Ford Pass alkalmazás

Használja Ki Autója Intelligenciáját a FordPass alkalmazással!

Csatlakoztassa autóját a FordPass-hoz!

 

 

 

Használja a FORDPASS15 kuponkódot a Ford Online Szerviz Bejelentkezés felületén és szerezzen 15 000 Ft kedvezményt! 

Állítsa be az Ivanics Csoportot a kedvenc kereskedőjének és zsebeljen be egy 5000 Ft értékű kupont, amit a következő szerviz látogatásnál tud felhasználni!

 

Fordpass csatlakoztathatóság

Csatlakoztatott világ. Csatlakoztatott járművek. Párosítsa a FordPass alkalmazást a FordPass Connect modemmel, hogy számtalan intelligens funkcióhoz férjen hozzá! A párosítást követően járműve kommunikálni fog a környezetével, tájékoztatja az autójával kapcsolatos információkról és intelligens módon tartja mozgásban.

 

Üzleti úton?

Önnek inkább a FordPass Pro alkalmazást ajánljuk. Kifejezetten azért készült, hogy akár öt jármű számára is intelligensebbé és összehangoltabbá tegyük az üzleti teendőket.

 

Könnyed kapcsolódás

Funkciók, amelyek segítségével bárhol és bármikor kapcsolatban maradhat járművével.

Távirányítású zár

Soha többé nem kell tűnődnie azon, hogy bezárta-e az autót, amikor túl messze van ahhoz, hogy ellenőrizze. A FordPass segítségével bárhonnan távolról bezárhatja az autót és feloldhatja a zárolást, így nyugodtan folytatódhat a napja.

Távindítás

Hideg a reggel? Fűtse fel autója utasterét és jégmentesítse az ablakokat, még mielőtt akár a cipőjét is bekötné! A távindítás lényege az, hogy Ford járműve Önnel egyidőben áll indulásra készen.                                                                

Jármű helye

Nem találja Ford járművét a forgalmas parkolóban? Vagy kölcsönadta egy szerettének? Esetleg egyszerűen csak szeretne meggyőződni arról, hogy az autója ott van-e, ahol hagyta? A FordPass térképen jeleníti meg a jármű utolsó rögzített helyét.

 

Itt a holnap

A Mustang Mach-E, a Ford Plug-in Hybridek és az elektromosított jövőnk számára a következő technológiákat fejlesztettük

Töltőállomás-kereső

Könnyedén megkeresheti a töltőállomásokat a közelében vagy az útvonal mentén, részletes információt kap a töltőtípusokról és a várakozás közben a töltőponton igénybe vehető szolgáltatásokról is. Rábízhatja a feladatot az autóra, amely szükség esetén automatikusan újratervezi az utat egy adott töltőponthoz.

Ellenőrizze a hatótávolságot!

Egyszerűen elérheti a legtávolabbi úticélokat, ha az akkumulátorja is képes rá. Az Intelligens hatótáv a vezetési szokásait, az időjárás-előrejelzést és a közösségi forrásokból származó adatokat használja fel a fennmaradó hatótáv pontos előrejelzésére. Segít megtervezni az utazást és a töltési megállókat, így elkerülheti a kellemetlen meglepetéseket.

Elektromos jármű utazástervező

Állítsa be a kívánt úti célt, és az alkalmazás kidolgozza a legjobban elérhető útvonalat, valamint megtervezi az útközbeni töltéseket. A FordPass tisztában lesz a fennmaradó hatótávval, és előre tájékoztaja Önt a teljes útvonal időtartamáról, beleértve a töltési megállókat is.

Töltés állapota

Csatlakoztassa az autót, hagyja a töltőn és lazítson! Ford járműve töltési szintjét az alkalmazásban követheti nyomon, és értesítést kaphat, ha elérte a kívánt töltési szintet és indulásra kész. Ha pedig valamilyen okból a töltő nincs csatlakoztatva, arról is tudni fog.

