Hyundai i20 N

Áttekintés

A vezetés élményének szenteltük.

A raligyőztes i20 Coupe WRC versenyautó által ihletett, vadonatúj i20 N a versenypályákon edzett teljesítménnyel teszi izgalmasabbá az életét, és adrenalinnal fűszerezi a mindennapjait.

 

 

Tökéletes kanyarbetyár.

A nagyteljesítményű 1,6 literes GDI turbómotorral szerelt, 204 lóerős, vadonatúj i20 N ugyanolyan ellenállhatatlan, mint az alapját képező rali versenyautó.

  

 

A mindennapok sportautója.

A teljesítmény oltárán nem kell feláldoznia a praktikumot: az i20 N a Hyundai kategóriaelső kapcsolódási és biztonsági szolgáltatásaival szavatol élvezetes, biztonságos utazást.

  

 

Készen áll a versenypályára.

Használja a városban - vagy a versenypályán. Az i20 N nem csupán megjelenésében sportos: menetteljesítményei bámulatosak, és mindig rendelkezésére állnak.

  

 

Ötéves, kilométer-korlátozás nélküli garancia.

Mint minden Hyundai gépkocsi, a vadonatúj i20 N is a létező legmagasabb minőségi elvárások szerint készül. Ezt ötéves, kilométer-korlátozás nélküli garanciával támasztjuk alá: így Ön anélkül élvezheti az életét, hogy autója miatt kellene aggódnia. Élvezze az autóipar egyik legkiválóbb garanciális konstrukcióját – alapáron.

 

Külső

Tagadhatatlanul erőteljes külső formaterv.

A Hyundai új érzéki sportosság formanyelvén alapuló részletek kihangsúlyozzák a vadonatúj i20 N sportos karakterét. Az áramvonalas idomok kihangsúlyozzák a karosszéria széles kiállását; a lámpatestek formája agresszív hangulatot ébreszt, a nagy átmérőjű kipufogóvég méltó az erőt sugárzó motorhanghoz. A modell hétféle karosszériaszínben elérhető, sportos piros részletekkel, és opcióként választható, kéttónusú Phantom Black tetőlemezzel.

 

 

Rajtzászló mintázatú hűtőrács.

A különleges kialakítású hűtőmaszk optimális mennyiségű levegőt szállít a turbómotornak; rácsozatának mintáját a motorsportból ismert rajtzászló ihlette.

  

 

18 colos könnyűfém keréktárcsák Pirelli sportabroncsokkal.

Az abroncsokat kifejezetten a vadonatúj i20 N számára fejlesztették ki. Az exkluzív abroncsok tökéletesen harmonizálnak a matt szürke keréktárcsákkal és a paradicsompiros, N márkajelzésű féknyergekkel.

  

 

WRC ihletésű tetőspoiler.

A Hyundai rali világbajnokságban szereplő WRC versenyautójáról átemelt, divatos megjelenésű tetőspoiler nagy sebességnél is gondoskodik a vadonatúj i20 N stabilitásáról.

 

Belső

Foglaljon helyet a tökéletes vezetési élményért.

Helyezkedjen el a sportos ülésekben, és helyezze lábát a fémpedálokra: a vadonatúj i20 N utasterének minden részlete az első pillanattól fogva nagyteljesítményű vezetési élményt ígér.

 

 

Határozottan formált sportülések.

Az integrált fejtámaszos sportülésekben úgy ülhet, mint a profik. A hangulatot bőrbetétek és kék öltések teszik még különlegesebbé. Az ülések hosszú úton kivételes megtámasztást nyújtanak, ráadásul fűthetők is.

  

 

Remek fogású N kormánykerék.

Az N kormánykerék kiváló tapadású, perforált bőr felülete és könnyen hozzáférhető kezelőszervei precíz vezethetőséget eredményeznek. Programozza kedve szerint az N gombot, és férjen hozzá kedvenc funkciójához egyszerűen.

  

 

Egyedülálló N sebességváltó kar.

A váltókar perforált bőrborítása még jobb tapadást eredményez, megjelenését Performance Blue öltések teszik még stílusosabbá. Felső felületét alumínium betétek díszítik.

  

 

10.25’’ AVN.

A nagyméretű AVN (audio-video navigációs) kijelzőn megjelenítheti az olajhőmérsékletet, míg a praktikus váltásjelző a váltás optimális pillanatáról nyújt tájékoztatást.

  

 

10,25’’ digitális műszeregység.

Folyamatosan szemmel tarthatja a menetadatokat: a nagyméretű, digitális műszeregység megjeleníti a forgatónyomatékot és a töltőnyomást.

