MG iSMART

Az MG iSMART az autó egyes funkcióit a kezébe adja a rendkívül fejlett technológiájának köszönhetően. Az indulástól az érkezésig a több mint 50 összekapcsolt funkció teszi lehetővé, hogy élvezhesse a személyre szabott és zökkenőmentes járműszolgáltatásokat. Új technológiák, új funkciók, új szolgáltatások: üdvözli Önt az új, intelligens vezetési élmény.

Vadonatúj csatlakoztatási rendszer

Intelligens hálózati rendszer, amely magába foglalja az autó, az internet és a felhasználói kommunikációt.

 

 

Indulás előtt

Az MG iSMART alkalmazás segítségével gyorsan megtalálhatja parkoló autóját és egyetlen gombnyomással ellenőrizheti, hogy biztonságosan elindulhat-e. Ráadásul előre beprogramozhatja a légkondicionálót, hogy kellemes hőmérséklet fogadja már akkor, amikor beül az autóba.

Útközben

A rendszer valós idejű forgalmi információk alapján tervezi meg az utat, menet közben is frissíti az adatokat, beleértve a várható érkezés időpontját. Az összes érdekes helyszínről (POI) információt ad, pl. parkolóhelyekről, éttermekről, töltőpontokról.

Miután célbaért

Nem emlékszik, hogy bezárta-e az autót? Nem probléma. Az alkalmazás segítségével távolról is nyithatja és zárhatja az ajtókat, valamint ellenőrizheti az akkumulátor töltöttségi szintjét és az aktuális hatótávolságot, mindig készen állva a következő útra. A vezetési statisztikákról is itt kap információt, például, hogy mennyi CO2-től kímélte meg a környezetét a teljesen elektromos vezetéssel.

 

Visszahívjuk?

+36

* A megadott telefonszámot nem használjuk fel későbbi, marketing célú megkeresésre.
Update cookies preferences