• slidebg1

Új MG HS

áttekintés

Dinamikus és testhezálló megjelenés. Tágas utastér, tele kényelmes és intelligens funkciókkal.

Az MG HS-sel gyerekjáték elszabadulni a világtól. Helyezkedjen el a tágas ülésekben, miközben az intelligens technológia minden utazást még élvezetesebbé tesz. Kétféle felszereltségi szinttel elérhető - Comfort és Luxury - így, minden életstílusnak megfelelő megoldást nyújt az új MG HS.

 

 

A tájékoztatás nem teljes körű. A képek illusztrációk. Az esetleges elírásokért nem vállalunk felelősséget, a változtatás jogát fenntartjuk. További kérdés esetén érdeklődjön ide kattintva.

biztonság

Biztonságos utazás

Az MG számára mindig a biztonság az első. Az MG HS speciális alvázának köszönhetően, amely a leginnovatívabb aktív és passzív biztonsági funkciókkal, illetve MG Pilot vezetéstámogató rendszerrel van felszerelve, minden szinten garantálja a maximális védelmet.


5 csillagos biztonság

Az MG HS a világ vezető közlekedésbiztonsági ügynökségének, az Euro NCAP-nek a maximális, ötcsillagos minősítését kapta. A szériafelszereltségként számos aktív és passzív biztonsági rendszerrel tervezett és felszerelt modell, kiválóan szerepelt az Euro NCAP legújabb ütközésvédelmi és elkerülési tesztjén, amelyek a jelenlegi legszigorúbb tesztek.

 

360°-os kamerarendszer

A holtterek nélküli 360°-os kamerarendszer mindig rendelkezésére áll: alacsony sebességű kanyarodáskor és hátramenetben egyaránt.

 

Szilárd szerkezet

Az autó gyártása során, számos nagyszilárdságú és melegen hengerelt acél került felhasználásra, hogy garantálják az autó biztonságát és szilárdságát.
teljesítmény

Nagyfokú kényelem a dinamikus vezetés során

A turbómotor és a futómű finomhangolása biztosítják az MG HS tökéletes vezetési élményét.

 

7 fokozatú duplakuplungos automata váltó

A 7 fokozatú duplakuplungos váltó, az automata sebességváltó előnyeit kínálja, de nagyobb hatékonysággal. Eközben sokkal sportosabb élményt nyújt, amikor manuálisan váltogat a sebességfokozatok között.

 

Erőteljes meghajtás

A 162 lóerős 1.5 T turbós benzinmotorhoz 6 fokozatú kézi vagy 7 fokozatú duplakuplungos váltó választható. Az 1.5 T motor maximális nyomatéka 250 Nm, 1500-as fordulatszámtól egészen 4400-as fordulatszámig.

 

Vontatási kapacitás

Ez a dinamikus és hatékony benzinmotor optimális vontatási teljesítményt nyújt: az MG HS akár 1750 kg-ot is vontathat.

dizájn

Dinamikus minden részletében

Az MG HS erőteljes vonalakkal és egy igazi telivér SUV jellegzetes vonásaival rendelkezik.

Magával ragadó dizájn

Az újratervezett trapéz alakú hűtőrács, a 18"-os sportfelnik (Luxury felszereltség esetén) valamint az új, továbbfejlesztett lökhárítók biztosítják az igazán merész megjelenést.

 

Sportos belső tér

A 3 küllős kormánykerék, a perforált bőr üléskárpit piros varrással és az integrált sportülések mind hozzájárulnak a nagy teljesítményű autó belső terének hangulatához.

 

Kifejező fények

A kétfunkciós LED fényszórók dinamikus irányjelzők és a személyre szabható 64 színű "Aurora" hangulatvilágítás együttesen teszik egyedivé a jármű megjelenését.
Kényelem

Öveket becsatolni!

A kényelem már attól a pillanattól kezdve magával ragadja, ahogy kinyitja az ajtót és beül az új MG HS puha ülésébe. Mert az élet jobb, ha kényelemben töltjük.

 

Lágy tapintású anyagok

Az MG HS vezetési élménye a kényelemről szól. A testhezálló, puha tapintású ülések, a bőrrel bevont kormánykerék és a műszerfal mind kiváló dizájnt és hihetetlenül jó érzést biztosítanak.

Eco bőr üléskárpit

Az ergonomikusan kialakított üléseket úgy tervezték, hogy biztosítsák az utasok biztonságát és kényelmét, miközben optimális alátámasztást nyújtanak a dinamikusabb vezetési élmény érdekében.

 

Belső tér kapacitás

Tágas hátsó beltér, állítható hátsó ülések pohártartóval és tárolórekesszel a hátsó kartámaszon az utasok kényelme érdekében.

 

Nyitható panoráma napfénytető

Csak nyissa ki, élvezze a napsütést és hallgassa a fák szelét, ahogy végig halad az úton.

1.2 m² Nyitható panoráma napfénytető

 

Belül kiváló kényelem

Az MG HS 95%-ban NVH (zaj-, és rezgéscsillapító) hangelnyelő anyaggal van szigetelve. Amikor megszólal a zene, a hanghullámok a vezetés tökéletes élményét hozzák el.

 

Légtisztító rendszer

Az MG HS PM 2.5 finomszűrője kiszűri a káros részecskéket, beleértve az összes pollent és az egyes vírusokat, ezzel biztosítva az utastér egészségesebb levegőjét.

 

Tudatos közlekedés

Digitális eszközök, amelyek most még több információt nyújtanak járművéről.

 

12,3"-os digitális műszerfal

A 12,3"-os digitális műszerfal vezetés közben is minden szükséges információt megad Önnek. Az infotainment rendszernek köszönhetően, kényelmesen interakcióba léphet az érintőképernyővel további információk és egyéb funkciók eléréséhez.

 

10,1"-os lebegő érintőképernyő

A 10,1"-os érintőképernyő, a DAB audio rendszerrel, a navigációval és az Apple CarPlay/Android Auto funkciókkal biztosítja, hogy minden kéznél legyen
Kapcsolat

Érdeklődik a jármű iránt? Kipróbálná?

Kérjen ingyenes visszahívást,
vagy hívjon minket a +36 1 7766 500-as telefonszámon!


Visszahívjuk?

+36

* A megadott telefonszámot nem használjuk fel későbbi, marketing célú megkeresésre.
Update cookies preferences