• slidebg1

Tartós bérleti szolgáltatások

Ezen szolgáltatásunkat olyan gazdasági társaságnak tudjuk ajánlani, akik nem szeretnék, hogy pénzügyi forrásaik tárgyi eszközökben álljanak, továbbá egy teljes, az autóval kapcsolatban minden részletre kiterjedő szolgáltatást kívánnak igénybe venni, és ezzel együtt élni kívánnak a jelentős ámde nem gigantikus autópark adta kedvezmények sorával, mind a kiszolgálás színvonalát, mind a kedvezmények mértékét tekintve. A tartósbérlet során, a gépkocsival kapcsolatban csak a költségként leírható havi bérleti díj kerül az ügyfél könyvelésébe, és mind a hitel tekintetében, mind a tulajdonlás tekintetében csak az Ivanics Autópark-kezelő Kft. szerepel a hivatalos okmányokban. A futamidő végén az ügyfél csak visszaadja az autót, és az adott autóra vonatkozó szerződés lezárul. 

auto_kolcsonzes_autokulcs

Tartós bérlet

A tartós bérleti szolgáltatás főbb részei:

Finanszírozás

Az ügyfél által megadott és a bank által elvárt feltételek szerint, állítjuk be a finanszírozás havi költségét, ami a következő változókból áll össze: - futamidő, - futásteljesítmény, - indulódíj, - devizanem 

Casco

Felkínáljuk ügyfeleinknek az egész flottára érvényes kiemelt kedvezményünket, akár 50E Ft-os önrésszel, a legnagyobb biztosítók kínálatából. Természetesen magasabb önrésszel (100E Ft, 200E Ft) is tudunk cascót kötni. További előny, hogy ezekre a biztosításokra helyszíni ügyintézést vállalnak az Ivanics Kft. telephelyein, ami rövidíti a karosszéria javítás kárfelvételének/engedélyeztetésének a menetét. 

Gépjármű felelősség biztosítás

Felkínáljuk ügyfeleinknek az egész flottára érvényes kiemelt kedvezményünket, a legnagyobb biztosítók kínálatából. 

Cégautó adó

Cégünk a cégautó adó törvény által előírt összegét 2009. február 1 napját követően a továbbszámlázza az Ügyfelek részére. A továbbszámlázásra tekintettel az adó összegét az alapszolgáltatással (gépjármű bérlet) megegyező mértékű adótétel terheli. Ez egyik oldalról költségnövekedést látszatát kellti, de összegészében az ügyfél költsége csökken, 30-40 000 Ft/hóról 8 800 Ft/hó, 11 000 Ft/hó ill. 22 000 Ft/hó-ra, amit az eddigi adóbevallás helyett a tulajdonos felé kell megfizetni. Tételesen ez azt jelenti, hogy az adó tényleges mértéke: § 51 kw alatti teljesítményű személygépjárművek esetén (7700 Ft/hó - a gépjárműre vonatkozó teljesítményadó) + áfa, § 50 kw feletti és 91 kw alatti teljesítményű személygépjárművek esetén (8800 Ft/hó - a gépjárműre vonatkozó teljesítményadó) + áfa, § 90 kw feletti és 121 kw alatti teljesítményű személygépjárművek esetén (11000 Ft/hó - a gépjárműre vonatkozó teljesítményadó) + áfa, § 120 kw feletti teljesítményű személygépjárművek esetén (22000 Ft/hó - a gépjárműre vonatkozó teljesítményadó) + áfa, § a tehergépjárművek esetén az eddigi gyakorlat nem változik, mivel ezt a kategóriát nem érinti a cégautó adó. Ez a gyakorlatban Önök felé úgy fog jelentkezni, hogy csak a cégautó adó szerepel majd tételek között, vagyis az Önök szerződése ezen túlmenően már nem tartalmazza külön a teljesítményadót, hiszen az a cégautó adó részét fogja képezni. 

Kötelező szervizek és kopóalkatrészek cseréje

Az Ivanics Autópark-kezelő Kft. a flottakezelésen belül egy olyan kalkulált szervizelési díjat kínál ügyfeleinek, amely a futamidő hosszától és a gépkocsi típusától függ, és tartalmazza a legnagyobb kedvezményeket egy havonta fizetendő fix összeg formájában. Ez a szervizdíj tartalmazza a hivatalosan előírt alkatrészek cseréjét, illetve a javasolt kopóalkatrészek cseréjét. A szerződésben egy külön táblázat tartalmazza részletesen, hogy milyen szerviztételek jelentik a részét a ennek a szolgáltatásnak. Az előírtakon kívül az ügyfél még kérhet egyéb szervizeket is, amelyet beleveszünk a kalkulációba. Ezen felül megkönnyítjük ügyfeleink számára a szervizelés menetét, megkímélve Önöket a sorban állástól, továbbra is garantálva az Ivanics Kft. minőségi szolgáltatásait. 

