Kymco MXU 300R

áttekintés

Ár: 2 190 000 Ft-tól

Komolyabb terepre tervezve!

A szórakoztató MXU 300R egyike a KYMCO 300 köbcentis ATV csoportjának, amely csörlővel és elektronikus üzemanyag-befecskendezéssel is ellátott. Egy olyan rugalmas terepjáró, amely alapfelszereltségként pótkocsi vonószerkezettel és rögzítőfékkel felszerelt, emellett a felső középkategóriás haszonjárművek minden előnyét kínálja.

Az agilis MXU 300R kiváló teljesítményt és ennek megfelelően nagyobb végsebességet tesz lehetővé. A hosszú rugó kihajlás és a stabil futómű nagy vezetési kényelmet biztosít. A sportos elejét robusztus ütközés- és burkolatvédelemmel látták el. A nagy csomagtartók elöl- és hátul bőséges helyet biztosítanak.

A KYMCO tartozékok széles választékával speciális munkafeladatokra is felszerelhető, akár télen hólapáttal, akár nyáron famunkákhoz pótkocsival.

Az új MXU 300R ennek az ikonnak a legújabb verziója. Robusztusabb, élvezetesebb vezetni, ugyanis ez az ATV gondoskodik arról, hogy bármi legyen is az úticél, azután érjen oda, hogy valami olyan egyedi és megismételhetetlen élményben legyen része, amit csak egy ikon kínálhat. 

Hajthatatlan karakter

Az MXU sorozat génjeiben erős, megszelídíthetetlen személyiséget hordoz. Ez alól az új MXU 300R sem kivétel. Impozáns elején megjelenik jellegzetes hűtőrácsa, amelyet két nagyméretű fényszóró vesz körül, valamint az új fényes karosszéria színséma még inkább kiemeli a jármű egyediségét.

Olyan tervezési választás, amely az esztétikát, de a praktikumot is szem előtt tartja, mivel megkönnyíti a tisztítást egy nehéz nap után a legigényesebb felhasználási környezetben is.

Legendás robusztusság

Elődjeihez hasonlóan az új MXU 300R is kompromisszumok nélküli robusztusságával tűnik ki. A titok egy erőteljes kardánban rejlik, amely minden erőt a talajra továbbít, és amelynek tömítettsége gyakorlatilag karbantartásmentes, hosszú távú védelmet biztosít. 

De nem csak ez rejtőzik. Kivehető és kihúzható vonóhorogja a szabványos elektromos csatlakozóaljzattal együtt másodpercek alatt kiváló eszközzé varázsolja minden előtte álló professzionális feladathoz.

A kényelem az elsők között

Ahhoz, hogy egy olyan igényes kategória ikonjává váljon, mint az ATV, a kényelemnek elsőbbséget kell élveznie. Emiatt az MXU 300R kényelme az egyik legnagyszerűbb tulajdonsága. Széles ülése, vezetési helyzete és könnyű súlya, valamint alacsony súlypontja egyszerűvé és igazi élvezetté teszi a vezetést, függetlenül attól, hogy melyik útvonalat választja. 

Kiemelkedő kapacitás

Az MXU 300R járművet arra tervezték, hogy oda is eljusson ahová mások nem. Ezért ötvözi a nagyobb könnyedséget a többiek számára elérhetetlen teherbírással. Két, nagyon korrózióálló matt festékkel kezelt rácsa a karosszéria kialakításának teljes felületét kihasználva megkönnyíti a terhek elhelyezését.

 

A képek illusztrációk. A tájékoztatás nem teljes körű. Az esetleges elírásokért nem vállalunk felelősséget, a változtatás jogát fenntartjuk.

Műszaki adatok

Műszaki adatok listája:

Maximális teljesítmény

16 kW (21,8 LE) 7500 ford./percnél

Üres tömeg kg-ban

255 kg

Megengedett összsúly kg-ban

412 kg

Méretek (H, H, W) mm-ben

1900, 1180, 1030

A tartály térfogata literben

12.5 l

Típus

4 ütemű folyadékhűtéses
2 szelepes/hengeres, befecskendezéses

Eltolás cc

271

Indító

elektromos indító

Csatolás

centrifugális tengelykapcsoló

Hajtás

kardánhajtás

Váltó

fokozatmentes variátor, hátramenet és reduktor

Első felfüggesztés

2 lengéscsillapító, állítható

Hátsó felfüggesztés

Központi rugóstag, állítható

Első fék

2 tárcsafék 180mm

Hátsó fék

1db tárcsafék 180mm

A képek illusztrációk. A tájékoztatás nem teljes körű. Az esetleges elírásokért nem vállalunk felelősséget, a változtatás jogát fenntartjuk.

Kapcsolat

Érdeklődik a jármű iránt? Kipróbálná?

Kérjen ingyenes visszahívást,
vagy hívjon minket a +36 1 7766 500-as telefonszámon!


Visszahívjuk?

+36

* A megadott telefonszámot nem használjuk fel későbbi, marketing célú megkeresésre.