Új Hyundai Kona Electric

Áttekintés

Erre a jövőre nem kell várnia.

Már itt van. Most. A kecsesebb, kifinomultabb új Hyundai Kona Electric kompakt szabadidőjármű átdolgozott megjelenést, a legmodernebb kapcsolódási és biztonsági funkciókat, valamint akár 484 km-es hatótávolságot kínál. Ráadásul mostantól gyorsabb szállítási idővel kapható Európában, így Ön minden eddiginél egyszerűbben válthat elektromos közlekedésre.

Kecsesen megformált szabadidőjármű.

Az eddiginél is elegánsabb, kifinomultabb új Kona Electric különlegesen magabiztos formaterve még áramvonalasabb, sportos megjelenést kapott, ugyanakkor megőrizte kalandkereső szabadidőjárműves hangulatát. A megújult formavilág lágy, aerodinamikus idomokat, plasztikusan megformált vonalat alkalmaz, amelyek harmonikusan folynak egybe a fényezett kerékív-toldatokkal és az exkluzív új 17 colos keréktárcsákkal.

 

Lendületes, áramvonalas formaterv.

A letisztult, lendületes orrkialakítás teljességgel egyedi jelenség. A különleges, zárt hűtőmaszk stílusát viszik tovább az optimális aerodinamikai teljesítményt nyújtó, kecses vonalak.

  

Új farkialakítás.

A kecses, áramvonalas formai tematika az új hátsó lökhárítóban és annak alsó betétjében is megjelenik, amit a dinamikus, új megjelenésű LED-es hátsó lámpatestek is kihangsúlyoznak.

  

Kecses új LED-es fényszórók.

Az új Kona Electric eltéveszthetetlen megjelenését karakteres új LED-es fényszórók és azok fölé helyezett, keskenyebb nappali fények határozzák meg, jellegzetes fénykarakterrel ruházva fel az autó orrát.

  

Új lökhárító.

A lendületes megjelenésű, áramvonalas lökhárítót teljesen átdolgozták, rajta két metálfényezésű karaktervonal indul kifelé, a külső sarkoknál kialakított, elegáns légbeömlők irányába.

  

Elegáns hátsó lökhárító és alsó védőlemez.

Az elegáns hátsó lökhárító harmonikusan fut bele a fényezett, merész vonalú kerékív-toldatokba. Ahogy elöl, itt is a teljesen átdolgozott védőlemezre irányítják a tekintetet a karaktervonalak.

 

Ultramodern vezetői környezet kettős digitális kijelzővel.

Az ultramodern kapcsolódás elegáns dizájnnal találkozik az új Kona Electric kettős nagyméretű kijelzőjén. A 10,25 colos digitális műszeregység és az osztott képernyő funkcióval felvértezett központi érintőképernyő a vezetői környezetnek modern megjelenést, Önnek kiváló kilátást és irányítást kölcsönöz. Az Apple CarPlay™ és Android Auto™ funkciók segítségével csatlakoztathatja telefonkészülékét, és a nagy érintőképernyőn keresztül kezelheti zeneszámait, telefonhívásait, valamint számos alkalmazást.

Head-up kijelző és teljesen digitális műszeregység.

Az új és teljesen digitális műszeregység ott jeleníti meg a legfontosabb menetinformációkat, ahol azokat a legkönnyebb leolvasni. Közvetlenül fölötte, a műszerfalon helyezkedik el a head-up kijelző, amely közvetlenül a vezető látómezejébe vetíti az olyan fontos információkat, mint a sebesség, a navigációs útbaigazítás vagy a figyelmeztető jelzések, és ezzel biztonságosabbá teszi a vezetést. A kormánykerék mellett elhelyezett gombbal aktiválható kijelző használaton kívül visszahúzódik a műszerfalba.

 

Fűthető hátsó ülések.

Hogy mindenki élvezze az utazást. A hátul utazók imádni fogják a fűthető hátsó üléseket.

 

Teljesítmény

Nagy teljesítmény. Kiemelkedő hatótávolság. Lenyűgöző gyorsulás.

Ki mondta, hogy az elektromos mobilitás unalmas? Az autó rendkívül fürgén gyorsít, köszönhetően a késlekedés nélkül rendelkezésre álló, 395 Nm forgatónyomatékának: az élvezetesen vezethető, sportos szabadidőjármű álló helyzetből mindössze 7,9 másodperc alatt gyorsul 100 km/órára. A kétféle hajtáslánc-változat közül válassza az igényeinek megfelelő teljesítményt és hatótávolságot. A 39,2 kWh akkumulátorral szerelt változat végsebessége 155 km/óra, hatótávolsága akár 305 km. A 64 kWh-os változat ezzel szemben 167 km/óra sebességre képes, hatótávolsága pedig eléri a 484 km-t.

