Ford Mustang

Ajánlatok

Új Ford Mustang modellek kiemelt árelőnnyel, akár azonnali átadással!

Miért várna hónapokat új autójára?
Válasszon akár azonnal elvihető, egyedi felszereltségű Ford Mustang modelljeink közül és találja meg álmai autóját, most kiemelt árelőnnyel! 

Vezetési élmény

Ha akarja szörnyeteg, ha akarja kezesbárány!

A Mustang minden alkatrésze az utolsó csavarig azon dolgozik, hogy Ön még a legmostohább körülmények között is biztos kézzel irányíthassa

Ford Mustang üzemmódválasztó

Az útviszonyoktól függő és az Ön igényeinek megfelelő vezetési módok

A Mustang volánjánál ülve tökéletesen kézben tarthatja az autó menettulajdonságait és irányíthatóságát. Egyetlen mozdulattal válthat a négy különböző vezetési mód között: Normal, Sport Plus, Track, vagy Snow/Wet. Minden egyes beállítással szabályozza a szelepnyitási időt, a sebességváltó fokozatokat (automataváltós modellek esetében), a kormányzás keménységét és a menetstabilizáló kalibrációját. Ha az autó viselkedését egy speciális szituáció követelményeinek megfelelően állítja be, sokkal magabiztosabban vezethet az adott helyzetben.

 

Ford Mustang futómű

A vezetés öröme

Az új alvázkerettel a Mustang megerősített karosszériaváza csökkenti a kanyarokban a felborulás veszélyét. A gondosan beállított gömbcsuklós elülső és több lengőkaros hátsó felfüggesztés pontos kerékvezérlést, érzékeny kormány-visszacsatolást és egyedülálló vezetési kényelmet biztosít.

 

Ford Mustang HiFi

Minőségi hangrendszer

A minden igényt kielégítő 390 W-os Shaker Pro hangrendszer DAB+ rádiót és beépített CD/MP3-lejátszót tartalmaz. A tizenkét hangszóró – melyek közül az egyik a csomagtérbe épített nyolchüvelykes mélynyomó – együtt kristálytiszta sztereó hangot biztosít.

 

Ford Mustang fejegység

Kézhasználat nélkül is irányítható

A hangvezérléssel és érintőképernyővel ellátott Ford SYNC 2 a 8"-os, színes érintőképernyővel még magasabb szintre emeli a szórakoztató és információs rendszer fogalmát. Ez a nagy felbontású kijelző olyan alapvető funkciók könnyű és praktikus irányítását teszi lehetővé, mint a telefon, a hangtechnika, a légkondicionáló és az opcionális hangvezérléses* vagy érintéses navigáció.
*Magyar nyelven jelenleg nem érhető el.

 

Ford Mustang kormány beállítás

Könnyed manőverezés 

Az elektromos szervokormány (EPAS) parkoláskor nagyobb rásegítést, autópályán haladva pedig kényelmesebb és precízebb irányítást biztosít. A folyamatos üzemű, állandóan fogyasztó, hagyományos szervokormányokkal szemben az EPAS csak szükség esetén kapcsol be, így sokkal takarékosabban bánik az üzemanyaggal. Ráadásul a rendszer képes kompenzálni az útkanyarulat és az oldalszél miatti kisodródást is, valamint segít kiegyenlíteni a kormány nagy sebességű utazásnál esetlegesen előforduló kiegyensúlyozatlanságát.

 

Ford Mustang visszagurulás-gátló

Mindegy, hogy emelkedő vagy lejtő, az elindulás gyerekjáték 

A Visszagurulás-gátló lejtőn induláskor átmenetileg megakadályozza a vissza- vagy előregurulást. A rendszer működésének alapja, hogy a fékrendszerben 2,5 másodperccel tovább tartja fenn a nyomást, így akkor is az Ön uralma alatt áll majd a járműve, amikor a lábát a fékről a gázpedálra helyezi.

 

Ford Mustang menetstabilizáló

Szélsőséges körülmények között is magabiztos vezetés

Az Advance Trac elektronikus menetstabilizáló (ESC) segítségével még hatékonyabban tarthatja az irányítása alatt a járművet. Az érzékelők folyamatosan mérik az egyes kerekek sebességét, az autó elmozdulásának irányát, valamint a kormányzási szöget. Az ESC pedig eloszthatja a fékerőt az egyes kerekek között, és a motorteljesítményt is csökkenti, ha szükséges. Ez segít megelőzni a kanyarokban az alul- vagy túlkormányzást, és stabilabbá, könnyebben kezelhetővé teszi a járművet. Az ESC és a kipörgésgátló segít a kerék kipörgését is meggátolni, ha nedves vagy jeges úton vezet. Nyomja meg egyszer az ESC gombot a kipörgésgátló bekapcsolásához, vagy kétszer a kipörgésgátló csökkentett szintű működtetéséhez! A kipörgésgátló rendszer teljes kikapcsolásához pedig tartsa benyomva a gombot öt másodpercnél hosszabb ideig! A választás ezentúl az Ön kezében van.

 

Áttekintés

Bemutatkozik az új Ford Mustang

A Mustang lelke ultramodern testbe költözött. A lefelé ívelő, hosszúkás motorháztető csökkenti a légellenállást, így az autó könnyedén szeli a levegőt. Az első légbeömlők növelik a leszorító erőt, így Ön az utolsó lóerőig kiélvezheti a Mustang kivételes teljesítményét. A különleges kialakítású fényszórók, hátsó lámpák, és az autó megjelenésének minden apró eleme egyértelműen felismerhető – így első pillantásra nyilvánvaló, hogy nem akármilyen autóról van szó. Persze vezetni sem hétköznapi élmény egy mesterművet. Az élményt pedig csak tovább fokozzák a Ford kifinomult technológiái. Ha beleülünk, szinte azonnal érezni fogjuk, hogy ez egy kifejezetten vezetőközpontú sportautó.

