Kawasaki Ninja 1000SX

áttekintés

A legjobbat mindenből

A 2020-as Ninja 1000SX a sikeres sport-túra platform negyedik generációja. Tisztább kibocsátás ugyanolyan nagyszerű teljesítmény mellett, sportosabb, dinamikusabb új stílus, egyoldali kipufogó és teljes LED-es világítás. Sport és túra képesség; a Ninja 1000SX valóban mindenből a legjobbat nyújtja.A megnövekedett üléstér csak az egyik azon módosítások listáján, amely magában foglalja a tempomatot, a gyorsváltót, az integrált üzemmód választót, amely kombinálja a KTRC-t és a teljesítmény módot, valamint a 10,9 cm-es teljesen digitális színes TFT műszerfalat és az okostelefon csatlakoztathatóságot is - így ez a kifinomult Sport Tourer vonzóbb, mint valaha.

Egy oldali kipufogó

A teljesen új kipufogó rendszer 4-2-1 kialakításával hozzájárul az új Ninja 1000SX sportos megjelenéséhez. Ezzel az egy oldali kipugoval közel 2 kg-mal könnyebb a motor.

Sportos, dinamikus stílus

Az új burkolatok és egy teljesen új, egyoldalas kipufogódob a Ninja 1000SX sportosabb, dinamikusabb stílusát eredményezi, amely tükrözi versenyképességét és hozzájárul az Ninja család imázsának erősítéséhez.

Nagyobb kényelem

A vastagabb, szélesebb ülések nagyobb kényelmet nyújtanak, megkönnyítve ezzel a hosszabb utakat a nyeregben. A hátsó ülés párnája szélesebb, mint annak alapja, így nagyobb felülettel rendelkezik. Ezen felül rengeteg kiegészítő ülés opció áll rendelkezésre az egyéni preferenciák kielégítésére.

Lenyűgöző soros négyhengeres

Az erőteljes, 1043 cm3-es folyadékhűtésű, négyütemű soros négyhengeres motor erősen húz a teljesen fordulatszám tartományon, egészen tiltásig. A motor villámgyors reakcióval szolgál, erős középtartományú lökést és bódító szívó hangot ad - a gázkar minden egyes csavarása fizikailag és hangzásban is izgalmas érzést nyújt a motorosnak.

Okostelefon csatlakoztatás

A műszerfalba beépített Bluetooth chip lehetővé teszi a motorosoknak, hogy a járművükhöz kapcsolódhassanak vezeték nélkül. A RIDEOLOGY telefonos applikácó használatával számos olyan funkció érhető el, amely hozzájárul a tökéletesebb motorozási élményhez.
Számos funkció elérhető:
-Jármű információk: üzemanyagszint, sebességmérő elérhető okostelefonon keresztül
-Riding Log: útvonal és sebességadatok megtekinthetőek okostelefonnal-Telefon értesítések: ha hívás, üzenet vagy mail érkezik az okostelefonra, megjelenik a műszerfalon a kijelzőn
-Általános beállítások: általános kijelző beállítások (preferált eszközök, dátum, dátum formátuma stb.) módosíthatóak okostelefonon keresztül

KQS (Kawasaki Quick Shifter)

A KQS lehetővé teszi a tengelykapcsoló nélküli váltást. Az erős motor és váltó kiegészítéseként a KQS egy kényelmes szolgáltatás, amelyet nemcsak sportmotorozáshoz, hanem városi motorozáshoz és túrához is lehet használni. Gyors fel- és lefelé váltást tesz lehetővé, megkönnyítve a gyorsítást és a lassítást.

Sportos kezelhetőség

A Ninja 1000SX rendkívüli alumíniumváza az agilitás és a szilárdság egyensúlyát kínálja. A motor gyorsan reagál, miközben kiválóan képes csillapítani az egyenetlenségeket az úton. A Ninja 1000SX nagyszerű stabilitása megkönnyíti a hosszú órákat a nyeregben.

