• slidebg1

Hyundai i30

Áttekintés

Az új Hyundai i30 - Készen áll Önre.

Biztonság. Kapcsolódás. Hatékonyság. Felkészültség.
Az új i30 minden területen többet nyújt: merész, új formaterv, kategóriaelső biztonsági szolgáltatások, zökkenőmentes kapcsolódási technológiák, különösen takarékos 48 voltos mild hibrid hajtáslánc-opciók. Készüljön fel rá.

Önnek helyén a szíve - nekünk helyén a technológiánk.

Mindannyian a legjobbat kívánjuk szeretteinknek, és hogy biztonságban érezhessék magukat. Ez a szándék vezérelte az új i30 fejlesztését is: olyan autót kívántunk alkotni, amely gondoskodik utasairól. Mindezt a legmodernebb technológiáknak köszönhetően. Első osztályú biztonsági szolgáltatásaival mindig gondjukat viseli, rendkívül takarékos hajtásláncaival messzebb utazhatnak - és akkor még nem szóltunk az élvonalbeli kapcsolódási technológiákról.

 

 

Merészebb formaterv.

Bármerre utazik, karakteres orrával és kecses farával az új i30 mindenhová stílusos belépést enged. Három új színnel fejezheti ki személyiségét.

  

 

Továbbfejlesztett hajtáslánc-választék.

A 48 voltos mild hibrid technológiával és intelligens kézi sebességváltóval (iMT) felszerelt benzin- és dízelmotorok még takarékosabban üzemeltethetők.

  

 

Egyszerűbb kapcsolódás.

Tükrözze okostelefonját a 10,25" érintőképernyőre ( Android Auto™ vagy Apple CarPlay™ funkcióval); a valós idejű forgalominformációkért pedig csatlakoztassa az i30-ast a Bluelink® Connected Car szolgáltatáshoz.

  

 

Takarékos teljesítmény.

Intelligens technológiánk maximális biztonságot, takarékos üzemet és átgondolt praktikumot kínál.

  

 

Kapcsolódás.

A Bluelink® segítségével okostelefonján keresztül vagy hangvezérléssel vezérelheti autóját. A Hyundai LIVE szolgáltatások valós idejű forgalom- és parkolási információkat, valamint további közlekedési értesítéseket kínálnak.

  

 

Biztonság.

Négy új tétellel bővült a fejlett vezetőtámogató rendszerek kínálata; így Ön és szerettei még nagyobb biztonságban és nyugalomban utazhatnak.

  

 

i30 N Line.

A dinamikus N Line kivitel rajongóit elbűvölik az új i30 N Line friss formai megoldásai.

  

 

Ötéves, kilométer-korlátozás nélküli garancia.

Mint minden Hyundai gépkocsi, az új i30 is a létező legmagasabb minőségi elvárások szerint készül. Ezt ötéves, kilométer-korlátozás nélküli garanciával támasztjuk alá: így Ön anélkül élvezheti az életet, hogy autója miatt kellene aggódnia. Élvezze az autóipar egyik legkiválóbb garanciális konstrukcióját - alapáron.

 

  

A jövőre felkészített motortechnológia.

Az összes, Európában újonnan forgalomba helyezett, benzinmotoros Hyundai i30 modell már most teljesíti az EURO 6d károsanyag-kibocsátási normát.

 

 

Dizájn

Kívül-belül megújult.

Az i30 régóta az időtlen magabiztosság szinonimájának számít. Módosított orr- és farkialakítására, valamint belső terére öröm ránézni: modern, kecses és merész.

 

 

A vázlattól az elkészült termékig.

Az első fázisa a folyamatnak a dizájn tervezés. A kihívás itt az, hogy olyan autót tervezzünk ami nem csak most, hanem a jövőben is szerethető legyen. A Hyundai tanulmányozza a helyi sajátosságokat és fogyasztói életstílusokat a világban, hogy eredeti képeket és koncepciókat hozzon létre.

