• slidebg1

Ford Mustang Mach - E

Áttekintés

Megkezdődött a Ford Mustang Mach-E előértékesítése, amelyet

ÖNRE TERVEZTEK!

Fejlett vezetéstámogató rendszereivel, következő generációs kommunikációs szolgáltatásaival és innovatív formavilágával a Mustang Mach-E egyedülállóan élvezetes, az ön igényeire tervezett vezetési élményt kínál.

ford_mustang_mach-e
VEZETÉSI ÜZEMMÓDOK
Mustang Mach-E autójában saját stílusához igazíthatja a vezetési élményt. A három különböző vezetési mód, az Active (normál), Whisper (komfort) és az Untamed (sport) eltérő motorhanggal, hangulatvilágítással és járműérzékenységgel alkalmazkodik a hangulatához.

  

 
  
ADAPTÍV SEBESSÉGTARTÓ AUTOMATIKA
A jármű az Adaptív sebességtartó automatika és az Auto Start-Stop indítórendszer segítségével gondoskodik a vezető által beállított követési távolság megtartásáról, szükség esetén - közlekedési dugóba érve - pedig meg is állítja az autót. Amint szabad az út, a rendszer ismét a kívánt sebességre gyorsítja a járművet.
ÜTKÖZÉSMEGELŐZŐ RENDSZER
Az Ütközésmegelőző rendszer kamerákkal folyamatosan pásztázza a jármű előtti útszakaszt. Ha a rendszer úgy ítéli, hogy fennáll a kockázata egy járművel, gyalogossal vagy kerékpárossal történő ütközésnek, akkor figyelmezteti a vezetőt. Ha a vezető nem reagál a jelzésekre, a rendszer automatikusan működésbe hozza a fékeket. Az új technológia segítségével megelőzhető egy esetleges frontális ütközés, vagy enyhíthetők az esetlegesen bekövetkező balesetek.

   

 
 
AKTÍV KI-/BEPARKOLÁST SEGÍTŐ AUTOMATIKA
Leparkol Ön helyett, amikor csak szüksége van rá. Bekapcsolás után az Aktív ki-/beparkolást segítő automatika megkeresi az alkalmas merőleges vagy párhuzamos parkolóhelyet, majd automatikusan a helyére kormányozza a járművet. A rendszer hangjelzéssel figyelmezteti a vezetőt, ha a jármű hátul vagy oldalt túl közel került a környezetében található tárgyakhoz.
HOLTTÉRFIGYELŐ ÉS KERESZTIRÁNYÚ FORGALOMRA FIGYELMEZTETŐ RENDSZER
Még többet lát a környezetéből. A Keresztirányú forgalomra figyelmeztető rendszer tolatáskor érzékeli az oldalról közeledő járműveket, és hangjelzéssel figyelmezteti a vezetőt. Hasonlóképpen, a Holttérfigyelő rendszer (BLIS) a jármű mindkét oldalán szenzorokkal pásztázza a jármű holtterét, és ha ott járművet észlel, a visszapillantó tükrökben diszkrét fényjelzésekkel hívja fel a vezető figyelmét a veszélyre.

 

 
 
VÉSZHELYZETI KORMÁNYZÁS
Az Ütközésmegelőző rendszer részeként működő Vészhelyzeti kormány asszisztens segít kikerülni az előttünk álló vagy lassan haladó járműveket. A rendszert úgy tervezték, hogy érzékelje, ha a vezető elkerülő kormánymozdulatot tesz, és megfelelő mértékű kormányrásegítéssel támogassa a kitérő manővert. 
AUTOMATIKUS FÉNYSZÓRÓVEZÉRLÉS
A Mustang Mach-E automatikusan csökkenti a fényszórók fényerejét, ha szembejövő forgalmat érzékel, majd a járművek elhaladásával a rendszer ismét a szükséges fényerőre kapcsol.

    

Kialakítás

 

mustang_mach-e_oldalrol
TELEFONKULCS FUNKCIÓ
Nincs több kulcskeresgélés. Használja okostelefonját a Mustang Mach-E nyitásához és elindításához. A FordPass alkalmazással hagyományos kulcs nélkül is kinyithatja a csomagtartót, és bekapcsolhatja a Mach-E távindítás funkcióját.

