Ford EcoSport

Ajánlatok

Új Ford EcoSport modellek kiemelt árelőnnyel, akár azonnali átadással!

Miért várna hónapokat új autójára?
Válasszon akár azonnal elvihető, egyedi felszereltségű Ford EcoSport modelljeink közül és találja meg álmai autóját, most kiemelt árelőnnyel!

Áttekintés

Az okos szabadidőautó.

Kívül kompakt, belül pedig tágas és jól felszerelt.

Intelligens technológiáival kényelmessé és élvezetessé teszi az utazás minden pillanatát.

Modern motorja és váltója pedig egyszerre kínál meggyőző teljesítményt és üzemanyag-takarékos üzemeltetést.

 

 Ford EcoSport - Formavilág

Biztos irányíthatóság és kitűnő kilátás

Forgalmas városi utak, szűk parkolóhelyek, keskeny mellékutak… Az EcoSport okos kialakításának köszönhetően könnyedén megbirkózik a szűk helyekkel is. Ráadásul nemcsak manőverezni gyerekjáték vele, remek kilátást is biztosít. Megemelt üléspozícióiból a sofőr és az utasai is tökéletesen beláthatják az autó előtti utat.

 

Ford EcoSport - EcoBoost motorok
Erő és takarékosság egyedülálló kombinációja

Az 1,0 literes, háromhengeres EcoBoost benzinmotor a dizájn és az átgondolt mérnöki munka tökéletes keveréke. Ez a forradalmi technológia lehetővé teszi, hogy a nagy motorok teljesítményét élvezhessük, miközben a fogyasztása a kisebb motorokéra jellemzően alacsony marad. Nem véletlen, hogy az EcoBoost elsőként nyerte el egymást követő négy évben is a rangos nemzetközi "Év motorja" díjat.

Vezetési élmény

A technológia, ami Önért dolgozik

A Ford intelligens műszaki megoldásai igazán sokoldalúak. Számos funkció és rendszer könnyíti meg a sofőrje életét. Így Ön mindig elérhető maradhat, és még jól is szórakozhat utazás közben.

 

 Ford EcoSport - Kihangosító rendszer

Modern kihangosítási technológia

A Ford SYNC lehetővé teszi, hogy hangparancsok segítségével irányítsa a zenelejátszást, fogadja a bejövő hívásait vagy kimenő hívásokat kezdeményezzen. Ugyanígy, egyszerű hangparancsokkal még az USB-s eszközökön, az MP3-lejátszóján vagy az iPodján lévő dalokat is lejátszhatja. De hallgathatja a kedvenc dalait egyenesen a telefonjáról is, Bluetooth® kapcsolat segítségével. És ez még mindig nem minden: ha kell, a rendszer még az SMS-eket is felolvassa Önnek! A rendszer extraként választható valamennyi felszereltséghez.
A szolgáltatások jelenleg magyar nyelven nem elérhetőek.

 

 Ford EcoSport - Visszagurulás gátló

Mindegy, hogy lejtő vagy emelkedő, ezentúl könnyű elindulni

Válassza az automata váltós verziót Visszagurulásgátló rendszerrel (HSA), ami átmenetileg megállítja az autó visszagurulását, amikor emelkedőn indul el. A rendszer 2,5 másodperccel tovább tartja fenn a fékrendszer nyomását, így több időt hagy Önnek, hogy a lábát áthelyezze a fékpedálról a gázra. Ez a technológia akkor is hasznos lehet, amikor csúszós felületen kell megállnia és elindulnia.

 

Ford EcoSport - Tolatóradar 

Parkolóradar a nyugodtabb parkolásért

A Parkolóradar segít megállapítani a jármű és a mögötte található akadályok közti távolságot. Amikor a Parkolóradar akadályt észlel, akkor működésbe hozza a figyelmeztető hangjelzést, ami annál intenzívebben jelez, minél közelebb van az akadályhoz. (A rendszer extraként elérhető valamennyi felszereltség esetén)

 

 Ford EcoSport - Tempomat

Kevésbé fárasztó vezetés, gazdaságosabb utazások

A Sebességtartó automatika segít egy előre beállított sebességen tartani az autóját, amely kényelmesebbé teszi a vezetést az autópályán megtett hosszabb utak esetén. Amellett, hogy minimálisra csökkenti a sebességhatár átlépésének lehetőségét, még üzemanyagot is megtakaríthat vele.

 

 Ford EcoSport - Led fényszórók

LED világítás

A lenyűgöző, LED "signature" világítás még jellegzetesebbé teszi az EcoSport különleges külsejét, így biztos lehet benne, hogy irigykedő pillantásokat zsebelhet be vele, bármerre is jár.

 

 Ford EcoSport - Váltó asszisztens

Takarékosabb sebességváltás

A műszerfalon kigyulladó Sebességváltásra figyelmeztető lámpa azt jelzi, hogy mikor kell sebességet váltania a maximális üzemanyag-takarékosság érdekében. Ez egy egyszerű, de hatékony módszer az utazás gazdaságosabbá tételére.

