Kawasaki Ultra 310X

Áttekintés

Háromszemélyes eXpress

Az ULTRA 310X az "alap" modellje a sorozatnak - már ha bármely modell 310 LE teljesítménnyel nevezhető "alap" modellnek. Fantasztikus új motorjával, fürge hajótestével, zászlóshajóhoz méltó jellemzőivel és kényelmes két részből álló ülésével amely három fő számára biztosít elhelyezést, az ULTRA 310X tiszteletet parancsolóan magasra helyezi a lécet.

Tengeri 1,498 cm3 soros négyhengeres

Az ULTRA 310 modelleket lélegzetelállító gyorsulással meghajtó, feltöltővel és közteshűtővel ellátott 1,498 cm3 soros négyhengeres hajómotor jóval nagyobb teljesítményt szolgáltat mint a vele megegyező űrméretű szívómotor. Ez nagyrészt a TVS feltöltő használatának köszönhető amely már alacsony fordulaton, szinte alapjárattól erős gyorsulást eredményező teljesítményt szolgáltat. A motor hatékonyságát növelő számos változtatás - pl. a mechanikus veszteségek csökkentése - a motor teljesítményét 221 W-ra (300 LE) növelte.

Könnyű hajótest

Ugyanúgy mint elődje, a mély V alakot formázó hajótest nagy dőlésszögű, motorkerékpárra emlékeztető kanyarodást tesz lehetővé. Ezzel csökken az oldalirányból ható nehézségi gyorsulás és a vezető jobban a vezetésre tud figyelni. A hajótest aljának ideális, 22,5 fokos V alakja megakadályozza a hajótest kicsúszását éles kanyarban. Ennek eredményeként az ULTRA 310 sorozat modelljei azokkal a semleges viselkedéssel és kanyarodási jellemzőkkel rendekeznek,amelyekről a KAWASAKI Jet Ski-k régóta híresek.

Egy érintéses 5 mph üzemmód

Ez az üzemmód a hullámok keltését nem engedélyező területen történő haladáskor szabályozza a motor teljesítményét, 5 mph (8 km/h) sebességben korlátozva a tempót.

5 pozícióban állítható kormányrúd

Az ULTRA 310 sorozat tagjai 5 pozícióban állítható kormányrúddal rendelkeznek amely vezetők és vezetési stílusok széles választéka igényeinek kielégítésére alkalmasak, akár álló akár ülő pozícióról legyen is szó.

Elektronikus fojtószelepek

A motor masszív teljesítményét elektronikus fojtószelepek szabályozzák hatékonyan. Segítségükkel a motor finom, pontos vezérlése is lehetséges és ez megkönnyíti az üzemmódok közti váltást.

Műszaki adatok

Motor

Motor típus: Vízhűtéses, 4-ütemű soros négyhengeres
Lökettérfogat: 1,498 cm³
Furat x Löket: 83 x 69.2 mm
Kompresszióarány: 8.2:1
Szelepvezérlés: DOHC, 16-szelepes
Üzemanyagrendszer: Üzemanyag-befecskendezés: Ø60 mm x 1
Gyújtás: Digitális
Indítás: Elektromos

Teljesítmény

Maximális teljesítmény (EU Spec): 221 kW {300 LE} / 8,000-es fordulaton
Maximális nyomaték (EU Spec): 277 N•m {28.2 kgf•m} / 6,000-es fordulaton

Méretek

H x Sz x M: 3,370 x 1,195 x 1,150 mm
Üzemanyag mennyiség: 78 liter
Menetkész tömeg: 477 kg

 

Kapcsolat

Érdeklődik a jármű iránt? Kipróbálná?

Kérjen ingyenes visszahívást,
vagy hívjon minket a +36 1 7766 500-as telefonszámon!


Visszahívjuk?

+36

* A megadott telefonszámot nem használjuk fel későbbi, marketing célú megkeresésre.
Update cookies preferences