 

Indulási időpontok

Az előnyben részesített indulási idők beállításával előkészítheti elektromos járművét az indulásra, amikor csak szüksége van rá. Az alkalmazás automatikusan előre feltölti és beindítja a járművet, hogy felmelegedjen és indulásra készen álljon. Megkönnyíti az életét, és maximalizálja az akkumulátor hatótávolságát minden időjárási körülmények között.

A töltés kifizetése

A BlueOval™ Charge Network töltőhálózaton
belüli zökkenőmentes töltési élmény érdekében kezelje a töltéseket a FordPass alkalmazáson keresztül! Rendelje hozzá az Ön által megadott fizetési módot az online Ford Fiókjához, ésminden egyes töltés után e-mailben kapja meg a fizetési nyugtát. Fiókadatait családtagjaival vagy
ismerőseivel is megoszthatja. A BlueOval™ Charge Network 5 éves próbaverziójának aktiválásával kapcsolatos részleteket, beleértve a kedvezményes Ionity díjszabáshoz való 1 éves hozzáférést, a FordPass Töltőkártya szolgáltatással együtt biztosítjuk.

 

Útközben

Valós idejű adatok és zökkenőmentes kapcsolódás, hogy minden utazás jobb legyen

 

 
Live traffic

Dugó bármikor előfordulhat, a késés viszont kivédhető. Megkaphat minden fontos forgalmi információt, és autója automatikusan újra is tervezheti az útvonalat a torlódások elkerülése érdekében. Ford járműve megvásárlása után korlátozott ideig ingyenes, a Ford-fiókon keresztül pedig az előfizetés könnyen kezelhető.

 

Mozgásban tartja

Ne engedje, hogy a szervizelés egy jó nap útjába álljon! Gondoskodunk Önről és az autójáról is

 

 

Állapotjelzések + járműállapot

Nem az a fontos, hogy miről tud, hanem az, hogy milyen gyorsan tudja meg. Megtekintheti járműve műszaki állapotát egy szempillantás alatt, és szükség esetén értesítéseket is kap. Pontos információkat kap olyan létfontosságú adatokról, mint a keréknyomás és a fékfolyadékszint. Ha minden rendben van, nem fogja zavarni.

Országúti segélyszolgálat

Segítséget kaphat útközben, majd nyugodtan folytatódhat a napja. Az alkalmazásban egyszerűen felveheti a kapcsolatot a Közúti Segélyszolgálattal, és nyomon követheti őket az Önhöz vezető úton. Ők megkapják a pontos tartózkodási helyét és a járművére vonatkozó információkat, hogy még érkezésük előtt tisztában legyenek a problémával.

Egyszerű szervizelés

"A szervizelés legyen egyszerű, ezért így is terveztük. A FordPass praktikus szervizelési emlékeztetőket és értesítéseket biztosít, lehetővé teszi az egyszerű szolgáltatás-igénylést, és digitális nyilvántartást vezet a szervizelőzményekről, hogy ne Önnek kelljen foglalkoznia a papírmunkával.

Intelligens biztosítás

Függetlenül attól, hogy naponta ingázik vagy csak hétvégenként kirándul az autóval, a FordPass segítségével pénzt takaríthat meg a biztosítási díjakon. Egyszerűen ossza meg gépjárműve adatait a Biztosítójával, majd a Biztosító az Ön részére megállapított prémiumot ajánlja fel. A használat alapú biztosítás feltételei a vezetés módján vagy a ténylegesen megtett kilométereken alapulnak. Mivel az adatok megosztása a FordPass Connect alkalmazáson keresztül történik, nincs szükség a jármű módosítására.

Ford Credit

A pénz nem minden, de azért fontos. Ford Credit fiókjához azonnal hozzáférhet az alkalmazáson keresztül, hogy ellenőrizhesse a szükséges információkat.                                                                          

 

 

Segítség a Ford Pass alkalmazás használatához

Az alábbiakból megtudhatja, hogyan hozhatja ki a legtöbbet a FordPassból. A kezdeti beállítástól kezdve a FordPass Connect aktiválásáig megtudhatja, hogy a FordPass hogyan biztosít belépést egy még inkább csatlakoztatott világba.

