Minőségi használt autók

Minőségi használt autók az Ivanicsnál!

 

Miért érdemes minőségi használt autót venni?

Költségmegtakarítás: A használt autók általában olcsóbbak, mint az új járművek. Az autó egyik legnagyobb értékcsökkenése az első pár évben történik, így egy használt autó megvásárlásával elkerülhető ez a jelentős értékvesztés.

Kevesebb pénz a hitelre: Amennyiben autóvásárláshoz kölcsönt igényelünk, a használt autók általában kevesebb hitelt igényelnek, mivel az áruk alacsonyabb. Ez csökkentheti a havi törlesztőrészletet és a hitelezéssel járó összköltséget.

Az alapos átvizsgálás miatt kevesebb lehetséges probléma: Az új autóknál előfordulhatnak gyártási hibák vagy technikai problémák az első pár évben. Ezzel szemben a minőségi használt autóknál már kiderült, hogy megbízhatóak és tartósak, és az esetleges hibákat már kijavították.

Kisebb értékvesztés: Az új autók értéke az első néhány évben jelentősen csökken. Egy leellenőrzött és karbantartott használt autó ára viszont stabilabb és lassabban veszít értékéből. Ez különösen akkor előnyös, ha hosszabb távon tervezi megtartani az autót.

Szélesebb választék: A használt autók piacán számos különböző márkájú és modellű jármű közül választhat. Ez lehetővé teszi, hogy megtalálja a számára megfelelő autót, amely megfelel az igényeinek és a költségkeretének.


Tudjon meg többet a Volvo Selektről ide kattintva!


Tekinkse meg teljes kínálatunkat Budapesten és Székesfehérváron ide kattintva!

 

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

 

Email:
Telefonszám:
 
Megjegyzés:


 


 

 

A részletekről érdeklődjön kollégáinknál! A tájékoztatás nem teljes körű. Az esetleges elírásokért nem vállalunk felelősséget, a változtatás jogát fenntartjuk. További kérdés esetén érdeklődjön ide kattintva.

Visszahívjuk?

+36

* A megadott telefonszámot nem használjuk fel későbbi, marketing célú megkeresésre.
Update cookies preferences