Hyundai i10

Áttekintés

Mire vár? Legyen nagy hatással!

A legnagyobb dolgok mindig az apró részleteken múlnak. Ilyen a vadonatúj i10 is. Friss, kifejező formavilágának és az élvonalbeli technológiák gazdag kínálatának köszönhetően igazi intelligens útitárs, amely stílusával és rugalmasságával Önt is naggyá teszi.

 

 

Tökéletes kis helyekhez, és nagy pillanatokhoz

A városi utcák időnként zsúfolttá válhatnak. Ötletes városi autónk üdítő manőverezhetőségének köszönhetően azonban még azt is élvezni fogja, ha keskeny kereszteződéseken kell átmanővereznie vagy szűk parkolóhelyekre kell beállnia.
A mindössze 3,67 méter hosszú és 1,68 méter széles, vadonatúj i10 kompakt karosszériája olyan, rugalmasan variálható, tágas belső teret rejt, amelyben kényelmesen töltheti idejét.

  

 

Dinamikus és stílusos

Lendületes vonalai és erőtől duzzadó részletei olyan dinamikus megjelenést kölcsönöznek a vadonatúj i10-nek, amellyel sehol máshol nem találkozhat a kategóriában.

  

 

Kategóriaelső kapcsolódási szolgáltatások

A kategória legkiválóbb kapcsolódási szolgáltatásai várják, a 8 colos érintőképernyőtől a Bluelink® Connected Car szolgáltatásokig. Vezérelje autóját telefonjáról - vagy akár szóbeli parancsokkal.

  

 

Még biztonságosabb, még megnyugtatóbb

A kategória egyik legteljesebb aktív biztonsági csomagja az élvonalbeli fejlett vezetőtámogató rendszert: a Hyundai SmartSense technológiát is tartalmazza.

  

 

Fedezze fel a formaterv ihletadó forrását

A sportruházatba bújtatott emberi test izomkötegei által ihletett, lágy, mégis erőt sugárzó karosszéria kialakítása a lehető legtágasabb belső teret kínálja.
Ez az inspiráció köszön vissza az i10 megjelenésében, ahol a lágy felületek és az éles vonalak kontrasztja finoman ipari hatású megjelenést ébreszt. Az utastérben a sportos stílus tágassággal és praktikummal társul.

  

 

Merész új megjelenés

Lendületes vonalai és erőtől duzzadó részletei olyan dinamikus, újszerű megjelenést kölcsönöznek a vadonatúj i10-nek, amelyen azonnal megakad az ember tekintete. Elől a széles, fekete hűtőmaszk és a plasztikusan megformált fényszórók keltenek igen sportos első benyomást. A stílusos új utastérben friss mintázatokkal és felületekkel, valamint a legújabb multimédiás technológiával találkozhatunk, letisztult, modern tálalásban.

  

 

Teljes körű aktív biztonsági technológiák

Az élvonalbeli, fejlett vezetőtámogató funkciókat felvonultató Hyundai SmartSense rendszer révén a vadonatúj i10 kategóriája egyik legteljesebb körű aktív biztonsági csomagját kínálja, amely biztonságosabbá és egyben pihentetőbbé is teszi az utazást

  

 

Élvezze a kategóriaelső kapcsolódási szolgáltatásokat

A kategória legnagyobb érintőképernyője és az olyan fejlett kapcsolódási technológiák, mint a Bluelink®, az Apple CarPlay™ vagy az Android Auto™ megkönnyítik a kapcsolattartást. A Bluelink® lehetővé teszi, hogy okostelefonról vagy - az online hangfelismerésnek köszönhetően - szóbeli parancsokkal vezérelje autóját.

 

Külső

Dinamikus és gyönyörű

Az elődjénél alacsonyabb tetővonallal és szélesebb karosszériával rendelkező, vadonatúj i10 élettel teli formaterve teljességgel egyedülálló a méretosztályban. Dinamikus, kecses formavilága lágy felületekkel és határozott élekkel teremt izgalmas kontrasztot.

A sportruházatba bújtatott emberi test izomkötegei által ihletett, lágy, mégis erőt sugárzó karosszéria kialakítása a lehető legtágasabb belső teret kínálja.

 

 

Alakítsa ízlése szerint tökéletesre

A tízféle választható karosszériaszínnek és a piros vagy fekete, tetőlemeznek köszönhetően nem kevesebb mint 22 színkombinációval teheti teljesen személyessé autója megjelenését.

  

 

LED-es nappali világítás

Az új LED-es nappali fény kerek kialakítása az i10 rendkívül sikeres hagyatéka előtt tiszteleg. A lámpa kifinomult méhsejt szerkezetű belső osztást kapott.