 

Hogyan adható meg az alvázszám a FordPass alkalmazásban

A FordPass alkalmazásban egy sor hasznos funkcióhoz férhet hozzá az alvázszám megadásával.

A FordPass okostelefonos alkalmazással a jármű SYNC 3 rendszerének számos új, hasznos funkciójához fér hozzá. A „Célállomások” menüpont alatt például akár otthonában ülve előre programozhatja a jármű navigációs rendszerét, melyet az alkalmazás mindig a legfrissebb forgalmi adatokkal frissít. A FordPass segítségével parkolóhelyet és üzemanyagtöltő állomásokat is kereshet, ellenőrizheti azok nyitvatartási idejét, minősítésüket, és összehasonlíthatja áraikat.

Az alvázszám rögzítése után megtekintheti az alkalmazásban a garanciális információkat, szervizidőpontot foglalhat, és értesítéseket kap járműve műszaki állapotával kapcsolatban.

 • A FordPass első indítása után az alkalmazás bekéri járműve egyedi, 17 jegyű alvázszámát, amely azonnal beazonosítja az autóját. A fenti videóban megtekintheti, hogyan adhatja meg az alvázszámot.

 • Az alvázszámot jól láthatóan feltüntettük a vezetőoldali ajtókereten, valamint a műszerfal és a szélvédő találkozásánál.

 • TIPP: Az alvázszámot a jármű műszaki dokumentációjában is megtalálja.

 • Az alvázszám megadásakor ügyeljen, hogy nulla helyett nehogy „O” betűt írjon be. Ellenőrizze, hogy mind a 17 számjegyet beírta-e.

 • Koppintson a „Tovább” feliratra.

 • Itt elnevezheti az autóját, megtekintheti fotóját, és a „Járműadatok” menüpontra koppintva ellenőrizheti a jármű adatait.

A FordPass alkalmazásban ilyen egyszerű az alvázszám rögzítése.

 

Távoli szolgáltatások használata a FordPass connecttel

Párosítsa a FordPass alkalmazást az autóba épített FordPass Connect modemmel, aminek eredményeképpen járműve ajtóit távolról is nyithatja és zárhatja, emellett pedig egy sor egyéb távirányító funkció is elérhetővé válik.

Mostantól bárhol is legyen, Ön és a Fordja folymatosan kapcsolatban lehetnek egymással. A FordPass alkalmazás és a FordPass Connect modem párosításával számos olyan funkció áll rendelkezésére, melyek megkönnyítik a mindennapi utazásait.

Az egyik funkció az ajtók távoli nyitása és zárása a telefon segítségével. Az alkalmazásban pillanatok alatt bárhonnan ellenőrizheti, hogy bezárta-e az ajtókat, illetve kinyithatja azokat, hogy mások bejussanak az autójába.

Tekintse meg, hogyan!

 • Ellenőrizze, hogy aktiválta-e a beépített modemet, valamint az adatok megosztása funkciót. 

 • Ha nem biztos a dolgában, koppintson a FordPass Connect ikonra a SYNC 3 képernyőn. Ezután koppintson a „Connectivity settings” (Kapcsolódási beállítások) menüre, majd aktiválja „Vehicle data & Remote ctrl” (Járműadatok és távirányítás) funkciót.

 • Indítsa el a FordPass alkalmazást az okostelefonján, majd nyomja meg és tartsa lenyomva a „Bezárás” gombot.

 • Az autó ajtói azonnal bezáródnak, függetlenül attól, hogy Ön milyen messze van.

 • Az ajtókat ki is nyithatja távolról. A megnyitott FordPass alkalmazásban nyomja meg és tartsa lenyomva a „Nyitás” gombot. Hasznos lehet, ha például a barátját, családtagját vagy kollégáját szeretné beengedni az autóba, még mielőtt Ön is odaér.