 

 

Lenyűgöző hatótávolság.

Nincs többé miért aggódnia. Egyetlen töltéssel lenyűgöző 484 kilométert (64 kWh akkumulátor) vagy megnyugtató 305 kilométert (39,2 kWh akkumulátor) tehet meg.

  

 

Gyors töltés.

Mindkét verzió akkumulátora mindössze kb. 47 perc alatt 10%-ról 80 százalékos szintre tölthető fel 100 kilowattos, egyenáramú gyorstöltő berendezésről.

  

 

Lenyűgöző gyorsulás.

Feledhetetlen élményt kínál a villámgyors elektromos gyorsulás. 0-ról 100 km/órára mindössze 7,9 másodperc alatt!

  

 

Egyszerű otthoni töltés.

Otthoni töltődobozra / váltóáramú töltőállomásra csatlakoztatva a 64 kWh akkumulátor-kapacitású verzió 9 óra 15 perc alatt tölthető 10%-ról 100%-ra az alapfelszerelésként kínált 7,2 kW teljesítményű, egyfázisú fedélzeti töltő (OBC) segítségével. A külön rendelhető 10,5 kW-os háromfázisú OBC töltővel a töltés ideje 6 óra 50 percre csökken.

  

 

Egyszerű otthoni töltés.

Otthoni töltődobozra / váltóáramú töltőállomásra csatlakoztatva a 39,2 kWh akkumulátor-kapacitású verzió 6 óra alatt tölthető 10%-ról 100%-ra az alapfelszerelésként kínált 7,2 kW teljesítményű, egyfázisú fedélzeti töltő (OBC) segítségével. A külön rendelhető 10,5 kW-os háromfázisú OBC töltővel a töltés ideje 4 óra 20 percre csökken.

  

Munkahelyi töltőállomások.

Számos vállalat kínál töltőpontokat munkatársai és látogatói számára. Több országban adókedvezményekkel és egyéb támogatással segítik ezek kiépítését. Kérje meg munkáltatóját, hogy építtessen ki töltőpontot munkahelyén.

  

Bárhol talál töltőállomást.

Ne aggódjon a lemerülő akkumulátor miatt: az új Kona Electric ingyenes LIVE szolgáltatása valós időben jeleníti meg a töltőállomások adatait, a helyszínüktől kezdve az alkalmazott csatlakozó szabványokon át a szabad töltőpontokig. (A LIVE szolgáltatások kizárólag a navigációs rendszerrel együtt vehetők igénybe.)

  

Utazzon felszabadultan.

A Hyundai elektromos járművei mindig is a gondtalan felfedezés örömét támogatták - ne engedje hát, hogy megállítsák az országhatárok! Fontos, hogy tervezze meg előre az útvonalát, így olyan pihenőknél tarthat kávészünetet, ahová gyorstöltő állomásokat telepítettek. Európa-szerte töltőpontok sokasága áll a villanyautósok rendelkezésére; ezek száma napról napra gyarapszik.

 

Kapcsolat

Elektromos mobilitás. Folyamatos kapcsolódás.

Élvezze a harmonikus kapcsolódási funkciókat és az életet leegyszerűsítő, innovatív, intelligens technológiákat. A 10,25 colos érintőképernyő 3D navigációs funkciót, valamint Bluelink® Connected Car szolgáltatásokat kínál. A rendszerhez a LIVE szolgáltatásokra vonatkozó ötéves, ingyenes előfizetés tartozik: ezek valós idejű forgalominformációval, időjárási adatokkal, valamint traffipax riasztásokkal* szolgálnak. Az Apple CarPlay™ és Android Auto™ funkciók segítségével csatlakoztathatja telefonkészülékét, és a nagy érintőképernyőn keresztül kezelheti zeneszámait, telefonhívásait, valamint számos alkalmazást.

 

Részletes elektromos tájékoztatás.

A navigációs rendszer információin kívül az új Kona Electric fedélzeti rendszereinek pillanatnyi állapotáról is tájékozódhat az új kijelzőn keresztül.

  

Bluelink® Connected Car szolgáltatások.

Vezérelje autóját okostelefonjáról - vagy szóbeli utasításokkal. Az új Kona Electric a Bluelink csatlakoztatott szolgáltatások legfrissebb változatát alkalmazva biztosít zökkenőmentes kapcsolódást: utazását online hangfelismerés, valamint funkciók széles választéka teszi kényelmesebbé és élvezetesebbé.

