• slidebg1

MG4 Electric

áttekintés

Energikus és lendületes formaterv

Játékos és funkcionális, kompakt, de mégis tágas. Az MG4 Electric egy előremutató megoldás az elektromobilitás irányába. Energikus, lendületes dizájnja a világ számára kifejezi a közel 100 éves márka vitalitását és szabad szellemét.

Külső formaterv:

Játékos és funkcionális, kompakt, de mégis tágas. Az MG4 Electric egy előremutató megoldás az elektromobilitás irányába. Energikus, lendületes dizájnja a világ számára kifejezi a közel 100 éves márka vitalitását és szabad szellemét.

-Magával ragadó frontális rész

-Futurisztikus hátsó kialakítás

-Aerodinamikus kétszínű hátsó légterelő

Az éles és jellegzetes LED-es fényszórók markáns kanyarkijelzőkkel kombinálva sportos és modern benyomást keltenek.

Egyszerűen és röviden: Modern világítás

Az éles, háromszög alakú fénypontok a futurisztikus minimalista stílust és az innovatív technológiát ötvözik.

Hi-Tech fényszórók:

A 28 LED-ből álló nappali menetfény egyértelműen meghatározza az autó formatervét. Eközben mindkét oldalon három-három LED (mindegyik különálló síkban) alkotja a tompított illetve távolsági fényszórót és biztosítja az optimális éjszakai látást. Mindez a 36 LED-ből álló függőleges irányjelzővel kombinálva teljesen lenyűgözővé teszi a világítás hatását.

Erős dizájn hatást biztosító hátsó lámpák

A Cygnus kereszt alakú dekoratív lámpák a vízszintesen elhelyezkedő (172 LED-ből álló) hátsó lámpával együtt hoznak létre egy egyedi, mégis prémium megjelenést és érzést.

Stílusos belső

A kevesebb több. Ez az egyszerű, felhasználóbarát belső elrendezés a tiszta technológia által vezérelt légkört teremt.

-Egyszerű, mégis kifinomult műszerfal

-Lebegő műszerfal

-Két küllős kormánykerék

-Könnyű és vékony műszerfal, amely nem tartalmaz bonyolult díszítéseket, viszont maximálisan kihasználja a helyet. A kiváló minőségű anyagok és a kifinomult beépítési technológiák még inkább alátámasztják az MG4 egyszerűségre, technológiára és minőségre való törekvését.

További információkért keresse fel kollégáinkat IDE KATTINTVA

A képek illusztrációk. A tájékoztatás nem teljes körű. Az esetleges elírásokért nem vállalunk felelősséget, a változtatás jogát fenntartjuk. További kérdés esetén érdeklődjön ide kattintva.

Kényelem és technológia

Praktikus kiegészítők

360°-os kamerarendszer

Ez a funkció széles látószöget biztosít az MG4 Electric könnyű parkolásához.

Vezeték nélküli töltés

Az indukciós töltőhely, valamint az USB csatlakozók sokasága lehetővé teszi, hogy mobileszközeidet menet közben töltsd.

Kulcs nélküli ajtónyitás

Kulcs nélküli ajtónyitás és nyomógomb nélküli motorindítás a biztonságod és kényelmed érdekében. Az MG4 Electric alapfelszereltségéhez tartozik a nyugalom.

 

Belső és külső

Tágas utasfülke

Az 5 fős család számára alkalmas MG4 Electric külsőre kompaktnak tűnhet, de a tágas utastér kellemes meglepetést fog okozni. A 60:40 arányban lehajtható hátsó ülések még hatékonyabbá teszik a helykihasználást.

Belső tárolóhelyek

Semmi sem kielégítőbb, mint az elegendő tárolóhely, ezt pedig a kétszintes csomagtartó biztosítja.
Az MG4 Electric csomagtere ledöntött ülésekkel max. 986 literesre növelhető.

A hely adott, csakis rád vár

Amennyiben sok helyre van szükséged, használd ki a legtöbbet a 28 zseniális tárolási megoldásból, amelyek mindegyike arra szolgál, hogy mindent rendben elpakolhass.

 

A képek illusztrációk. A tájékoztatás nem teljes körű. Az esetleges elírásokért nem vállalunk felelősséget, a változtatás jogát fenntartjuk. További kérdés esetén érdeklődjön ide kattintva.

MG iSMART

Indulás előtt

Az MG iSMART alkalmazás segítségével gyorsan megtalálhatod autódat, és egyetlen gombnyomással ellenőrizheted a biztonsági funkciókat. Ráadásul a távirányítóval előre beállíthatod a légkondicionálót egy kellemes hőmérsékletre, még mielőtt beülnél autódba.

Járműkereső

Megadja a leparkolt autód pontos helyét.

(MG iSMART, LiteMG iSMART)

Bluetooth kulcs

Használd okostelefonodat kulcsként, és engedélyezd mások számára a Bluetooth-kulcs aktiválását.

(MG iSMART, LiteMG iSMART)

Jármű állapotjelző

Ellenőrizd könnyedén autód állapotát, hogy mindig biztonságosan indulj.