  

 

Merész új hűtőmaszk

A széles kaszkádos hűtőmaszk erőteljes üzenetet közvetít, ráirányítva a figyelmet a vadonatúj i10 szélesebb karosszériájára.

  

 

Kétfunkciós projektoros fényszórók

Dinamikus, új fényszórói és kerek LED-es nappali fényei még inkább kihangsúlyozzák a vadonatúj i10 magabiztos, élettel teli hangulatát, ami kiemeli a modellt kategóriatársai közül.

  

 

Dinamikus küszöbvonal

Az oldalnézetet meghatározó letisztult, izmos felületet úgy alakították ki, hogy a lehető legtágasabb belső teret nyerjék. Az autó elegáns küszöbvonala dinamikus betéttel teszi még dinamikusabbá a modell látványos megjelenését.

  

 

Külső tükörházba épített LED-es irányjelzők

Fokozott biztonságot és még tetszetősebb megjelenést eredményeznek a beépített LED-es irányjelzőkkel szerelt külső tükörházak.

  

 

Sportos kerékkínálat

Tegye teljessé a sportos megjelenést az új rajzolatú, 15 vagy 16 colos könnyűfém keréktárcsákkal, amelyek energikus, dinamikus képet sugároznak. A modell 14 colos acél keréktárcsával is megvásárolható.

  

 

Egyedülálló oszlopkialakítás

A vadonatúj i10 oldalán az ablak körvonala kecses lendülettel húzódik hátra, egészen a karakteres, X alakú C-oszlopig. Ez az egyedi stíluselem egyértelműen azonosítja az autót, és az oszlopon elhelyezett i10 logóra vonzza a szemlélő tekintetét. 

  

 

Sötétített hátsó ablakok

A sötétített hátsó ablakok nem csupán stílusosak, de diszkrétebbé is teszik az utazást, erős napsütésben pedig megakadályozzák a belső tér felmelegedését.

  

 

Hátsó lámpatestek

Az átrajzolt hátsó lámpatestek karakteres, dinamikus megjelenést kölcsönöznek a vadonatúj i10-esnek. Az új zárófények egyben a láthatóságot is javítják.

  

 

Áttervezett hátsó lökhárító

Az áttervezett hátsó lökhárító grafitszínű alvázvédő lemezt kapott; a ködfényszóró a bal alsó, a tolatólámpa a jobb hátsó sarokban kapott helyet.

 

Belső

Tágas és stílusos

A stílusos új utastérben friss mintázatokkal és felületekkel, valamint a legújabb multimédiás technológiával találkozhatunk, letisztult, modern tálalásban. A műszerfalon és az ajtópaneleken elhelyezett látványos, új háromdimenziós méhsejt-mintázat sportos hangulatot teremt a belső térben.

A kör alakú légbeömlő nyílások optikailag meghosszabbítják a műszerfalat egészen az ajtókárpitozásig, ami szélesebb, tágasabb tér benyomását kelti. A kialakítás az ajtókban kialakított, tágas tárolórekeszekre és a kesztyűtartó fölé irányítják a tekintetet.

 

 

3,5 colos monokróm LCD kijelző

A sebesség- és fordulatszámmérő műszerek között elhelyezett LCD kijelzőről könnyen leolvashatók a legkülönfélébb jármű- és menetadatok, beleértve a biztonsági rendszerek állapotát.

  

 

Fűthető kormánykerék

Hűvös napokon is melegen tartja a kezét. A fűthető kormánykeréken ergonomikusan helyezkednek el a kezelőszervek, így menet közben biztonságosan tarthat kapcsolatot a külvilággal.

  

 

Sportos műszerfal kialakítás

A műszerfalon és az ajtópaneleken elhelyezett új háromdimenziós méhsejt-mintázat sportos hangulatot teremt. A kör alakú légbeömlő nyílások optikailag meghosszabbítják a műszerfalat egészen az ajtókárpitozásig, ami szélesebb, tágasabb tér benyomását kelti.

  

 

Stílusos, kerek légbeömlő nyílások

Az ajtópanelből kiinduló díszítőelem még tágasabb térérzetet eredményez, a műszerfalpanelbe süllyesztett kerek elülső légbeömlők pedig letisztult, modern hatást keltenek.

  

 

Új 8 colos érintőképernyő

A kategória legnagyobb, 8 colos érintőképernyőjén megjelenítheti okostelefonja tartalmát, köszönhetően az Apple CarPlay™ és Android Auto™ funkcióknak.

  

 

Fűthető első ülések

Télen is finom meleg. Hideg napokon különösen kényelmesek az opciós fűthető ülések. Nagyon gyorsan felmelegednek, így fokozva a komfortérzetet.