  

 

Richard Haleš, termék marketing specialista:

"Az új i30 széles karosszéria- és hajtáslánc-választékának, valamint biztonsági és kapcsolódási funkcióinak köszönhetően mindenkinek elnyeri a tetszését."

  

 

Kifejező lökhárító és hűtőmaszk.

Az i30 szélesebb, modernebb kiállása még erőteljesebbé teszi a modell megjelenését. A hűtőmaszkot kihangsúlyozó, térbeli mintázat megbízhatóságot és dinamizmust sugall.

  

 

Lenyűgöző, új fényszóró-kialakítás.

A tetszetős új lámpatestek opcióként integrált, V alakú nappali világítással is felszerelhetők; illetve rendelhetők a legmodernebb LED-technológiát alkalmazó, keskenyebb fényszórók.

  

 

Erőteljes karaktervonal.

Az autó letisztult profilját az a folytonos, kecses karaktervonal uralja, amely a fényszóróktól kiindulva egészen a hátsó lámpatestekig húzódik.

  

 

Diamond Cut könnyűfém keréktárcsák.

Az új i30 oldalnézetét módosított rajzolatú, Diamond Cut felületkidolgozású, 16 és 17 colos méretben kapható könnyűfém keréktárcsák egészítik ki.

  

 

Panoráma napfénytető.

A széles, eltolható és billenthető panoráma üveg napfénytető még szellősebbé és világosabbá teszi a belteret.

  

 

Divatosabb rajzolatú lökhárító.

A lökhárító alsó felét teljesen átrajzoltuk: markáns, kettős krómkeret teremt exkluzív megjelenést.

  

 

Hátsó lámpatestek.

A LED-es kombinált hátsó lámpatestek V alakja elegáns párhuzamot teremt az orr kialakításával, ugyanakkor tökéletes láthatóságot és ezáltal biztonságot szavatol.

  

 

Kifinomult, lendületes, kényelmes.

Az új Hyundai i30 egyedülálló formai filozófiája a beltérben is érvényesül. A megújult utastérben látványos részletek és kiváló minőségű felületek köszöntik az utasokat. Új színek, választható kárpitok és a legmodernebb multimédiás technológia: dőljön hátra, és élvezze a biztonságos, kényelmes utazást.

  

 

Ragyogó 7 ”-os digitális kijelző.

A még magasabb színvonalú megjelenés érdekében a ragyogó új, 7”-os digitális kijelző alapvető vezetési információkat jelenít meg, ahol a legjobban láthatja: Ön előtt, középen. A képernyőt tetszés szerint módosíthatja: a sebességet digitálisan is megjelenítheti, az energiaáramlást mutathatja (csak 48 V hibrid esetén), a navigációs információkat vagy az aktív SmartSense szolgáltatásokat nézheti.

    

 

Kifinomult légbeömlők.

A módosított befúvók tovább erősítik az elegáns utastér tágas, szellős hatását.

  

 

Elcsúsztatható első kartámasz.

A kényelmes kartámasz igény szerint előre-hátra mozgatható. Felhajtható fedele alatt tárolórekeszt találunk.

 

Jellemzők

Készen áll a kényelmes takarékosságra.

Az új i30 a legmodernebb intelligens technológiákkal állít új mércét a méretosztályban, az akár 48 voltos mild hibrid technológiával szerelt, rendkívül takarékos hajtáslánctól kezdve az első osztályú biztonsági és vezetőtámogató funkciókon át az élvonalbeli kapcsolódásig.

Takarékosság és haladás: hajtáslánc-választék.

Az új i30 minden eddiginél szélesebb hajtáslánc-választékot kínál. A villamosított 48V-os mild hibrid opciók még takarékosabbak, ezáltal még kevesebb CO2-t bocsátanak ki. Az intelligens manuális sebességváltó tovább csökkenti az üzemanyag-fogyasztást. Az automata sebességváltó kedvelői számára a 48 voltos mild hibrid rendszer hétfokozatú duplakuplungos sebességváltóval is elérhető.