(MG iSMART, LiteMG iSMART)

Útvonaltervező

Tervezd meg előre utazásod és szinkronizáld az útvonalat.

(MG iSMART)

Firmware frissítés neten keresztül (FOTA)

Nem kell ellátogatnod a márkakereskedésbe - bárhol, bármikor frissítheted az autó rendszerét. És ami a legfontosabb: ingyenesen.

(MG iSMART)

Alkalmazáson keresztüli távvezérlés

Kapcsold be előre a légkondicionálót, hogy mire beülsz, kellemes hőmérséklet fogadjon.

(MG iSMART, LiteMG iSMART)

 

Úton

Miután megtervezted az útvonalad, a rendszer valós idejű forgalmi frissítéseket, útvonalvezetést és pontos érkezési időt számol. De nem csak ezt tudja. Az alkalmazás felkínálja az összes olyan látnivalót, amelyet nem akarsz kihagyni az út során.

Nem kell aggódnod a hatótáv miatt - a rendszer jelzi neked, hogy még meddig utazhatsz kényelmesen és valós idejű információkat kaphatsz az útvonaladon található töltőkről. Emellett használatod a navigációt, zenét streamelhetsz, telefonálhaszt, valamint hangvezérléssel irányíthatod autódat.

Maradj kapcsolatban útközben is az Apple CarPlay vagy az Android Auto segítségével, amelyek a telefon minden funkcióját az autó központi érintőképernyőjére vetítik.

Összekapcsolt navigáció

Valós idejű forgalmi frissítéseket, pontos útvonalkalkulációt és érkezési időt kapsz. (*Az MG iSMART Lite esetében csak offline navigáció érhető el.)

(MG iSMART, LiteMG iSMART)

POI-k

Találj meg mindent, ahol érdemes megállni útközben.

 

(MG iSMART)

Hatótávolság megjelenítés és töltőpont-információk

Nem kell többé aggódnod a hatótáv miatt - a rendszer jelzi neked és információt ad az útvonaladon lévő töltőállomásokról.

(MG iSMART, LiteMG iSMART)

Amazon Prime music

Jelentkezz be Amazon Prime-fiókodba, hogy meghallgathasd kedvenc előadóidnak legújabb számait.

(MG iSMART)

DAB+

Mentsd el a kedvenc csatornád, és az MG iSMART emlékeztetni fog, hogy ne hagyd ki kedvenc adásod.**Magyarországon nem elérhető.

(MG iSMART, LiteMG iSMART)

Hotspot

Az utasaid mobilelőfizetésében nincs elég adatforgalom? Nem kell aggódnod. Használhatják a járműből elérhető WiFi hotspotot, hogy online maradhassanak.

(MG iSMART)

Időjáráselőrejelzés

Ellenőrizd az időjárást a jelenlegi tartózkodási helyeden, vagy úticélodnál.

(MG iSMART)

Apple CarPlay & Android Auto

Az okostelefonok csatlakoztatása egyszerű az Apple CarPlay vagy az Android Auto fedélzeti rendszerrel.

(MG iSMART, LiteMG iSMART)

Hangvezérlés

Hozd ki a legtöbbet a zene, a navigáció, a telefon és a és a járművezérlésből.

(MG iSMART)

 

Megérkezés után

Nem emlékszel, hogy bezártad-e az autót? Nem probléma. Az alkalmazás segítségével kinyithatod és bezárhatod, valamint ellenőrizheted az akkumulátor töltöttségi szintjét és hatótávolságát, így felkészülvén a következő útra. A vezetési statisztikákat is megtekintheted, beleértve azt is, hogy mennyi CO2-t takarítottál meg a teljesen elektromos vezetéssel.

Az ajtók távoli nyitása-zárása

Nem vagy biztos benne, hogy bezártad az autót? Az alkalmazás segítségével ezt távolról is megteheted.

(MG iSMART, LiteMG iSMART)

Riasztás

A rendszer push üzenetet küld, ha bármi rendellenes történik az autóval.

(MG iSMART)

Ütemezett töltés beállítása

Szeretnéd élvezni a reggeli feltöltöttség megnyugtató biztonságát? Ne felejtsd el beállítani az ütemezett töltést! (*Az MG iSMART Lite esetében az autóban beállítható, nem az alkalmazásban.)

(MG iSMART, LiteMG iSMART)

Jármű állapota & információk

Ellenőrizd az akkumulátor töltöttségi szintjét és hatótávolságát, hogy megtudd, készen áll-e a következő útra.

 

(MG iSMART, LiteMG iSMART)

Vezetési statisztikák

Ellenőrizd vezetési statisztikáidat és légy büszke a teljesen elektromos vezetéssel elért CO2-megtakarításodra.

 

(MG iSMART, LiteMG iSMART)

 

A képek illusztrációk. A tájékoztatás nem teljes körű. Az esetleges elírásokért nem vállalunk felelősséget, a változtatás jogát fenntartjuk. További kérdés esetén érdeklődjön ide kattintva.