 • Automatikus sebességváltóval szerelt jármű esetén a motor is beindítható a mobilalkalmazással, ami lehetővé teszi a szélvédő, az ülés és kormánykerék fűtésének bekapcsolását is.

A FordPass alkalmazással ilyen egyszerű az ajtók távoli nyitása és zárása. 

 

A FordPass aktiválása

Ha a Fordjában beépített modem is található, a FordPass mobilalkalmazással folyamatosan kapcsolatban lehet az autójával. Használat előtt azonban a modemet aktiválni kell, aminek lépéseit az alábbi videó ismerteti. 

A FordPass Connect modemet arra tervezték, hogy sokoldalú képességeivel minden útját egyszerűbbé és élvezetesebbé tegye. Olyan hasznos funkciókat kínál, mint a 10 eszköz kiszolgálására is képes 4G LTE WiFi-hotspot, az okostelefonra telepíthető FordPass mobilalkalmazással párosítva pedig még hatékonyabban szolgálja Önt és utasait.

 • Mielőtt a modemhez csatlakozik, a FordPass alkalmazásban rögzítenie kell a jármű alvázszámát.

 • Miután a mobilalkalmazásban rögzítette autója alvázszámát, koppintson az autójára a Kezdőlapon, majd kattintson a „Jármű aktiválása” opcióra.

 • Az autóban található SYNC-rendszer kijelzőjén egy „Connect” (Csatlakozás) utasítás jelenik meg.

 • Koppintson a SYNC képernyő jobb felső sarkában megjelenő „Yes” (Igen) gombra. Ezt követően két egymással szembe néző (felfelé és lefelé mutató) nyilat fog látni, melyek jelzik, hogy a modem és a FordPass mobilalkalmazás összekapcsolódott.

Tudnivalók

 • Mostantól számos hasznos, új funkció áll rendelkezésére, többek között a távoli ajtónyitás és -zárás, az autókereső, és a „Valós idejű forgalmi adatok” szolgáltatás.

 • Az autóhoz további családtagok is hozzárendelhetik a saját okostelefonjukra telepített FordPass mobilalkalmazást. Természetesen a hozzáférésüket előbb Önnek, mint vezető fióktulajdonosnak, jóvá kell hagynia.

 • Autójának gyári alapértékekre történt visszaállítása esetén, vagy amennyiben autóját használtan vásárolta, előfordulhat, hogy a modemet újra kell aktiválnia. Ezzel kapcsolatos további útmutatásokat weboldalunkon talál.

 • Az autóban üzemelő WiFi-hez szükséges mobiladat-kapcsolatot a helyi hálózati szolgáltató külön biztosítja, ezért nem szükséges új szerződést kötnie ahhoz, hogy a FordPass Connect előnyeit élvezhesse.

 

Hogyan állíthat be kedvenc kereskedést a FordPass-ban

A FordPass alkalmazás számos hasznos funkciót tartalmaz. A márkakereskedések hozzáadása csupán egy a sok közül. Tekintse meg, hogyan teheti meg ezt!

A FordPass alkalmazás segítségével egyszerűbbé válik a kapcsolattartás és kommunikáció a Ford márkakereskedésekkel. Gyorsabban megtalálhatja a környékbeli partnereinket, ellenőrizheti elérhetőségüket, nyitva tartási idejüket és kiválaszthatja közülük az Önnek legmegfelelőbbet.

 • A műveletet kezdje a „Járműadatok megtekintése” menü kiválasztásával, majd koppintson a „Márkakereskedő keresése” opcióra.

 • Manuálisan is beírhatja a keresett márkakereskedés nevét, vagy választhat a térképen megjelenített környékbeli partnereink közül.

 • A térképen az összes környékbeli márkakereskedést feltüntetjük, így Önnek csak kattintania kell a megfelelő kiválasztásához.

