MG ZS Electric

áttekintés

Ismerje meg az MG legnépszerűbb elektromos modelljét, a megújult MG ZS EV-t! Egy kényelmes, intelligens, 100%-ban elektromos családbarát SUV, mellyel többé nem kell kompromisszumot kötnie legyen szó a dizájnról, a hatótávról vagy a praktikumról. A vadonatúj MG ZS EV tökéletes a városi közlekedéshez és a hétvégi utazásokhoz is. A kétféle kapacitású akkupakkal választható, vadonatúj MG ZS EV készen áll a következő városi kalandra.

 

Megnyerő tervezés

A vadonatúj MG ZS EV intelligens kialakításával magasabb szintre emeli a hétköznapi kompakt SUV-t.

 

Dinamikus formatervezés

Intelligens elektromos formatervével - beleértve a hűtőrács nélküli elülső részt, az elegáns LED fényszórókat, a 17"-os könnyűfém aero keréktárcsákat - és kecses megjelenésével, a vadonatúj MG ZS EV szemet gyönyörködtetőnek született.

 

"Silverstone" LED fényszórók

A 21 egységből álló LED fényszóróban hazakísérő fény funkció, szürkületérzékelő és intelligens távolsági fényszóró asszisztens is található.

 

 

"Phantom" LED hátsó lámpák


A 8 fényforrásból álló LED-fénnyel a hátsó lámpák éles fényívet alkotnak
teljesítmény

Kiemelkedő hatékonyságú elektromotor

A redkívül hatékony villanymotor és a vezetési üzemmódok kiválasztása dinamikus városi SUV-vá teszi az MG ZS EV-t.

 

Kiemelkedő hatékonyságú elektromotor

A motor alacsony nyomású öntési technológiával készül, amely csökkenti annak súlyát, zaj- és rezgésszintjét. A legmodernebb tekercselésnek köszönhetően a motor körülbelül 1%-kal nagyobb hatásfokkal és 10-15%-kal nagyobb nyomatékkal és teljesítménnyel rendelkezik, mint a hagyományos villanymotorok.

Intelligens hőmérséklet-szabályozó rendszer

 

A folyadékhűtővel és előmelegítő rendszerrel felszerelt MG ZS EV mindig biztosítja az akkumulátor ideális hőmérsékletét.

Három vezetési mód

 

Legyen szó városi ingázásról vagy vidéki kirándulásról, az MG ZS EV alkalmazkodik a vezetési igényeihez: Eco, Normál és Sport üzemmódok közül választhat.

 

A megújult MG ZS EV nagyobb hatótávolságot kínál: akár 440 km-t is megtehet vele egy töltéssel.

Mindegy, hogy munkába indul vagy egy hétvégi utazásra, a kisebb (320 km) vagy nagyobb (440 km) hatótávolsággal* rendelkező akkumulátorral a vadonatúj MG ZS EV-vel biztosan eléri a célját.

*WLTP

 

Töltsön gyorsabban

A nagyobb akkumulátor mellé gyorsabb töltés is jár. A 3 fázisú, 11 kW-os váltakozó áramú töltéssel minden napot feltöltött akkumulátorral indíthat, ha az éjszakai otthoni töltést választja. Az akár 92 kW-os gyorstöltési teljesítménynek köszönhetően pedig 40 perc alatt 80%-osra töltheti fel a modellt.

 

Nagy kapacitású modulcellák

A vadonatúj MG ZS EV nagy kapacitású modulcellás megoldással rendelkezik, amely növeli a térfogati- és a tömeg-energiasűrűséget, ezért nagyobb hatótávolságot biztosít.

 

 

biztonság

Biztonságos utazás

Az MG-nél a biztonság áll a központban: legyen szó akár a karosszériaszerkezetről, akár az akkumulátorcsomagról, az MG Pilotról vagy egyéb biztonsági eszközökről.

Az akkumulátor biztonsága

Az egész akkumulátorcsomag szigorú biztonsági teszteken esett át. Ha bárhonnan ütés érné az akkumulátort, a védelem azonnal lekapcsolja a magasfeszültséget, hogy elkerülje a tűzveszélyt.

