• slidebg1

Ford Transit Custom

Áttekintés

Az Év Haszongépjárműve 2013

Az új Transit Custom etalonnak számít a hatékonyság és a rakodótér méretét illetően, hiszen nemcsak produktív, hanem a külseje is figyelemre méltó. Könnyű vele elkápráztatni az ügyfeleit. Nem véletlen, hogy megkapta az elismerő „Év Haszongépjárműve 2013" díjat.

Az új Transit termékcsalád középső tagja, a Transit Custom alacsony üzemanyag-fogyasztást kínál, amit elsősorban az olyan ECOnetic technológiai megoldásoknak köszönhet, mint az Auto-Start-Stop rendszer vagy az intelligens regeneratív töltés. Kényelmes és tartós belső tere megkönnyíti a mindennapokat – a fülke egyben mobil irodaként is funkcionál. Emellett a raktér mérete is egyedülálló. Függetlenül attól, hogy a fülkés, a duplafülkés, a Kombi vagy a Kombi Van változatot választja, számos különböző modern technológiai megoldást élvezhet, olyanokat mint a Ford SYNC Bluetooth-os kihangosító rendszer, az MP3/iPod-lejátszó és a telefoncsatlakoztató rendszer.

 

 

Raktér, mely mércét állít kategóriájában

A Ford Transit képességeinek és praktikusságának köszönhetően jól kiérdemelt hírnévvel bír. A vadonatúj Transit Custom erre alapozva számos ötletes, praktikus dizájnelemmel teszi egyszerűbbé a dolgos hétköznapokat a hatalmas rakodótértől (és nyílásmérettől) az egyedi, beépített tetőcsomagtartóig.

Ugyanilyen fontos, hogy a jármű megtervezésénél szem előtt tartottuk a fenntartási költségeket is, így az autó csak 50 000 kilométerenként vagy két évente szorul szervizre. Így a Transit Custom nemcsak a vesződségektől kíméli meg a mindennapok során, hanem hosszútávon jelentős összegeket képes megspórolni Önnek.

 

 Ford Transit Custom - Raktér nyílások

Egyedi, nyílással ellátott raktér

A Transit Custom úgy lett kialakítva, hogy maximális legyen a raktér mérete. Teljes magasságú, teljes szélességű válaszfal választja el a rakodóteret az utastértől, és ez a válaszfal egy felnyitható panellel rendelkezik padlómagasságban. Így akár 3 méter hosszú elemeket is be lehet rakodni hátulról úgy, hogy a túlnyúló rész bekerül az ülések alá (még a rövid tengelytávú változat esetén is). Ez az ügyes megoldás lehetővé teszi az értékes áruk zárt térben tartását.

 

 Ford Transit Custom - Integrált tetőcsomagtartó

Integrált tetőcsomagtartó

Az egyedi, innovatív tetőcsomagtartó egyszerűen összecsukható, ha éppen nincs rá szükség. Amellett, hogy nem kell vesződnie a csavarokkal és a csomagtartó leszerelésével, megfelel a 2 méteres magasságkorlátnak is (kivéve a 3300 kg maximális járműtömegű típus esetén). Emellett a kisebb légellenállásnak köszönhetően csökkenti a fogyasztást és a zajszintet is.

 

 Ford Transit Custom - Raktér méretek

Raktér méretek

A Transit Custom raktere mindhárom térbeli kiterjedésben – hosszúság, szélesség (kerékdobtól kerékdobig) és hasznos belső magasság – mércét állít kategóriájában. Ennek eredményeképpen könnyedén szállíthatók vele 8"x4"-es deszkák állítva és fektetve egyaránt, EURO raklapok és – egyedi térelválasztó-nyílásának köszönhetően – akár 3 méter hosszú elemek. A rakodótér összesen hat köbméteres – és ez csak a rövid tengelytávú (L1) változat. A hosszú tengelytávú (L1) változat 6,8 köbméternyi rakteret biztosít. A raktér nyílásmérete is páratlan: széles oldalajó nyílás és alacsony küszöb a hátsó ajtóknál. Ezenkívül a tolóajtók új mechanizmussal rendelkeznek, ami gondoskodik az ajtók nyitva tartásáról rakodás közben.

 

 Ford Transit Custom - Padlóvédelem

Különleges padlóvédelem

Az extraként kapható, könnyen tisztítható padlóburkolatnak köszönhetően nincs szükség külön burkolatra. Ezen a masszív padlón jól csúsztathatók az áruk, egyszerű a takarítása, és segít megőrizni a furgon értékét.