 

e-zar_rendszer
E-ZÁR RENDSZER
Az elegáns és áramvonalas forma érdekében a Mustang Mach-E SUV-ról teljesen elhagytuk a kilincseket. Ehelyett sokkal kifinomultabb megoldást alkalmaztunk: a járműhöz közeledve a rendszer felismeri a telefonját vagy az elektronikus kulcstartóját, és az ajtóoszlopon megjelenő fény jelzi az ajtónyitó gombot. Elég egyetlen érintés, és a Mach-E ajtaja kitárul. Kiszálláskor sincs szükség a kulcsra, a rendszer automatikusan bezárja az ajtókat.

 

TÖLTÉS NYILVÁNOS HELYEN
A váltóáramú és egyenáramú töltésre egyaránt alkalmas Mustang Mach-E-hez 5 éven át ingyenes hozzáférést biztosítunk az Európa-szerte több mint 150 ezer töltőponttal rendelkező FordPass töltőhálózathoz. A Ford emellett alapító partnere a 400 nagyteljesítményű töltőállomással rendelkező IONITY hálózatnak is, amely a tervek szerint 2020 végéig további 2400 töltőállomással bővül Európa fő autópályái mentén.  

 

ionity_toltohalozat
nyilvanos_toltopont 
IONITY TÖLTŐHÁLÓZAT
A leggyorsabb töltést jelenleg az IONITY hálózat biztosítja. A nagyteljesítményű, egyenáramú töltőkből (150 kW) 10 perc alatt körülbelül 119 km megtételéhez elegendő energiát lehet felvenni. Ideális megoldás az autópályák mentén tett rövid pihenők alkalmával, amikor egy kávé és némi harapnivaló elfogyasztása mellett az autó akkumulátoraira is gyorsan rátölthet.
NYILVÁNOS TÖLTŐPONTOK
A nyilvános töltőállomások remek megoldást jelentenek, amikor nem tartózkodik otthon, ráadásul az otthoninál gyorsabb töltést is biztosítanak. A váltóáramú nyilvános töltőállomások 7,2 óra alatt 10-80%-os töltésre képesek, míg az egyenáramú töltőkkel (50 kW) 90 perc alatt 10-80%-os töltöttség érhető el. Tökéletes, ha útközben kell töltenie autóját.

 

OTTHONI TÖLTÉS
A Mustang Mach-E otthoni töltése éppolyan egyszerű, mint egy okostelefon töltése. Az autóhoz mellékelt univerzális töltőkábelt egyszerűen csatlakoztassa a 230 V-os elektromos hálózathoz, és az autója máris töltődik.

Amennyiben szeretné felgyorsítani az otthoni töltést, választhatja a nagyobb kényelmet és kapacitást biztosító Ford Wallbox gyorstöltő berendezéseket is. A Wallbox gond nélkül együttműködik a FordPass mobilalkalmazással, így a töltést távolról is vezérelheti, ütemezheti.

 

otthoni_toltoallomas
ford_otthoni_toltok
OTTHONI TÖLTŐÁLLOMÁS
A Ford Connected Wallbox egy külön megrendelhető otthoni töltőberendezés. Jelenleg ez a leggyorsabb otthoni töltési mód, óránként több mint 32 km-rel képes növelni a jármű hatótávolságát, és egy éjszaka alatt teljesen feltölti a járművet. Amennyiben igényli, örömmel segítünk a Ford Connected Wallbox telepítésének megszervezésében, amit a helyszínen a feladatra jogosult partnereink végeznek el.
 OTTHONI TÖLTÉS
A mellékelt Ford univerzális töltőkábel nagyteljesítményű aljzatba is csatlakoztatható, mellyel óránként akár 20 km-rel növelhető az autó hatótávolsága. Természetesen az autó töltésére a normál, 230 V-os otthoni elektromos csatlakozóaljzat is használható. A töltés ugyan lassabb, de jól jöhet, ha olyan ismerősöket látogat meg, akiknél nincs a közelben töltőállomás.

Az otthoni töltéshez szükséges nagyteljesítményű csatlakozóaljzat kiépítéséhez - a Ford Connected Wallbox telepítéséhez hasonlóan - kérje hozzáértő villanyszerelő segítségét. 

  

ulesek_hely
tarolas
Tágas belső tér, ahol minden utas kényelmesen elfér, és mindenki egyformán élvezi a kilátást.
Akár egy hétvégi kalandra, akár nagybevásárlásra indul, a sokoldalú Mustang Mach-E SUV tágas hátsó csomagtere mellett egy kényelmesen hozzáférhető, első csomagtér is a rendelkezésére áll.

