• slidebg1

Yamaha Szalon

Magyarországon egyedülálló élménnyel és legnagyobb alapterülettel rendelkező Yamaha szalonunk megújult. Benne számos változás, aktuális árakkal és megannyi motorral. Legyen részese a három identitásnak, építse meg egyedire motorját, és járja át önt is a KANDO.

 

 

Mire számíthat ha ellátogat hozzánk?

 

A három identitás, amely meghatározza az útját

Feel:

Az életérzés és a szabadság kombinációja.
A Feel részleg a The Dark Side of Japan és a Roads of Life koncepciók körébe tartozó motorokat összesíti. Célja bemutatni a motorozás egy semmi máshoz nem fogható oldalát.

yamaha_feel

  

yamaha_move_identity

Move: 

A mozgás és a mobilitás párosítása.
A Move részleg a Move-Live-Love elképzelésre helyezi a fókuszt. Ebben a kategóriában találhatóak a mobilitás témakörébe tartozó motorok, amelyek nemcsak a szabadságot, de a hatékonyságot is egyaránt prezentálják a közlekedésben.

 

Race: 

A versenyzés és a szenvedély ötvözete.
A Race részleg összesíti az R-World szemléletben szereplő sport motorokat. A sebesség és a verseny-szellem ihlette motorok palettája között megszokott, hogy néhány közülük el sem hagyhatja a versenypályát lélegzetelállító teljesítménye miatt.

yamaha_race_identity

Konfigurátor

Szalonunkban a maximális ügyfél-élmény biztosítása érdekében Magyarországon egyedi konfigurátor berendezés üzemel. Az ingyenesen letölthető Mygarage alkalmazás segítségével a konfigurátorba beírt egyedi adatok alapján összeállíthatja, összehasonlíthatja és megépítheti saját motorkerékpárját.

konfigurator
konfigurator

 

Ami különlegessé tesz minket

 

Attitűd

Értékesítőink között gyakori, hogy ők maguk is büszke tulajdonosai egy Yamaha motorkerékpárnak. Első kézből szerezhet tapasztalatokat és tippeket tőlük nem csak a vásárlásról, de magáról a motorozásról is. Célunk a baráti hangvétel megtalálása az ügyféllel és végig kísérni vásárlása során őt, hogy döntésére később is büszke lehessen. Nem ritka eset, hogy kollégáinkkal akár egy Nightride-on vagy egy motoros rendezvényen találkozik. Mindezekből adódik, hogy rajongásunkkal és szakértelmünkkel ötvözzük tevékenységünket.

 

Választék

Yamaha szalonunkban a gyártó által forgalmazott összes termék megtalálható rendelkezésre álló készlettel. Bemutatótermünkben személyesen megtekintheti a kiszemelt modellt. A kipróbáláshoz pedig természetesen tesztvezetést biztosítunk.

 

Felszereltség

Szalonunkban a motorkerékpárokhoz elengedhetetlen kiegészítők megvásárlására is van lehetőség. A termékválasztékunban kifejezetten csak gyári alkatrészeket forgalmazunk. A választék részét képzik a kenőanyagok, ruhák és alkatrészek is.

yamaha_szalon_felszereltseg_kabatok 

Modell választék

Yamaha MT-09
 Yamaha MT-07
yamaha_mt-09
yamaha_mt-07

  

Yamaha Tracer 7
Yamaha D’elight
yamaha_tracer_7
yamaha_d_elight

 

 Yamaha X-MAX 300
 Yamaha X-MAX 300 Tech MAX
yamaha_xmax300
yamaha_xmax300_tech_max

 

Árlista

A Yamaha küldetése a KANDO köré épült. Megértését nehéz szavakba önteni, nem is próbálkozunk elmagyarázni, hiszen szalonunk rejti az igazságot. A rejtvény megoldásának lehetőségét Önre bízzuk.

 

"Hisszük azt, hogy a motorozás életérzés, amit meg kell tapasztalni, hogy megértsük."

Útvonalterv a szalonba

 

yamaha_szalon
yamaha_szalon  
yamaha_szalon
yamaha_szalon

  

Motorszalonunkban az új motorkerékpárok mellett használt motorkerékpárok forgamazásával és beszámításával is foglalkozunk.

Amennyiben kérdése van látogasson el személyesen telephelyünkre vagy lépjen velünk kapcsolatba

Szalonunkban megtekinthető motorok

Visszahívjuk?

+36

* A megadott telefonszámot nem használjuk fel későbbi, marketing célú megkeresésre.
Update cookies preferences