 

 Ford Transit Custom - Raktér világítás

Jobb világítás az egyszerűbb és biztonságosabb rakodásért

Az extraként kapható nagy fényerejű és energiatakarékos LED világítás a rakodótérben nélkülözhetetlen, amikor gyengén megvilágított helyen dolgozik.

 

 Ford Transit Custom - Árurögzítés

Árurögzítés egyszerűen és biztonságosan

A rögzítési pontok általában a padlón találhatók. Ám ezek gyakran nehezen elérhetőek, amikor megpróbálja fixálni az árut. Ezért a Transit Custom rögzítési pontjai nem a padlón, hanem kicsivel fölötte, a rakodótér oldalfalán vannak elhelyezve. Így a padló akadályoktól mentes marad, és egyszerűbben elérhetők, ráadásul így megszűnnek a porfogók és lehetővé teszik az új, egyszerűen tisztán tartható padlóburkolat használatát. További rögzítőpontok vannak derék- és vállmagasságban is, ezek a jármű karosszériájához vannak rögzítve és 30 kg-os teherbírással rendelkeznek.

 

 Ford Transit Custom - Szerviz intervallum

Szerviz intervallum

A Transit Custom modern Duratorq dízelmotorja kivételesen gazdaságos, időtálló és megbízható. A normál kopásnak kitett részek is úgy lettek tervezve, hogy azokat minél ritkábban kelljen cserélni. Ez azt jelenti, hogy a járművet elég 50 000 kilométerenként vagy kétévente szervizbe vinni.

 

 Ford Transit Custom - Átrozsdásodás elleni garancia
 

Átrozsdásodás elleni garancia

A Transit Customra 12 éves átrozsdásodás elleni garanciát adunk.

 

 

Az aktuális készletről és árakról kérjük, érdeklődjön kollégáinknál az alábbi elérhetőség egyikén:

Blum Endre
Tel.: +36 30 218 3469
E-mail: blume@ivanics.hu
Szabó Péter
Tel.: +36 30 681 2358
E-mail: szabop@ivanics.hu

Molnár Bence
Tel.: +36 30 421 1518
E-mail: molnarb@ivanics.hu

 

Vezetési élmény

Egy nyugodtabb munkanapért

A Transit Custom technológiai megoldásai leveszik Önről a teher egy részét azáltal, hogy könnyebbé teszik a vezetést. Az élet további megkönnyítése érdekében a fülke mobil irodaként is funkcionál, számos ügyes kis tárolórekesszel és lehajtható asztalkával, amely ideális például laptop tárolására.

A Ford SYNC hangvezérlő rendszer segítségével anélkül tud kapcsolatot tartani mobiltelefonjával, hogy le kéne vennie kezét a kormányról. Még a vezetőülés is teljesen állítható, akárcsak a kormány, így megtalálhatja az Ön számára tökéletes vezetési pozíciót.

 Ford Transit Custom - Tolatókamera

Könnyebb tolatás a tolatókamera segítségével

Tűzcsapok, kukák, alacsony falak… a tolatókamera a visszapillantó tükörben elhelyezett kijelzőn mindent megmutat, ami a jármű mögött található. Sőt, nemcsak megmutatja azokat a dolgokat, amiket egyébként nem venne észre, hanem a képre rajzolt vonalak segítségével segíti Önt, hogy a legkisebb helyre is könnyedén beállhasson. A kamera automatikusan működésbe lép, amikor hátramenetbe kapcsol. A tolatókamera extraként érhető el a sávelhagyásra figyelmeztető rendszerrel együtt (lásd: Utasbiztonság és lopásvédelem).

 

 Ford Transit Custom - Tolatóradar

Parkolóradar a nyugodtabb parkolásért

Az extraként kapható parkolóradar segít megállapítani a jármű és az akadályok közti távolságot elöl és hátul egyaránt. Amikor a parkolóradar akadályt észlel, akkor működésbe hozza a figyelmeztető hangjelzést, ami annál intenzívebben jelez, minél közelebb van az akadályhoz. Ez a funkció segít, hogy sokkal magabiztosabban parkoljon.

 

 Ford Transit Custom - Kanyarkövető fényszórók

Egyszerűbb manőverezés éjszaka

Ha éjszaka éles fordulatot kell venni, akkor a Transit Custom az új kanyarkövető fényszóróval könnyíti meg a dolgát (extraként elérhető). Ez 30 km/óra sebesség alatt lép működésbe, a kormány elforgatásakor vagy az irányjelző bekapcsolásakor. Ily módon könnyebb elvégezni a manővereket.

