Hyundai TUCSON

Áttekintés

Úttörő formaterv. Felvillanyozó teljesítmény.

Köszöntjük a forradalomban. A vadonatúj Tucson fejlett formaterve nem csupán az elődmodell evolúciója, hanem teljes körű dizájn-forradalom. Az előremutató formaterv mellett ultramodern, intelligens technológiákat, valamint a kategória egyik leggazdagabb villamosított hajtáslánc-kínálatát nyújtja.

 

 

Villamosított hajtásláncok.

Válasszon a szegmens sokoldalú villamosított hajtáslánc-kínálatából, a 48 voltos mild hibridtől kezdve a hibriden át a plug-in hibridig.

  

 

Úttörő formaterv.

Dinamikus, geometrikus formavilága, éles törésvonalai és a világon elsőként alkalmazott parametrikus rejtett lámpatestek együtt különlegesen erőteljes megjelenést kölcsönöznek a vadonatúj Tucsonnak.

  

 

Kategóriaelső biztonság.

A vadonatúj Tucson a kategória legkiválóbb fejlett vezetőtámogató rendszereit, valamint számos innovatív funkciót felvonultató aktív biztonsági csomagját kínálja, így minden eddiginél nagyobb biztonságban érezheti magát.

 

Megjelenés

A formaterv evolúciójának forradalma.

A vadonatúj Tucson kifinomult formaterve kétségtelenül forradalmi jelentőséggel bír.
A modern esztétikai értékeket új magaslatokra emelő modellt a szabadidőjármű-dizájn élvonalába sorolják kidolgozott felületei és dinamikus vonalai.
A nagyobb, szélesebb karosszéria izmos kiállását éles törésvonalak és dinamikus arányok jellemzik, az élettel teli felületek progresszív megjelenést kölcsönöznek a modellnek, anélkül, hogy felhígítanák a Tucson robusztus szabadidőjárműves hagyatékát.

 

 

Parametrikus rejtett lámpatestek.

A parametrikus hűtőmaszk sötét króm tónusú, geometrikus mintázata abban a pillanatban átalakul, amint útnak indul az autó. Az ultramodern féltükrös világítástechnológiának köszönhetően a LED-es nappali világítás felkapcsolásakor a hűtőmaszk külső elemei ékköveket idéző formavilágot öltenek, egyedülálló, modern fénykarakterrel ruházva fel az autót. Amint leállítjuk a motort, a fények ismét beleolvadnak a hűtőrácsba.

  

 

Krómozott karaktervonal.

A vadonatúj Tucson sportos érzékiségét az a krómozott, parabolikus dekorvonal teszi még hangsúlyosabbá, amely az oldalsó tükröktől kiindulva egészen a C-oszlopig húzódik.

  

 

LED-es hátsó lámpatestek.

Hátul parametrikus rejtett világítást alkalmazó, széles LED-es lámpatestekkel folytatódik a formai tematika.

  

 

19 colos könnyűfém keréktárcsák.

Az opciós 19 colos keréktárcsák optimális arányokkal ruházzák fel a lenyűgöző Tucsont, még inkább kihangsúlyozva annak látványos megjelenését.

  

 

Koncepciójárműből lett forradalmian újszerű szabadidőjármű.

A vadonatúj Tucson progresszív formanyelve a 2019. évi Los Angeles-i AutoMobility kiállításon bemutatott, sokat méltatott Vision T szabadidőjármű-tanulmányból merített ihletet. A tanulmányautó éles törésvonalai és futurisztikus formavilága jól felismerhetők a merész új kompakt szabadidőjárműben, amely az első olyan szabadidőjármű a Hyundai kínálatában, amelyet a vállalat új 'érzéki sportosság' formanyelvét követve fejlesztettek ki.

  

 

Az Interspace szépsége.

A vadonatúj Tucson kifinomult, tágas belső tere, az Interspace leginkább egy olyan rendezett szobára emlékeztet, ahol felülemelkedhetünk a mindennapok gondjain. A tér, a technológia és az információ itt mind összefonódik. Az utastér minden pontján vízesések által ihletett, érzéki formákkal és kiváló minőségű, puha tapintású anyagokkal találkozunk, amelyek új szintre emelik a modell megjelenését és hangulatát.

Maximális kapcsolódás, teljes körű digitális élmény.

A belső tér elegáns egyszerűségét kihangsúlyozza a szegmensben páratlan technológiai megoldások tökéletes integrációja.
Az új 10,25 colos érintőképernyő és az érintésérzékeny középkonzoli kezelőfelület előremutató, teljesen testre szabható digitális élményt kínál: navigáljon egyszerűen az online világban, kezelje könnyedén az autót.
Formatervezőink lemondtak a fizikai kapcsolókról és nyomógombokról: a navigációs, infotainment, valamint fűtési / klimatizálási funkciók mind érintéssel vezérelhetők.

