Hyundai tavaszi szerviz akció

 

Végre újra itt a tavasz! És mi felkészülten várjuk önt!

 

Hozza hozzánk autóját állapotfelmérésre, amit mi kedvezményesen 14 900 Ft-ért elvégzünk! Továbbá a munkadíjakból, a kenő- és  segédanyagok árából 10% kedvezményt adunk! 

 

A legkiválóbb ajánlatokkal készültünk fel az új évszakra.

Noha elolvadt a hó és a jég, a tél nyomot hagyott az Ön autóján. Ne kockáztasson: keressen fel bennünket, és egyeztessen időpontot a Hyundai szerviz szakembereivel! Ők gondoskodnak arról, hogy autója is felkészüljön az új évszakra. Egy füst alatt a Hyundai járművéhez kínált egyedi kiegészítők és tartozékok széles választékát is megismerheti. Tartozékaink tökéletesen illeszkednek autójához, és maximális biztonság mellett kínálnak kibővített lehetőségeket. A Hyundai szerviz szakemberei örömmel tájékoztatják Önt a lehetőségekről. Itt megtalálja a Hyundai tavaszi ajánlatainak áttekintését.

 

Készüljön fel a Hyundai tavaszi átvizsgálásával!

A tél megviselte Hyundai járművét, ám szerviz szakembereinek felkészítik azt a következő évszakra. A Hyundai tavaszi átvizsgálás során ellenőrzik a legfontosabb alkatrészeket és fődarabokat, valamint feltöltik a folyadékokat, így Ön magabiztosan vághat neki a tavasznak.

A következő tételeket ellenőrizzük:

 • Fékrendszer
 • Klímaberendezés
 • Szűrők
 • Olajszint
 • Abroncsok
 • Szélvédő
 • Ablaktörlő/-mosó rendszer
 • AdBlue®
 • Indító akkumulátor
 • Világítás
  és számos egyéb alkatrész

 

Számíthat ránk

Klímaberendezés ellenőrzése.

Gondoskodjon tiszta, friss levegőről az utastérben: kérje a Hyundai klímaellenőrzést! Kérje szolgáltatási csomagunkat! Egy Hyundai szerviz szakember átvizsgálja és fertőtleníti autója légkondicionálóját, miközben az utastéri légszűrőt optimális szűrést biztosító prémium szűrőre cseréli. Extra védelemre vágyna az allergiaszezonban? Különböző szűrőket kínálunk, hogy Ön zavartalanul élvezhesse a tavaszt.

 

Hyundai fékellenőrzés

Fontos, hogy rendszeresen ellenőriztesse fékjei állapotát. A fékteljesítmény a pedál minden egyes lenyomását követően csökken, és mire Ön ezt észleli, talán késő lesz. Az ellenőrzést elvégeztetve abban a tudatban autózhat, hogy maximálisan megbízhat járműve fékjeiben.

 

Eredeti Hyundai fékbetétek és -tárcsák

Válassza az eredeti Hyundai alkatrészeket, hogy mindig élvezetes, biztonságos vezetésben lehessen része! Az eredeti Hyundai féktárcsák és -betétek megbízható minőségére rábízhatja magát.

Eredeti Hyundai fékfolyadék

Fékhatás, kompromisszumok nélkül! Válassza a prémium minőséget és a maximális fékhatást a Premium DOT-4 LV (BF-6) fékfolyadékkal! Megakadályozza a fém alkatrészek korrózióját, elejét veszi a gumi komponensek öregedésének.
 

Minőségi gumiabroncsok

Akár sportosan, akár környezetbarát stílusban vezet, a Hyundai ismert gyártóktól származó nyári abroncsok széles választékát kínálja, mindenkinek az igényeinek leginkább megfelelő futófelületi mintázattal. Kérje szakértőink tanácsát!