 

 Ford Transit Custom - Tempomat

Kevésbé fárasztó, sokkal gazdaságosabb utak

Az állítható sebességkorlátozóval ellátott tempomat segít, hogy ne lépje át a megengedett sebességkorlátot. Ezzel üzemanyagot takaríthat meg, minimalizálhatja a gyorshajtás kockázatát és – akárcsak a többi tempomat rendszernél – nem kell arra figyelnie, hogy mennyivel megy.

 

 Ford Transit Custom - Kihangosító rendszer

Ford SYNC-modern kihangosítási technológia

A Ford SYNC hangvezérlés felolvassa az SMS-eket*, továbbá lehetővé teszi a zenelejátszó vezérlését, valamint a hívások indítását és fogadását - mindezt egyszerű hangparancsok segítségével, így Ön minden figyelmét a vezetésre fordíthatja.

Amellett, hogy lehetővé teszi a pendrive-ról vagy MP3-lejátszóról történő zenelejátszást, valamint a mobiltelefonról történő zenestreamelést, a SYNC rendszer arra is képes, hogy felismerje a rádióban játszott dal címét és az előadó nevét. Mi több, összeállít egy lejátszási listát az aktuális zeneszámhoz hasonló számokból.
*Magyar nyelven nem elérhető.

 

Ford Transit Custom - Ülésfűtés 

Kényelmesebb első ülések

A vezetőülés teljes mértékben állítható, akárcsak a kormány, így megtalálhatja az Ön számára ideális vezetési pozíciót. Az alapfelszereltség részét képezi a beépített kartámla, de extraként állítható deréktámasz és ülésfűtés is rendelhető. Amellett, hogy az ülések hozzák a haszongépjárműveknél elvárt tartósságot, olyan kényelmet is biztosítanak, amit eddig csak a személyautóknál tapasztalhatott. Így függetlenül attól, hogy hosszú ideig utazik járművel, vagy sűrűn megáll, minden egyes percet kényelmesen fog tölteni.

 

 Ford Transit Custom - Tárolók

Minden, amire szüksége lehet a munkához menet közben

A Transit Custom utasfülkéje olyan dolgokat tartalmaz, amik arra szolgálnak, hogy segítsék Önt a munkában. Ha például dupla első ülést választ, akkor a középső ülés egy kihajtható asztallal van felszerelve, ami kellően nagy ahhoz, hogy rátegyen egy laptopot vagy egy irattartót. A dupla első ülés alatti rejtett rekesz 93 liternyi tárolóhelyet biztosít; a műszerfalon pedig biztonságban tárolhatja mobiltelefonját vagy MP3/iPod-lejátszóját az erre kialakított rekeszekben (12 voltos csatlakozóaljzattal). Természetesen praktikus palack- és pohártartókat is talál az autóban.

 

 Ford Transit Custom - HiFi rendszer

Szórakozzon kedvére!

A legújabb autós szórakoztató és információs eszközök széles skálája áll rendelkezésre, ideértve a legnagyobb csomagban elérhető DAB rádiót, CD-t, USB csatlakozót, multifunkciós kijelzőt, navigáció rendszert teljes Európa térképpel, tolatókamerát, Ford SYNC rendszert és kifinomult hangszóróelrendezést.

 

Ford Transit Custom - Esőérzékelős ablaktörlők 

Esőérzékelős ablaktörlők

Az esőérzékelős ablaktörlő abban a pillanatban működésbe lép, hogy nedvességet érzékel a szélvédőn, és az eső mennyiségének megfelelő sebességre áll be. Emellett hatféle érzékenységi szint közül lehet választani, melyekkel beállítható, hogy mennyi nedvesség felgyülemlése után lépjen működésbe az ablaktörlő. Az esőérzékelős ablaktörlő extraként kapható az automatikus fényszórókkal együtt (lásd alább).

 

 Ford Transit Custom - Szenzoros fényszórók

Fényszórók, melyek automatikusan bekapcsolnak, amikor arra szükség van

A Transit Custom szenzorai érzékelik, ha a fény mennyisége csökken, és automatikusan bekapcsolják a fényszórókat – könnyebbé téve ezáltal a vezetést sötétedéskor. A fényszórók ezenkívül akkor is bekapcsolnak, amikor alagúthoz ér. Az automatikus fényszórók csomag részeként extraként érhetők el az esőérzékelős ablaktörlővel együtt.

