• slidebg1

Ruházat és kiegészítők

Ügyeljen biztonságára, használjon mindig minőségi motoros felszerelést!

Gyári Kawasaki felszerelések mellett kiváló, prémium minőségű márkák termékeit kínáljuk.

 

Forgalmazott márkák

A kiválasztott termékek iránk kérjük érdeklődjön telefonon a +36 1 7766 500-as telefonszámon, vagy e-mailben az info@kawasaki.hu e-mail címen.

 

REV'IT! Motoros ruházat

A holland márka 2001 óta fejleszti csúcskategóriás motoros ruháit. Az Engineered skin® technológiával készült termékeknél mindig a maximális biztonság elérésére volt a fő cél. A 3D-s tervezés lehetővé teszi a tervezők számára, hogy még azelőtt kiszűrjék a gyenge pontokat, mielőtt egyetlen fizikai öltést helyeznének el.

A REV'IT termékek tökéletes biztonságot és kényelmet biztosítanak anélkül, hogy feláldoznák a stílust. Az eredmény egy valóban egyedülálló motorkerékpár-ruházat, amely olyan kifinomult és elegáns, mint funkcionális és biztonságos.
 

SHOEI bukósisakok

1958-ban, az elsők között kezdett a japán cég bukósisakok gyártásába, kizárólag a versenysport számára. Évtizedes tapasztalataikat később felhasználták közúti termékeik tervezésénél és gyártásánál is. Kiváló minőségű és biztonságos termékeik az évek során az USA és Európa piacát is meghódították.

Továbbá, igény esetén Rainers, Forma, Shox, Zandona, Forcefield, Givi, Kappa, Interphone, Healtech, Abus, Citadel, Oxford, Optimate, SW-Motech termékek is beszerezzük.

 

Miért fontos a megfelelő felszerelés?

A motoros ruha véd meg a sérülésektől, illetve csökkenti a sérülések mértékét, ha balul sülnek el a dolgok. De nem csak ez a feladata: véd a széltől, esőtől, hidegben melegen tart, melegben jól szellőzik. Ezen kívül az sem árt, ha észrevesznek benne, és még ki is kell néznie valahogy.

A Kawasakinál olyan felszereléseket árulunk, amelyek minden igényt a lehetőségekhez képest maximálisan kielégítenek, nem fázik vagy izzad bennük motorozás közben. Így minden figyelmét a vezetésre tudja összpontosítani, hogy élvezetesebben és biztonságosabban motorozhasson.

 

Melyek a legfontosabb felszerelések?

Javasoljuk elolvasni a Totalbike idevágó cikkét - Mit húzzunk a testünkre

Visszahívjuk?

+36

* A megadott telefonszámot nem használjuk fel későbbi, marketing célú megkeresésre.