Az új Mustang Convertible olyan, mint egy gyönyörű, épp a levegőt hasító lövedék.
Joel Piaskowski, Ford vezető tervezője

Ez az autó utazás közben a határtalan szabadság élményével ajándékozza meg vezetőjét. Utasterének markáns külsejéről a minden szögből arányosan kialakított folyamatos övvonal gondoskodik. A teljesen áttervezett mechanizmussal működő lehajtható tető másodpercek alatt összecsukódik, és mélyen a karosszériába húzódik. Így nem zavarja az autó áramvonalas külsejét és aerodinamikai jellemzőit. A csomagtartón kialakított finom kiemelkedés pedig nagyobb leszorító erőt eredményez, melynek köszönhetően még jobban kiélvezhetjük a hátsókerék-hajtású autó teljesítményét és nyomatékát. Akár lenyitott, akár felhajtott tetővel utazik, az új Ford Mustanggal biztos, hogy maradandó benyomást kelt.

Teljesítmény

Egyik jobb, mint a másik!

A Ford Mustangot úgy tervezték, hogy mindig a legjobb teljesítményt nyújtsa, és különleges ereje maximális hatékonysággal párosuljon.

5.0 literes v8 vagy 2.3 literes ecoboost?
A választás az ön kezében van!

 

Ford Mustang EcoBoost

Fejlett technológia: 2,3 literes EcoBoost motor

A rendkívül kis tömegű dugattyúk, kovácsolt acél hajtórudak és forgattyús tengely növelik a tartósságát és kifinomultságát.

A független kettős vezérműtengely állítás javítja a reakciókészséget a gázadásra és az üzemanyag-hatékonyságot.

Integrált kipufogócsonk a nagyobb teljesítmény érdekében.

Alacsony tehetetlenségi nyomatékú két kipufogógáz-csatornás turbófeltöltő a gyorsabb gázadási reakció érdekében.

 

Ford Mustang V8

Az ötliteres V8 hangja 

Az 5.0 literes V8-as motorral felszerelt változat még nagyobb teljesítményt nyújt, igazi erőmű: 421/413 LE, 530 Nm nyomaték jellemzi. A motor teljesítményleadása teljesen egyenletes minden sebességfokozatban, egészen a 249 km/h-s végsebesség eléréséig. 0-ról 100km/h-s sebességre mindössze 4,8 másodperc alatt felgyorsul, miközben 0,97 g keresztirányú gyorsulást tapasztalhat. A hangját pedig egyszerűen imádni fogja. Összetéveszthetetlen!

 

Ford Mustang rajt elektronika

Készüljön fel az indulásra! 

Válassza ki a Track alkalmazások közül a Launch Controlt (Indításvezérlés - rajtelektronika), állítsa be az alapjárati fordulatszámot 3000-4500 rpm közé, és az új Mustang kiszámítja az induláshoz szükséges optimális tolóerőt: ez ideális megoldás olyan esetben, ha 530 Nm nyomaték áll a rendelkezésünkre.

tesztek

Piaci tesztek

Összegyűjtöttük a modellről írt leghasznosabb teszteket, hogy Önnek már ne kelljen keresnie azokat

 

Totalcar - Egy BMW férfiak számára

Az alacsony ár maradt, minőségben viszont egyre közelebb kerülnek az európai értelemben vett sportautóhoz. Sőt: a Mustang soha nem volt még ennyire jó autó.

Tovább a teljes cikkre -->

 

Totalcar - Videók

Év autója teszt

 

Ford Mustang vs. Corvette

 

Autópult - Mennydörgő vadlovak

Nem csak ennyi lóerőt, de ekkora élményt sem kapunk 20 millió alatt. Azt gondolnánk, hogy a 421 lóerős V8, valamint az 50 éves legenda önmagában elég mindehhez, de a Mustang sok tekintetben többet tud nyújtani, mint amennyit gondolnánk.

Tovább a teljes cikkre -->

 

Origo - Miattunk vesztette el fél motorját

Az ikonikus jenki izomautó fél évszázados történelme során most először kapható hivatalosan is Európában. Ehhez viszont az öreg kontinens igényei szerint kellett finomítani egyes részein, korábban például szentségtörésnek számított volna, hogy ez az új generáció már négyhengeres motorral is kapható. Szerencsére így sem okoz csalódást...

Tovább a teljes cikkre --> 

Vezess.hu - Ötven évig vártunk rá

Kerek 50 év: pont ennyi kellett, hogy a Ford Európában is forgalmazni kezdje ikonikus izomautóját, a Mustangot. Sokunknak gyermekkori álma válik ezzel most valóra, anélkül hogy a szürkeimport nyűgös és rögös útját kellene végig járnunk. És ez nem csak Magyarországon van így, az érdeklődés már a megjelenés előtt óriási volt Európában. De miért is a nagy imádat, mit ad nekünk a Mustang?

Tovább a teljes cikkre -->

 

Kapcsolat

Érdeklődik a jármű iránt? Kipróbálná?

Kérjen ingyenes visszahívást,
vagy hívjon minket a +36 1 7766 500-as telefonszámon!


Visszahívjuk?

+36

* A megadott telefonszámot nem használjuk fel későbbi, marketing célú megkeresésre.

Szeretne értesülni ha olcsóbb ez az autó?


* Feliratkozásával elfogarja adatkezelési szabályzatunkat.