 

Szilárd szerkezet

A jármű karosszériájának torziós merevsége 25.000 Nm, gondosan megtervezett energiaelnyelő karosszériaelemekkel és nagy szakítószilárdságú acélok alkalmazásával készült.

 

Aktív védelem

Az MG Pilot 2. szintű önvezetési funkciókkal biztonságos és kényelmes vezetési élményt nyújt.

 

Passzív védelem

A merev karosszériaszerkezetnek és a 6 légzsáknak köszönhetően a vezető és az utasok maximális védelmet élveznek.

Számos kamera

A radarok és kamerák a látótávolságon túlmenően is biztosítják a járművön belül és kívül tartózkodók biztonságát.

Kényelem és technológia

Érezze otthon magát

A vadonatúj MG ZS EV kényelmes és világos belső teret kínál.

 

Hatalmas belső tér

Mi teszi az MG ZS EV-t tökéletesen alkalmassá a csomagjaink szállítására? Hátul, a kategóriájában az egyik legnagyobb belső magassággal rendelkezik a modell, a sík hátsó padló nagy segítséget jelent a csomagok elhelyezésekor, széles karosszéria méretei pedig nagyobb szabadságot jelentenek a be- és kirakodáskor.

 

Puha tapintású anyagok

A selymesen puha anyagok, a carbon mintás műszerfal és az igényes varrások teszik az MG ZS EV-t prémium érzetet nyújtó, kényelmes és stílusos autóvá.

Panoráma napfénytető

Az MG ZS EV az egyik első modell a szegmensben, amely nyitható panorámatetőt kapott, így napfényben és friss levegőn az utazás még élménydúsabbá válik.

Légtisztító rendszer

Az MG ZS EV PM 2,5-ös finomszűrővel ellátott automata légkondicionálója friss levegőt és egészséges környezetet biztosít az SUV minden utasának.

Extra USB csatlakozók

3 db A és 2 db C típusú USB-csatlakozó található az autóban, így mindenki kényelmesen, egyszerre töltheti a telefonját.

 

Digitális vezetői műszeregység

A teljesen digitális, felhasználóközpontú műszeregység hatalmas segítség a mindennapos utazások során.

10.1”-os Érintőkijelző

A megújult 10,1"-os érintőképernyő a 170°-os látószögével és a csökkentett fényvisszaverődéssel még erős napsütésben is könnyen leolvasható.

7"-os digitális műszeregység

A 7"-os Google-stílusú LCD képernyős digitális műszeregységen minden szükséges információt megtalál.

Vezeték nélküli töltés

Töltse fel okostelefonját útközben.

 

Több, mint intelligens

A praktikusság terén sem kell kompromisszumot kötnie: a vadonatúj MG ZS EV olyan sokoldalúan használható, hogy a városi kalandozáshoz szükséges dolgokat mind magával viheti.

 

500 kg vontatókapacitás

A vadonatúj MG ZS EV 500 kg vontatási kapacitással rendelkezik, így szinte bármit szállíthat, amire szüksége van.

Lenyűgöző rakodási és tárolási kapacitás

A 448 literes csomagtér tökéletes egy hétvégi kiránduláshoz, a lehajtható hátsó ülésekkel együtt pedig 1 166 literesre bővíthető a rakodótér.

Ne feledkezzünk meg az impozáns, 75 kg-os tetőterhelhetőségről és az utastérben található praktikus tárolóhelyekről sem!

Bőséges belső tárolóhely

A vezető és az utasok számára is számtalan tárolóhely áll rendelkezésre.

Kétirányú töltés (V2L)

A rendkívül hasznos V2L funkció bármilyen elektromos eszközöd töltését lehetővé teszi - az utastérben vagy az autón kívül - akár 2 200 W-os teljesítménnyel.

Kapcsolat

Érdeklődik a jármű iránt? Kipróbálná?

Kérjen ingyenes visszahívást,
vagy hívjon minket a +36 1 7766 500-as telefonszámon!


Visszahívjuk?

+36

* A megadott telefonszámot nem használjuk fel későbbi, marketing célú megkeresésre.
Update cookies preferences