• slidebg1

Volvo Selekt

A tökéletes használt Volvo

Amikor Selekt használt Volvót vásárol, nem csupán autót vásárol, hanem kötelezettségvállalásunkat is Ön felé. A Selekt egy teljes körű csomag, mely a legmagasabb szintű minőséget és biztonságot kívánja nyújtani az ügyfeleknek – azáltal, hogy a Volvo Selekt autók kategóriája a legjobban megközelíti az új autókét.

Ha Volvo Selekt autót választ, nem csak egy kitűnő használt járművet kap. Számunkra ugyanis létfontosságú, hogy Ön elégedett legyen. A Selekt programba csak a legkiválóbb használt Volvók kerülhetnek be, amelyeket értékesítés előtt gondosan előkészítünk.

Minden használt járműnél a legújabb verzióra frissítjük a fedélzeti szoftvereket, és elvégezünk egy sor Volvo által kidolgozott ellenőrzést, hogy autóink a biztonság, a teljesítmény és az esztétikum szempontjából is megfeleljenek szigorú követelményeinknek. Emellett minden Selekt autónkra kiterjesztett jótállást, műszaki segélyszolgálatra való jogosultságot és cseregaranciát adunk, hogy a kiválasztott Volvóval gondtalanul indulhasson útnak.

 

A Volvo Selekt autók:

  • 5 évesnél fiatalabbak, és 150 000 km-nél kevesebbet futottak 
  • Teljes Volvo szerviztörténettel rendelkeznek, és egy több, mint 100 pontos ellenőrzésen estek át 
  • A Volvo Selekt normáinak megfelelően lettek előkészítve 
  • A létező egyik legteljesebb körű használtautó-garanciával rendelkeznek 
  • 12 hónapig kiterjed rájuk a Volvo európai Assistance csomagja 
  • 30 napos vagy 1500 kilométeres cseregarancia érvényes rájuk

 

Volvo Selekt Használtautó ellenőrzés

Vizsgálat és előkészítés

Minden Selekt használt autónak egy több mint 100 pontos ellenőrzésen kell átmennie, hogy megfeleljen a Volvo biztonságra, teljesítményre és külső megjelenésre vonatkozó normáinak. Az előkészítés során kizárólag Eredeti Volvo Alkatrészeket használunk, biztosítva, hogy autója 100%-osan Volvo maradjon.

Ezenkívül minden egyes autón visszaállítjuk az eredeti gyári beállításokat, és frissítjük az autó szoftverét. Ez a szolgáltatás kizárólag a Volvo márkakereskedőknél érhető el, és biztosítja azt, hogy az Ön Volvo Selekt autója optimális teljesítményt nyújtson. 

 

Volvo Selekt garancia

Kizárólag a Volvo márkakereskedők kínálhatják a Volvo Selekt garanciát, mely a létező egyik legteljesebb körű garancia. Az összes kulcsfontosságú mechanikai és elektromos komponensre kiterjed, és 12 hónapon át érvényes, a kilométerfutásától függetlenül.

A Volvo Selekt autók garanciája egész Európára érvényes, így akárhol is van, mindig nyugodt lehet.

 

Volvo Assistance

A Selekt ajánlatnak része a 12 hónapos Volvo Assistance szolgáltatás is. Ez több, mint egyszerű országúti mentési csomag: bárhol jár is Európa-szerte, mindenütt igénybe veheti a napi 24 órás autómentő szolgáltatást. A defekttől a közlekedési balesetig – saját otthona előtt és az országút mentén egyaránt – minden körülmények között számíthat arra, hogy a Volvo Assistance segít, hogy újra útra kelhessen. 

 

Elégedettségi garancia

Elkötelezetten dolgozunk azon, hogy Ön mindig 100 százalékosan elégedett legyen Selekt Volvójával. Ezért minden egyes gépkocsinkhoz egy 30 napos cseregarancia is jár. Ha mégsincs megelégedve Volvo Selekt használt autójával, 30 napon vagy 1500 kilométeren belül kicseréljük egy másik, azonos értékű gépkocsira.

 

Miért kockáztatna?
Miért venne bárhol máshol használt Volvót?

Tekintse meg jelenleg elérhető használt Volvo kínálatunkat!

Visszahívjuk?

+36

* A megadott telefonszámot nem használjuk fel későbbi, marketing célú megkeresésre.