Ford Tourneo Courier

Áttekintés

Praktikusság és gazdaságosság a maximumon

A praktikusság, a tágas beltér és az üzemanyag-gazdaságosság a járművek legfőbb jellemzői. Ez azonban nem feltétlenül jelenti azt, hogy engednie kellene a kényelemből, a stílusosságból vagy a technológiából. Illetve, azt, hogy egy vagyont kellene kifizetnie ezekre.

A Ford kinetikus dizájnjának köszönhetően ez a kompakt, mégis megtévesztően tágas jármű 4-5 utas és a "legfontosabb" csomagjaik számára is képes helyet biztosítani.

Széles oldalsó tolóajtók könnyítik meg a járműbe való beszállást, és olyan technológiák segítik a kényelmes utazást, mint a Ford SYNC hangvezérlés, melynek segítségével hívásokat kezdeményezhet és fogadhat anélkül, hogy kezeit levenné a kormányról. A rendszer ráadásul a beérkező szöveges üzeneteket is képes felolvasni.

A 1,5 vagy 1,6 literes dízel- vagy a díjnyertes 1,0 literes EcoBoost benzinmotorok közül választhat. Az utóbbi egy igazán forradalmi motor, mely a nagyobb motorok teljesítményét biztosítja a kisebb motorok üzemanyag-fogyasztása melett.

Kompakt és stílusos, rugalmas és üzemanyag-takarékos jármű zseniális funkciókkal és technológiákkal: az új Ford Tourneo Courier minden igényt kielégítő választás.

 

Ford Tourneo Courier - Csomagtér 

Intelligens elrendezésű csomagtér

Az állítható hátsó csomagtartó tálca segítségével gyorsan rendezheti legszükségesebb csomagjait. A két magasságbeállítás használatával különválaszthatja a nehezebb csomagokat a törékeny tárgyaktól, vagy fedéllel zárhatja le a nagyobb csomagokat, hogy ne akadályozzák a járműből való szabad kilátást. Amikor nem használja a tartótálcát, akkor az egyszerűen a hátsó ülésekbe helyezhető.

 

 Ford Tourneo Courier - Központi egység

Ford SYNC korszerű kihangosítás technológia

A Ford SYNC-nek köszönhetően egyszerű és közvetlen hangparancsokkal kezelheti zeneszámait, valamint hívásokat kezdeményezhet vagy fogadhat. A hangparancsokkal MP3/iPod® -lejátszóján lévő zeneszámokat vagy Bluetooth®*-szal kompatibilis mobiltelefonjáról adatátvitellel való zenehallgatást állíthat be. A rendszer a beérkező szöveges üzeneteket is felolvassa.

 

 Ford Tourneo Courier - EcoBoost

Hozza ki a maximumot motorjából!

A forradalmian új, 1.0 literes, 3-hengeres EcoBoost benzinmotor biztosítja azt a teljesítményt, amelyet egy hagyományos 1,6 literes motor nyújt, ugyanakkor sokkal kedvezőbb üzemanyag-gazdaságosságot és alacsonyabb széndioxid-kibocsátást tesz lehetővé.

 

 Ford Tourneo Courier - Tároló a kütyüknek

Biztonságos hely valamennyi készüléke számára

A készülékdokkolót arra tervezték, hogy mobiltelefonját, MP3-lejátszóját vagy műholdas navigációs készülékét biztosan tartsa. Egy másik rekeszben beépített USB (áram/töltés) és kiegészítő csatlakozó portok érhetők el. Mivel ezt a dokkolót a műszerfalba, éppen a vezérlőpanel fölé építették be, ezért a jármű sofőrje számára bármikor könnyedén elérhető.

 

 Ford Tourneo Courier - Beltér

Elegendő hely mindennek

A pénzérméktől az 1,5 literes palackokon át az A4-es méretű mappákig mindennek praktikus tartórekeszeket biztosít a Courier beltere. Az utasoldali ülés alá szerelve egy egyedi rekesz található, amely alkalmas például laptop tárolására és egyben hatékony elrejtésére.

Tesztek

Piaci tesztek

Összegyűjtöttük a modellről írt leghasznosabb teszteket,
hogy Önnek már ne kelljen!

 

Totalcar - Nincs benne trükk

A vezető körüli térre egyébként nincs panaszom, az ülés kényelmes volt, a vackaimnak pedig számtalan rekesz adott helyet. Mondjuk a padlás, vagyis az első ülések fölötti polc elég szűk, így csak laposabb tárgyakat tudunk oda feltenni, ez a haszonjármű-verzióban pont jó a menetlevélnek.