 

Teljesítmény

Hatékony hajtáslánc-technológia vezetési igényének megfelelően

Igényeitől és stílusától függően kétféle hengerenkénti befecskendezéses benzinmotor közül választhat. Az 1,0 literes, háromhengeres erőforrás 67 lóerőt és 96 Nm forgatónyomatékot ad le, míg az 1,2 literes, négyhengeres motor 84 lóerős, legnagyobb forgatónyomatéka 118 Nm. Mindkét motornál alapfelszereltség a start-stop rendszer (Idle Stop and Go, ISG).

A technológia automatikusan leállítja a motort, amint megáll a jármű, ami kedvezőbb üzemanyag-fogyasztást, szerényebb CO2-kibocsátást és jobb hatásfokot eredményez. Mindkét motorhoz kétféle sebességváltó társítható.

 

 

1.0 literes MPI benzinmotor

A háromhengeres, hengerenkénti befecskendezéses benzinmotor alapfelszereltségként kínálja a start-stop rendszert (Idle Stop and Go, ISG). A technológia automatikusan leállítja a motort, amint megáll a jármű, ami kedvezőbb üzemanyag-fogyasztást és szerényebb CO2-kibocsátást eredményez. A motorhoz ötfokozatú robotizált kézi sebességváltó vagy ötfokozatú manuális sebességváltó társítható.

  

 

1.2 literes MPI benzinmotor

A négyhengeres, hengerenkénti befecskendezéses benzinmotor alapfelszereltségként kínálja a start-stop rendszert (Idle Stop and Go, ISG). A technológia automatikusan leállítja a motort, amint megáll a jármű, ami kedvezőbb üzemanyag-fogyasztást és szerényebb CO2-kibocsátást eredményez. A motorhoz ötfokozatú robotizált kézi sebességváltó vagy ötfokozatú manuális sebességváltó társítható.

  

 

Robotizált kézi sebességváltó

Az ötfokozatú robotizált kéziváltó (AMT) önműködően vált fokozatot: az automata sebességváltóktól megszokott egyszerű, pihentető vezetési élményt kínálja, de takarékosabban. Takarékossága a tradicionális automata váltókhoz viszonyított kisebb tömegből, illetve csökkentett súrlódásból adódik.

  

 

Ötfokozatú kézi kapcsolású sebességváltó

A finoman kapcsolható, ötfokozatú kézi sebességváltót gyors, pontos váltásokra tervezték.

  

 

Több energia, kedvezőbb üzemanyag-fogyasztás az ERS-sel

Az i10 energia-visszanyerő rendszere (ERS) kinyeri a haladás mozgási energiáját, és az autó hajtására fordítja azt. Amint leveszi a lábát a gázpedálról, és a sebességváltót fokozatban hagyva kigurul, a rendszer a mozgási energiát elektromos energiává alakítja át, és azt az akkumulátorban tárolja. Gyorsításkor az ERS az így visszanyert elektromos energiát felhasználva táplálja a jármű elektromos berendezéseit. Ezzel tehermentesíti a belső égésű motort, és így csökkenti az üzemanyag-fogyasztást.

 

Biztonság

Még biztonságosabb, még megnyugtatóbb

Az élvonalbeli, fejlett vezetőtámogató funkciókat felvonultató Hyundai SmartSense rendszer révén a vadonatúj i10 kategóriája egyik legteljesebb körű aktív biztonsági csomagját kínálja, amely biztonságosabbá és egyben pihentetőbbé is teszi az utazást.

Az új, multifunkciós kamera öt funkciót szolgál ki: ezek a ráfutásos balesetet megelőző és figyelmeztető rendszer (FCA), az intelligens távolsági fényszóróasszisztens (HBA), az aktív sávtartó rendszer (LKA), a vezetői éberség csökkenésére figyelmeztető rendszer (DAA) és az intelligens sebességkorlátozás figyelmeztetés (ISLW).

 

 

Aktív sávtartó rendszer (LKA)

A sávelhagyást gátló rendszer (LKA) az elülső kamera segítségével felügyeli az útfelfestéseket. Amennyiben a jármű a vezető akarata ellenére elhagyja a sávot, a rendszer hang- és fényjelzéssel riasztja a vezetőt, majd a kormányzásba beavatkozva visszatéríti a járművet a helyes irányba. 

  

 

Ráfutásos balesetet megelőző és figyelmeztető rendszer (FCA)

Az FCA olyan fejlett, aktív biztonsági rendszer, amely figyelmezteti a vezetőt a vészhelyzetekre, és szükség esetén önállóan működteti a fékrendszert. Az elülső multifunkciós kamerát alkalmazó FCA három lépcsőben működik. Az első szinten fény- és hangjelzéssel emlékezteti a vezetőt, majd a veszélyhelyzet státuszától függő mértékben szabályozza a fékteljesítményt, végül az ütközést megelőző pillanatokban teljes fékerővel lassít, hogy elkerülje az ütközést vagy minimalizálja a sérülést és a károkat. A rendszer 8 km/órától aktív; képes a járművek és a gyalogosok észlelésére.

