• slidebg1

Volvo MOK Kedvezmények

Nemrégiben szerződést kötött a Volvo Autó Hungária, a Magyar Orvosi Kamara és a Gyószerész Kamarával, ami értelmében komoly kedvezménnyel vásárolhatnak Volvo gépkocsikat az orvosok és a gyógyszerészek.

Alábbi kedvezményeink hibrid modelleinkre nem érvényesek, a pontos részletekről érdeklődjön kollégáinknál!

Milyen kedvezményekkel jár az említett szerződés?

Kiemelt flotta partneri kedvezményt 9-11 százalék közötti értékben ajánlunk. Tudni kell azonban, normál esetben ahhoz, hogy ezeket valaki megkapja, nagy flottaparkkal kell rendelkezni, vagy több autót kell vásárolniuk másoknak, valamint cégeknek szoktunk ilyen feltételeket ajánlani.

A Kamarákkal kötött szerződésben, azonban nem kötöttünk ki hasonló feltételeket, ez egy speciális megállapodás, a kedvezményeket a kamara egyéni tagjainak ajánljuk – ezeket úgy próbáltuk meghatározni, hogy megmutassuk, tényleg kapnak kedvezényt, mellyel azt próbáljuk kifejezni, hogy megbecsüljük munkájukat.

A kedvezmény más kedvezménnyel nem összevonható!

Milyen időtartamra vonatkozik a megállapodás?

Határozatlan időre kötöttük, az elképzelés ugyanis az, hogy hosszú távon működjünk együtt, így realizálódhatnak az előnyök mindegyik fél számára. Ez a megállapodás nem azért született, mert mondjuk, raktáron van némely termékünk, amelyeket akciók keretében próbálunk értékesíteni. Nem erről van szó, itt minden egyes alkatrészt a vevő kívánságának megfelelően raknak össze. Sokan inkább kivárják a 10-12 hetet, míg elkészül az az autó, amilyet akartak.

Az orvosok és a gyógyszerészek számára munkájuk során a biztonság az egyik legfőbb szempont.

A törésteszten egyedül a Volvo kapta meg a 100 százalékot. Mindig is hangsúlyoztuk, célunk, hogy 2020-ra az új Volvo modellekben ülők egy esetleges baleset esetén ne szenvedjenek súlyos sérülést. Ehhez számtalan biztonsági elem szükséges, hogy csak egyet említsek, ha a sofőr egy pillanatra elkalandozik vezetés közben és az előtte levő autó vezetője hirtelen a fékre lép, akkor az autó saját magát lefékezi és megáll – ez már több mint 6 éve elérhető nálunk.

 

Miért várna hónapokat autójára?

Kérdés vagy ajánlatkérés esetén vegye fel velünk a kapcsolatot.

 

Az árak bruttó árak, tartalmazzák az árlista kiadásakor érvényes regisztrációs adót, valamint az Áfa-t. A kedvezmények számításának alapja a regisztrációs adóval csökkentett, extrákkal növelt listaár. Jelen ajánlatokban szereplő akciók egyéb kedvezményekkel nem vonhatóak össze. Az ajánlat visszavonásig érvényes. A tájékoztatás nem teljes körű, nem minősül ajánlattételnek, részletekről érdeklődjön kollégáinknál. Az esetleges elírásokért nem vállalunk felelősséget, a változtatás jogát az Ivanics Csoport fenntartja. A képek illusztrációk. 

Visszahívjuk?

+36

* A megadott telefonszámot nem használjuk fel későbbi, marketing célú megkeresésre.
Update cookies preferences