Volvo XC40

Áttekintés

A Volvo Cars kompakt szabadidőjárműve 

Bemutatkozik az új Volvo XC40 – az apró szabadidőjármű, amely tele van innovációkkal! Kifejező formavilág, zseniális tárolómegoldások és intelligens tehnológiák teszik tökéletes városi társsá.

*Az árakkal, garanciákkal, kiegészítő csomagokkal felmerülő kérdések esetén, kérjük keresse értékesítő kollégáinkat, akik minden kérdésre igyekeznek választ adni.

 

 

Kifejező formaterv

A Volvo XC40 a Volvo Cars eredeti városi szabadidőjárműve. Fiatalos formaterve és szabadidőjárművekre jellemző arányai együtt merész, határozott autót teremtettek.

  

 

 

Vezérlőközpont

Emelt üléspozíciójának és letisztult vezetői környezetének köszönhetően a Volvo XC40 fedélzetén Ön is képes lesz felülemelkedni a mindennapi problémákon. Szépséges részletek és gondosan megválogatott anyagok tanúskodnak a hamisítatlan svéd kézműves munkáról.

  

 

 

Vásároljon okosabban

Az 'autóba szállítás' szolgáltatással időt takaríthatunk meg, és csökkenthetjük környezeti lábnyomunkat. A szolgáltatás a Volvo XC40 online kapcsolatát kihasználva lehetővé teszi, hogy az interneten megvásárolt árucikkeket parkoló autónk csomagtartójába szállíttassuk ki. Így nem kell otthon vagy a munkahelyünkön várnunk a küldemény megérkezésére, illetve nem kell átvevőhelyekre utaznunk érte.

  

 

 

Kihúzza magát

A Volvo XC40 bőséges szabad hasmagassága erőteljes megjelenést és kiváló látási viszonyokat eredményez. A nagyméretű kerekek és abroncsok bármilyen útfelülettel megbirkóznak. Ezzel a szabadidőjárművel bármin felül emelkedhet.

  

 

 

A színek élménye

Juttassa érvényre személyiségét a modern, élénk színek választékával. Felszereltségi szinttől függően akár fehér vagy fekete tetőlemezzel, valamint külső tükörházzal teheti még karakteresebbé autója megjelenését.

  

 

 

Gyors reagálású kényelem

A városi életmóddal összhangban álló teljesítményt biztosító, kistömegű erőforrások végtelenül kezesek és robbanékonyak, károsanyag-kibocsátásuk és üzemanyag-fogyasztásuk pedig szeretetre méltóan alacsony.

 

Élmény

Önnek tervezve, mint minden Volvo

A Volvo XC40 vadonatúj fajta Volvo, ám ugyanúgy Önnek terveztük, mint az összes többi modellünket. Formavilága és innovációi egy célt szolgálnak: hogy élvezetesebbé tegyék, és leegyszerűsítsék az Ön életét.

 

 

Intelligens technológia

Emberközpontú technológia a Volvo XC40 fedélzetén. A könnyen kezelhető központi érintőképernyőtől a nagyfelbontású műszerfali kijelzőn át a normális beszédtempót értelmezni képes hangfelismerésig minden arról szól, hogy egyszerűbbé tegyük az életet. Az egész olyan magától értetődő, mint egy mobiltelefon kezelése.

  

 

 

Hangzásra tervezve

A Volvo XC40 különleges zenei élményének része az egyedülálló, szellőztetett mélyhangszóró, amely pontos, erőteljes hangvisszaadást biztosít. Még inkább magával ragadó élményt kínál az opciós Harman Kardon Premium audiorendszer, amelyet a világ egyik első számú audio márkájával közösen fejlesztettünk ki.

  

 

 

Búcsú a vezetékektől

A Volvo XC40 padlókonzolján kialakított tárolórekeszt kifejezetten mobiltelefon elheyezésére és vezeték nélküli töltésére alakítottuk ki; itt mindig keze ügyében lesz, és az utastér is rendezettebb marad. A telefon pontosan olyan szögben fekszik, hogy könnyű felemelni, vagy gyorsan rápillantani.

 

Kényelem

A Volvo XC40 számokban

13
A csúcskivitelű Harman Kardon Premium audiorendszer 13 hangszórója csodálatosan kiegyensúlyozott, erőteljes hangzást biztosít.

479
A Volvo XC40 479 literes csomagtartója (a hátsó ülés támlájának tetejéig mérve) az egyik legtágasabb a kategóriában.

9
Kilencféle, dinamikus rajzolatú könnyűfém keréktárcsa, 17-21 colos méretben.

360
Az opciós 360 fokos kamera madártávlati képen mutatja meg az autót és annak környezetét, és ezzel leegyszerűsíti a parkolást.