 

 Ford Transit Custom - Fűtött szélvédő

Quickclear fűtött szélvédő

Csak egy gombnyomás, és a beépített fűtőszálak pillanatok alatt leolvasztják a jeget és a havat, így Önnek nem kell ezzel vesződnie. (Csomag részeként extraként kapható)

 

 Ford Transit Custom - EasyFuel

Ford Easy-Fuel rendszer

A rendszer lehetetlenné teszi a rossz üzemanyag betöltését, mivel a nem megfelelő töltőpisztolyt egyszerűen nem engedi betenni a töltőnyílásba. Mivel a Ford Easy-Fuel egy tanksapka nélküli rendszer, többé nem kell hozzányúlnia a koszos tanksapkához!

 

 Ford Transit Custom - Elektromos visszapillantó

Elektronikusan állítható külső visszapillantó tükrök

Az extraként kapható elektronikusan állítható visszapillantó tükrök egyetlen gombnyomással behajthatók. A beépített index-szel ellátott visszapillantó tükrök ezenkívül fűtöttek is, így Télen sem okoz gondot a megfelelő kilátás. (Trend modellen standard, Ambient modellen opcionális felszereltség)

 

 Ford Transit Custom - Automata fényszóró rendszer

Automatikus távolsági fényszóró

A távolsági fényszóró automatikusan tompítottra vált, amikor szembejövő forgalmat érzékel, így megakadályozza, hogy elvakítsa a szembejövőket. A fényszóró ezután automatikusan visszavált távolságira, ezáltal maximális láthatóságot biztosítva. Az automatikus távolsági fényszórók a csomag részeként extraként kaphatók a sávelhagyásra figyelmeztető rendszer mellé (lásd: Utasbiztonság és lopásvédelem).

Teljesítmény

Teljesítmény, gazdaságosság és személyautókhoz hasonló vezetési élmény

A Transit Customot modern dízelmotor hajtja, mely különböző teljesítmény-gazdaságosság kombinációkkal szolgál. Az erő megfelelő átvitele érdekében a lehető legjobb kezelés elérésére törekedtünk.

Emellett számos különböző ECOnetic technológia gondoskodik arról, hogy a zárt áruszállító fogyasztása és CO2-kibocsátása minél alacsonyabb legyen.

A maximális hatékonyság érdekében számos különböző ECOnetic típus van: rövid (L1) és hosszú tengelytávú (L2), valamint 2700 kg-os, 2900 kg-os és 3100 kg-os maximális tömegű. 

 Ford Transit Custom - Dízelmotorok

Nagyteljesítményű, kisfogyasztású dízelmotor

A Transit Custom egy modern és gazdaságos, 2,2 literes Duratorq TDCi dízelmotorral érkezik, mely hatsebességes manuális váltóval és elsőkerék-meghajtással párosul.

Háromféle teljesítményszint közül lehet választani: 100 LE/310 Nm, 125 LE/350 Nm és 155 LE/385 Nm. Bármelyik mellett dönt, a nyomaték és a nyomatékátvitel minden esetben sokat fejlődött, így a járműben rengeteg erő rejlik – függetlenül attól, hogy meg van-e rakodva vagy sem (vontatás esetén is).

A Ford ECOnetic technológiai megoldásokkal a motor alacsonyabb fenntartási költséget és az Euro 5 emissziós szabványoknak megfelelő kisebb környezeti kockázatot biztosít.

 

 Ford Transit Custom - Karosszéria

Finomhangolt karosszéria

A finomhangolt karosszéria és a még keményebb első és hátsó tengely kiváló stabilitást és kontrollt biztosít. A hatást tovább fokozza az optimalizált extra merev karosszériaváz.

 

 Ford Transit Custom - Nyomatékelosztó rendszer

Maximális tapadás a nagyobb kontrollért

A nyomatékelosztó rendszer másodpercenként 100-szor reagál az út felületére. (Ez 33-szor gyorsabb, mint egy szempillantás.) Ezen információ alapján a rendszer elosztja a teljesítményt a két első kerék között. Ily módon maximalizálható a tapadás és jobbá tehető a kormányzás, egyszerűbbé téve az éles kanyarok bevételét és az egyenetlen úton való haladást.

 

 Ford Transit Custom - Start-stop rendszer

Auto-Start-Stop rendszer

Amikor a Transit Custom közlekedési lámpánál vagy dugóban áll, a rendszer automatikusan leállítja a motort (miközben a légkondicionáló és a rádió tápellátása biztosított). Amint készen áll az indulásra, a motor újraindul. Városi használatra az egyik legideálisabb funkció, mivel az üzemanyag-fogyasztás így akár 10%-kal is csökkenthető.

 

 Ford Transit Custom - Akkumulátor

Intelligens regeneratív töltés

A hagyományos rendszerekkel ellentétben az intelligens regeneratív töltés csak akkor tölt rá az akkumulátorra, ha arra szükség van. Így további üzemanyagot spórolhat meg, és még jobban csökkentheti a károsanyag-kibocsátást.

