Az energiafogyasztása is rendkívül alacsony, mindössze 15.7 kWh/100 km kombinált ciklusban, és 11.4 kWh/100 km városi környezetben. Ez lehetővé teszi, hogy hosszabb távolságokat tegyen meg anélkül, hogy aggódnia kelljen az energiahiány miatt.

 

Twin Motor Performance

A Twin Motor Performance motor kiemelkedő teljesítményt nyújt. Az 428 LE teljesítmény és az 543 Nm nyomaték lehetővé teszi, hogy a vezetés igazi élmény legyen. Gyorsulása lenyűgöző, mindössze 3,6 másodperc alatt gyorsul fel 0-ról 100 km/h sebességre. Az elektromos hatótávolság akár 460 km is lehet vegyes ciklusban, és akár 635 km városi környezetben. Az energiafogyasztása is hatékony, mindössze 16.3 kWh/100 km kombinált ciklusban, és 11.8 kWh/100 km városi környezetben.

 

Válassza az Önnek legmegfelelőbb motort, és élvezze a lenyűgöző teljesítményt, a gyorsulás élményét és a hosszú hatótávolságot minden út során!

kényelem

Újrahasznosított. Megújult. Kifinomult.

Az EX30 számára a természet ihletésével négy utastér variációt álmodtunk meg. A gyönyörű, színben összehangolt kárpitokat megújuló és újrahasznosított anyagokból készült dekorbetétekkel ötvöztük.

 

Szögletes sportkormány

A kormánykerék szögletes kialakítása sportos fogást biztosít, és a két oldalán számos stílusos kezelőgomb található. A kezelőgombok közül az egyik testre szabható, hogy kényelmesen elérje az Ön által gyakran használt gombot.

Ha csökken a hőmérséklet, kapcsolja be a kormányfűtést a központi kijelzőn, vagy rábízhatja az autóra, hogy automatikusan elvégezze. 7°C alatt a kormánykerék a Volvo EX30 alkalmazásban beállított előkondicionáló program részeként fűthető.

 

Sokoldalú csomagterek és tárolóhelyek

Az EX30 széles, 318 literes csomagtartójába sokkal könnyebben pakolhatja be és ki a csomagjait. Sík padlóval rendelkezik, nincs pereme, és a nagyobb rakodótér érdekében akár ezt ki is veheti.

Még több csomagot szeretne bepakolni? A hátsó csomagtartó padlószintje és a motorháztető alatt is egy-egy rejtett rekesz található, a csomagtér-kapacitás növelése érdekében pedig a háttámlák egyik vagy minkét részét is hajthatja.

A sokoldalú központi tárolóhely mindenkinek biztosít helyet a padlószinten. Táskáit és elviteles csomagjait biztonságosan helyezheti ide, és még a kiömlött folyadékok miatt sem kell aggódnia. Alatta, a kisebb tárgyak számára is kialakítottunk egy tárolóhelyet.

Az utastérben és a csomagtérben további akasztókra, tartókra, hálókra, dobozokra és zsebekre lelhet. A Volvo modelleket úgy tervezzük, hogy minden élethelyzetben helyt álljanak, és ehhez az esetleges csomagok is hozzátartoznak.

 

Vékony, ergonomikus ülések

Az üléseket úgy tervezzük, hogy maximálisan megtámasszák a gerincet. Ez csökkentheti a nyomást, a hát görbítését és a váll terhelését. Találja meg az ideális üléspozíciót az elektromos működtetésű beállítások segítségével.

Ehhez azonban nem kellenek terebélyes első ülések. Vékony profiljuk illeszkedik minimalista dizájnszemléletünkhöz, és több lábteret tesz lehetővé a hátsó utasok számára.

Szeretné egy kicsit felmelegíteni az ülését? Használja a központi kijelzőt a fűtéshez, vagy hagyja, hogy az autó ezt automatikusan elvégezze, ha a hőmérséklet 7 °C alá csökken. Ez a Volvo EX30 applikációban beállított előkondicionáló program része.

