Ford Tourneo Custom

Áttekintés

Megújult külső

Ez a nyolc-, illetve kilencüléses luxusautó a kényelem, a technológia és a hatékonyság új dimenzióit nyitja meg a személyszállítás területén. Az autóban új, variálható hátsó ülések találhatóak, melyekkel 30 különböző lehetséges konfiguráció hozható létre.

A Tourneo Custom olyan csúcstechnológiájú kiegészítőkkel rendelkezik, mint a Ford SYNC hangvezérlés, az MP3-lejátszó csatlakoztatási rendszer, valamint a Bluetooth telefon csatlakozatás vészhelyzeti asszisztens segítséggel, ami baleset esetén automatikusan tárcsázza a mentőket. Az aerodinamikus felépítésnek, a széles motorválasztéknak és az olyan üzemanyag-takarékossági technológiának köszönhetően, mint az Auto-Start-Stop, a Ford Tourneo Custom a kategóriájában az egyik leghatékonyabb járműnek számít.

Mindent egybevetve a Tourneo Custommal egy igen értékes járműre tehet szert, függetlenül attól, hogy üzleti célból vagy a család és a barátok biztonságos szállítására használja.

 

Ford Tourneo Custom - Stílusok

Válasszon két különböző stílus közül

A Tourneo Custom rövid (L1) és hosszú (L2) tengelytávú változatban; illetve nyolc, vagy kilenc üléses (a vezetőülést is beleértve) változatban kapható. Habár mindkét változat tágas, a hosszú tengelytávú változat nagyobb csomagtérrel rendelkezik.

 

Ford Tourneo Custom - Átalakítható hátsóülések

Innovatív, átalakítható hátsóülések

Több mint 30 különböző üléselrendezést alakíthat ki az új variálható hátsó ülések segítségével. Például, ha nem használ egy ülést, lehajthatja azt, így csak fele akkora helyet foglal. Ezenkívül, ha egy utasnak asztalra van szüksége, bármely ülés háttámlája lehajtható, hogy egy nagyobb, lapos felületet kapjon. Egy kis plusz csomagtér kialakítása is gyors és egyszerű: csupán hajtsa le a hátsó üléssor üléseit, tolja előre, és csúsztassa a második sor ülései alá. Így egy tágas, nyílt teret tud kialakítani. Az ülések könnyűek, így ha szeretné ki is veheti azokat.

Ezekkel a változatos variációkkal a járművet könnyen alakíthatja saját szükségletei szerint. A rendkívül kényelmes, Trend és Limited modelleknél az ülések támladöntési rendszerrel vannak ellátva, illetve ISOfix biztonsági pontokkal rendelkeznek a gyermekülésekhez.

 

Integrált tetőcsomagtartó a kényelem, a gazdaságosság és a zajmentes utazás érdekében

A járműbe épített egyedülálló és innovatív tetőcsomagtartó síkba hajtható, mikor azt nem használják. Így azonkívül, hogy nem kell bajlódnia a hagyományos csomagtartó fel-, és leszerelésével, könnyebben tud áthaladni 2* méternél alacsonyabb magasságú helyeken is. A kisebb ellenszél okán az autó kevesebbet fogyaszt, valamint a szélzaj csökkentésével csendesebb vezetést tesz lehetővé.
(* Kivéve a 3300 kg megengedett össztömegű modellt.)

Teljesítmény

Ford Tourneo Custom - EcoNetic

Tartós, erős és üzemanyag-takarékos dízelmotorok Ford ECOnetic technológiával

Az új Tourneo Custom egy speciális és gazdaságos, 2,2 literes Duratorq TDCi dízelmotorral kapható, mely hatsebességes kéziváltóval van felszerelve. A Ford ECOnetic technológiával kombinált motorok csökkentik az üzemeltetési költségeket és a jármű környezetre gyakorolt hatását, illetve megfelelnek a szigorú Euro 5-ös kibocsátási normáknak. Ugyanakkor, nagy teljesítményt és nyomatékot nyújtanak, ahogy az a következő összeállításokon is látszik: 100 LE/310 Nm, 125 LE/350 Nm vagy 155 LE/385 Nm.

 

 Ford Tourneo Custom - Start-stop

Használjon 10%-kal kevesebb üzemanyagot az Auto-Start-Stop segítségével!

Amikor a jármű áll – mint például közlekedési lámpáknál vagy dugóban való várakozáskor –, ez a technológia automatikusan kikapcsolja a motort (mindeközben energiával látja el a rádiót, a légkondicionáló stb.), azonban amikor indulni szeretne, a motor azonnal újraindul. Hatékonyságát akkor érezékelheti igazán, ha sokat közlekedik városban – ilyenkor akár 10%-kal is csökkenhet az üzemanyag-fogyasztás!

 

 

Egy okosabb megoldás az akkumulátor feltöltéséhez

A hagyományos rendszerektől eltérően, az intelligens regeneratív töltés csak akkor tölti az akkumulátort, ha valóban szükséges, és amennyiben lehetséges, elkerüli a töltését a gázpedál használatakor. Ez még több üzemanyag-megtakarítást jelenthet, és még inkább lecsökkenti a szennyezőanyagok kibocsátását.