 

 

Mindennek megvan a helye

A Volvo XC40 intelligens tároló megoldásokkal teszi egyszerűbbé az életet, a hordozható számítógépekre és kézitáskákra méretezett ajtózsebektől a zseniális, kihajtható akasztófülig. Még a középső könyöklő alatt is találunk egy rekeszt, amelyben elfér egy nagy doboz papírzsebkendő.

  

 

 

Könnyebb pakolni

A Volvo XC40 olyan megoldásokkal egyszerűsíti le a csomagok be- és kipakolását, mint a motoros mozgatású, kéz nélkül aktiválható csomagtérajtó. Mozgassa meg lábfejét a hátsó lökhárító alatt, és automatikusan kinyílik vagy bezárul a csomagtérajtó. Ráadásul a csomagtér padlója összehajtható és kiemelhető, a hátsó ülések támlája pedig egy gombnyomással előre dönthető.

  

 

 

Osztozás, Volvo módra

Könnyedén megoszthatja a Volvo XC40 használatát barátaival, családtagjaival és munkatársaival: engedélyezze hozzáférésüket az okostelefonon vagy táblaszámítógépen elérhető Volvo On Call alkalmazáson keresztül. Mivel nem kell kezükbe adni a kulcsot, merőben új lehetőségek nyílnak meg Önök előtt. Ráadásul az egész rendkívül egyszerű és biztonságos, ahogy azt a Volvótól elvárnák.

  

 

 

Tiszta levegő. Mindenkor.

A CleanZone rendszernek köszönhetően az Volvo XC40 utasterében mindenkor kristálytiszta levegőt élvezhet, függetlenül a külső viszonyoktól. A Volvo Cars ezen fejlesztése különleges légszűrővel tisztítja meg a levegőt a porszemcséktől, a pollentől és egyéb káros részecskéktől. Ha szükséges, automatikusan belső keringetésre kapcsol.

  

 

 

A telefon a kulcs

A Volvo On Call alkalmazás összeköti telefonját, táblaszámítógépét vagy hordható készülékét a Volvo XC40-nel, így Ön a távolból is hozzáférhet autójához, valamint egy sor praktikus funkcióhoz. Előfűtheti vagy -hűtheti például a Volvo XC40 utasterét, a távolból működtetheti a központi zárat, megkeresheti autóját egy zsúfolt parkolóban, és így tovább.

  

 

 

Az új személyi titkára

A Volvo On Call révén a Volvo XC40 személyi titkárként is szolgál. Tudja, mikor és hol lesznek találkozói, és elárulja, hogyan juthat oda a leggyorsabban. A Volvo On Call emellett egy SIM kártya segítségével képes fellépni az internetre, így a Volvo XC40 fedélzetén wifi hálózat várja Önt, akármerre is jár.

 

Biztonság

Biztonság, minden helyzetben

A csomagtérajtóba beépített, diszkrét kamera egyszerűbbé és biztonságosabbá teszi a tolatást. Amint Ön hátramenetbe kapcsolja a sebességváltót, a központi kijelzőn megjelenik az autó mögötti környezet széles látószögű, éles képe, így könnyedén bekormányozhatja járművét a parkolóhelyre.

A Volvo biztonsági újításai több mint ötven éve segítenek vigyázni az autóban utazó gyermekek épségére. Ez idő alatt sokat tanultunk. A Volvo Cars új generációs gyermeküléseinek megalkotásakor összes tudásunkat és tapasztalatunkat felhasználtuk, hogy Ön maradéktalanul élvezhesse mindezek előnyeit.

 

 

Plusz szempár

A Volvo XC40 minden kiviteléhez alapfelszerelésként kínált City Safety folyamatosan figyel Ön helyett. Észleli az előttünk lévő járműveket, gyalogosokat, kerékpárosokat és nagytestű állatokat, és figyelmeztet, ha ütközés fenyeget. Ha a vezető nem reagál időben, a City Safety automatikus fékezéssel segít elkerülni az ütközést, vagy enyhíteni annak következményeit.

  

 

 

Az úton tartja

Az útelhagyást gátló technológia az aszfaltúton tartja a járművet. Amennyiben a rendszer azt érzékeli, hogy a jármű a vezető szándéka ellenére elhagyni készül az utat, a kormányzásba beavatkozva, illetve szükség esetén a fékeket működtetve tereli vissza a járművet a helyes irányba.