 • Ezt követően megtekintheti a kiválasztott márkakereskedő elérhetőségeit, a nyitvatartási idejét és egyéb információkat.

 • A preferált márkakereskedés beállításához egyszerűen koppintson a „Preferált beállítása” opcióra, válassza ki az autóját, és koppintson a „Mentés” gombra.

 

A FordPass connect modem engedélyezése FordPass Pro-val

A FordPass Pro sokoldalú képességeinek és intelligens funkcióinak használatához, kérjük aktiválja a járműve modemjét. Tekintse meg, hogyan teheti meg ezt!

 

A FordPass gyári beállításainak visszaállítása

Ha szeretné eltávolítani járművét a hozzárendelt FordPass fiókokból, vissza kell térnie a gyári alapbeállításokhoz (master reset). Tekintse meg, hogyan teheti meg ezt!

Amennyiben autója eladását tervezi, esetleg használt Fordot vásárolt, vagy szeretné autóját eltávolítani egy másik FordPass fiókból, javasoljuk, hogy térjen vissza a gyári alapbeállításokhoz. Tekintse meg, hogyan teheti meg ezt!

A SYNC 3-al rendelkező járművek esetén először koppintson Settings (Beállítások) fülre.

 • Válassza ki a „General” (Általános) menüt.

 • Ezután görgessen lefelé, és koppintson a „Reset” (Visszaállítás) opcióra.

 • Végezetül koppintson a „Master reset” (Gyári alapbeállítások) opcióra.

 • A készülék a választás megerősítését fogja kérni.

 • Ellenőrizze, hogy a telefonja lecsatlakozott-e a rendszerről, majd koppintson a „Continue” (Folytatás) gombra.

 • A visszaállítás néhány percet vesz igénybe, amíg a jármű csatlakozik a hálózathoz.

 • Amikor a képernyő újraindul, megkérdezi, hogy szeretné-e csatlakoztatni az autóját.

 • Válassza a „Yes” (Igen) opciót.

 • A készülék visszatért a gyári alapbeállításokhoz, így Ön újra beállíthatja a FordPass-t.

 • Amennyiben a SYNC korábbi verziójával rendelkezik, a folyamat némiképp eltérő. Alább következik, hogyan térhet vissza az alapbeállításokhoz a SYNC korábbi verzióján:

 • Először nyomja meg a „Settings” (Beállítások) gombot.

 • Ezután a számbillentyűzettel válassza ki a „General” (Általános) opciót.

 • Görgessen le a „Master Reset” (Gyári alapbeállítások) menüponthoz.

 • A készülék a választás megerősítését fogja kérni. Válassza ki a „Continue” (Folytatás) opciót.

 • A visszaállítás néhány percet vesz igénybe, amíg a jármű csatlakozik a hálózathoz.

 • Amikor a képernyő újraindul, megkérdezi, hogy szeretné-e csatlakoztatni az autóját.

 • Válassza a „Yes” (Igen) opciót.

 

 

A tájékoztatás nem teljeskörű. Az esetleges elírásokért az Ivanics Csoport nem vállal felelősséget, a változtatás jogát fenntartjuk. Részletekről érdeklődjön márkaszervizeinkben. A képek illusztrációk.

A FORDPASS15 kuponkód csak a Ford Online Szerviz Bejelentkezés felületén keresztül történő időpontfoglalás esetén vehető igénybe és a 2024. június 30-ig elvégzett szervizmunkálatok esetén érvényes. A kedvezmény bruttó 50 000 Ft feletti vásárlás esetén érvényesíthető. Az ajánlatot egy személy csak egy alkalommal, egy Ford járműre veheti igénybe. A FORDPASS15 kuponkód érvényességének ideje: 2024. április 22. – 2024. június 30. 

Visszahívjuk?

+36

* A megadott telefonszámot nem használjuk fel későbbi, marketing célú megkeresésre.
Update cookies preferences