 

Ford Tourneo Custom - Akkumulátor

A maximális sebesség beállítása csökkentheti az üzemanyag-fogyasztást

A sebességtartó automatika és a sebességszabályzó segítségével, az Ön által előre beállított maximális sebességen belül tartja gépkocsiját. Ezzel nem csak üzemanyagot takaríthat meg, de kevésbé lesz fárasztó a hosszú autópályákon való vezetés.

 

Rendkívül alacsony üzemeltetési költségek

A Tourneo Custom fejlett Duratorq dízelmotorjai rendkívül gazdaságosak, tartósak és megbízhatóak. Ezenkívül a kopóalkatrészeket is úgy alakítottuk ki, hogy azok még tovább bírják az igénybevételt. Ennek köszönhetően a kötelező szervizt 50 000 km-ben / 2 évben határoztuk meg. A járműre extra hosszú, 12 éves átrozsdásodás elleni garanciát vállalunk. Mindezek eredményeképp a Tourneo Custom a teljes élettartamára rendkívül alacsony fenntartási költséggel bír.

Vezetési élmény

Ford Tourneo Custom - Hangvezérlés

Ford SYNC - Fejlett hangvezérléses technológia

A Ford SYNC hangvezérlő rendszer segítségével egyszerű parancsokkal irányíthatja a zenelejátszóját, illetve hívást is indíthat és fogadhat telefonjáról. Ha SMS érkezik mobiljára, a rendszer hangosan felolvassa azt *.


A SYNC rendszer lehetővé teszi, hogy hangvezérléssel tudjon lejátszani számokat USB-ről és MP3-lejátszóról, illetve képes letölteni zenéket mobiljáról akár vezetéknélküli kapcsolatban is. Így kezét mindig a kormányon, tekintetét pedig az úton tarthatja.
* Magyar nyelven nem elérhető

 

Ford Tourneo Custom - Első ülések

Új, még kényelmesebb elsőülések

Mind a vezetőoldali, mind az utasoldali ülés teljesen állítható, ahogyan a kormány is, így az Önnek legkényelmesebb pozíciót állíthatja be. Az ülések beépített karfával rendelkeznek, a deréktámasz, a fűtött elsőülések és a dupla utasülés (ülés alatti tárolórekesszel, és kihajtható asztallal) pedig választható kiegészítők. Mindent egybevetve, a jármű magasszintű tartósságot, és egy személyautónak megfelelő kényelmet biztosít. Így Ön mindig megynyugtató helyen érezheti magát, akár hosszú útra indul, akár gyakori, rövidebb utakra használja az autót.

 

 Ford Tourneo Custom - Parkolóradar

Érzékelők, melyek megkönnyítik a parkolást

Az opcionális parkolási távolság érzékelők (Optional Parking Distance Sensors) segítenek a jármű és az akadály közti távolság felmérésében, legyen az a jármű mögött vagy előtt. Az érzékelők hangjezéssel jeleznek. Minél közelebb kerül a jármű az akadályhoz, annál intenzívebb a jelzés. Ez a kiegészítő segít gyorsan, és magabiztosan parkolni.

 

Csillogást akadályozó, sötétített üveg

A vakító napfény elkerülése érdekében a Tourneo Custom hátsó napellenzővel is kapható. Ezenfelül sötétített üveggel is elérhető, ami lehetővé teszi, hogy a járműbe ne lehessen belátni, azonban a kilátást nem akadályozza.

 

A legkönnyebben irányítható autó a maga osztályában

A Tourneo Custom rendkívül agilis, így ideális választás, ha Ön sokat vezet beépített területeken. A rövid tengelytávú verzió rendelkezik az egyik legjobb fordulási átmérővel, mely mindössze 10,9 méter.

 

Könnyebb és biztonságosabb tolatás a tolatássegítő kamerával

Jelzőoszlopok, biciklisek, alacsony falak... A tolatássegítő kamera a visszapillantótükörbe épített kamerával jelez, bármi is legyen a jármű mögött. Ezenkívül virtuális segédvonalak kijelzésével segít Önnek a legkisebb helyekre is beparkolni. A még kényelmesebb vezetés érdekében tolatás esetén a tolatássegítő kamera automatikusan aktiválódik.

  

Extra vezérlés emelkedőn való induláskor

Emelkedőn való induláskor a visszagurulásgátló ideiglenesen megakadályozza, hogy az autó visszaguruljon. A rendszer 2,5 másodpercig aktiválva tartja a fékrendszert, így Önnek van ideje áthelyezni a lábát a fékpedálról a gázpedálra. Ez olyan esetekben is hasznos, amikor csúszós felületen áll meg és indul újra.

Kapcsolat

Érdeklődik a jármű iránt? Kipróbálná?

Kérjen ingyenes visszahívást,
vagy hívjon minket a +36 1 7766 500-as telefonszámon!


Visszahívjuk?

+36

* A megadott telefonszámot nem használjuk fel későbbi, marketing célú megkeresésre.

Szeretne értesülni ha olcsóbb ez az autó?


* Feliratkozásával elfogarja adatkezelési szabályzatunkat.
Update cookies preferences