• slidebg1

Ruházat és kiegészítők

Ügyeljen biztonságára, használjon mindig minőségi motoros felszerelést!

Gyári Kawasaki felszerelések mellett kiváló, prémium minőségű márkák termékeit kínáljuk.

 

Forgalmazott márkák

A kiválasztott termékek iránk kérjük érdeklődjön telefonon a +36 1 7766 361-es telefonszámon, vagy e-mailben az info@kawasaki.hu e-mail címen.

 

REV'IT! Motoros ruházat

A holland márka 2001 óta fejleszti csúcskategóriás motoros ruháit. Az Engineered skin® technológiával készült termékeknél mindig a maximális biztonság elérésére volt a fő cél. A 3D-s tervezés lehetővé teszi a tervezők számára, hogy még azelőtt kiszűrjék a gyenge pontokat, mielőtt egyetlen fizikai öltést helyeznének el.

A REV'IT termékek tökéletes biztonságot és kényelmet biztosítanak anélkül, hogy feláldoznák a stílust. Az eredmény egy valóban egyedülálló motorkerékpár-ruházat, amely olyan kifinomult és elegáns, mint funkcionális és biztonságos.
 

SHOEI bukósisakok

1958-ban, az elsők között kezdett a japán cég bukósisakok gyártásába, kizárólag a versenysport számára. Évtizedes tapasztalataikat később felhasználták közúti termékeik tervezésénél és gyártásánál is. Kiváló minőségű és biztonságos termékeik az évek során az USA és Európa piacát is meghódították. A SHOEI bukósisakok a mai napig egytől egyig

 

Továbbá, igény esetén Rainers, Forma, Shox, Zandona, Forcefield, Givi, Kappa, Interphone, Healtech, Abus, Citadel, Oxford, Optimate, SW-Motech termékek is beszerezzük.

 

Miért fontos a megfelelő felszerelés?

A motoros ruha véd meg a sérülésektől, illetve csökkenti a sérülések mértékét, ha balul sülnek el a dolgok. De nem csak ez a feladata: véd a széltől, esőtől, hidegben melegen tart, melegben jól szellőzik. Ezen kívül az sem árt, ha észrevesznek benne, és még ki is kell néznie valahogy.

A Kawasakinál olyan felszereléseket árulunk, amelyek minden igényt a lehetőségekhez képest maximálisan kielégítenek, nem fázik vagy izzad bennük motorozás közben. Így minden figyelmét a vezetésre tudja összpontosítani, hogy élvezetesebben és biztonságosabban motorozhasson.

 

Melyek a legfontosabb felszerelések?

Javasoljuk elolvasni a Totalbike idevágó cikkét - Mit húzzunk a testünkre