Szezonális abroncsok, és cseréjük

Az Ivanics Autópark-kezelő Kft. az importőrökkel karöltve az abroncsok széles választékát kínálja ügyfeleinek, és segít a gépkocsi karakteréhez legjobban igazodó márkák és típusok kiválasztásában, kihasználva, és az ügyfeleinek átadva a mennyiségi megrendelések által elért magas kedvezményeket. Szervizeinkben gondoskodunk az abroncsok illetve kerekek le- és felszereléséről, szezonális cserékről, szakszerű tárolásokról és állapotfelmérésekről, hogy "az autója mindig biztonságos lábakon járhasson". Szerződésünkben lehetőséget kínálunk tetszőleges abroncsok és kerekek megválasztására mennyiségi és minőségi elven, illetve a tervezett futamidő és futásteljesítmény függvényében. 

A tartós bérleti szolgáltatás extra, opcionális részei:

Hozom-viszem szolgáltatás

Az Ivanics Autópark-kezelő Kft. ügyfelei részére kialakított "hozom-viszem" szolgáltatással lehetőséget kíván nyújtani arra, hogy az előzetes megrendelést követően a szervizre váró gépkocsit a megadott helyszínről munkatársaink márkaszervizünkbe szállítják, a javítást követően pedig az ügyfél által megjelölt helyszínen adják át azt. A hozom-viszem szolgáltatást telephelyeink közigazgatási határain belül tudjuk vállalni. 

Extra garancia

Amennyiben az ügyfél igényli hosszabbított extra garanciát is ajánlunk a gépkocsik mellé, ezzel is csökkentve a nem számítható, gyári meghibásodások okozta költségeket. 

Külföldi, belföldi assistance szolgáltatás

Közúti segélyszolgálat (assistance): 

Közúti segélyszolgálat az üzemeltetésben lévő gépjárművekre az év minden napján, a nap 24 órájában vehető igénybe. 

Az Ivanics Autópark-kezelő az alább felsorolt opciókat nyújtja bérlői részére: 

 • segítségnyújtás az Európai Unió teljes területén a fő- és mellékútvonalakon egyaránt, korlátozás nélkül; 
 • belföldről ingyenesen hívható zöldszám, 24 órás ügyfélszolgálat az assistance teendők megszervezése érdekében; 
 • balesetet szenvedett, vagy műszaki hiba következtében üzem- illetve mozgásképtelen gépjárművek részére 60 percen belüli segélynyújtás (szervizautó vagy autómentő gépjármű);
 • helyszínen nem javítható meghibásodás, üzemképtelenség, következtében mozgásképtelen gépjármű és utasainak 70 kilométeres körzetben díjmentes szállítása javítóműhelybe; 
 • "otthon előtti" szolgálat biztosítása, amennyiben a gépjármű nem képes megkezdeni útját indulási helyéről (Ivanics Kft. telephelye, gépjármű használó lakhelye, de korlátozás nélkül bármely belföldi földrajzi hely, ahol a gépjármű, az üzemeltetéshez szükséges dokumentumok, és a gépjármű vezetője együttesen tartózkodik); 
 • segítségnyújtás parkolás idején keletkezett káresemény, rendkívül hideg időjárási körülmények, akkumulátor vagy egyéb műszaki probléma esetén. 
 • A Bérlő külön kérésére, díjazás ellenében, a többletköltségekről történő folyamatos tájékoztatás mellett a Bérbeadó vállalja: 
 • a sérült gépjármű és utasainak az esemény helyszínének 70 kilométeres körzetén kívül eső területre történő szállítását; 
 • a helyszíni hibaelhárításhoz szükséges alkatrészek helyszínre szállíttatását.

Csereautó szolgáltatás

Amennyiben a gépkocsi gyári meghibásodás miatt mozgásképtelenné válik, úgy a hivatalos gyári assistance keretein belül a gépkocsit beszállítják a szervizbe, és a javítás idejéig a gyári assistance szolgáltatásán keresztül köteles cseregépjárműt biztosítani. 

A Bérbeadó a szolgáltatás részeként a megegyezés szerinti napig ad ingyenes csereautót bármilyen nem ingyenes javítás időtartamára. 

Vállaljuk, hogy a Bérlő részére eseti bérautó igény felmerülésekor aktív segítséget nyújt, és az általa elérhető legkedvezőbb feltételek mellett biztosít számára bérautót.