 

 

A kettős befecskendezésű szívó 1.5 DPi benzinmotor.

Az új i30 fedélzetén mutatkozik be az új fejlesztésű, 110 lóerős, 1,5 literes benzinmotor. A kettős befecskendezésű szívómotor (DPi) erőforráshoz hatfokozatú kézi sebességváltó csatlakozik. Max. teljesítmény: 110 LE, Max. forgatónyomaték: 144,2 Nm

  

 

1.0 T-GDi benzinmotor.

Az 1,0 literes, 120 lóerős T-GDi erőforrás hatfokozatú kézi vagy (opcióként) hétfokozatú duplakuplungos sebességváltóval (DCT) társítható. A motor 48 voltos mild hibrid változata még takarékosabb. Újdonságként jelenik meg a kínálatban a hatfokozatú intelligens manuális sebességváltó (iMT). Max. teljesítmény: 120 LE, Max. forgatónyomaték: 172 Nm

  

 

1.5 T-GDi 48V benzinmotor.

A kínálat csúcsát az új, 160 lóerős, 1,5 literes T-GDI benzinmotor testesíti meg, alapkivitelben 48 voltos mild hibrid technológiával társítva. A motorhoz hatfokozatú intelligens manuális (iMT) vagy hétfokozatú duplakuplungos (DCT) sebességváltót választhatunk. Max. teljesítmény: 160 LE, Max. forgatónyomaték: 253 Nm

  

 

1.6 CRDi dízelmotor.

Az 1,6 literes CRDi dízelmotor 115 és 136 lóerős kivitelben választható. A 115 lóerős variáns hatfokozatú kézi vagy hétfokozatú duplakuplungos (DCT) sebességváltóval társítható. A 136 lóerős motor 48 voltos mild hibrid rendszert kapott. Hatfokozatú intelligens manuális (iMT) vagy hétfokozatú duplakuplungos (DCT) sebességváltóval rendelhető. Max. teljesítmény: 136 LE, Max. forgatónyomaték 320 Nm (DCT váltó esetén)

Új sebességváltók, minden vezetési stílushoz.

Az i30 hatfokozatú kézi, hétfokozatú duplakuplungos (7DCT), vagy újonnan kifejlesztett, hatfokozatú intelligens kézi (iMT) sebességváltóval választható. Az iMT rendszer még tovább csökkenti a 48V-os mild hibrid hajtáslánc üzemanyag-fogyasztását.

 

 

iMT

A még takarékosabb üzem érdekében az iMT a gázpedál felengedésekor szétválasztja az erőátvitelt és a motort. A jármű vitorlázó üzemmódban fut.*

  

 

7-sebességes duplakuplungos sebességváltó (DCT).

A 7 sebességes duplakuplungos-váltó ötvözi a kézi sebességváltó üzemanyag-hatékonyságát és vezetési élményét az automatikus kényelmével.

A 48 voltos mild hibrid rendszer.

A 48V-os mild hibrid rendszer támogatja a belső égésű motort, extra elektromos teljesítményt biztosítva a használat különböző fázisaiban. Ismerje meg részletesen az innovatív fogyasztáscsökkentő rendszer működését.

 

 

Kényelmes indulás.

A mild hibrid rendszer különösen hasznos városi forgalomban, ahol a mild hibrid indítómotor/generátor (MHSG) a megállásokat követően újraindítja a belső égésű motort. A többlet forgatónyomatéknak köszönhetően a belső égésű motor gyorsabban és finomabban indul be, a 48V-os akkumulátor energiájára támaszkodva.

  

 

Gyorsítás.

Gyorsítás során az indítómotor/generátor 4-10 kW többlet energiával támogatja a belső égésű motort. A pontos érték az akkumulátor rendszer töltöttségi szintjétől, valamint a gyorsítás (gázadás) mértékétől függ. Amint a jármű elérte a kívánt sebességet, a rendszer üresjáratba vált, és nem ad le teljesítményt. Ezzel csökkenthető a CO2-kibocsátás és az üzemanyag-fogyasztás.