  

 

Elülső ütközésre figyelmeztető rendszer (FCW)

A multifunkciós kamera figyeli az i10 és az előtte haladó jármű közötti távolságot. Ha ütközés veszélyét észleli, fény- és hangjelzéssel figyelmeztet.

  

 

Intelligens sebességkorlátozás figyelmeztetés (ISLW)

Észleli a sebességkorlátozásokat, és a releváns információt valós időben megjeleníti a navigációs berendezés 8 colos kijelzőjén és a műszeregységben.

  

 

Automatikus távolságifény-vezérlés (HBA)

Észleli a többi járművet, és igény szerint vált át a tompított és távolsági világítás között. Ezzel mérsékli a többi autós elvakítását, és egyszerűbbé teszi az éjszakai vezetést.

  

 

Vezető éberség csökkenésére figyelmeztető rendszer (DAA)

A funkció felügyeli és elemzi a vezetési stílust, és amennyiben a fáradás vagy koncentrációvesztés jeleit észleli, pihenőre tesz javaslatot. Ezáltal kényelmesebbé és biztonságosabbá teszi a vezetést.

  

 

Elöl haladó jármű elindulására figyelmeztető jelzés

A városi forgalomban különösen hasznos, ötletes funkció figyelmezteti a vezetőt, ha közlekedési lámpánál vagy dugóban elindul az előtte várakozó jármű.

 

Kényelem

Élvezze a részletekben rejlő rugalmasságot

Amilyen apró, olyan tágas és sokoldalú: a Hyundai városi autója a modern életstílus minden kihívásával könnyedén megbirkózik. Legyen szó nagybevásárlásról vagy a hétvégi kiruccanás csomagjairól, az i10 csomagtartója és rugalmasan alakítható belső tere lehetővé teszi, hogy Ön nagyvonalúan élje az életét.

Ráadásul az autó tele van praktikus megoldásokkal, rugalmasan alakítható, tágas csomagtere pedig a legnagyobbak közé tartozik a szegmensben.

 

 

Rugalmasan alakítható, tágas csomagtartó.

A sokoldalúan variálható, 252 literes csomagtartó a legnagyobbak közé tartozik a szegmensben. Az osztott hátsó ülés egy kézzel lehajtható: ilyenkor 1050 liter áll rendelkezésre.

  

 

Vezeték nélküli töltés.

A vezeték nélküli töltőtálca praktikus helyen: a középkonzolon található. Segítségével könnyedén, vezetékek nélkül feltöltheti Qi-kompatibilis okostelefonját.

  

 

Ötüléses.

A vadonatúj i10 méretéhez képest meglepően tágas, ötüléses kivitelű.

  

 

 8 colos érintőképernyő.

Elöl, középen – a nagyméretű, 8 colos érintőképernyőn tökéletesen szemmel tarthatja és könnyedén kezelheti a fedélzeti funkciókat, az infotainmenttől a navigációs rendszeren át a valós idejű forgalom-információkig.

  

 

Tolatókamera.

Gyerekjáték a tolatás. A tolatókamera megjeleníti az i10 mögötti területet, így Ön könnyedén manőverezhet.

  

 

Automatikus vezérlésű klímaberendezés.

Pont, ahogy Ön szeretné. Az automatikus vezérlésű klímaberendezéssel elég beállítani a kívánt hőmérsékletet - a többiről az autó gondoskodik.

  

 

Kiemelkedő tárolási lehetőségek.

A vadonatúj i10 számtalan praktikus tárolóhellyel alkalmazkodik a mozgalmas élet igényeihez, a kesztyűtartó feletti, nyitott tárolórekesztől az ajtókban kialakított zsebekig.

  

 

Ötéves, kilométer korlátozás nélküli garancia

Mint minden Hyundai gépkocsi, a vadonatúj Hyundai i10 is a létező legmagasabb minőségi elvárások szerint készül. Ezt ötéves, kilométer-korlátozás nélküli garanciával támasztjuk alá: így Ön anélkül élvezheti az életét, hogy autója miatt kellene aggódnia. Élvezze az autóipar egyik legkiválóbb garanciális konstrukcióját - alapáron.

 

Kapcsolat

Érdeklődik a jármű iránt? Kipróbálná?

Kérjen ingyenes visszahívást,
vagy hívjon minket a +36 1 7766 500-as telefonszámon!


Visszahívjuk?

+36

* A megadott telefonszámot nem használjuk fel későbbi, marketing célú megkeresésre.

Szeretne értesülni ha olcsóbb ez az autó?


* Feliratkozásával elfogarja adatkezelési szabályzatunkat.
Update cookies preferences