Új Hyundai Kona Hybrid

Áttekintés

A hibrid új generációs stílusa.

A megújult, átgondolt új Kona Hybrid új szintre emeli elődjének díjnyertes, plasztikus vonalvezetését; a továbbfejlesztett stílust a legmodernebb, intelligens technológiák: élvonalbeli kapcsolódási és biztonsági jellemzők egészítik ki.

Innovatív hibrid hajtásláncának köszönhetően az új KONA Hybrid lenyűgöző megjelenéséhez igen kedvező üzemanyag-fogyasztás társul. A kecses új stíluselemekkel és a legmodernebb, intelligens technológiai megoldásokkal - így élvonalbeli vezetőtámogató funkciókkal és ösztönösen kezelhető kapcsolódási szolgáltatásokkal - megújult, sokoldalú szabadidőjárművel stílusosan utazhat - messzebbre, takarékosabban.

Mi az a hibrid?

Az új KONA Hybrid benzin- és villanymotorral egyaránt rendelkezik. A kettő együtt, egy nagyteljesítményű akkumulátor támogatásával biztosít kiváló üzemanyag-fogyasztást és csekély károsanyag-kibocsátást. A rendszer zökkenőmentesen vált át a belső égésű és az elektromos motor között, olykor mindkettőt egyszerre működtetve. A regeneratív fékrendszer elemeként a villanymotor a jármű lassításában is szerepet vállal, és eközben tölti az akkumulátort.

hybrid_infographic

 

Még biztonságosabb

A fejlett vezetőtámogató rendszerek kibővített kínálatával még nagyobb biztonságban és nyugalomban utazhatnak.

   

blue_link

Élvonalbeli kapcsolódás.

A Bluelink® segítségével okostelefonján keresztül vagy hangvezérléssel vezérelheti autóját. A Hyundai LIVE szolgáltatások valós idejű forgalmi és parkolási adatokkal, valamint számos egyéb információval szolgálnak.

  

A jövőre felkészített motortechnológia.

Az összes, Európában újonnan forgalomba helyezett, benzinmotoros Hyundai Kona teljesíti az EURO 6d károsanyag-kibocsátási normát.

 

Megjelenés

A hibrid magasabb szintje.

A merész és semmihez sem fogható új Kona Hybrid formavilága teljes körűen megújult. Magabiztos megjelenését kecsesebb, kifinomultabb vonalak erősítik: markánsan különbözőik a kategória többi képviselőjétől.

 

Elölnézet

A megújult, látványos lökhárító lendületesen kapcsolódik a kerékív-toldatokhoz, egyedi, robusztus övet húzva a merészen megrajzolt új hűtőmaszk alá.

  

Oldalnézet

A sportos sziluettet még hangsúlyosabbá teszik a vállat kihangsúlyozó törésvonalak, illetve a letisztultabb, harmonikusabb orrész közötti, optikai kapcsolat.

  

Hátulnézet.

Az új hátsó lökhárító az elöl és oldalt látott koncepciót követi; megjelenését a robusztus új, fémhatású védőelem teszi hangsúlyosabbá.

  

hyundai_kona_hybrid_kerektarcsa

Divatos keréktárcsák széles választéka

Az új Kona Hybrid választható, 16 és 18 colos könnyűfém keréktárcsáinak stílusa jól tükrözi a hibrid hajtáslánc innovatív karakterét.

  

Kecses új LED-es lámpatestek.

A látványos, új orrkialakítást a legapróbb részletekig újratervezték, beleértve a karakteres, új LED-es fényszórókat, valamint a fölöttük elhelyezkedő, keskenyebb nappali fényeket.

 

Kényelem

Élvezze az élvonalbeli kényelmi szolgáltatásokat.

Ami pedig a praktikumot illeti, az új Kona Hybrid innovatív esztétikai és műszaki megoldások széles skálájával teremti meg a komfort és a funkcionalitás legmagasabb szintjét - az utasok számára is. Olyan funkciókról van szó, mint a fűthető hátsó ülések vagy a második sori USB csatlakozó.

 

hyundai_kona_hybrid_ules
hyundai_kona_hibrid_hatso_ules

  

 

Fűthető és szellőztethető ülések

Télen meleg, nyáron hűvös. Mindkét első ülés rendelhető fűthető és szellőztethető kivitelben.

 

Hátsó üléskomfort

A hátul utazók fűthető üléseknek, valamint az okostelefonok töltésére is alkalmas, praktikus hátsó USB aljzatoknak örvendhetnek.

 

 

Környezeti hangulatvilágítás.

Az új hangulatvilágítás technológia az átrajzolt középkonzolt és a lábteret megvilágítva hangsúlyozza ki a belső tér kecses karakterét.

hyundai_kona_hybrid_hangulat_vilagitas

 

 hyundai_kona_hybrid_elektromos_rogzitofek
 

Elektromos rögzítőfék (EPB)

Az elektromos rögzítőfék kapcsolója szintén a középkonzolon található. Ez nem csak praktikus és könnyen használható, de hasznos helyet is szabadít fel a belső térben.

 

hyundai_kona_hibrid_kijelzo

hyundai_kona_hybrid_tolatokamera

 

 

Head-up kijelző (HUD)

A könnyen leolvasható head-up kijelző közvetlenül a vezető látómezejébe vetíti az olyan fontos információkat, mint a sebesség, a navigációs útbaigazítás vagy a figyelmeztető jelzések, és ezzel biztonságosabbá teszi a vezetést.

 

Tolatókamera

Jobb látási viszonyok parkolás és vezetés közben. Elég egy gombnyomás, és a tolatókamera megjeleníti a központi érintőképernyőn a Kona mögötti területet - akár menet közben is.