 

 Ford Transit Custom - Gyorsulásszabályzó

Gyorsulásszabályzó

Ez az innovatív rendszer szabályozza a Transit Custom gyorsulását attól függően, hogy az meg van-e rakodva vagy nincs. Ennek eredményeképp az üzemanyag-fogyasztás akár 15%-kal is csökkenthető, vezetési stílustól függően. Ez a megoldás ráadásul a motor, a fékek és a gumik kopását is segít mérsékelni.

 

 Ford Transit Custom - Sebességváltás asszisztens

Sebességváltás-jelző az üzemanyag-takarékosabb váltásért

A műszerfalon kigyullad egy lámpa, amely azt jelzi, hogy mikor kell sebességet váltani a maximális üzemanyag-takarékosság érdekében. Ez egy egyszerű, de hatékony módszer az utazás gazdaságosabbá tételére.

 

Ford Transit Custom - Visszagurulásgátló

Visszagurulásgátló

A visszagurulásgátló funkció megfogja az autót emelkedőről történő indulásnál. A rendszer úgy működik, hogy további 2,5 másodpercig megtartja a fékrendszer nyomását, így Önnek több ideje marad arra, hogy lábát a fékpedálról a gázpedálra helyezze. Ez a funkció továbbá akkor is hasznos, ha csúszós felületen kell elindulnia.

 

Ford Transit Custom - Éberség figyelő 

Vezető figyelmeztető rendszer

A vezető figyelmeztető rendszer folyamatosan figyelemmel kíséri az Ön vezetési stílusát, és képes felismerni, ha Ön a fáradtság jeleit mutatja. Ha a rendszer úgy értékeli, hogy Ön már kevésbé éber, akkor a kijelzőn megjelenik egy figyelmeztető ikon, miszerint érdemes lenne pihennie.

 

 Ford Transit Custom - Vészfék jelző

Vészfékjelző (EBL)

A rendszer automatikusan elkezdi villogtatni a féklámpákat, ezzel figyelmeztetve a forgalom többi résztvevőjét, hogy Ön erőset fékezik.

Karosszéria

Válassza cége számára a legmegfelelőbb méretet!

Az új Transit Custom négy különféle karosszériaváltozatban (Van, Duplakabinos, Kombi és Kombi Van), két különböző tengelytávval és különféle raksúlyokkal kapható. Így vállalkozása számára a legmegfelelőbb kombinációt választhatja ki. Számos különféle kárpit és berendezés közül is választhat.

A sokkal speciálisabb jellemzők érdekében a Speciális Járműfelszereltség program különféle karosszériaszínt tesz elérhetővé az említett belső rakodórendszerekhez. Itt találhat további információkat.

 

Ford Transit Custom Van

A Transit Custom Van egy funkcionális teherszállító jármű, mely teljes magasságú és szélességű válaszfallal rendelkezik (festett vagy nem festett), mely elválasztja a rakteret az utastértől. Ez a modell két- vagy háromüléses verzióban kapható. Szimpla vagy dupla tolóajtó közül, továbbá zsanéros hátsó ajtó illetve lehajtható hátsó ajtó közül választhat.

 Ford Transit Custom Van - Rövid tengelytáv

Rövid tengelytáv

(L1) Rövid tengelytáv (SWB): 2,93 m (teljes hossz: 4,97 m)

 

 Ford Transit Custom - Hosszú tengelyhossz

Hosszú tengelyhossz

(L2) Hosszú tengelyhossz (LWB): 3,3 m (teljes hossz: 5,34 m)

 

Maximális járműtömeg opciók (kg)

A maximális járműtömeg (GVM) a maximálisan megrakodott jármű tömegét jelenti.
Ez 2500 kg – 3325 kg között változhat, mely 683 kg-1414 kg-os rakterhet jelent.

 

Tetőmagasság

A jelenleg egy tetőmagasságban elérhető Transit Custom 1406 mm-es belső rakodómagasságot biztosít.

 

Vontatási képesség

A motortól és a maximális járműtömegtől függően a Transit Custom teljesen megrakodva akár két tonna súly vontatására alkalmas.

 

 

Ford Transit Custom Duplafülkés Van


Ahogy a Van esetében is, az első sorban lévő üléssorhoz két vagy három ülés választható. A duplakabinos kivitel ezen felül egy extra, rögzített, háromüléses üléssorral is rendelkezik az elülső üléssor mögött. A rögzített, festett válaszfal a második üléssort választja el a raktértől. 

