Ford Transit Courier

Áttekintés

Praktikus, tartós, megbízható

A Transit családra jellemző olyan tulajdonságokat, mint például a praktikus kialakítás, a tartósság, a megbízhatóság és az intelligens technológiák, egy rendkívül hatékony, kisméretű haszongépjárműbe sűrítettük össze - ez a Transit Courier.

A zsúfolt városokhoz és városi utakhoz kialakított Transit Courier könnyen vezethető és manőverezhető, a mérete pedig rendkívül egyszerűvé teszi a parkolást. A díjnyertes, 1,0 l-es EcoBoost benzinmotornak és a fejlett 1,5 l-es Duratorq dízelmotornak köszönhetően tankolni is ritkán kell majd megállnia.

Ne tévessze meg a kompakt megjelenés! Ez minden kétséget kizáróan egy haszongépjármű, mely kiemelkedően nagy, 2,3 köbméteres raktérrel rendelkezik.

Az elmulasztott hívások elmulasztott üzleti lehetőségeket jelenthetnek. A számtalan fejlett technológia közé tartozik a hangvezérléssel ellátott Ford SYNC rendszer is, melynek segítségével hangparancsokkal fogadhat és kezdeményezhet hívásokat. A rendszer a beérkező szöveges üzeneteket is képes felolvasni. (Magyar nyelven nem elérhető.)

A modern külsejének, a kiemelkedő fogyasztásának és a személygépjárműveket megszégyenítő kényelmének köszönhetően a Transit Courier lehet vállalata egyik legokosabb beruházása.

 

 Ford Transit Courier - Rakomány

Nagyobb raktér, több rakomány

Az intelligens kialakítás által a jármű belső terének minden négyzetmillimétere ki van használva. A jármű 2,3 köbméteres raktérrel rendelkezik, mely a kategória többi járművéhez képest 10%-kal nagyobb rakteret jelent. Az alapfelszereltség részét képező teljes válaszfal és az oldalsó rögzítési pontok a raktér biztonságosabb és hatékonyabb kihasználását teszik lehetővé. Lehajtott válaszfal és utasülések esetén akár 2,59 méter hosszú tárgyak is szállíthatók.

 

 Ford Transit Courier - Hangvezérlés

Ford SYNC. Modern hangvezérlés

Élvezze a kéznélküli kommunikáció előnyeit a Ford SYNC*-kel. A hangvezérlésű rendszer lehetővé teszi a zenelejátszást, a bejövő hívások fogadását és a kimenő hívások kezdeményezését hangparancsok segítségével. Amellett, hogy pendrive-ról, MP3-lejátszóról és mobiltelefonról is átjátsza a zenéket a Ford audio rendszerére, még a rádióban játszott dal címét és előadóját is felismeri. A fejlett technológia képes felolvasni a beérkező szöveges üzeneteit*.
*Magyar nyelven nem elérhető.

 

 Ford Transit Courier - SYNC

Ford SYNC vészhelyzeti asszisztenssel

A Ford SYNC megoldás egyik fontos életmentő funkciója a vészhelyzeti asszisztens. Ha balesetet szenvedne, ez a funkció (mely a SYNC része) az Ön mobiltelefonján keresztül felhívja a helyi segélyhívó szolgálatot és meghatározza a baleset helyszínét a GPS koordináták segítségével. A vészhelyzeti asszisztens nyerte 2012-ben a "Legjobb mobil innováció a gépjárműveknél" díjat.*

*A Ford vészhelyzeti asszisztensnek a Global Mobile Awards (GSMA) barcelonai díjátadón 2012. februárban.

 

 Ford Transit Courier - EcoBoost motorok

Alacsony fogyasztás benzines és dízelmotorral is

A díjnyertes 1,0 l-es EcoBoost benzinmotorok és az 1,5 l-es Duratorq dízelmotor segítségével rendkívül hatékony üzemanyag-fogyasztásra számíthat. A forradalmi benzinmotorok a nagy motorok teljesítményét nyújtják a kis motorok CO2-kibocsátása mellett. A fejlett 1,5 literes dízelmotor szintén gazdaságosan használhatók, különösen akkor, ha olyan üzemanyag-hatékony ECOnetic technológiákkal vannak felszerelve, mint pl. az Auto-Start-Stop rendszer, mely álló helyzetben vagy üresjáratban automatikusan leállítja a motort.