  

 

Kiterjesztett hangfelismerés alapú funkciók.

Szabályozza egyszerű szóbeli utasításokkal az olyan fedélzeti funkciókat, mint a klímaberendezés, a hátsó ablak vagy a külső tükrök fűtése, vagy éppen a kormányfűtés.

  

 

Bluelink® alkalmazás

Ellenőrizze a hatótávolságot munkahelyéről. Indítsa el, vagy állítsa le a töltést a konyhából. Vagy aktiválja az előfűtést a hálózatra csatlakoztatott autóban, megkímélve az akkumulátor kapacitását. A Bluelink alkalmazás számos ötletes funkció távvezérlésére alkalmas; emellett az új Kona Electric rendelhető navigációs rendszeréhez öt éven át érvényes, ingyenes előfizetés is jár a Hyundai LIVE szolgáltatásaira.

 

Biztonság

Még biztonságosabb a továbbfejlesztett Hyundai SmartSense révén.

Az élvonalbeli, fejlett vezetőtámogató funkciókat felvonultató Hyundai SmartSense rendszer révén az új Kona Electric mostantól a legmodernebb aktív biztonsági és vezetőtámogató technológiákat kínálja, amelyek gondtalanabbá teszik az utazást.

 

 

Ráfutásos balesetet megelőző rendszer (FCA).

Az autó előtti útszakaszt kamerával pásztázó FCA figyelmezteti a vezetőt, ha gyalogost vagy hirtelen fékező autót észlel, majd automatikusan lassítani kezd. Opcióként, a kamerát radarral kiegészítve kerékpáros észlelésére is alkalmas.

  

 

Aktív mögöttes keresztirányú forgalomfelügyelet (RCCA).

Ha nehezen belátható helyről kell kitolatnia, a rendszer nem csak figyelmeztet az oldalról érkező járművekre, de automatikusan le is fékezi az autót.

  

 

Aktív holttérfigyelő rendszer (BCA).

A hátsó lökhárító alsó felén elhelyezett, két radarral dolgozó rendszer figyelmezteti a vezetőt, ha hátsó holtterében mozgó járművet észlel. Amennyiben ilyen helyzetben a vezető működésbe hozza az irányjelzőt, a rendszer hangjelzéssel figyelmezteti a veszélyre, valamint szükség esetén a fékek szelektív működtetésével segít elkerülni az ütközést.

  

 

Elöl haladó jármű elindulására figyelmeztető jelzés (LVDA).

A városi forgalomban különösen hasznos, ötletes funkció figyelmezteti Önt, ha közlekedési lámpánál vagy dugóban elindul az Ön előtt várakozó jármű.

Még biztonságosabb a gyerekeknek.

Mivel szerettei biztonságánál semmi sem fontosabb, az új Kona Electric egy sor különleges szolgáltatással gondoskodik gyermekei védelméről.

 

 

Biztonságos kiszállást támogató rendszer.

Az ötletes funkció észleli, ha hátulról jármű közelít. Ilyenkor a műszerfalon és a külső visszapillantó tükörben megjelenő riasztással, valamint hangjelzéssel figyelmeztet a veszélyre.

  

Hátsó ülések foglaltságára figyelmeztető rendszer

Az új Kona emlékszik, ha elindulás előtt kinyitották a hátsó ajtaját. Célhoz érve a műszeregységben megjelenő üzenettel és hangjelzéssel emlékezteti arra, hogy ellenőrizze a hátsó ülést.

  

 

Ötéves, kilométer-korlátozás nélküli garancia.

Mint minden Hyundai gépkocsi, az új KONA Electric is a létező legmagasabb minőségi elvárások szerint készül. Ezt ötéves, kilométer-korlátozás nélküli általános garanciával igazoljuk, így Ön anélkül élvezheti az életet, hogy autója miatt kellene aggódnia. A normál járműgarancián túlmenően az új KONA Electric nagyteljesítményű lítium-ion polimer akkumulátorára 8 éves vagy 160 000 kilométeres (amelyik hamarabb bekövetkezik) gyártói garancia vonatkozik. Élvezze az autóipar egyik legkiválóbb garanciális konstrukcióját - alapáron.

 

Kapcsolat

Érdeklődik a jármű iránt? Kipróbálná?

Kérjen ingyenes visszahívást,
vagy hívjon minket a +36 1 7766 500-as telefonszámon!


Visszahívjuk?

+36

* A megadott telefonszámot nem használjuk fel későbbi, marketing célú megkeresésre.

Szeretne értesülni ha olcsóbb ez az autó?


* Feliratkozásával elfogarja adatkezelési szabályzatunkat.
Update cookies preferences