 Ford Transit Custom Duplafülkés Van - Rövid tengelytáv

Rövid tengelytáv

(L1) Rövid tengelytáv (SWB): 2,93 m (teljes hossz: 4,97 m)

 

  Ford Transit Custom Duplafülkés Van - Hosszú tengelytáv

Hosszú tengelytáv

(L2) Hosszú tengelytáv (LWB): 3,3 m (teljes hossz 5,34 m)


Maximális járműtömeg opciók

A maximális járműtömeg (GVM) a teljesen megtöltött teherautó maximális súlya.
Az össztömeg 2700 kg és 3325 kg között van, mely 776 - 1305 kg súlyú rakományt tesz lehetővé.

 

Tetőmagasság

A jelenleg egy tetőmagasságban elérhető Transit Custom 1406 mm-es belső rakodómagasságot biztosít.

 

Vontatási képesség

A motortól és a maximális járműtömegtől függően a duplakabinos Transit teljesen megrakodva akár 1,9 tonna súly vontatására is alkalmas.

 

 

Ford Transit Custom Kombi Van

A Transit Custom Kombi Van esetén az igényeinek megfelelően kiválaszthatja az utastér és a raktér közti arányt. Az új, variálható hátsó ülésrendszer egy háromüléses második üléssorral is rendelkezik, így összességében 5 utas szállítható vele.

Az innovatív kialakítású ülések egy különálló és egy dupla ülésként találhatóak a járműben. Összehajthatja és felhajthatja őket, hogy csak fele akkora helyet foglaljanak, de teljesen el is távolíthatja őket - így igényei szerint állíthatja be a raktér méretét.

 Ford Transit Custom Kombi Van - Rövid tengelytáv

(L1) Rövid tengelytáv

(SWB): 2,93 m (teljes hossz: 4,97 m)

 

 Ford Transit Custom Kombi Van - Hosszú tengelytáv

(L2) Hosszú tengelyhossz

(LWB): 3,3 m (teljes hossz: 5,34 m)


Maximális járműtömeg opciók

A maximális járműtömeg (GVM) a teljesen megtöltött teherautó maximális súlya.
Az össztömeg 2900 kg és 3325 kg között van, mely 933-1417 kg súlyú rakományt tesz lehetővé.


Tetőmagasság

A jelenleg egy tetőmagassággal elérhető Transit Custom 1406 mm-es belső rakodómagasságot biztosít.


Vontatási képesség

A motortól és a maximális járműtömegtől függően a Transit Custom Kombi Van teljesen megrakodva akár 1,8 tonna súly vontatására is alkalmas.

 

 

Ford Transit Custom Kombi

A Transit Custom Kombi sokoldalúbb, mint a Kombi Van. Az ülései több mint 30 módon helyezhetők be. Ugyanazzal a variálható hátsó ülésrendszerrel rendelkezik, de egy harmadik, háromüléses üléssorral is elláttuk. Ha minden ülés be van szerelve, abban az esetben a jármű kilenc személy szállítására alkalmas. A Kombi Van modellhez hasonlóan az ülések lehajthatóak, hogy kevesebb helyet foglaljanak. Ennek köszönhetően gyorsan és egyszerűen alakíthat ki hatalmas rakteret: egyszerűen hajtsa le az ülések háttámláját, és mozgassa őket előre, míg közvetlenül a második sor mögé nem kerülnek. Szükség esetén az összes ülés kivehető, így maximálisan kihasználhatja a rakodóteret.

 

 

 Ford Transit Custom Kombi - Rövid tengelytáv

(L1) Rövid tengelytáv

(SWB): 2,93 m (teljes hossz 4,97 m)

  

 Ford Transit Custom Kombi - Hosszú tengelytáv

(L2) Hosszú tengelytáv

(LWB): 3,3 m (teljes hossz 5,34 m)

Maximális járműtömeg opciók

A maximális járműtömeg (GVM) a teljesen megtöltött teherautó maximális súlya.
Az össztömeg 3100 kg és 3325 kg között van, mely 886-1417 kg súlyú rakományt tesz lehetővé.

 

Tetőmagasság

A jelenleg egy tetőmagassággal elérhető Transit Custom 1406 mm-es belső rakodómagasságot biztosít.

 

Vontatási képesség

A motortól és a maximális járműtömegtől függően a Transit Custom Kombi teljesen megrakodva akár 1,8 tonna súly vontatására is alkalmas.

Modellek és tartozékok

Melyik az Önnek megfelelő modell?

Szabadon választhatja meg a motor teljesítményét, a belső kárpitozást és a felszereltségi szintet. Így biztosan van olyan Transit Custom modell, mely megfelel üzleti igényeinek.