 

 

Vezetési élmény

 

ford_mustang_mach-e_muszerfal
SYNC 4A
A Ford SYNC 4A a Ford legújabb felhőalapú kommunikációs és szórakoztató rendszere. A felhőalapú rendszer minden eddiginél fejlettebb útvonaltervezést és beszédhang-felismerést tesz lehetővé. Az okostelefonok vezeték nélküli csatlakoztathatósága, az elektromos járművek töltésének kezelése és az intuitív, 15,5"-os érintőképernyő mellett még számos újdonsággal gazdagodott rendszer kommunikációs szolgáltatások új generációját hozza el autójába.

  

ford_mustang_mach-e_rendszer_frissites
fordpass

 

VEZETÉK NÉLKÜLI FRISSÍTÉSEK
A Mustang Mach-E-t folyamatos fejlődésre tervezték. A biztonságos, vezeték nélküli frissítések számos fejlesztést biztosítanak autójának: a SYNC® 4A szoftver frissítésétől a jármű minőségét, képességeit és kényelmét javító frissítésekig. A legtöbb ilyen frissítés automatikusan kerül telepítésre az innovatív, felhőalapú technológia segítségével. A nagyobb frissítések az Önnek megfelelő időben és helyen telepíthetők WIFI-n keresztül. 
FORDPASS
A FordPass Connect még többre képes, ha a FordPass alkalmazáson keresztül az okostelefonjához csatlakoztatja. A csatlakozást követően innovatív funkciók sora válik hozzáférhetővé. Telefonja segítségével megkeresheti a járművét, távirányítással nyithatja-zárhatja az ajtókat, ellenőrizheti az akkumulátorok töltöttségét, a megtett távolságot, az abroncsnyomást és még sok minden mást. Sőt, a jármű műszaki állapotával kapcsolatos riasztásokat is megtekintheti a telefonján. A navigációs rendszer pedig akár otthonról beállítható: az úti cél a telefonról közvetlenül a járműbe küldhető.

 

 

Teljesítmény

100 % ELEKTROMOS. 100% SZENVEDÉLY.

Jellegzetes, figyelemfelkeltő Mustang formavilág és folyamatosan bővülő kommunikációs képességek: készüljön rá, hogy újra és újra beleszeret a vezetésbe!

mustang_mach-e_teljesitmenyA továbbfejlesztett, duplamotoros, elektromos összkerékhajtás még magasabbra tette a lécet. Az első és a hátsó tengelyeken elhelyezett elektromos motorok növelik a jármű teljesítményét, és segítenek megbirkózni a nagyobb kihívásokat jelentő vezetési körülményekkel. 

 

0-100 KM/H KEVESEBB MINT 3,7 MÁSODPERC ALATT

 

AZ ELEKTROMOS JÁRMŰVEK ELŐNYEI
Nem kell többé tankolni, csökkennek a karbantartási költségek, emellett adókedvezményekre és alacsonyabb kibocsátásért járó egyéb előnyökre is számíthat. Teljesen elektromos járműre váltva jelentős megtakarítást érhet el.

 

ALACSONYABB KARBANTARTÁSI KÖLTSÉGEK
A kevesebb mozgó alkatrésznek, valamint a Ford 8 éves akkumulátorgaranciájának köszönhetően a Mustang Mach-E tulajdonosai 5 év (vagy 95 000 km) alatt a karbantartási költségek több mint 50%-át takaríthatják meg a benzin- vagy dízelüzemű járművekhez képest.

 

 

KEDVEZŐBB ÜZEMELTETÉS
Mivel hagyományos üzemanyagra többé nem kell költeniük, az elektromos autók tulajdonosai kedvezőbb üzemeltetési költségekkel számolhatnak. Átlagos megtakarítás 470 332 Ft évente. A kalkulációhoz használt értékek hagyományos üzemanyaggal működő járműnél évi 20 000 km futásteljesítmény, 7,7 l/100 km üzemanyag-fogyasztás és 388 Ft/l-es üzemanyagköltség, míg elektromos hajtású járműnél 35,33 Ft/kWh villamosenergia-költség, 18 kWh/100 km-es fogyasztás és kizárólag otthoni töltés.

 

Kapcsolat

Érdeklődik a jármű iránt? Kipróbálná?

Kérjen ingyenes visszahívást,
vagy hívjon minket a +36 1 7766 500-as telefonszámon!


Visszahívjuk?

+36

* A megadott telefonszámot nem használjuk fel későbbi, marketing célú megkeresésre.

Szeretne értesülni ha olcsóbb ez az autó?


* Feliratkozásával elfogarja adatkezelési szabályzatunkat.
Update cookies preferences