Színes TFT műszerfal

A műszerfal átfogóan jeleníti meg a különböző információkat a színes TFT képernyőn. Ezenkívül olyan funkciókkal is rendelkezik, amelyek segítenek a jármű napi üzemállapotának és a nagy utazások ütemezésének kezelésében.

Legújabb Bridgestone gumik

A Bridgestone Battlax Hypersport S22 abroncsok hozzájárulnak a könnyebb kezelhetőséghez, miközben fokozott tapadást kínálnak mind száraz, mind nedves körülmények között, ami nagyobb versenyzői magabiztosságot és élvezetet jelent.

Tempomat

A Kawasaki sebességszabályozó rendszere lehetővé teszi, hogy a kívánt sebességet egyetlen gombnyomással megőrizzük. Az aktiválás után a vezetőnek nem kell állandóan használnia a gázkart. Ezzel hozzájárulva a kényelmesebb motorozáshoz.

Szélvédettség

A teljes burkolatos karosszéria által biztosított szélvédelmet egy új szélvédő egészíti ki, amely négy helyzetben állítható. Úgy mint eddig, a szélvédő szerszámok nélkül állítható.

Táska rendszer

Az oldalsó csomagtartók designja tökéletesen alkalmazkodik a motor stílusához, így mind vele, mind pedig nélküle a Ninja 1000SX kellemes látványt nyújt a szemnek.

műszaki adatok

Motor

Motor típus: Folyadékhűtéses, négyütemű soros, négyhengeres
Lökettérfogat: 1,043 cm³
Furat x Löket: 77 x 56 mm
Kompresszióarány: 11.8:1
Szelepvezérlés: DOHC, 16-szelepes
Üzemanyagrendszer: Üzemanyag-befecskendezés: Ø38 mm x 4
Indítás: Elektromos
Kenés: Kényszerkenéses, nedves karter

Teljesítmény & Erőátvitel

Maximális teljesítmény (EU Spec): 104.5 kW {142 LE} / 10,000-es fordulaton
Fogyasztás: 5.8 l/100 km
85 kW fojtó készlet: Elérhető
CO2 kibocsátás: 147 g/km
Maximális nyomaték (EU Spec): 111 N•m {11.3 kgf•m} / 8,000-es fordulaton
85 kW üzemanyag-fogyasztás: 6 l/100 km
85 kW CO2 emisszió: 147 g/km
Áttétel: 6-sebességes
Véghajtás: O-gyűrűs lánc
Primer áttételi arány: 1.627 (83/51)
Tengelykapcsoló: Nedves többtárcsás, kézi

Fékek & Felfüggesztés

Fék [első] / Első fék típusa: Dupla, úszóágyazású, 300mm-es, tárcsa. Radiális rögzítésű, monoblokk, 4 dugattyús féknyereg.
Fék [hátsó] / Hátsó fék típusa: Egyoldali, 250 mm-es féktárcsa, Féknyereg: egydugattyús
Felfüggesztés [első]: 41-mm-es felfordított villa, húzó-, nyomófokozati és rugó előfeszítés beállíthatósággal
Felfüggesztés [hátsó]: Vízszintes kapcsolású, gáztöltéses, állítható előfeszítéses lengéscsillapító

Váz & Méretek

Váz típus: Dupla cső, alumínium
Utánfutás: 98 mm
Rugóút, első: 120 mm
Rugóút, hátsó: 144 mm
Gumi [első]: 120/70ZR17M/C (58W)
Gumi [hátsó]: 190/50ZR17M/C (73W)
H x Sz x M: 2,100 x 825 x 1,1901,235 mm
Tengelytáv: 1,440 mm
Hasmagasság: 135 mm
Ülésmagasság: 835 mm
Üzemanyag mennyiség: 19 liter
Menetkész tömeg – Kombinált: 235 kg

Kapcsolat

Érdeklődik a jármű iránt? Kipróbálná?

Kérjen ingyenes visszahívást,
vagy hívjon minket a +36 1 7766 500-as telefonszámon!


Visszahívjuk?

+36

* A megadott telefonszámot nem használjuk fel későbbi, marketing célú megkeresésre.