  

 

Töltés menet közben.

Ha állandó sebességgel haladunk, a rendszer - az akkumulátor töltöttségi szintjétől függően - vagy nem dolgozik, vagy generátor üzemmódban tölti a 48V-os akkumulátort.

  

 

Fékenergia-visszanyerés.

Aktív fékezés és gázelvétel esetén a forgó főtengely meghajtja az indítómotor/generátort, amely legfeljebb 10-12 kW teljesítménnyel nyeri vissza az energiát. A generátor a mozgási energiát elektromos energiává alakítja át, amit a 48V-os akkumulátorba táplál.

  

 

Megnövelt idejű start-stop funkció.

Csekély sebességű haladás esetén a start-stop funkció már 30 km/óra sebességnél aktiválódik. 30 és 0 km/óra közötti lassítás esetén, illetve ha a tengelykapcsoló oldva van, a belső égésű motor teljesen lekapcsol.

  

 

Apple CarPlay™ és Android Auto™

Az új i30 kompatibilis az Apple CarPlay™ és Android Auto™ rendszerekkel: csak csatlakoztassa okostelefonját a rendszerhez, és kedvenc alkalmazásait máris a nagyméretű érintőképernyőről vezérelheti.

  

 

Bluelink® Connected Car szolgáltatások.

Vezérelje autóját okostelefonjáról - vagy szóbeli utasításokkal. A Bluelink® Connected Car csatlakoztatott szolgáltatások révén zökkenőmentes kapcsolódási funkciókat vehet igénybe az új i30 fedélzetén: utazását online hangfelismerés és funkciók széles választéka teszi élvezetesebbé. A Bluelink alkalmazás számos ötletes funkció távvezérlésére alkalmas; emellett a navigációs rendszerhez öt éven át érvényes, ingyenes előfizetés is jár a Hyundai LIVE szolgáltatásaira.

  

 

Útbaigazítás az utolsó szakaszon.

Elképzelhető, hogy az új i30-cal valamivel távolabb tud csak megállni tényleges úti céljától. Amennyiben a cél 200 méter - 2 kilométer távolságon belül található, a navigálását átveheti az autóból a Bluelink okostelefonos alkalmazásba. Ezt követően telefonja kiterjesztett valóságú megjelenítéssel igazítja Önt útba.

  

 

Bluelink® okostelefonos alkalmazás.

A Bluelink alkalmazáson keresztül a távolból működtetheti az új i30 központi zárját, vagy megállapíthatja tartózkodási helyét, ha nem emlékszik, pontosan hol is parkolt le. Ezen kívül az alkalmazás riasztást küld, ha megpróbálják feltörni autóját. Ha pedig az abroncsok nyomására kíváncsi, azt is elárulja Önnek.

  

Még fejlettebb technológiával a fokozott biztonságért.

A Hyundai élvonalbeli vezetőtámogató rendszereit tömörítő, továbbfejlesztett Hyundai SmartSense csomagot teljes mértékben integráltuk az új i30-ba, így Ön még nagyobb biztonságban és nyugalomban utazhat szeretteivel.

 

Gépjármű előtt megállt autó elindulására figyelmeztető rendszer (LVDA).

A városi forgalomban különösen hasznos, ötletes funkció figyelmezteti Önt, ha közlekedési lámpánál vagy dugóban elindul az Ön előtt várakozó jármű.

  

 

Sávkövető rendszer (LFA).

Az új i30 most először kapott sávkövető segédlet (LFA) funkciót. Ez 0-180 km/óra sebességtartományban a forgalmi sáv középvonalában tartja a járművet, autópályán éppúgy, mint a városban.

  

 

Ráfutásos balesetet megelőző rendszer (FCA).