 

 Ford EcoSport - Fedélzeti számítógép

Információ minden mennyiségben

A fedélzeti számítógép hasznos adatokkal látja el az autó vezetőjét a megtett úttal, az üzemanyag-fogyasztással, a sebességgel és a külső hőmérséklettel kjapcsolatban. Csak vessen rá egy pillantást, és máris megnézheti azt is, mennyit utazhat még, mielőtt kiürül a tank. Ez különösen hasznos hosszabb utakon, vagy ha tudja, hogy valami távoli félreeső helyre visz az útja.

Teljesítmény

Teljesítmény vagy hatékonyság?
Miért kéne választani?

Benzines vagy dízel?

Bármelyiket válassza is, a teljesítmény, az erő és a gazdaságosság garantált. Az autó különleges és áramvonalas kialakítása alacsonyabb légellenállást és nagyobb üzemanyag-takarékosságot eredményez.

 

Ford EcoSport - EcoBoost motorok 

Minden egyes csepp üzemanyaggal messzebbre juthat

A forradalmian új, 1,0 literes, 3-hengeres EcoBoost benzinmotor olyan erőt biztosít az autónak, amit a hagyományos motorok esetében csak egy 1,6-os motortól kapna (125 LE-ig). Ráadásul 24%-kal jobb üzemanyag-gazdálkodást és 25%-kal alacsonyabb (csupán 125g/km) CO2-kibocsátást nyújt. Nem csoda, hogy az EcoBoost négy egymást követő évben is elnyerte az "Év motorja" nemzetközi díjat.
Ilyen korábban még soha nem fordult elő.

 

Ford EcoSport - Dízel motorok 

Teljesítmény dízellel

Az 1,5 literes DV5 dízel opciót választva is jól jár, hiszen így egyszerre élvezheti az akár 95 LE-s erőt és takarékos, mindössze 4,4l/100km-es üzemanyag-fogyasztást. Ez a motor 5-sebességes, manuális váltóval kapható, ami magas nyomatékot biztosít (a kevesebb váltás és a nagyobb húzóerő érdekében), és mindössze 115g/km a CO2-kibocsátása.

Kényelem

Az Ön igényeire szabtuk!

Az átgondolt, ötletes kialakításnak köszönhetően minden egyes négyzetmilliméterét kihasználhatja ennek a kompakt, mégis nagyon kényelmes autónak.

 

Ford EcoSport - Kilátás 

Kényelmes ülések, nagyszerű kilátás

A beépített deréktámasszal rendelkező vezetőülés 6 irányban állítható, így biztosan Ön is megtalálja majd az ideális vezetési pozíciót. A vezetőoldali és az első utasoldali ülés egyaránt fűthető. Az utasok pedig előre és hátra dönthetik az üléseiket, így ők is kényelembe helyezhetik magukat, hogy élvezzék a remek kilátást.

 

 Ford EcoSport - Kulcs nélküli indítás

Nincs kulcs, nincs probléma

Egyszerűen csak sétáljon az autója felé,és a Ford Kulcsnélküli ajtónyitórendszer érzékelni fogja, hogy a slusszkulcs Önnél van anélkül, hogy elő kellene vennie! Az ajtók maguktól kinyílnak, így az Ön dolga csak annyi, hogy beül, benyomja a kuplungot, majd a Ford Power Indítógombbal életre kelti a motort. Egyszerű és praktikus megoldás, ugye? (Kizárólag Titanium felszereltségű járműhöz választható.)

 

 Ford EcoSport - Multikormány

Több mint egyszerű kormánykerék

A tökéletesen kiegyensúlyozott, ergonomikus, bőrbevonatú kormánykeréknek köszönhetően mindig biztos kézzel irányíthatja az autóját. Mindezek mellett egy sor kapcsolót is találhat rajta, hogy minden szükséges funkciót könnyen és kényelmesen elérhessen.

 

 Ford EcoSport - Kesztyűtartó hűtés

Hűsítő sokoldalúság

Egy EcoSportban még a kesztyűtartó is sokoldalú: hiszen ha szükség van rá, még légkondicionált hűtődobozként is működtethető. Így a forró napokon, a hűvös italok és rágcsálnivalók mindig karnyújtásnyira lehetnek. A kesztyűtartó belsejében akár hat szabványos méretű szénsavas üdítőital is elfér.

 

 Ford EcoSport - Módosítható csomagtér

Variálható ülések az extra helyért

Az eltávolítható tárolópolc, a 60:40 arányban szétválasztható, lépcsőzetesen állítható hátsó ülések és a leleményes beépített 'billent és dönt' rendszer: az új Ford EcoSportban könnyen és gyorsan teremthet helyet a csomagoknak és/vagy a terjedelmes dolgoknak.