 

Egy biztonságos hely valamennyi készüléke számára

Az eszköz dokkot arra tervezték, hogy műholdas navigációs eszközének vagy okostelefonjának megfelelő helyet biztosítson. A dokk USB és aux csatlakozási portokkal is rendelkezik.

 

A Bluetooth® kereskedelmi név és emblémái a Bluetooth SIG, Inc. birtokában állnak. Az ilyen védjegyek bármilyen, a Ford Motor Company Limited általi használata engedéllyel történik. Minden egyéb védjegy, illetve kereskedelmi név az adott tulajdonosok birtokában van.. 

* A Ford vészhelyzeti asszisztens Európa több mint 30 országában elérhető. Ez a funkció akkor működik, amikor egy kompatibilis mobiltelefon csatlakoztatva van a rendszerrel, és a mobiltelefon Önnél van, amikor a légzsák (kivéve a térdlégzsákot) kinyílik, vagy amikor az ütközést érzékelő szenzor leállítja az üzemanyag-szivattyút. Az SMS funkció magyar nyelven nem elérhető.

Tartozékok

Új tartozékok

Minőségi tartozékaink bőséges választéka segítségével saját ízlésére formálhatja Fordját.

Ford Transit Courier - Polcrendszer  

Egyedi kialakítású, modulos polcrendszer a raktérbe

BS-001
A profi munkához rendezett környezet szükséges. A járműbe építhető polcrendszerekkel biztosítható a jobb helykihasználás a raktérben, és megóvhatók a szállított anyagok, szerszámok. A rendezettség végett a munkához való előkészületek és az utána történő rakodási idő a töredékére csökken, ezáltal idő és költség takarítható meg. Emellett a polcrendszer kis önsúlya miatt csak minimálisan csökken a jármű hasznos teherbírása.


Jellemzők:

 • Egyedi összeállítás az igények szerint
 • A tervekről 3D-s látványterv készül
 • Az elemek szabadon variálhatók
 • Másik járműbe átszerelhető
 • Tartóssági és töréstesztnek alávetett konstrukció
 • Hosszú élettartam

 

Ford Transit Courier - Sarokdaru 250 kg 

Sarokdaru 250 – emelődaru 250 kg terhelhetőséggel

A Sarokdaru 250 speciális kialakítású rakodó daru kishaszonjárművekhez. A gém csuklós mozgása a teher pontos lerakását biztosítja 1, illetve 1,5 méteres sugáron belül. A gém mozgatása kézzel történik, az emelést elektromos csörlő végzi.


Jellemzői:

 • Terhelhetőség 250 kg
 • Kis önsúly
 • Kompakt konstrukció, kis helyigény
 • Elektromos működtetés, beépített túlterhelés védelem
 • Egy személy könnyen kezelheti
 • CE jellel ellátott angol konstrukció és gyártás

 

Ford Transit Courier - Emelődaru 250 kg 

Emelődaru 250 – 250 kg terhelhetőséggel

ML250
Az Emelődaru 250 könnyű, elektromos működtetésű rakodó daru. A gémszerkezet kis mérete és súlya miatt igény szerint fel- és leszerelhető. A gém kézzel mozgatható, az emelést a jármű akkumulátoráról működő elektromos csörlő végzi.


Jellemzői:

 • Terhelhetőség 250 kg
 • Kompakt konstrukció
 • Lehajtott állapotban kis helyet foglal el
 • Könnyen beépíthető és kezelhető
 • Túlterhelés elleni védelemmel ellátott
 • CE jellel ellátott angol konstrukció és gyártás

 

 Ford Transit Courier - Emelődaru 500 kg

Emelődaru 500 – 500 kg terhelhetőséggel

Az Emelődaru 500 maximálisan 500 kg-os terhek emelésére szolgál, ezáltal megoldható az olyan nehéz tárgyak járműbe emelése is, mint pl. motorok vagy hordók. A gémmozgatás kézzel történik, az emelésről a beépített elektromos csörlő gondoskodik.