Az autó előtti útszakaszt kamerával és radarral pásztázó FCA automatikusan fékez, ha azt érzékeli, hogy az elöl haladó jármű hirtelen lassít. A rendszer gyalogosok és kerékpárosok észlelésére is képes.

  

 

Holttérben történő ütközést megelőző aktív rendszer (BCA).

A hátsó lökhárító alsó felén elhelyezett, két radarral dolgozó rendszer figyelmezteti a vezetőt, ha hátsó holtterében mozgó járművet észlel. Amennyiben ilyen helyzetben a vezető működésbe hozza az irányjelzőt, a rendszer hangjelzéssel figyelmeztet a veszélyre, valamint automatikusan fékez, hogy elkerülje az ütközést.

  

 

Mögöttes keresztirányú forgalomfelügyelet (RCCA).

Ha rosszul belátható helyről kell kitolatnia, a rendszer nem csak figyelmeztet az oldalról érkező járművekre, de automatikusan le is fékezi az autót.

  

 

Intelligens távolsági fényszóróasszisztens (HBA).

Minimális stressz, maximális látómező. A HBA nem csak a szemből érkező, de az Ön előtt haladó járműveket is észleli, és szükség esetén tompított világításra vált.

  

 

Sávelhagyást megelőző rendszer (LKA).

Amennyiben a jármű a vezető akarata ellenére elhagyja a sávot, a rendszer hang- és fényjelzéssel riasztja a vezetőt, majd a kormányzásba beavatkozva visszatéríti a járművet a helyes irányba.

  

 

Sebességkorlátozó tábla felismerő rendszer (ISLW).

Észleli a sebességkorlátozásokat, valamint az előzési tilalmat, és a releváns információt valós időben megjeleníti a navigációs berendezés kijelzőjén és a műszeregységben.

  

 

Vezetői éberségfelügyelet (DAW).

Amennyiben a rendszer fáradtságra vagy figyelemelterelésre utaló viselkedést észlel, hangjelzéssel, valamint pihenőt javasló üzenettel figyelmezteti Önt.

  

Kényelem és praktikum.

A Hyundai i30 kényelmi szolgáltatások széles választékával teszi egyszerűvé és pihentetővé az utazást: töltse fel telefonját, tegye gyerekjátékká a parkolást, és utazzon komfortosan.

 

Vezeték nélküli töltés.

A vezeték nélküli töltőtálca praktikus helyen: a középkonzolon található. Segítségével könnyedén, vezetékek nélkül feltöltheti Qi-kompatibilis okostelefonját.

  

 

Parkolástámogató rendszer.

Az első és hátsó lökhárítókba illesztett, ultrahangos érzékelők akadály esetén hang- és fényjelzéssel figyelmeztetnek.

  

 

Tolatókamera.

A tolatókamera a sebességváltó hátramenetbe kapcsolásakor automatikusan bekapcsol, így Ön pontosan látja a képernyőn, hogy merre tart.

  

 

Fűthető és szellőztethető ülések.

Az első ülések három fokozatban állítható szellőzéssel és fűtéssel is rendelhetők, ami az időjárástól függetlenül kényelmes utazási élményt szavatol.

  

 

Automatikus vezérlésű klímaberendezés.

A vezető és az első utas külön-külön állíthatja be a hőmérsékletet. Állítsa be a kívánt értéket, és a rendszer gondoskodik a többiről.

  

 

Elektromos rögzítőfék (EPB).

Könnyen kezelhető nyomógombbal kapcsolhatja be és ki az opciós elektromos rögzítőféket.

  

 

Navigációs rendszer.

A navigációs rendszer ingyenes előfizetéssel elérhető LIVE szolgáltatásai valós idejű forgalominformációval, traffipax riasztással*, időjárás-jelentésekkel és turisztikai tájékoztatással is szolgálnak.

 

N Line

Az új i30 N Line.

