• slidebg1

Ford Video Check

Nem hisz a szavaknak? Higgyen a szemének!
Ingyenes videófelvétel autója átvizsgálásáról!

Ha Fordjáról és annak karbantartásáról van szó, a bizalom mindennek az alapja. Ezért fontosnak tartjuk, hogy olyan szolgáltatásokat nyújtsunk, amelyek ügyfeleinket elégedetté teszik.
A Video Check segítségével a javítások előtt Ön hiteles és pontos képet kap az autója állapotáról, így megbizonyosodhat arról, hogy Fordja a legjobb kezekben van.

Élvezze a teljes átláthatóság előnyeit, és tartsa kézben a költségeit!

A Ford Video Check szolgáltatás lényege, hogy az átvizsgálás során szakembereink videófelvételekkel pontosan dokumentálják a feltárt hibákat, és részletesen ismertetik Önnel a szükséges javítások alkatrész- és munkaigényét.
A rendszer garantálja Önnek, hogy kizárólag azokat a javításokat végezzük el, amelyeket Ön előzetesen jóváhagyott.

A Ford Video Checkkel nincsenek váratlan meglepetések és kiszámíthatatlan költségek. Kérje Video Check szolgáltatásunkat munkatársunktól!

Foglaljon szerviz időpontot akár most azonnal, online, ide kattintva!

Az árak tájékoztató jellegűek, a képek csak illusztrációk. További, legfrissebb információkért, kérjük, vegye fel a kapcsolatot kollégáinkkal!
A videofelvétel készítés állapotfelmérés és átvizsgálás mellé díjmentesen igényelhető az éves szerviz vagy bármely karbantartási munkálat megrendelése esetén. A díjmentesség kizárólag a videofelvétel készítésére vonatkozik.
Az állapotfelmérésre és átvizsgálásra minden esetben a márkaszerviz közzétett díjai vonatkoznak. Flottakezelő cégek esetén a szolgáltatás korlátozott. Elérhetőségével kapcsolatban, kérjük, egyeztessen kollégáinkkal. A felhívás tájékoztató jellegű, nem teljes körű és nem minősül ajánlattételnek, fogyasztói jogokra vonatkozó tájékoztatást az ÁSZF tartalmazza. További információért forduljon kollégáinkhoz.
Az új személyautókra érvényes bruttó kiskereskedelmi ár minden modell esetében tartalmazza az olyan tételeket, mint a márkakereskedőkhöz történő leszállítás és az ÁFA (27%). Az új haszongépjárművekre érvényes nettó kiskereskedelmi ár minden modell esetében tartalmazza a márkakereskedőkhöz történő leszállítást. Külön tételt képeznek: a jármű forgalomba helyezési illetéke és a rendszámtáblák költsége (becsült).

Visszahívjuk?

+36

* A megadott telefonszámot nem használjuk fel későbbi, marketing célú megkeresésre.