Jellemzői:

 • Terhelhetőség 500 kg
 • Alacsony önsúly
 • Működtetés a gépjármű akkumulátoráról
 • Elektromos vezérlés, túlterhelés elleni védelem
 • Kézi gémhosszabbítás, három gémmagasság
 • Egyszerű beépítés, könnyű fel- és leszerelhetőség
 • CE jellel ellátott angol konstrukció és gyártás

 

 Ford Transit Courier - Rakodó emelő

Rakodó emelő

A Rakodó emelő kis súlyú és kompakt emelőlap. Felszerelhető az oldalsó, illetve a hátsó ajtóhoz is. Használaton kívül felhajtható, így kis helyet foglal el a raktérből. Emelőlapja a szállítandó tárgyak szerint alakítható, választható raklapok vagy rollkocsik rakodására alkalmas kivitelben is.

Jellemzői:

 • Terhelhetőség 250-500 kg
 • Kis önsúly (100 kg)
 • Kompakt konstrukció minimális helyigénnyel
 • Gyorsan és könnyen felszerelhető
 • Finom mozgatás elektrohidraulikus hajtással
 • CE jellel ellátott angol konstrukció és gyártás

 

Tesztek

Piaci tesztek

Összegyűjtöttük a modellről írt leghasznosabb teszteket, hogy önnek már ne kelljen!

 

Totalcar - Ha megfizetik, jól dolgozik

Mit tud a legkisebb Ford furgon? Ha a demóautókból indulunk ki, elég sokat. Azonban nem árt hangsúlyozni, hogy a nekünk mutatott autókba gyakorlatilag minden ma létező extrát beleraktak. Persze lehet, hogy a német munkáltatók mindezt meg is fizetik, de Magyarországon más a realitás: az ötüléses Kombi kivitel nem is szerepel a hazai árlistán, csak a Base és a Trend felszereltség.

Tovább a teljes cikkre -->

 

Vezess.hu - A legtakarékosabb minifurgon

A Courier akkor tud tényleg takarékos lenni, ha az alsóbb fordulatszám-tartományban, szigorúan országúti tempónál maradva közlekedünk vele. Akkor viszont nagyon, hiszen modern, turbós motorjait pont ilyen jellegű használathoz tervezték. A szervizciklus 30 ezer km, minden motorra.

Tovább a teljes cikkre -->

 

Autónavigátor - Városi teher- és személyhordók

A Transit Courier (szemben a nagyobbakkal, a kétféle tengelytávval kínált Transit Connecttel és Transit Custommal) csupán egyféle tengelytávval és hosszúsággal készül. Itt nincs varia, 4,16 méter a hossz, 1,75 méter a magasság, tetőemelés sem kérhető. Az utasfülke fiestás hangulatú, kivétel nélkül kemény műanyagokkal, de a csúcsverziónál puha textilsziget is szerepelhet a palacktartós zsebet is kínáló ajtókon. Kár, hogy a menetpróba szerint nem ott, hanem az ajtó felsőbb peremén lenne ideális a kart pihentetni, ha az nem lenne kemény.

Tovább a teljes cikkre -->

 

Autónavigátor - Egy kis dobozt mindankinek

Kicsi és mégis méretes. A kis Tourneo Courier is azokat a formákat kapta, mint nagyobb testvérei, azonnal és messziiről ki lehet szúrni, hogy Ford. Tavaly tesztelt nagytestvérénél, a családi autónak is kiváló Grand Tourneo Connectnél több mint 60 centiméterrel rövidebb, így az ő terepe elsősorban a város lesz. Szélessége behajtott tükrökkel 1976 milliméter, hossza 4157 mm, amivel az átlagos kompakt ferdehátúaknál rövidebb. Tengelytávja megegyezik a műszaki alapjait adó Fiestáéval és a B-Max-szal, de nem csak nagyobb, jellegéből adódóan sokkal testesebbnek is hat náluk.

Tovább a teljes cikkre -->

Kapcsolat

Érdeklődik a jármű iránt? Kipróbálná?

Kérjen ingyenes visszahívást,
vagy hívjon minket a +36 1 7766 500-as telefonszámon!


Visszahívjuk?

+36

* A megadott telefonszámot nem használjuk fel későbbi, marketing célú megkeresésre.

Szeretne értesülni ha olcsóbb ez az autó?


* Feliratkozásával elfogarja adatkezelési szabályzatunkat.
Update cookies preferences