Hyundai tavaszi akciók

Hamarosan itt a tavasz!

Felkészült rá Hyundai gépkocsija? Mindene a legjobb állapotban? Nem kell lecserélni vagy utántölteni a folyadékokat? A Hyundai Tavaszi Átvizsgálás keretében munkatársaink minderről gondoskodnak, és a tél utolsó nyomaitól is megszabadítják autóját.

Emellett Eredeti Hyundai tartozékok széles választékát kínáljuk, különböző változatokban és kivitelekben - válassza azt, amelyik legjobban illik autójához. Nézze meg a saját szemével! Válasszon.

Készüljön fel az új évszakra a Hyundai tavaszi átvizsgálásával!

Belevágna az új szezonba Hyundai gépkocsijával? Előtte ugorjon be hozzánk! A Hyundai tavaszi átvizsgálás keretében ellenőrizzük autója kulcsfontosságú elemeit, így Ön minden alkalommal biztonságosan megérkezhet úti céljához. Foglaljon időpontot most!

A következő tételeket ellenőrizzük:

 • Első és hátsó világítás
 • Fényszóró beállítások
 • Abroncsok
 • Klímaberendezés
 • Ablaktörlő / -mosó rendszer
 • Szélvédő
 • Akkumulátor
 • Olajszint
 • Szűrők
 • Fékrendszer
 • AdBlue®
  és számos egyéb alkatrész

A biztonság, ami kijár Hyundai gépkocsijának.

Klímaberendezés ellenőrzése.

Gondoskodjon tiszta, friss levegőről az utastérben: kérje a Hyundai klímaellenőrzést. Kérje szolgáltatási csomagunkat: egy szakképzett Hyundai szerelő átvizsgálja és fertőtleníti autója légkondicionálóját, miközben az utastéri légszűrőt optimális szűrést biztosító prémium szűrőre cseréli.

Extra védelemre vágyna az allergiaszezonban? Különböző szűrőket kínálunk, hogy Ön zavartalanul élvezhesse a tavaszt.

Hyundai fékellenőrzés.

Fontos, hogy rendszeresen ellenőriztesse fékjei állapotát. A fékteljesítmény a pedál minden egyes lenyomását követően gyengül, és mire Ön ezt észleli, talán késő lesz. Az ellenőrzést elvégeztetve abban a tudatban autózhat, hogy maximálisan megbízhat járműve fékjeiben.

Légfertőtlenítő Eredeti Hyundai fékfolyadék

Légfertőtlenítő

A légfertőtlenítő hatékonyan semlegesíti a kellemetlen szagokat a jármű utasterében, és friss, kellemes citromos illatot hagy. Az aktív alkotóelemek finom eloszlása révén a fertőtlenítő az eldugott zugokba is eljut, és nem hagy lerakódást maga után.

Hyundai keréktárcsa és abroncs szerviz.

Amint egyre szebb lesz az idő, úgy változnak az abroncsokkal szemben támasztott követelmények. Amennyiben a külső hőmérséklet tartósan meghaladja a 7°C-t, érdemes visszaszereltetni a nyári abroncsokat. Szerviz munkatársaink lecserélik autóján a kerekeket.

Minőségi gumiabroncsok.

Akár sportosan, akár környezetbarát stílusban vezet, a Hyundai ismert gyártóktól származó nyári abroncsok széles választékát kínálja, az Ön igényeinek leginkább megfelelő futófelületi mintázattal. Kérje szakértőink tanácsát.

Készre szerelt nyári kerekek.

Mit szólna egy új kerékkészlethez? Minden rendben van a nyári abroncsaival? A Hyundai készre szerelt nyári kerekek széles választékával várja Önt és Hyundai gépkocsiját.

A képek illusztrációk. A tájékoztatás nem teljes körű. Az esetleges elírásokért nem vállalunk felelősséget, a változtatás jogát fenntartjuk. További kérdés esetén érdeklődjön ide kattintva.

Az akció időtartama: 2023. március 16 – május 16.

Visszahívjuk?

+36

* A megadott telefonszámot nem használjuk fel későbbi, marketing célú megkeresésre.
Update cookies preferences