MG HS

áttekintés

A stílus és biztonság egy helyen!

Sportos megjelenésével, tágas és intelligens funkciókkal ellátott belső terének köszönhetően, mi sem egyszerűbb, mint csak beszállni az autóba és elgurulni vele a tökéletes helyre. Helyezd magad kényelembe a tágas ülésekben, miközben az MG Pilot vezetéstámogató technológia gondoskodik a nyugodt utazásról. Fedezd fel a két vonzó felszereltségi szintet - Comfort és Luxury –, hogy megtaláld azt, amely a legjobban illik a Te életstílusodhoz.

biztonság mindig az egyik legfontosabb szempont az MG gépjárművek kialakítása során. A Plug-in Hybrid modell örökölte a benzines változat szilárd felépítését, az MG Pilot rendszert és a nagyfeszültségű alkatrészekre vonatkozó fokozott biztonsági előírásokat, hogy még biztonságosabb legyen az utazás mindenki számára.*

 

 

360°-os kamerarendszer

360°-os kamerarendszernek köszönhetően nincsenek többé holtterek: sem tolatáskor, sem kanyarodáskor alacsony sebességnél. Minden egyes helyzetben hatalmas segítséget nyújt, ugyanis minden szögből láthatóvá válik az autó körüli környezet. A parkolás ezentúl az egyik legkedveltebb tevékenységünkké is válhat a modern technológiának köszönhetően. 

 

  

Szilárd szerkezet

Az autó gyártása során, számos nagyszilárdságú és melegen hengerelt acél került felhasználásra a nagyobb szilárdság és biztonság érdekében. Ez lehetővé teszi, hogy a gépjármű stabilabban vegye a kanyarokat és jobban tapadjon az előttünk álló útszakaszokon. 

 

 7 év garancia

Gépjárműveinkre 7 év vagy 150 000 km garanciát biztosítunk. Ügyfeleink számára megtaláljuk a legjobbat, ugyanis a nagy "világutazók" és a városi felfedezők számára is biztonságot nyújtanak ezen lehetőségek.

* Az MG EHS benzines változata, a világ vezető közlekedésbiztonsági ügynökségének, az Euro NCAP-nek a maximális ötcsillagos minősítését kapta. A szériafelszereltségként számos aktív és passzív biztonsági rendszerrel tervezett és felszerelt modell, kiválóan szerepelt az Euro NCAP legújabb ütközésvédelmi és elkerülési tesztjén.

A képek illusztrációk. A tájékoztatás nem teljes körű. Az esetleges elírásokért nem vállalunk felelősséget, a változtatás jogát fenntartjuk. További kérdés esetén érdeklődjön ide kattintva.

Kényelem és Technológia

Kifejező és dinamikus formatervezés

A gyémánt mintás hűtőrács, az alapfelszereltséghez tartozó 18"-os sportos keréktárcsák (Luxury felszereltség) és az övvonal, mind-mind a kiváló stílusról tanúskodnak.

A hatékony és erős villanyhajtás tökéletesen együttműködve dolgozik a benzinmotorral a vontatási teljesítmény optimalizálása érdekében. Az MG EHS Plug-in Hybrid modell vontatható tömege akár 1500 kg is lehet.

Sportos belső tér

Az ergonomikus, D-alakú, 3 küllős kormánykerék, a perforált bőr üléskárpit piros varrással és az integrált sportülések mind a nagy teljesítmény hangulatát teremtik meg.

Átlagon felüli felszereltségi szint: Panorámatető

A panorámatető sokkal szebbé és emlékezetesebbé teszi a csodás pillanatokat. Az MG EHS modellek esetében egy bizonyos felszereltségi szintnél kötelező elemként és nem plusz extraként kerül az autóba a panorámatető.

 

Kifejező fények

A jármű egyedi tulajdonságait fejezik ki a kéttónusú gyémánt LED lámpák, az aktív kanyar-megvilágítás és a 64 színű "Aurora" - belső, személyre szabható hangulatvilágítás.

Erőteljes hajtáslánc

122 LE maximális elektromotor-teljesítmény + 162 LE maximális benzinmotor-teljesítmény, illetve a 230 Nm benzinmotor maximális nyomatéka + 250 Nm elektromos motor maximális nyomatéka lehetővé teszik, hogy az MG EHS Plug-in Hybrid 6,9 másodperc alatt gyorsuljon 0-ról 100 km/h sebességre, amely ebben a szegmensben kiemelkedő eredmény.

