Ford Transit Connect

Áttekintés

Kompakt és teherbíró

Ez a kompakt haszongépjármű a személyautós megjelenést egy haszongépjármű teherbírásával kombinálja. Nemcsak kényelmes benne az utazás, de rendkívül gazdaságos üzemanyag-fogyasztást biztosít. Az új Transit Connect továbbá innovatív raktér megoldásokkal segíti a dolgos hétköznapokat. Két eltérő hosszban elérhető, így biztosan megtalálja az Önnek megfelelőt.

Amennyiben rendszeresen szállítana embereket a rakományok mellett, úgy a duplafülkés és a kombi verziók közül választhat. Bármelyik változat nyeri el a tetszését, biztos lehet benne, hogy a Transit Connect új megjelenésének köszönhetően mindig megfelelő képet kölcsönöz majd a vállalatának. 

  Ford Transit Connect - Motorok

Gazdaságos üzemanyag-fogyasztás, mely mércét állít kategóriájában

A Ford forradalmian új Duratorq dízel- és EcoBoost benzinmotorjai segítségével az új Transit Connect rendkívüli hatékonyságot biztosít az üzemanyag-fogyasztás terén. Az 1,5 literes dízelmotor kifejezetten gazdaságos, különösen akkor, ha az ECOnetic technológiákkal párosul. Ilyen technológia például az Auto-Start-Stop rendszer, mely megállás vagy üresjárat esetén automatikusan leállítja a motort. Továbbá ide tartozik az aktív hűtőrács, mely azáltal javítja az aerodinamikát és az üzemanyag-fogyasztást, hogy lezárja a rácsot, amikor a motornak nincs szüksége hűtésre.

 

 Ford Transit Connect - Kihangosító rendszer

Ford SYNC* - Fejlett kihangosító technológia

Egyszerű hangparancsokkal kezdeményezhet és fogadhat hívásokat, továbbá lejátszhatja a zenéit is. A rendszer emellett a telefonjára kapott SMS-eket is felolvassa*. A SYNC képes a csatlakoztatott iPod, MP3 vagy USB készülékén lévő zenék hangvezérlésére vagy a mobiltelefonján tárolt zenék streamelésére. *A SYNC kihangosító akkor működik, ha a rendszerhez egy kompatibilis mobiltelefon van párosítva, mely az autóba van. Angol, német, olasz, francia nyelven elérhető.

 

 Ford Transit Connect - SYNC vészhelyzeti asszisztens

Vészhelyzeti asszisztens balesetek esetére

Olyan baleset esetén, amikor a légzsákok kinyílnak, a Transit Connectre akkor is számíthat: ez a technológia (a SYNC rendszer része) a mobiltelefonján keresztül felhívja a helyi segélyhívó számot, és értesíti őket a baleset helyszínéről. A vészhelyzeti asszisztens 2012-ben elnyerte a Global Mobile Awards "legjobb mobilos innováció a gépjárművek területén" díjat.

 

 Ford Transit Connect - Ütközés figyelő

Hogy elkerülje a dugóban előforduló koccanásokat, a Connect Ön helyett fékez

Az innovatív alacsony sebességen működő biztonsági rendszer segít elkerülni az alacsony sebességen vagy 30 km/h alatt bekövetkező ütközéseket. Amennyiben a rendszer azt érzékeli, hogy az Ön előtt haladó autó hirtelen lefékez, abban az esetben aktíválja az autó fékeit.

 

 Ford Transit Connect - Három fős kabin

Mostantól hárman is ülhetnek elöl

Az új modell az első olyan Transit Connect, amely dupla első utasüléssel rendelkezik - így mostantól már hárman is utazhatnak elöl. Amikor nem használja a középső ülést, a középső támlából kis asztal alakítható, amely megfelelő felületet bíztosít írás vagy egy laptop számára. Ezt felhajtva pedig hasznos tárolót kapunk.

 

 Ford Transit Connect - Hosszú rakományok

Raktér, hosszú rakományok számára

A Transit Connect minden verziója dupla első utasüléssel felszerelt, továbbá minden jármű akár 3 méter hosszú tárgyak szállítására is alkalmas. Ezen felül a Transit Connect rövid tengelytávú (L1 - 3 m) és hosszú tengelytávú (L2 - 3,5 m) változatban is elérhető. A válaszfalba épített nyílás segítségével megnövekszik a tároló terület az első utasülések alatt, így hosszabb tárgyakat is biztonsággal szállíthat. A válaszfal mögött elegendő hely áll rendelkezésre két Euro raklap számára (az L1 modell esetén) vagy 8' x 4' méretű lapok számára (az L2 modell esetén).


**A SYNC által támogatott mobiltelefonok listáját megtalálhatja itt.
*A szöveges üzenet funkció nem elérhető iPhone készülékek estén.

Tartozékok

Új tartozékok

Minőségi tartozékaink bőséges választéka segítségével saját ízlésére formálhatja Fordját.

Ford Transit Connect - Polcrendszer  

Egyedi kialakítású, modulos polcrendszer a raktérbe

BS-001
A profi munkához rendezett környezet szükséges. A járműbe építhető polcrendszerekkel biztosítható a jobb helykihasználás a raktérben, és megóvhatók a szállított anyagok, szerszámok. A rendezettség végett a munkához való előkészületek és az utána történő rakodási idő a töredékére csökken, ezáltal idő és költség takarítható meg. Emellett a polcrendszer kis önsúlya miatt csak minimálisan csökken a jármű hasznos teherbírása.