A bérautó szolgáltatás részeként felmerült összes költség (bérleti díj, üzemanyag, CASCO önrész, stb.) a Bérlőt terheli.

Gépjármű üzemeltetés

Ezen szolgáltatás abban tér el a tartósbérlettől, hogy az ügyfél maga kezeli a finanszírozást, és az ezzel járó tulajdonosi terheket (gépjármű felelősség biztosítás, teljesítményadó, cégautó adó), de ezen felül minden felsorolt szolgáltatásban szabadon választhat a tartósbérleti szolgáltatások közül.

A szolgáltatás szabadon választható részei: 

A gépkocsi típus kiválasztása

Ford és Volvo márkájú gépkocsik teljes választékát kínáljuk, melyet telephelyeinken megnézhetnek kiválaszthatnak, illetve próbavezetésen tesztelhetik. A helyszínen szakmai véleménnyel és tapasztalattal, a raktárkészlettel és az akciókkal könnyítjük meg választását.

A futamidő

Az ügyfél szabadon döntheti el, hogy 1-2-3-4 vagy akár 5 évre tervezi a bérlést. Ennek függvényében készítjük el az ajánlatot, amely így kiegyensúlyozza a gépkocsik exponenciális értékvesztését. Természetesen amennyiben az ügyfél idő előtt szeretné visszaadni a gépkocsit, úgy akkor ezt a kialakított arányosított értékvesztést korrigálni kell, ami mindenképp díj emelkedést generál, hiszen míg az elején nagy az értékvesztés, addig ennek az üteme a végére csökken.

A futásteljesítmény

Szabadon választható a gépkocsi futásteljesítménye azaz, hogy a bérlet időtartama alatt hány km-t tervez megtenni az ügyfél. Ez a szervizek számának meghatározása szempontjából nagyon fontos. Amennyiben a futamidő alatt a gyakorlat alapján változik az éves futásteljesítmény, lehetőséget kínálunk a korrekcióra.

Casco önrész

Felkínáljuk ügyfeleinknek az egész flottára érvényes kiemelt kedvezményünket, akár 100E Ft-os önrésszel, a legnagyobb biztosítók kínálatából. További előny, hogy ezekre a biztosításokra helyszíni ügyintézést vállalnak az Ivanics Kft. telephelyein, ami rövidíti a karosszéria javítás kárfelvételének/engedélyeztetésének a menetét.

Szezonális abroncsok mennyisége és minősége

A szervizünkkel karöltve - ahol az abroncsok széles palettája is rendelhető - segítünk a legoptimálisabb abroncsok és felnik kiválasztásában mind biztonságtechnikai, mind gazdaságosság, mind esztétikai szempontból. 

Az üzemeltetési szolgáltatás főbb részei:

Casco

Felkínáljuk ügyfeleinknek az egész flottára érvényes kiemelt kedvezményünket, akár 100E Ft-os önrésszel, a legnagyobb biztosítók kínálatából. 
Természetesen magasabb önrésszel (100E Ft, 200E Ft) is tudunk cascót kötni. 
További előny, hogy ezekre a biztosításokra helyszíni ügyintézést vállalnak az Ivanics Kft. telephelyein, ami rövidíti a karosszéria javítás kárfelvételének/engedélyeztetésének a menetét.

Gépjármű felelősség biztosítás

Felkínáljuk ügyfeleinknek az egész flottára érvényes kiemelt kedvezményünket, a legnagyobb biztosítók kínálatából.

Kötelező szervizek és kopóalkatrészek cseréje

Az Ivanics Autópark-kezelő Kft. a flottakezelésen belül egy olyan kalkulált szervizelési díjat kínál ügyfeleinek, amely a futamidő hosszától és a gépkocsi típusától függ, és tartalmazza a legnagyobb kedvezményeket egy havonta fizetendő fix összeg formájában. Ez a szervizdíj tartalmazza a hivatalosan előírt alkatrészek cseréjét, illetve a javasolt kopóalkatrészek cseréjét. A szerződésben egy külön táblázat tartalmazza részletesen, hogy milyen szerviztételek jelentik a részét a ennek a szolgáltatásnak. 
Az előírtakon kívül az ügyfél még kérhet egyéb szervizeket is, amelyet beleveszünk a kalkulációba. 
Ezen felül megkönnyítjük ügyfeleink számára a szervizelés menetét, megkímélve Önöket a sorban állástól, továbbra is garantálva az Ivanics Kft. minőségi szolgáltatásait.