 

Michelin Logo Continental Logo
Goodyear Logo Hankook Logo
 

Hyundai keréktárcsa és abroncs szerviz

Amint egyre szebb lesz az idő, úgy változnak az abroncsokkal szemben támasztott követelmények. Amennyiben a külső hőmérséklet tartósan meghaladja a 7°C-t, érdemes visszaszereltetni a nyári abroncsokat. Szerviz munkatársaink lecserélik autóján a kerekeket. Ha úgy kívánja, tárolni is tudjuk kerekeit: miután a megfelelő nyomásra fújtuk azokat, a Hyundainál száraz, hűvös, naptól védett helyen tölthetik a nyarat. Ez a kényelmes, praktikus lehetőség optimális élettartamot eredményez, Ön pedig időt és tárolóhelyet takaríthat meg.

 

A megfelelő tartozékok minden szállítási feladathoz

 

Vonóhorogra szerelhető kerékpártartó

A lehető legegyszerűbben készülhet fel következő kerékpáros kirándulására: kerékpártartóink lehetővé teszik a kerékpárok könnyű felhelyezését és leemelését. Egyszerre két kerékpár (max. 60 kg) szállítását teszi lehetővé. Kompakt, lopásvédett rendszer, ráadásul a csomagtartó nyitásához nem kell leemelnie a kerékpárokat.

 
 

Keresztlécek

Teremtsen helyet a kalandoknak! Ezeket a biztonságos, könnyű keresztléceket kifejezetten az Ön Hyundai gépkocsijának tetősínjeihez terveztük. Felszerelésük egyszerű. Így ha útnak indul, soha nem kell semmit otthon hagynia.

Fix vagy leszerelhető vonóhorog

A korróziónak ellenálló acélból készült vonóhoroggal biztonságosan és hatékonyan szállíthatja felszerelését. Válasszon a fixen rögzített, leszerelhető és kihajtható (csak IONIQ 5) vonóhorgok között! A leszerelhető vonóhorog könnyen fel- és leszerelhető, így praktikusan és kényelmesen használható.

 

Védelem a legkülönfélébb kihívásokkal szemben

Csomagtéri tálca toldattal

Nedves vagy piszkos holmit kell szállítania? A félig merev, csúszásmentes, megemelt peremének köszönhetően tökéletesen vízhatlan tálcával tisztán tarthatja a csomagteret. A csomagtéri tálca toldat ledöntött hátsó ülések esetén is elfedi a teljes padlófelületet; rögzítését tépőzárak teszik egyszerűvé.

 
Textil padlószőnyeg, velúr vagy alapkivitelű

A kiváló minőségű velúrból vagy strapabíró tűzött anyagból készült, csúszásgátló szőnyegekkel könnyedén tisztán és rendezetten tarthatja a belső teret. A lábtérbe tökéletesen illeszkedő szőnyegeket a gyári rögzítőpontokhoz erősítheti, hátoldaluk csúszásgátló kialakítású.
Hátsó lökhárító rakodóperem védőfólia

Óvja meg a csomagtartót a be- és kipakolás során felmerülő karcolásoktól: alkalmazza méretre szabott lökhárító védőfóliánkat! Precíz, átlátszó és öntapadó.
  

Teremtse meg saját formai kiegészítőit

 

Külső tükörház-borítás

A külső tükörház-borítás lenyűgöző részletekkel és színfoltokkal gazdagítja autója külső megjelenését. Csiszolt alumínium hatású vagy zongoralakk kivitelben rendelhető. 2 darabos készlet.

 

Oldalsó díszítősáv

Teremtse meg egyedi stílusát! Hangsúlyozza ki Hyundai gépkocsija sportos eleganciáját! Tegye még elegánsabbá, még dinamikusabbá az oldalsó panelek megjelenését ezekkel az oldalsó díszítősávokkal! Zongoralakk és csiszolt alumínium hatású kivitelben egyaránt rendelhető: melyik illik jobban Hyundai gépkocsijához?

 

Oldalsó fellépő

Tegye még sportosabbá Hyundai járműve külső megjelenését ezekkel a matt alumínium oldalsó fellépőkkel! Csúszásgátló gumi betétjüknek köszönhetően Ön és utasai könnyen és biztonságosan szállhatnak be az autóba.

Visszahívjuk?

+36

* A megadott telefonszámot nem használjuk fel későbbi, marketing célú megkeresésre.
Update cookies preferences