 

 

Biztonság

Fejlett funkciók az alapkivitelben.

A vezetőtámogató technológia és biztonsági innovációk segítségével Ön és a többi közlekedő is még nagyobb biztonságot élvezhet.

Biztonságos ajtónyitásra figyelmeztető rendszer

Az EX30 modellt olyan fejlett biztonsági funkcióval szereltük fel, amely segít a járművezetőknek és az utasoknak elkerülni, hogy az ajtót a hátulról közeledő kerékpárosok előtt kinyissák.

Pilot Assist

A Pilot Assist számos apró dologban könnyíti meg Önnek a vezetést.

Készen áll a sávváltásra? Hagyja, hogy az autója tegye meg a lépést. A sávváltáshoz elegendő időnek és helynek kell lennie, és a kormánykereket továbbra is fognia kell. Az új funkció azonban arra szolgál, hogy csökkentse a sávváltás okozta nyomást.

Az autó segíthet abban, hogy a nagy járművek mellett történő előzés és a vezetés kevésbé legyen kellemetlen azáltal, hogy növeli és fenntartja a távolságot az autó oldala és a másik jármű között. Ha pedig mindkét oldalon teherautók haladnak, az autó a köztük lévő középső pontra kormányoz.

A Pilot Assist az Ön és a közvetlenül Ön előtt haladó jármű közötti távolság fenntartásához igazítja a sebességét. Ez különösen akadozó forgalomban jelenthet nagy segítséget. Az autó képes megállásig fékezni, ha pedig az Ön előtt haladó jármű csak rövid időre áll meg, akkor utána újra elindul.

Mindez csupán néhány a Pilot Assist által nyújtott fejlett vezetőtámogató technológia közül. Önnek azonban továbbra is figyelmesen kell vezetnie. A Pilot Assist képes kormányzásra, és figyelmeztet, ha azt érzékeli, hogy a vezető nem reagál. Reakció hiányában a funkció a járművet teljes mértékben le is állíthatja.

 

Ütközéselkerülő rendszerek

Az EX30 modellt úgy terveztük, hogy segítsen elkerülni illetve mérsékelni a balesetet, amikor más járművel, gyalogossal vagy kerékpárossal ütközünk ‑ akár nappal vagy éjszaka. Az ütközésveszély észlelésekor hang- és vizuális figyelmeztetéseket ad, valamint a fékpedált is rezegteti.

Ha pedig elkerülhetetlen az ütközés, illetve ha egy kereszteződéskor bekanyarodva pont egy szemből érkező jármű útjába kerülnénk, a Volvo automatikusan képes lefékezni. Bizonyos helyzetekben még az autót is képes kormányozni, hogy elkerülje vagy mérsékelje az ütközést.

 

Vezetőt figyelmeztető rendszer

Az autója képes felismerni, ha figyelmetlen vagy álmos. A kormányoszlopon elhelyezett infravörös érzékelő követi a vezető szem- és fejmozgását. Nyomon követi, hogy milyen gyorsan vagy lassan és milyen gyakran pislog. Egy elülső kamera az utat figyeli, hogy észlelje a szabálytalan vezetést, egy további érzékelő pedig a kormánykereket felügyeli.

Amikor ezeket az adatokat összevontan elemzi, és a vezető figyelemzavarát vagy álmosságát észleli, az autó üzeneteket küld a sofőrnek, hogy összpontosítson a vezetésre vagy tartson szünetet.

Kapcsolat

Érdeklődik a jármű iránt? Kipróbálná?

Kérjen ingyenes visszahívást,
vagy hívjon minket a +36 1 7766 500-as telefonszámon!


Visszahívjuk?

+36

* A megadott telefonszámot nem használjuk fel későbbi, marketing célú megkeresésre.
Update cookies preferences