 

 Ford EcoSport - Intelligens szervó kormány

Manőverezés és közlekedés erőfeszítések nélkül

Az Elektromos szervokormány (EPAS) odafigyel, hogy Ön mindig kényelmesen kormányozhasson. Parkolás közben például könyebben tudja forgatni a kormánykereket, így akadálytalanul manőverezhet, míg autópályán keményebb kormányzásra vált, hogy biztonságosabban tarthassa az irányt. A hagyományos kormányzással ellentétben, ami folyamatosan működik, és így energiát, üzemanyagot pazarol, az EPAS rendszer csak akkor kapcsol be, amikor szükség van rá. Ez még alacsonyabbá teszi az autó fogyasztását.

 

 Ford EcoSport - Automata klíma

Ideális hőmérséklet a sofőr és az utasai számára is

Az Automata légkondicionáló (EATC) segítségével megadhatja, milyen hőmérsékletet szeretne Ön, és milyet az utasai. A rendszer pedig fenntartja a megadott értékeket. (Titanium esetén alapfelszereltség, Trend esetén a téli csomag részeként választható extra.)

 

 Ford EcoSport - Helytakarékosság

Elegendő hely mindennek

Az ötletes kialakításnak köszönhetően rengeteg hely van a sofőrnek és az utasoknak is, miközben még így is marad hely a 20 tárolórekesznek is az USB-töltős telefonok, a napszemüvegek, az aprópénz, a poharak, az italok és a rágcsálnivaló számára.

 

 Ford EcoSport - Zajszigetelt utastér

Béke és csend vezetés közben is

Az ajtókon, az ablakokon, a tetőn és a karosszéria-elemeken található hangszigetelő anyagok kivételesen csendes autóvá teszik a Ford EcoSportot.

 

 Ford EcoSport - Gyors jégmentesítés

Gyors jégtelenítés - Quickclear technológia

Ennek a praktikus funkciónak a segítségével pillanatok alatt jégtelenítheti szélvédőjét a fagyos reggeleken. Az ultravékony fűtőszálak egyetlen gombnyomásra azonnal felhevülnek, és jégtelenítik, párátlanítják a szélvédőjét, valamint segítenek kiolvasztani az ablaktörlőket is. A rendszer másodpercek alatt képes jégteleníteni a szélvédőt még akkor is, ha a hőmérséklet 0 fok alatt van.

 

 Ford EcoSport - Fűthető visszapillantó tükrök

Fűtött külső visszapillantó tükrök

A szélvédő Quickclear technológiájához hasonlóan a külső visszapillantók esetében is külön fűtési rendszer gondoskodik a tiszta kilátásról, így télen is biztonságosan autózhat.

Tesztek

Piaci tesztek

Összegyűjtöttük a modellről írt leghasznosabb teszteket, hogy önnek már ne kelljen!

 

Autópult - Szamba

Talán már hóbortos külseje is elárulja, hogy tesztalanyunk bizony messzi külföldről érkezett. A Ford EcoSportot a crossoverek iránti egyre nagyobb kereslet csalta európai körútra, amelyet jobb formában, modern motorokkal készségesen meg is tesz.

Tovább a teljes cikkre -->

 

Totalcar -Amilyen gyönyörű, olyan jó is

Látom én a rációt a Ford Ecosport mögött: legyen egy csinos, praktikus, divatos, ugyanakkor jól vezethető autó a kínálatban azoknak is, akiknek nincs túl sok pénzük.

Tovább a teljes cikkre -->

 

Vezess.hu - Elég ronda, de meg lehet szeretni

A fekete felnik a Titanium S kivitel részét képezik, ezek az alkatrészek egész jól néznek ki. És jó a felsliccelt övvonal is. Az agresszív hűtőmaszk is nagyon állat. A gonoszan összehúzott szemek, az érdekes ködlámpafészkek, a csinos hátsó lámpatestek, az erőteljes sárvédő-domborítás, az a rafinált bemélyítés a terepes jelleget hangsúlyozó fekete oldalsó rátét felett, a hetyke kis tetőkorlátok – ugye, milyen jó ez így mind, külön-külön?

Tovább a teljes cikkre -->

 

Autónavigátor - Hazánkba is megérkezett az EcoSport

Hatalmas választéka ellenére a manapság egyik legdivatosabb kis SUV-k piacán a Ford eddig nem volt jelen. Ám most már itt az EcoSport.

Tovább a teljes cikkre -->

 

Autónavigátor - Se nem eco, se nem sport, de mégsem rossz az EcoSport

Ahogyan a Mustang, úgy a Ford EcoSport is Amerikából érkezik, csak épp annak déli részéből. Látszik is rajta, de azért ez is igazi Ford, egészen jól vezethető.

Tovább a teljes cikkre -->

Kapcsolat

Érdeklődik a jármű iránt? Kipróbálná?

Kérjen ingyenes visszahívást,
vagy hívjon minket a +36 1 7766 500-as telefonszámon!