Kawasaki Z650 RS

Áttekintés

Élje át a szabadságot és válassza a modern és a retró tökéletes kombinációját!

A Kawasaki 2022-ben elindítja a Retrovolutiont az új Z650RS bemutatásával. A már amúgy is óriási népszerűségnek örvendő retró sportvonalat bővítve a Z650RS a közepes kapacitású kategóriát nyitja meg a versenyzők széles köre előtt. A gyorsan bővülő retró sportélet élvonalában elismert Kawasaki egyedülálló előnye, hogy közel ötven éves Z-örökség sokat segített az új 2022-es gép tervezésénél.

 
 

A fiatalabb versenyzőket és lovas karrierjük kezdeti szakaszában lévőket célzó Z650RS az előrejelzések szerint azok számára is vonzó lesz, akik szívesen emlékeznek vissza az ikonikus „Z1 fia” Z650-B1 1977-es piacra dobására. A régi és az új finom egyensúlya ötvözi az új csoda motort. A Kawasaki tervezőcsapata kitűnő szakértelmével érte el a retró és a modern tökéletes kombinációját, ami természetesen bővelkedik az okos Z referenciákkal egyaránt.

Az új gép középpontjában a Kawasaki tekintélyes, 649 cm3-es vízhűtéses, párhuzamos ikermotorjának frissített változata áll, amelyet a jelenlegi Z650 és Ninja 650 modellekben is használnak. A tartósság és a teljesítmény igazolható hírneve, az asszisztenssel és papucskuplunggal felszerelt motoregység a kimerítő Man-szigeti TT-versenyeken sikert aratott gépek alapját is képezte. A Z650RS esetében alacsony és közepes fordulatszámú válaszreakcióra, valamint jellegzetes élénkítő, nagy fordulatszámú teljesítményre számíthatunk. A motor 68 LE (50,2 kW) teljesítményű.

A modellek 820 mm-esek lesznek, 800 mm-es alacsony ülés kiegészítővel.

Kapcsolat

Érdeklődik a jármű iránt? Kipróbálná?

Kérjen ingyenes visszahívást,
vagy hívjon minket a +36 1 7766 500-as telefonszámon!


Visszahívjuk?

+36

* A megadott telefonszámot nem használjuk fel későbbi, marketing célú megkeresésre.
Update cookies preferences