Biztonság

Utazz biztonságosan!

Legyen szó akár a karosszériaszerkezetről, akár a vezetéstámogató funkciókról, az MG mindig a biztonságot helyezi előtérbe.

 

 
 
Nem csak a kényelmet, hanem a biztonságos távolságtartást is átélheti az MG Adaptív Sebességtartó Autómatikája segítségével.

  

 
 
Az MG igyekszik vigyázni Önre és utasaira, ugyanis az Aktív Vészfékező Rendszerének köszönhetően könnyebben elkerülhetők a balesetek.
 

 

 
 
Az Intelligens Távolsági Fényszórónak köszönhetően nem kell aggódnia, hogy a szemhogy nem fog megfelelően látni utazása során.

 

 
 
Ne érjék váratlan helyzetek! A Sebességtámogató Rendszernek köszönhetően az autó képes arra, hogy felismerje a táblákat és korlátozza is a sebességet a táblának megfelelően, így nem lehet gondja a gyorshajtásokkal sem.

 

 
 
Nem egyszerű mindig időben megállni és jelezni a mögöttünk közlekedők irányába, hogy éppen egy dugóba érkeztünk. A Forgalmi Dugó Asszisztens lehetővé teszi, hogy jelezze ezt számunkra és a környezetünk számára, ezzel segítve az esetleges balesetek elkerülését.

 

 
 
Sávtartó Rendszernek köszönhetően kényelmesebben és könnyebben haladhatunk úti céljaink felé és nem kell tartanunk attól, hogy nem a megfelelő sávban haladunk még akkor sem, ha egy pillanatra lankadna a figyelmünk.

 

 
 
A hihetetlenül hasznos és rengeteg balesetet megelőző Holttérfigyelő Rendszernek köszönhetően, mindig tudhatjuk, hogy mikor szabad és mikor nem szabad sávot váltanunk.

 

 
 
Vészhelyzeti Sávtartó Rendszer segít a legváratlanabb és problémás helyzetekben is elkerülni a baleseteket vagy leredukálni azok nagyságát, ezzel is akár életeket mentve.

 

 
 
Hátsó Keresztirányú Forgalomfelügyelet segít a nehéz és nem belátható helyzetekben. A parkolások során könnyedén kitakarhatja a látóteret más gépjármű, ugyanakkor a rendszernek köszönhetően elkerülhetők a balesetek.

 

A képek és videók illusztrációk. A tájékoztatás nem teljes körű. Az esetleges elírásokért nem vállalunk felelősséget, a változtatás jogát fenntartjuk. További kérdés esetén érdeklődjön ide kattintva.

Hatótáv

Hatótáv

Az MG4 akár 450 km* WLTP becsült hatótávolságával lehetővé teszi a hosszútávú utazást. A fejlett akkumulátor-kezelő rendszerrel ez biztosítja a stabil, ugyanakkor hatékony hatótávolságot hideg időben is.

 

Egyenáramú gyorstöltés 3-fázisú váltóáramú töltés

Az MG4 35 perces gyorstöltést tesz lehetővé 10%-ról 80%-os töltöttségi szintre, maximum 150 kW-os töltési teljesítménnyel.

4 fázisú váltakozó áramú töltési lehetőség áll rendelkezésre, teljes feltöltést garantálva egy éjszaka alatt.

Aktív hűtőrács

Az aktív hűtőrács vezérli és szabályozza a légáramlást a jármű aerodinamikájának és hűtési teljesítményének javítása érdekében.

Akkumulátor teljesítmény

Az innovatív fekvő akkumulátorcella elrendezéssel 110 mm-re csökkentették az akku magasságát, ami alacsonyabb, mint az álló helyzetben beépített cellák esetében. Ez nagyobb belső teret biztosít a vezető és az utasok számára egyaránt.

Akkucsomag

Az 51 kWh és 64 kWh teljesítményű akkumulátorok mindössze 110 mm-es magasságúak, így iparágvezető szintet értek el, hatékonyan kihasználják az akkumulátor helyét, miközben javítják az energiafelhasználást.

Akkumulátor előmelegítés

Ez a funkció lehetővé teszi a hatékonyabb akkumulátortöltést hideg időben. Amikor tölteni kell, az akkumulátor aktívan előmelegszik, ezáltal javítva a töltés hatékonyságát.

Akkumulátor biztonság

Az akkumulátort a legszigorúbb európai és nemzetközi akkumulátor szabványok szerint tesztelték, így teljesen biztonságos használatot eredményez.

A képek illusztrációk. A tájékoztatás nem teljes körű. Az esetleges elírásokért nem vállalunk felelősséget, a változtatás jogát fenntartjuk. További kérdés esetén érdeklődjön ide kattintva.

Kapcsolat

Érdeklődik a jármű iránt? Kipróbálná?

Kérjen ingyenes visszahívást,
vagy hívjon minket a +36 1 7766 500-as telefonszámon!


Visszahívjuk?

+36

* A megadott telefonszámot nem használjuk fel későbbi, marketing célú megkeresésre.
Update cookies preferences