Kawasaki Ultra 310R

Áttekintés

Megy mint egy Superbike......a vizen

Az ULTRA 310R új jövevény a KAWASAKI Jet Ski palettáján. Ez a sportmodell egy vadonatúj 18 fokozatú kormányrúddal, és sportülésekkel van felszerelve - mindkettő a kemény sportos használatot hivatott elősegíteni. Lime zöld és fekete színek, valamint sportos grafika adja az ULTRA 310R versenyre termett imázsát, ami méltó a sportos teljesítményhez.

Egy érintéses 5 mph üzemmód

Ez az üzemmód a hullámok keltését nem engedélyező területen történő haladáskor szabályozza a motor teljesítményét, 5 mph (8 km/h) sebességben korlátozva a tempót.

Elektronikus fojtószelepek

A motor masszív teljesítményét elektronikus fojtószelepek szabályozzák hatékonyan. Segítségükkel a motor finom, pontos vezérlése is lehetséges és ez megkönnyíti az üzemmódok közti váltást.

Tengeri 1,498 cm3 soros négyhengeres

Az ULTRA 310 modelleket lélegzetelállító gyorsulással meghajtó, feltöltővel és közteshűtővel ellátott 1,498 cm3 soros négyhengeres hajómotor jóval nagyobb teljesítményt szolgáltat mint a vele megegyező űrméretű szívómotor. Ez nagyrészt a TVS feltöltő használatának köszönhető amely már alacsony fordulaton, szinte alapjárattól erős gyorsulást eredményező teljesítményt szolgáltat. A motor hatékonyságát növelő számos változtatás - pl. a mechanikus veszteségek csökkentése - a motor teljesítményét 221 W-ra (300 LE) növelte.

Sport ülés

Az ULTRA 310R-t egy új sport üléssel szereltük fel amely kifejezetten a kemény sportos tempóra lett tervezve. Az ülés mérsékelt kontúrja megtámasztja a vezető csípőjét és kiemelkedő támaszt nyújt a test alsó részének.

Könnyű hajótest

Ugyanúgy mint elődje, a mély V alakot formázó hajótest nagy dőlésszögű, motorkerékpárra emlékeztető kanyarodást tesz lehetővé. Ezzel csökken az oldalirányból ható nehézségi gyorsulás és a vezető jobban a vezetésre tud figyelni. A hajótest aljának ideális, 22,5 fokos V alakja megakadályozza a hajótest kicsúszását éles kanyarban. Ennek eredményeként az ULTRA 310 sorozat modelljei azokkal a semleges viselkedéssel és kanyarodási jellemzőkkel rendekeznek,amelyekről a KAWASAKI Jet Ski-k régóta híresek.

Műszaki adatok

Motor

Motor típus: Vízhűtéses, 4-ütemű soros négyhengeres
Lökettérfogat: 1,498 cm3
Furat x Löket: 83 x 69.2 mm
Kompresszióarány: 8.2:1
Szelepvezérlés: DOHC, 16-szelepes
Üzemanyagrendszer: Üzemanyag-befecskendezés: 60 mm x 1
Gyújtás: Digitális
Indítás: Elektromos

Teljesítmény

Maximális teljesítmény (EU Spec): 221 kW {300 LE} / 8,000-es fordulaton
Maximális nyomaték (EU Spec): 277 N•m {28.2 kgf•m} / 6,000-es fordulaton

Méretek

H x Sz x M: 3,370 x 1,195 x 1,155 mm
Üzemanyag mennyiség: 78 liter
Menetkész tömeg: 475 kg

Kapcsolat

Érdeklődik a jármű iránt? Kipróbálná?

Kérjen ingyenes visszahívást,
vagy hívjon minket a +36 1 7766 500-as telefonszámon!


Visszahívjuk?

+36

* A megadott telefonszámot nem használjuk fel későbbi, marketing célú megkeresésre.
Update cookies preferences