Tovább a teljes cikkre -->

 

Autónavigátor - Egy kis dobozt mindenkinek

Kicsi és mégis méretes. A kis Tourneo Courier is azokat a formákat kapta, mint nagyobb testvérei, azonnal és messziiről ki lehet szúrni, hogy Ford. Tavaly tesztelt nagytestvérénél, a családi autónak is kiváló Grand Tourneo Connectnél több mint 60 centiméterrel rövidebb, így az ő terepe elsősorban a város lesz. Szélessége behajtott tükrökkel 1976 milliméter, hossza 4157 mm, amivel az átlagos kompakt ferdehátúaknál rövidebb.

Tovább a teljes cikkre -->

 

Totalcar - A kis turbós jobban teljesít

A jármű-élettér minden szintjén zajlik az evolúció, személygépkocsikból haszongépjárművek születnek, vagy éppen fordítva. A sebészek közé tartozik a Ford is, a márkának Európában egész sorozata van a haszonjármű-alapra épített egyterűekből és kisbuszokból. Tourneo Courier, Tourneo Connect, Tourneo Custom - szép tornasorban állt a három fiútestvér egy frankfurti gyárudvaron pár napja, ahová a kistestvér Courier köszöntésére érkezett a két nagyobb. Már a külvárosi, ipari környezet is jelezte, hogy miféle gének határozzák meg a Tourneo Courier alapkarakterét: egy munkásbakancsból faragtak divatos sportcipőt.

Tovább a teljes cikkre -->

Új Ford Tourneo Courier

 

Vadonatúj Ford Tourneo Courier - Hamarosan

Okos és rátermett. Bőséges tér minden kalandhoz

Váltson a két- és ötüléses elrendezés között, és pakoljon be egy hosszú hétvégi kalandra! Válasszon a benzines és a teljesen elektromos motorok közül. SUV kialakítás, fejlett csatlakoztathatóság és elképesztő variálhatóság. Bárhová is szeretne elérni. Bárhol is jár.

 

Válassza ki az önnek megfelelő motort

Számos modern benzines és elektromos motor közül választhat.

 

100 kW/136 LE teljesítmény 1,0 literes benzinmotor
7,4 kW/11 kW váltóáramú töltés 125 LE teljesítményű, 6 seességes manuális váltó
100 kW-os egyenáramú gyorstöltés 125 LE teljesítményű, 7 sebességes automata váltó
Akár 750 kg-os vontatási kapacitás Akár 1000 kg-os vontatási kapacitás

 

Raktér

A Tourneo Courier magasabb szintre emeli a személyszállítás élményét, a kompakt városi csomag által kínált bőséges tér pedig elegendő helyet kínál mindenhez, hiszen ez az autó kalandra termett, és készen áll a játékra. A meglepően tágas belső tér, a lehajtható hátsó ülések sokoldalúsága és a számos rakodási lehetőség megkönnyíti a bepakolást a rég várt kiránduláshoz.

Kényelem

A Tourneo Courier lényege a kényelem, a kapacitás és a többféle konfiguráció. A hátsó ülések könnyen lehatjhatók, így akár 2,45 köbméterrel is megnövelheti a csomagtér méretét – így bőven lesz hely az autóban a kalandos hétvégéken. Az üléseket felhajtva pedig kényelmesen szállíthat akár öt utast is. Nagyszerű a mindennapi feladatok lebonyolításához és a barátokkal való kiruccanáshoz egyaránt.

Csatlakoztathatóság

A Tourneo Courier 8"-os érintőképernyője SYNC4 infotainment funkcióval és szabványos FordPass csatlakoztatható modemmel rendelkezik. A FordPass alkalmazáson keresztül az okostelefonhoz csatlakoztatva a modem számos funkcióhoz biztosít hozzáférést: többek között a helymeghatározáshoz, a jármű állapotához, az üzemanyagszinthez, a távoli záráshoz és nyitáshoz és még sok egyébhez.

 

E-Tourneo Courier Tourneo Courier
Kapcsolat

Érdeklődik a jármű iránt? Kipróbálná?

Kérjen ingyenes visszahívást,
vagy hívjon minket a +36 1 7766 500-as telefonszámon!


Visszahívjuk?

+36

* A megadott telefonszámot nem használjuk fel későbbi, marketing célú megkeresésre.

Szeretne értesülni ha olcsóbb ez az autó?


* Feliratkozásával elfogarja adatkezelési szabályzatunkat.
Update cookies preferences