• slidebg1

Volvo On Call

Luxusélmény, ahogy Ön szeretné.

A Volvo On Call mobil alkalmazás, fedélzeti wi-fi és online szolgáltatások segítségével takarít meg Önnek időt, egyszerűbbé és élvezetesebbé téve az életét.

Párosítsa autóját a Volvo On Call-al és zsebeljen be egy 5000 Ft értékű kupont, amit a következő szerviz látogatásnál tud felhasználni!

Volvo On Call alkalmazás funkciók

 

Melegben hűt, hidegben fűt.

A távolból vezérelhető klímaszabályozás funkciónak köszönhetően mostantól mindig kabát nélkül ülhet be autójába. Programozza be úgy az állóhelyzeti fűtést (ha autója rendelkezik ilyennel), hogy az beszállás előtt működésbe lépjen, és Önt minden alkalommal kellemesen meleg utastér és jégtől, párától mentes ablakok várják. A 2015-nél nem régebben gyártott Volvo gépkocsik motorja a távolból beindítható a Volvo On Call szolgáltatás segítségével. Ez lehetővé teszi az utastér fűtését vagy klimatizálását.

  

 

Fedezzen fel új helyeket

Indulás előtt a Volvo On Call segítségével küldje át a fedélzeti navigációs rendszerbe a célállomás adatait, és az autó készen várja. Tervezze meg előre utazását a Volvo On Call beépített térkép funkciója segítségével, és már azelőtt tudhatja az érkezés várható időpontját, hogy beülne az autóba. Emellett rákereshet a parkolóhelyekre és a parkolási díjakra, és ezeket az adatokat is átküldheti Volvójába.

  

 

Ajtózárak, üzemanyag, karbantartás, menetnapló

A Volvo On Call az autójával kapcsolatos összes hasznos tudnivalóról tájékoztatja Önt. Megtudhatja, hogy be vannak-e zárva az ajtók, vagy hogy jelenleg használatban van-e a gépkocsi. A szolgáltatásból lekérdezheti a tankolásig megtehető távolságot, a külső hőmérsékletet, hozzáférhet a felhasználói kézikönyvhöz és megtekinheti a karbantartási szükségleteket. A menetnapló segítségével rögzítheti a személyes és/vagy üzleti célú használat részleteit, beleértve az utazások időpontját és a megtett távolságokat. A funkció arról is tájékoztatja, ha beindult a riasztóberendezés.

  

 

Csatlakozás a naptárhoz

Ha engedélyezi, hogy a Volvo On Call hozzáférjen naptárához, a szolgáltatás értesíti Önt, ha ideje elindulni, illetve elküldi a program helyszínét a Volvo fedélzeti navigációs rendszerébe.

  

 

Hol parkol?

Előfordult már, hogy egy nagy parkolóban nehezen találta meg autóját? A Volvo On Call az alkalmazásba integrált térkép segítségével segít megkeresni a járművet. Emellett a világítás felkapcsolásával és a duda megszólaltatásával is megkönnyítheti az autó megtalálását.
 

  

 

Twin Engine modellje van?

A Twin Engine (PHEV/Plug-in hibrid) motorral szerelt járművek tulajdonosai egy sor kiegészítő funkciót is elérhetnek a Volvo On Call mobil alkalmazáson keresztül. Ilyen extra szolgáltatás az előfűtés és -hűtés, a késleltetett töltés, az akkumulátor státusza, a kedvenc töltőpontok, valamint az emlékeztető beállítása, amennyiben Ön az előre beállított időpontban nem csatlakoztatta a töltőkábelt.

  

 

Ossza meg autóját családtagjaival és barátaival

(Magyarországon még nem elérhető)
A Volvo On Call segítségével könnyen megoszthatja másokkal autóját egy előre meghatározott időtartamra. Akárhol van Ön vagy autója, azonnal hozzáférést adhat Volvójához barátainak, családtagjainak. Mobiltelefonjuk segítségével kinyithatják az autót, majd aktiválhatják azt a különleges kulcsot, amely csak az Ön által engedélyezett időszakban működőképes. Intelligens, egyszerű és biztonságos. Az autómegosztó funkció bizonyos piacokon elérhető az XC40 modellhez.

Gondoskodunk Önről

 

 

Vészhelyzet esetén

Amennyiben asszisztencia vagy segélyszolgáltatásra van szüksége, a Volvo On Call diszpécserei várják hívását. Vészhelyzet esetén nyomja meg a visszapillantó tükör fölött található SOS gombot. Asszisztencia hívásához nyomja meg a Volvo On Call gombot. Amennyiben autójában kinyílt egy légzsák, vagy aktiválódtak a biztonságiöv-előfeszítő rendszerek, a jármű automatikusan riasztja a Volvo On Call diszpécserét, aki felhívja Önt, hogy ellenőrizze a történteket. Amennyiben Ön vagy utasai nem válaszolnak, a diszpécser automatikusan értesíti a mentőszolgálatokat, így azok pontosan tudják, hova küldjék a segítséget.

  

 

Wi-Fi Hotspot

Saját mobiltelefonján keresztül (pányvázás segítségével) bármikor az internetre csatlakoztathatja autóját, és hozzáférhet a fedélzeti alkalmazásokhoz. A Volvo On Call ennél is stabilabb, megbízhatóbb kapcsolatot teremt, ráadásul lehetővé teszi egy olyan fedélzeti wi-fi hotspot aktiválását, amelyhez egyszerre akár nyolc készülékkel is csatlakozhat. Ezt a beépített fedélzeti Volvo On Call model és egy kiegészítő SIM-kártya teszi lehetővé. Mivel a Volvo On Call tetőantennát használja, a 4G (modelltől függően) jel erős és egyenletes, így Ön gyorsan és könnyen használhatja az internetet. Ahol egy mobiltelefon készülék már nehezen talál jelet az autóban, a Volvo fedélzeti rendszere gyakran sokkal jobb teljesítményt nyújt. Az állandó internetes hozzáférés révén a fedélzeti navigációs rendszer is rendszeresen hozzáfér az aktuális térképfrissítésekhez.

Volvo On Call alkalmazás letöltése

Töltse le az alkalmazást, próbálja ki a demó üzemmódot, és fedezze fel a fent ismertetett funkciókat okosóráján, okostelefonján vagy táblaszámítógépén!

Android készülék esetén kattintson ide!

iOS készülék esetén kattintson ide!

Visszahívjuk?

+36

* A megadott telefonszámot nem használjuk fel későbbi, marketing célú megkeresésre.
Update cookies preferences