Alacsony üzemanyag-fogyasztás és CO2-kibocsátás

A rendkívüli teljesítményű, közvetlen befecskendezéses turbómotorral és a még hatékonyabb villanymotorral az MG EHS Plug-in Hybrid mindössze 43 g/km CO2-t bocsájt ki, és üzemanyag-fogyasztása csak 1,8 l/100 km. A 16,6 kWh-s akkumulátor biztosítja a tisztán elektromos 52 km-es, WLTP szerinti hatótávot. Ezeknek köszönhetően az MG EHS Plug-in Hybrid sokat képes megtakarítani az üzemeltetési költségeken.

10 fokozatú váltómű (EDU)

A villanymotorhoz tartozó 4 sebességes és a benzinmotorhoz tartozó 6 sebességes váltó tökéletesen harmóniában működik az egyenletes teljesítmény leadása érdekében. A hatásfok több mint 94%, a reakcióidő pedig kevesebb mint 0,2 másodperc, tehát egyenletes és gyors.

A képek illusztrációk. A tájékoztatás nem teljes körű. Az esetleges elírásokért nem vállalunk felelősséget, a változtatás jogát fenntartjuk. További kérdés esetén érdeklődjön ide kattintva.

Biztonság

Utazz biztonságosan!

Legyen szó akár a karosszériaszerkezetről, akár a vezetéstámogató funkciókról, az MG mindig a biztonságot helyezi előtérbe.

 

 
 
Nem csak a kényelmet, hanem a biztonságos távolságtartást is átélheti az MG Adaptív Sebességtartó Autómatikája segítségével.

  

 
 
Az MG igyekszik vigyázni Önre és utasaira, ugyanis az Aktív Vészfékező Rendszerének köszönhetően könnyebben elkerülhetők a balesetek.
 

 

 
 
Az Intelligens Távolsági Fényszórónak köszönhetően nem kell aggódnia, hogy a szemhogy nem fog megfelelően látni utazása során.

 

 
 
Ne érjék váratlan helyzetek! A Sebességtámogató Rendszernek köszönhetően az autó képes arra, hogy felismerje a táblákat és korlátozza is a sebességet a táblának megfelelően, így nem lehet gondja a gyorshajtásokkal sem.

 

 
 
Nem egyszerű mindig időben megállni és jelezni a mögöttünk közlekedők irányába, hogy éppen egy dugóba érkeztünk. A Forgalmi Dugó Asszisztens lehetővé teszi, hogy jelezze ezt számunkra és a környezetünk számára, ezzel segítve az esetleges balesetek elkerülését.

 

 
 
Sávtartó Rendszernek köszönhetően kényelmesebben és könnyebben haladhatunk úti céljaink felé és nem kell tartanunk attól, hogy nem a megfelelő sávban haladunk még akkor sem, ha egy pillanatra lankadna a figyelmünk.

 

 
 
A hihetetlenül hasznos és rengeteg balesetet megelőző Holttérfigyelő Rendszernek köszönhetően, mindig tudhatjuk, hogy mikor szabad és mikor nem szabad sávot váltanunk.

 

 
 
Vészhelyzeti Sávtartó Rendszer segít a legváratlanabb és problémás helyzetekben is elkerülni a baleseteket vagy leredukálni azok nagyságát, ezzel is akár életeket mentve.

 

 
 
Hátsó Keresztirányú Forgalomfelügyelet segít a nehéz és nem belátható helyzetekben. A parkolások során könnyedén kitakarhatja a látóteret más gépjármű, ugyanakkor a rendszernek köszönhetően elkerülhetők a balesetek.

 

A képek illusztrációk. A tájékoztatás nem teljes körű. Az esetleges elírásokért nem vállalunk felelősséget, a változtatás jogát fenntartjuk. További kérdés esetén érdeklődjön ide kattintva.

Kapcsolat

Érdeklődik a jármű iránt? Kipróbálná?

Kérjen ingyenes visszahívást,
vagy hívjon minket a +36 1 7766 500-as telefonszámon!


Visszahívjuk?

+36

* A megadott telefonszámot nem használjuk fel későbbi, marketing célú megkeresésre.
Update cookies preferences