Szezonális abroncsok, és cseréjük

Az Ivanics Autópark-kezelő Kft. az importőrökkel karöltve az abroncsok széles választékát kínálja ügyfeleinek, és segít a gépkocsi karakteréhez legjobban igazodó márkák és típusok kiválasztásában, kihasználva, és az ügyfeleinek átadva a mennyiségi megrendelések által elért magas kedvezményeket. Szervizeinkben gondoskodunk az abroncsok illetve kerekek le- és felszereléséről, szezonális cserékről, szakszerű tárolásokról és állapotfelmérésekről, hogy "az autója mindig biztonságos lábakon járhasson". 
Szerződésünkben lehetőséget kínálunk tetszőleges abroncsok és kerekek megválasztására mennyiségi és minőségi elven, illetve a tervezett futamidő és futásteljesítmény függvényében.

Az üzemeltetési szolgáltatás extra, opcionális részei:

Hozom-viszem szolgáltatás

Az Ivanics Autópark-kezelő Kft. ügyfelei részére kialakított "hozom-viszem" szolgáltatással lehetőséget kíván nyújtani arra, hogy az előzetes megrendelést követően a szervizre váró gépkocsit a megadott helyszínről munkatársaink márkaszervizünkbe szállítják, a javítást követően pedig az ügyfél által megjelölt helyszínen adják át azt. A hozom-viszem szolgáltatást telephelyeink közigazgatási határain belül tudjuk vállalni.

Külföldi, belföldi assistance szolgáltatás

Közúti segélyszolgálat (assistance): 

Közúti segélyszolgálat az üzemeltetésben lévő gépjárművekre az év minden napján, a nap 24 órájában vehető igénybe. 

Az Ivanics Autópark-kezelő az alább felsorolt opciókat nyújtja bérlői részére: 

 • segítségnyújtás az Európai Unió teljes területén a fő- és mellékútvonalakon egyaránt, korlátozás nélkül; 
 • belföldről ingyenesen hívható zöldszám, 24 órás ügyfélszolgálat az assistance teendők megszervezése érdekében; 
 • balesetet szenvedett, vagy műszaki hiba következtében üzem- illetve mozgásképtelen gépjárművek részére 60 percen belüli segélynyújtás (szervizautó vagy autómentő gépjármű);
 • helyszínen nem javítható meghibásodás, üzemképtelenség, következtében mozgásképtelen gépjármű és utasainak 70 kilométeres körzetben díjmentes szállítása javítóműhelybe; 
 • "otthon előtti" szolgálat biztosítása, amennyiben a gépjármű nem képes megkezdeni útját indulási helyéről (Ivanics Kft. telephelye, gépjármű használó lakhelye, de korlátozás nélkül bármely belföldi földrajzi hely, ahol a gépjármű, az üzemeltetéshez szükséges dokumentumok, és a gépjármű vezetője együttesen tartózkodik); 
 • segítségnyújtás parkolás idején keletkezett káresemény, rendkívül hideg időjárási körülmények, akkumulátor vagy egyéb műszaki probléma esetén. 
 • A Bérlő külön kérésére, díjazás ellenében, a többletköltségekről történő folyamatos tájékoztatás mellett a Bérbeadó vállalja: 
 • a sérült gépjármű és utasainak az esemény helyszínének 70 kilométeres körzetén kívül eső területre történő szállítását; 
 • a helyszíni hibaelhárításhoz szükséges alkatrészek helyszínre szállíttatását.

Csereautó szolgáltatás

Amennyiben a gépkocsi gyári meghibásodás miatt mozgásképtelenné válik, úgy a hivatalos gyári assistance keretein belül a gépkocsit beszállítják a szervizbe, és a javítás idejéig a gyári assistance szolgáltatásán keresztül köteles cseregépjárműt biztosítani. 

A Bérbeadó a szolgáltatás részeként a megegyezés szerinti napig ad ingyenes csereautót bármilyen nem ingyenes javítás időtartamára. 

Vállaljuk, hogy a Bérlő részére eseti bérautó igény felmerülésekor aktív segítséget nyújt, és az általa elérhető legkedvezőbb feltételek mellett biztosít számára bérautót.

A bérautó szolgáltatás részeként felmerült összes költség (bérleti díj, üzemanyag, CASCO önrész, stb.) a Bérlőt terheli.

Elérhetőségek

Autóbérlés kapcsán érdeklődhet személyesen az Önhöz legközelebbi budapesti, vagy székesfehérvári autószalonjaink valamelyikében, e-mailben a berauto@ivanics.hu címen, vagy a +36 1 7766 500-as telefonszámon és válassza az autóbérlést.

Visszahívjuk?

+36

* A megadott telefonszámot nem használjuk fel későbbi, marketing célú megkeresésre.
Update cookies preferences