Emelje új szintre az i30 élményét a sportos N Line felszereltségi szinttel: a nagyteljesítményű i30 N által ihletett, exkluzív formai részletek és dinamikusabb vezethetőség.

Merész, új külső megjelenés.

Az átdolgozott i30 N Line szélesebb első hűtőmaszkkal és új hátsó lökhárítóval teremt még merészebb, még erőteljesebb, még energikusabb megjelenést.
Az első lökhárító megjelenését sugárhajtású repülőgépek formavilága által ihletett alsó hűtőmaszk határozza meg.
Az oldalsó nyílások lebegő szárnyidomai kedvezőbb aerodinamikai jellemzőket eredményeznek.
Az újrarajzolt hátsó lökhárító még inkább kihangsúlyozza az N Line dinamikus személyiségét.

 

Merészebb orrkialakítás.

Az átdolgozott i30 N Line szélesebb első hűtőmaszkkal és új hátsó lökhárítóval teremt még merészebb, még erőteljesebb, még energikusabb megjelenést. Az első lökhárító megjelenését sugárhajtású repülőgépek formavilága által ihletett alsó hűtőmaszk határozza meg. Az oldalsó nyílások lebegő szárnyidomai kedvezőbb aerodinamikai jellemzőket eredményeznek. Az újrarajzolt hátsó lökhárító még inkább kihangsúlyozza az N Line dinamikus személyiségét.

  

 

Dinamikus rajzolatú hátsó lökhárító.

A széles hátsó diffúzor sportos hangulatot teremt, míg az áthelyezett ködfényeknek köszönhetően mélyebbre került a modell optikai tömegközéppontja.

  

 

Exkluzív keréktárcsák.

Az új i30 N Line 17 vagy 18 colos keréktárcsáinak új rajzolata álló helyzetben is sebesség érzetét kelti, még izgalmasabbá téve a modell megjelenését.

  

 

N Line embléma.

Az oldalt elhelyezett, kecses N Line embléma fennhangon hirdeti a modell sportosságát.

  

 

Fekete hátsó légterelő.

Az aerodinamikailag optimalizált, fekete színű hátsó légterelő elegánsan foglalja magába a harmadik féklámpát.

  

Készen áll a sportos vezetésre.

Elég helyet foglalni az új i30 N Line vezetőülésében, máris kedve támad megragadni a sportkormányt, és rátaposni a fémpedálokra.

 

Bőr N Line kormánykerék.

Az N Line kormánykerék elegáns megjelenésű és hangulatú, perforált bőrburkolata egyszerre kínál kényelmes fogást és tökéletes irányíthatóságot.

  

 

N Line sportülések.

Az N Line sportülések egyszerre kényelmesek és határozott tartásúak, testre szabhatóságukat motoros deréktámasz és kihúzható combtámasz segíti.

  

 

N Line sebességváltó kar.

Az N Line sebességváltó sportos fém dekorrészletekkel, piros versenysávval és bőrbetétekkel biztosít jobb fogást és még intenzívebb versenyhangulatot.

  

 

Piros öltések.

Az üléseken, a kormánykeréken, a sebességváltó karon, valamint a középkonzolon alkalmazott, kontrasztos piros öltések még inkább kihangsúlyozzák az N Line exkluzív dizájnját.

  

 

Sportos fémpedálok

A dinamikus vezetési élményt sportos fémpedálok teszik még hangsúlyosabbá. A szálcsiszolt fém felületen csúszásgátló gumibetétek segítik a pontos pedálkezelést.

 

Kapcsolat

Érdeklődik a jármű iránt? Kipróbálná?

Kérjen ingyenes visszahívást,
vagy hívjon minket a +36 1 7766 500-as telefonszámon!


Visszahívjuk?

+36

* A megadott telefonszámot nem használjuk fel későbbi, marketing célú megkeresésre.

Szeretne értesülni ha olcsóbb ez az autó?


* Feliratkozásával elfogarja adatkezelési szabályzatunkat.
Update cookies preferences