 

Teljesítmény

Maximális vezetési élményre hangolva.

A vadonatúj i20 N mindössze 6,7 másodperc alatt gyorsul 0-100 km/órára. Ez a menetdinamika garantáltan mosolyt csal az arcára.

 

 

N Corner Carving differenciálmű.

Az opciós rendszer mechanikusan szabályozza az első kerekekhez jutó hajtóerő mértékét, ezzel nagy sebességű, éles kanyarokban is optimális tapadást és erőátvitelt biztosítva.

  

 

GDi turbómotor.

A hatfokozatú kézi sebességváltóval (6MT) társított, legújabb generációs, 1,6 literes GDi turbómotor legnagyobb teljesítménye 204 LE, maximális forgatónyomatéka 275 Nm.

  

 

A finom váltásokról a fordulatszám-igazítás funkció gondoskodik.

Tartsa kézben a visszakapcsolásokat a fordulatszám-igazítás funkcióval: nyomja meg a kormányon található piros gombot, és a rendszer összehangolja a motor és a hajtótengely fordulatszámát, ezzel elősegítve a finomabb, sportosabb visszakapcsolást.

  

 

Jellegzetes N jelzésű féknyergek.

A nagyteljesítményű fékrendszer azonnal felismerhető a nagyobb első féktárcsákról és a karakteres paradicsompiros díszítésről.

  

 

Optimális tömeg/teljesítmény arány

Az ihletadó i20 Coupe WRC versenyautóhoz hasonlóan a vadonatúj i20 N is kategóriája egyik legkedvezőbb tömeg/teljesítmény arányát kínálja.

  

 

Testre szabható kipufogóhang.

A hangtompító-szabályozás révén ízlése szerint változtathatja a kipufogóhangot.

  

 

Rajtautomatika.

A rajtautomatikával magabiztosan gyorsíthat: a rendszer megakadályozza a hajtott kerekek megcsúszását, így álló helyzetből kigyorsítva is optimális tapadást biztosít.

  

 

Dinamizmusra hangolva.

A Hyundai i20 minden jellemzőjét továbbfejlesztettük az optimális, közvetlen vezethetőség érdekében: a futóművet megerősítettük, így minden időjárási körülmények között finomabb vezethetőséget biztosít. A vadonatúj i20 N felfüggesztése masszívabb első rugótornyokat és csuklókat alkalmaz. Emellett lecseréltük a rugókat és a lengéscsillapítókat, hogy a modell a sportos vezethetőség mellett is megőrizze kényelmét.

 

Biztonság

Teljes körű biztonsági csomag.

Az élvonalbeli, fejlett vezetőtámogató funkciókat felvonultató Hyundai SmartSense rendszer révén a vadonatúj i20 N kategóriája legfejlettebb aktív biztonsági csomagját kínálja, amely biztonságosabbá és egyben megnyugtatóbbá is teszi az utazást.

 

 

 Ráfutásos balesetet megelőző rendszer (FCA).

Az autó előtti útszakaszt kamerával és radarral pásztázó FCA automatikusan fékez, ha azt érzékeli, hogy az elöl haladó jármű hirtelen lassít. A rendszer gyalogosok és kerékpárosok észlelésére is képes.

  

 

Sávkövető rendszer (LFA).

A vadonatúj i20 N sávkövető rendszerrel (LFA) rendelkezik: ez a rendszer 0-180 km/óra sebességtartományban a forgalmi sáv középvonalában tartja a járművet, autópályán éppúgy, mint a városban.

  

 

Távolsági fényszóró asszisztens (HBA)

Minimális stressz, maximális látómező. A HBA nem csak a szemből érkező, de az Ön előtt haladó járműveket is észleli, és szükség esetén tompított világításra vált.

  

 

Intelligens sebességkorlátozó táblafelismerő rendszer (ISLA).

Hang- és fényjelzéssel figyelmeztet a sebességhatár átlépésére. A manuális sebességhatárolóval társítva az ISLA képes automatikusan szabályozni a jármű sebességét.

 

Kapcsolat

Érdeklődik a jármű iránt? Kipróbálná?

Kérjen ingyenes visszahívást,
vagy hívjon minket a +36 1 7766 500-as telefonszámon!


Visszahívjuk?

+36

* A megadott telefonszámot nem használjuk fel későbbi, marketing célú megkeresésre.

Szeretne értesülni ha olcsóbb ez az autó?


* Feliratkozásával elfogarja adatkezelési szabályzatunkat.
Update cookies preferences