    

 hyundai_kona_hibrid_futheto_kormany
 hyundai_kona_hybrid_valtoful

  

 

Fűthető kormánykerék

Hűvös napokon is melegen tartja a kezét. Élvezni fogja a gyorsan felmelegedő kormánykerék kényelmét.

 

Váltófülek

Szeretné kézben tartani az irányítást? Sport üzemmódban a kormány mögötti kapcsolófülek kézi sebességváltást tesznek lehetővé, ezzel téve izgalmasabbá a vezetést..

 

Teljesítmény

Még izgalmasabb vezethetőség. Még kisebb károsanyag-kibocsátás.

Egy ritkán tapasztalható kombináció: egy élvezetesen vezethető hibrid. A sportos szabadidőjármű különlegesen hangolt, közvetlen befecskendezéses benzinmotorjához egy akkumulátorról táplált villanymotor társul. Ezek együtt kiemelkedő erőkifejtésre képesek, kombinált teljesítményük 141 lóerő, az együttes forgatónyomaték 265 Nm. Ha ehhez hozzávesszük a hatfokozatú, sportos duplakuplungos sebességváltót, lenyűgöző vezetési élményben lesz részünk, amely bőséges forgatónyomatékkal teszi élvezetessé az utazást.

hyundai_kona_hybrid_teljesitmeny

 

hyundai_kona_hybrid_benzinmotor

Benzinmotor

Az egyedi hangolású 1,6 literes közvetlen befecskendezéses GDI benzinmotor legnagyobb teljesítménye 105 LE; hatásfoka az egyik legjobb a kategóriában.

  

 hyundai_kona_hybrid_villanymotor

Villanymotor.

Élvezze az elektromos gyorsulást. A 32 kW-os villanymotor kiemelkedő forgatónyomatékot és csekély energiafogyasztást biztosít. Emellett álló helyzetből lenyűgöző gyorsítóképességgel ruházza fel az autót.

  

 hyundai_kona_hybrid_akkumulator

Lítium-ion polimer akkumulátor.

Az 1,56 kWh kapacitású, nagyteljesítményű akkumulátor kiemelkedő töltési / kisütési jellemzőkkel bír, így az elektromos hajtásban és az energiatárolásban egyaránt remekel.

  

 hyundai_kona_hybrid_duplakuplungos_sebessegvalto

Hatfokozatú duplakuplungos sebességváltó

Az innovatív duplakuplungos sebességváltó (DCT) finom vezethetőséggel és még jobb gázreakciókkal teszi élvezetesebbé az utazást.

  

 hyundai_kona_hybrid_valtoful

Váltófülek

Szeretné kézben tartani az irányítást? Sport üzemmódban a kormány mögötti kapcsolófülek kézi sebességváltást tesznek lehetővé, ezzel téve izgalmasabbá a vezetést.

  

 hyundai_kona_hybrid_energiaaramlas

Energiaáramlás.

Az új KONA Hybrid hajtáslánca a pillanatnyi menethelyzettől függően zökkenőmentesen vált át a belső égésű és az elektromos motor között; időnként mindkettőt egyidejűleg használva. A regeneratív fékrendszer a villanymotor segítségével lassítja az autót, és közben tölti az akkumulátort. Az akkumulátorban tárolt energia táplálja a villanymotort, amely gyorsítás során, emelkedőn vagy kis sebességű haladás esetén kapcsolódik be a hajtásba. Ezt az összetett energiaáramlást szemléltetik az alábbi animációk.

 

Technológia

Élvonalbeli kapcsolódási technológiák, kifinomult kényelem.

Az új Kona sokoldalú, kényelmes belső tere az elődnél is modernebb, kifinomultabb hatást kelt. A megújult kialakítás egyszerre robusztus és kifinomult, így tökéletes választás az aktív életet élő ügyfelek számára, ráadásul minden részletében harmonizál a látványos külsővel. Ami pedig az intelligens megoldásokat illeti, a legmodernebb kapcsolódási és kényelmi szolgáltatások közül válogathat.

hyundai_kona_hybrid_technologia

 

hyundai_kona_hybrid_muszeregyseg

10,25 colos, teljesen digitális műszeregység.

A ragyogó, teljesen digitális 10,25 colos műszeregység még modernebb hangulatot teremt a belső térben. A kijelző színvilága a választott üzemmódtól - Öko vagy Sport - függően változik. A jobb oldali kijelző olyan, a hibrid hajtásláncra vonatkozó információkat jelenít meg, mint az akkumulátor aktuális töltöttségi szintje, vagy a pillanatnyi energiafelhasználás.

 

hyundai_kona_hybrid_erintokepernyo

10.25 colos érintőképernyő.

Az új 10,25 colos érintőképernyőn keresztül könnyen hozzáférhet a fedélzeti funkciókhoz, a szórakoztató rendszerhez, a navigációs berendezéshez, valamint - az okostelefon-tükrözésnek köszönhetően - kedvenc alkalmazásaihoz és zeneszámaihoz.

 

 hyundai_kona_hybrid_belso

Modern belső formai részletek.

A belső tér kiemelkedő formai részletei között említést érdemel a hangulatvilágítás, amely az új Kona Hybrid új középkonzolját és lábterét világítja meg.
Kapcsolat

Érdeklődik a jármű iránt? Kipróbálná?

Kérjen ingyenes visszahívást,
vagy hívjon minket a +36 1 7766 500-as telefonszámon!


Visszahívjuk?

+36

* A megadott telefonszámot nem használjuk fel későbbi, marketing célú megkeresésre.

Szeretne értesülni ha olcsóbb ez az autó?


* Feliratkozásával elfogarja adatkezelési szabályzatunkat.
Update cookies preferences