Három modell közül választhat: Economy/Ambiente, Trend és Sport modellek. Tekintse meg alább az egyes modellek fő tulajdonságait, és döntse el, melyik modell felel meg leginkább az elképzeléseinek - de ne feledje, hogy az alapfelszereltséget további opciókkal és opciócsomagokkal is kiegészítheti!

Ha már van konkrét elképzelése, a legjobb ajánlatokért látogasson el márkakereskedésünkbe!

  

Ford Transit Economy / Ambiente

Még az alapmodellünk is rendkívül jól felszerelt. Tekintse meg alább a fő jellemzőit!

 

Ford Transit Custom Economy - Külső design

Külső dizájn

 • Visszapillantó tükrök holttérfigyelővel és beépített irányjelzővel
 • Első és hátsó sárfogó gumik
 • Első és hátsó többrészes lökhárító
 • 15”-os acélfelnik vagy 16”-os acélfelnik a 330-as modelleken
 • Fényszórók utastér-világítás késleltetéssel
 • Utasoldali tolóajtó
 • Nappali menetfény
 • Ford Easy-Fuel tanksapka nélküli rendszer
 • Utánfutókilengés-szabályozás (alapfelszereltség Ford vontatórúd felszerelése esetén)
 • Nyomaték-vektor szabályozás
 • Kipörgésgátló
 • Vészfék-rásegítő
 • Vészfék figyelmeztetés
 • Elektronikus menetstabilizáló
 • Borulásgátló
 • Terhelésfüggő vezérlés
 • Visszagurulásgátló
 • Intelligens regeneratív töltés
 • Akkumulátorkezelő rendszer

 

Ford Transit Custom Economy - Belső tér 

Belső tér

 • Hatsebességes manuális váltó
 • Központi zár másolásbiztos távirányítóval
 • AUX csatlakozó
 • Ford EcoMode sofőr információs rendszer (a 2013 februárja után gyártott járművekben)
 • Elektromos elülső ablakok
 • 4 módon állítható vezetőülés kartámasszal
 • Két darab 2 literes palacktartó
 • Kesztyűtartó A4-es dokumentumtartóval
 • Két darab 12 voltos csatlakozó
 • Középre szerelt tartó parkolókártyának/autópálya-matricának
 • Dupla elülső utasoldali ülés felemelhető párnával és ülés alatti tárolórekesszel
 • Raktér lámpák
 • Teljes szélességű, DIN/ISO szabványnak megfelelő acél választófal nyílással
 • DIN/ISO szabványnak megfelelő rakományrögzítő fülek
 • Raktér elektromos csatlakozóval és MP3-csatlakozó a műszerfal felett
 • Állítható magasságú és közelségű kormánykerék
 • Sebességváltás-jelző

 

 

Ford Transit Custom Trend

Élvezze ki az extra kényelmet és technológiát, mely megkönnyíti a mindennapjait.
Legfontosabb jellemzői (az Ambiente modellen felül)

 

Ford Transit Custom Trend - Külső design

Külső dizájn

 • Teljes dísztárcsa
 • Projektor stílusú halogén fényszórók statikus kanyarbevilágítás funkcióval
 • Színrefújt elülső lökhárító
 • Első ködfényszórók
 • Elektromos tükrök
 • Automatikus fényszórók

 

Ford Transit Custom Trend - Belső tér

Belső tér

 • Sebességtartó automatika állítható sebességkorlátozóval
 • 4 módon állítható sofőrülés deréktámasszal és kihajtható asztallal
 • AM/FM rádió, Bluetooth, USB, AUX csatlakozó, 2 elülső hangszóró, kormányról vezérelhető hangerőszabályzóval
 • Bőr kormánykerék és váltógomb
 • Zárható kesztyűtartó
 • Mosófolyadék-érzékelő

 

 

Ford Transit Custom Sport

Sportos kialakítás, bőr bevonat és a legújabb, díjnyertes sofőrtámogató technológia.
Legfontosabb jellemzői (a Trend modellen felül)

 

Ford Transit Custom Sport - Külső

Külső dizájn

 • Sport Van styling csomag - elülső alacsony lökhárító spoiler, színrefújt küszöbspoilerek, hátsó lökhárító spoiler, elülső és hátsó sárvédőív-meghosszabbítások sárvédő gumikkal és ködlámpa kerettel.
 • 16"-os alufelnik kerékrögzítő anyákkal

 

Ford Transit Custom Sport - Beltér

Belső tér

 • Részben bőrből készült üléskárpit
 • Tolatókamera Trailer Hitch Assist funkcióval
 • Sávtartás-figyelmeztető funkció a sofőr számára
 • Csúcsminőségű műszerfal színes kijelzővel

 

 

Új tartozékok

Minőségi tartozékaink bőséges választéka segítségével saját ízlésére formálhatja Fordját.