Jellemzők:

 • Egyedi összeállítás az igények szerint
 • A tervekről 3D-s látványterv készül
 • Az elemek szabadon variálhatók
 • Másik járműbe átszerelhető
 • Tartóssági és töréstesztnek alávetett konstrukció
 • Hosszú élettartam

 

Ford Transit Connect - Sarokdaru 250 kg 

Sarokdaru 250 – emelődaru 250 kg terhelhetőséggel

A Sarokdaru 250 speciális kialakítású rakodó daru kishaszonjárművekhez. A gém csuklós mozgása a teher pontos lerakását biztosítja 1, illetve 1,5 méteres sugáron belül. A gém mozgatása kézzel történik, az emelést elektromos csörlő végzi.


Jellemzői:

 • Terhelhetőség 250 kg
 • Kis önsúly
 • Kompakt konstrukció, kis helyigény
 • Elektromos működtetés, beépített túlterhelés védelem
 • Egy személy könnyen kezelheti
 • CE jellel ellátott angol konstrukció és gyártás

 

Ford Transit Connect - Emelődaru 250 kg 

Emelődaru 250 – 250 kg terhelhetőséggel

ML250
Az Emelődaru 250 könnyű, elektromos működtetésű rakodó daru. A gémszerkezet kis mérete és súlya miatt igény szerint fel- és leszerelhető. A gém kézzel mozgatható, az emelést a jármű akkumulátoráról működő elektromos csörlő végzi.


Jellemzői:

 • Terhelhetőség 250 kg
 • Kompakt konstrukció
 • Lehajtott állapotban kis helyet foglal el
 • Könnyen beépíthető és kezelhető
 • Túlterhelés elleni védelemmel ellátott
 • CE jellel ellátott angol konstrukció és gyártás

 

 Ford Transit Connect - Emelődaru 500 kg

Emelődaru 500 – 500 kg terhelhetőséggel

Az Emelődaru 500 maximálisan 500 kg-os terhek emelésére szolgál, ezáltal megoldható az olyan nehéz tárgyak járműbe emelése is, mint pl. motorok vagy hordók. A gémmozgatás kézzel történik, az emelésről a beépített elektromos csörlő gondoskodik.

Jellemzői:

 • Terhelhetőség 500 kg
 • Alacsony önsúly
 • Működtetés a gépjármű akkumulátoráról
 • Elektromos vezérlés, túlterhelés elleni védelem
 • Kézi gémhosszabbítás, három gémmagasság
 • Egyszerű beépítés, könnyű fel- és leszerelhetőség
 • CE jellel ellátott angol konstrukció és gyártás

 

 Ford Transit Connect - Rakodó emelő

Rakodó emelő

A Rakodó emelő kis súlyú és kompakt emelőlap. Felszerelhető az oldalsó, illetve a hátsó ajtóhoz is. Használaton kívül felhajtható, így kis helyet foglal el a raktérből. Emelőlapja a szállítandó tárgyak szerint alakítható, választható raklapok vagy rollkocsik rakodására alkalmas kivitelben is.

Jellemzői:

 • Terhelhetőség 250-500 kg
 • Kis önsúly (100 kg)
 • Kompakt konstrukció minimális helyigénnyel
 • Gyorsan és könnyen felszerelhető
 • Finom mozgatás elektrohidraulikus hajtással
 • CE jellel ellátott angol konstrukció és gyártás
Tesztek

Piaci tesztek

Összegyűjtöttük a modellről írt leghasznosabb teszteket, hogy önnek már ne kelljen!

 

Totalcar - Ezzel odaverhet a Ford a Vw-nek

Hogy jó-e a Transit Connect? Sajnos arra a megállapításra jutottam, hogy ma Magyarországon az emberek 75 százalékának ennél rosszabb a személyautója. Ez csendes, üresen sem úgy rugózik, mint egy szekér és a négy tárcsafékkel úgy lassul, mintha falnak ment volna az autó.

Tovább a teljes cikkre -->

 

Vezess.hu - Egy túlöltözött melós a Fordtól

Az 1,27 méter magas munkatérben forradalmi újításokat nehéz elérni, természetesen 180 fokig nyílnak az ajtók, és derék- és vállmagasságban állnak rendelkezésre csomagrögzítő pontok, valamint elfér két szabványos méretű (800 x 1200) Euro raklap. A ficánkoló szállítmány megzabolázását még hat masszív rögzítőszem szavatolja a padlón, a szakszerű rögzítés elvégzését pedig LED belső világítás fénye segíti. Utóbbi külön rendelhető extra, de megéri, a fénydiódák fényereje sokkal jobb, mint az alapáron járó, hagyományos izzóé.

Tovább a teljes cikkre -->

Kapcsolat

Érdeklődik a jármű iránt? Kipróbálná?

Kérjen ingyenes visszahívást,
vagy hívjon minket a +36 1 7766 500-as telefonszámon!


Visszahívjuk?

+36

* A megadott telefonszámot nem használjuk fel későbbi, marketing célú megkeresésre.