  

 

 

Biztonsági jövőkép

A Volvo neve egyet jelent a közlekedésbiztonsággal. Sorozatgyártásban először 1944-ben alkalmaztunk biztonsági utascellát, 1959-ben pedig feltaláltuk a hárompontos biztonsági övet. A mai napig tökéletesítjük autóink biztonságát; célkitűzésünk, hogy 2020-ra nullára csökkentsük az új Volvo gépkocsiban súlyos vagy halálos balesetet szenvedő utasok számát.

  

 

 

Legyen magabiztos

A Volvo XC40 emelt üléspozíciója remek kilátást biztosít, magabiztosabbá téve vezetőjét. A dinamikus vezethetőség és a közvetlen kormányzás révén minden pillanatban irányítása alatt tudhatja járművét.

  

 

 

Az autó dolgozik, Ön pihen

A Pilot Assist még pihentetőbbé teszi a városi vezetést. A funkció automatikusan tartja a beállított sebességet és az elöl haladó jármű mögötti követési távolságot. Emellett finom kormánymozdulatokkal segít Önnek a sávban tartani autóját.

  

 

 

Jobb kilátás

A Volvo XC40 még zsúfolt városi utcákon is gyerekjátékká teszi a parkolást, különösen ha megrendeljük az opciós 360 fokos panoráma kamerát. Az ötletes megoldás révén Ön madártávlatból szemlélheti autóját, pontosan felmérve más járművekhez és akadályokhoz viszonyított helyzetét.

 

 

Tesztek

Piaci tesztek

Összegyűjtöttük a modellről írt leghasznosabb teszteket,
hogy Önnek már ne kelljen!

 

Totalcar - Ez ütni fog

Új méret, új kategória, de nemcsak ennyi – az XC40-nel ugyanis más vizekre evez a Volvo. Ez az XC90-essel elindított új korszak első autója, amelyik a kicsi, most létrejött platformra épül, és ez lesz a márka első kocsija, amelyik háromhengeres benzinessel készül. És van még tovább.

Tovább a teljes cikkre -->

 

Vezess.hu - Ezzel éveket fiatalodhatsz

Állandóan az a vád éri a Volvót, hogy csak a korosabbaknak gyárt autót. Most megérkezett az eleven cáfolat, az XC40!

Tovább a teljes cikkre -->

 

Vezess.hu - Játékautónak látszik, de komolyan kell venni

A Volvo XC40-essel kompakt méretű modellel bővült háromdarabosra a Volvo szabadidőautó kínálata.

Tovább a teljes cikkre -->

 

Totalcar - Megfizetsz a tiszta lelkiismeretért

A svédek megtették, amit lehetett, mostantól a vevőin a sor, hogy megmentsék a Földet. Hát, úgy kábé.

Tovább a teljes cikkre -->

Recharge

Az új Recharge, új élményekkel.

Az új Volvo XC40 Recharge modell egy olyan kompakt és tisztán elektromos szabadidőjármű Önre tervezve, amely otthonosan mozog a városban és a nagyvilágban egyaránt.

Amennyiben szereti az elektromos autók kínálta vezetési élményt, akkor ennek is örlni fog, mivel a hatótávolság akár 418 km is lehet.*

Szeret utazni, de tudja, hogy néha meg kell állnia feltöltődni? Akkor az új XC40 Recharge modellt Önnek találták ki, ugyanis elérheti a 80%-os töltöttségi szintet 33 perc alatt, ami éppen elegendő egy frissítő kávészünetre.**

 

 
 

  

 
 

 

* A hatótávolság a WLTP és az EPA vezetési ciklusok szerint történik, éppen ezért a valós hatótávolság megváltozhat és függ az Ön vezetési stílusától is. Az adatok előzetes célkitűzéseken alapulnak. A szériagyártású modell homologizációja folyamatban van.

**Váltóáramú gyorstöltés 150 kW-ig, optimális töltési körülmények között valósul meg. A töltés időtartama több tényezőtől függ, mint például a környezeti hőmérséklet, az akkumulátor pillanatnyi hőmérséklete, a töltőberendezés, az akkumulátor állapota és a jármű állapota.

Kapcsolat

Érdeklődik a jármű iránt? Kipróbálná?

Kérjen ingyenes visszahívást,
vagy hívjon minket a +36 1 7766 500-as telefonszámon!


Visszahívjuk?

+36

* A megadott telefonszámot nem használjuk fel későbbi, marketing célú megkeresésre.

Szeretne értesülni ha olcsóbb ez az autó?


* Feliratkozásával elfogarja adatkezelési szabályzatunkat.