Ford Transit Custom - Polcrendszer  

Egyedi kialakítású, modulos polcrendszer a raktérbe

BS-001
A profi munkához rendezett környezet szükséges. A járműbe építhető polcrendszerekkel biztosítható a jobb helykihasználás a raktérben, és megóvhatók a szállított anyagok, szerszámok. A rendezettség végett a munkához való előkészületek és az utána történő rakodási idő a töredékére csökken, ezáltal idő és költség takarítható meg. Emellett a polcrendszer kis önsúlya miatt csak minimálisan csökken a jármű hasznos teherbírása.


Jellemzők:

 • Egyedi összeállítás az igények szerint
 • A tervekről 3D-s látványterv készül
 • Az elemek szabadon variálhatók
 • Másik járműbe átszerelhető
 • Tartóssági és töréstesztnek alávetett konstrukció
 • Hosszú élettartam

 

Ford Transit Custom - Sarokdaru 250 kg 

Sarokdaru 250 – emelődaru 250 kg terhelhetőséggel

A Sarokdaru 250 speciális kialakítású rakodó daru kishaszonjárművekhez. A gém csuklós mozgása a teher pontos lerakását biztosítja 1, illetve 1,5 méteres sugáron belül. A gém mozgatása kézzel történik, az emelést elektromos csörlő végzi.


Jellemzői:

 • Terhelhetőség 250 kg
 • Kis önsúly
 • Kompakt konstrukció, kis helyigény
 • Elektromos működtetés, beépített túlterhelés védelem
 • Egy személy könnyen kezelheti
 • CE jellel ellátott angol konstrukció és gyártás

 

Ford Transit Custom - Emelődaru 250 kg 

Emelődaru 250 – 250 kg terhelhetőséggel

ML250
Az Emelődaru 250 könnyű, elektromos működtetésű rakodó daru. A gémszerkezet kis mérete és súlya miatt igény szerint fel- és leszerelhető. A gém kézzel mozgatható, az emelést a jármű akkumulátoráról működő elektromos csörlő végzi.


Jellemzői:

 • Terhelhetőség 250 kg
 • Kompakt konstrukció
 • Lehajtott állapotban kis helyet foglal el
 • Könnyen beépíthető és kezelhető
 • Túlterhelés elleni védelemmel ellátott
 • CE jellel ellátott angol konstrukció és gyártás

 

 Ford Transit Custom - Emelődaru 500 kg

Emelődaru 500 – 500 kg terhelhetőséggel

Az Emelődaru 500 maximálisan 500 kg-os terhek emelésére szolgál, ezáltal megoldható az olyan nehéz tárgyak járműbe emelése is, mint pl. motorok vagy hordók. A gémmozgatás kézzel történik, az emelésről a beépített elektromos csörlő gondoskodik.

Jellemzői:

 • Terhelhetőség 500 kg
 • Alacsony önsúly
 • Működtetés a gépjármű akkumulátoráról
 • Elektromos vezérlés, túlterhelés elleni védelem
 • Kézi gémhosszabbítás, három gémmagasság
 • Egyszerű beépítés, könnyű fel- és leszerelhetőség
 • CE jellel ellátott angol konstrukció és gyártás

 

 Ford Transit Custom - Rakodó emelő

Rakodó emelő

A Rakodó emelő kis súlyú és kompakt emelőlap. Felszerelhető az oldalsó, illetve a hátsó ajtóhoz is. Használaton kívül felhajtható, így kis helyet foglal el a raktérből. Emelőlapja a szállítandó tárgyak szerint alakítható, választható raklapok vagy rollkocsik rakodására alkalmas kivitelben is.

Jellemzői:

 • Terhelhetőség 250-500 kg
 • Kis önsúly (100 kg)
 • Kompakt konstrukció minimális helyigénnyel
 • Gyorsan és könnyen felszerelhető
 • Finom mozgatás elektrohidraulikus hajtással
 • CE jellel ellátott angol konstrukció és gyártás

 

Kapcsolat

Érdeklődik a jármű iránt? Kipróbálná?

Kérjen ingyenes visszahívást,
vagy hívjon minket a +36 1 7766 500-as telefonszámon!


Visszahívjuk?

+36

* A megadott telefonszámot nem használjuk fel későbbi, marketing célú megkeresésre.

Szeretne értesülni ha olcsóbb ez az autó?


* Feliratkozásával elfogarja adatkezelési szabályzatunkat.
Update cookies preferences