 

Környezeti hangulatvilágítás.

Állítsa be kedve szerint a világítást. A hangulatvilágítás 64 különböző színben, fényereje 10 fokozatban szabályozható, így minden hangulathoz tökéletesen igazodik. A fény a műszerfal aljából, a vezeték nélküli töltőfelületről, valamint az ajtózsebekből árad.

  

 

Elektronikus váltóvezérlés.

A sebességváltó elektronikus kezelőszerveit az ergonomikus kialakítású kartámasszal integrálták, így ösztönösen használhatók. A megoldás nagyban hozzájárul a belső tér letisztult megjelenéséhez.

  

 

Még tágasabb.

A vadonatúj Tucson minden eddiginél tágasabb belső tere a nagyobb autókban megszokott kényelmet és helykínálatot nyújtja az utasoknak. Még tágasabb hátsó lábtér.

  

 

Sokoldalú ülésállítás.

A fokozott praktikum és variálhatóság érdekében a hátsó ülések 40:20:40 arányban osztottak. Ráadásul a csomagtartó oldalfalán elhelyezett karokat meghúzva a távolból is dönthetők.

  

 

Még tágasabb csomagtartó.

A csomagtartó tágasabb lett: a választott kiviteltől és hajtáslánctól függően alaphelyzetben akár 620 litert, az üléseket lehajtva akár 1799 litert kínál a csomagok elhelyezésére.

 

Kényelem

Kiemelkedő kényelem és praktikum.

A vadonatúj Tucson a sokoldalúság és az online kapcsolódás mellett a kényelem és a praktikum terén is kiemelkedően teljesít.
Az olyan intelligens megoldásoknak köszönhetően, mint a távolból dönthető ülések vagy a beszállást megkönnyítő, ötletes ülésmozgató rendszer, a csomagok ugyanolyan könnyen és gyorsan bepakolhatók, mint amilyen egyszerűen a hátsó utasok be- és kiszállhatnak.
Az első és hátsó ülésfűtés, valamint az indirekt légbevezetésű, háromzónás klímaberendezés minden eddiginél kellemesebb belső környezetet teremtenek.

 

 

Beszálláskönnyítő rendszer.

Az ötletes funkció lehetővé teszi, hogy a vezető az ülésen elhelyezett gombbal eltolja az első utasülést, illetve szabályozza a háttámla dőlésszögét, megkönnyítve az utasok beszállását, illetve elhelyezkedését.

  

 

Távolból dönthető hátsó ülések.

Bepakolná a csomagokat, de még több helyre van szüksége? Semmi probléma. A csomagtartó oldalfalán elhelyezett karokat meghúzva az üléstámlák a távolból is dönthetők.

  

 

Multi-Air Mode technológia.

Tökéletesen személyre szabott komfort. A vadonatúj Tucson az első olyan Hyundai gépkocsi, amely rejtett Multi-Air Mode technológiát alkalmaz. Ez a rendszer közvetlen és indirekt légbevezető nyílásokkal szolgálja ki a fűtési és klímaberendezést, finomabb légáramlást, ezáltal pedig kellemesebb utazási környezetet teremtve.

  

 

Háromzónás klímaberendezés.

Hogy mindenki élvezze az utazást. A háromzónás klímaberendezés az elöl utazók mellett immár a hátsó utasokat is kiszolgálja.

Élvonalbeli kapcsolódás, menet közben.

A vadonatúj Tucson magától értetődő módon megkapta a legújabb technológiákat - mint az okostelefon-tükrözést - és az olyan élvonalbeli kapcsolódási funkciókat, mint a Bluelink Connected Car szolgáltatások, amelyekkel okostelefonjáról vagy szóbeli utasításokkal vezérelheti autóját.
A 10,25” nagyképernyős navigációs rendszerhez öt éven át érvényes előfizetés tartozik a Hyundai LIVE szolgáltatásokra.

 

10,25 colos érintőképernyő és érintésérzékeny kezelőfelület.

Az új 10,25 colos érintőképernyő tökéletesen belesimul az érintésérzékeny középkonzolba. A navigációs, infotainment és klímafunkciók érintéssel vezérelhetők.

  

 

10,25 colos digitális műszeregység.

A digitális műszeregység még modernebb hangulatot teremt a belső térben. Az árnyékoló nélküli műszeregységnek köszönhetően a belső tér még nyitottabbá vált.

  

 

Nagysebességű vezeték nélküli töltő.

Töltse okostelefonját gyorsan, vezeték nélkül. A töltő teljesítménye 5-ről 15W-ra nőtt, így még gyorsabban tölti az utasok okostelefonját. Integrált hűtőrendszer gátolja meg a berendezés túlmelegedését.

  

 

Első és hátsó USB csatlakozók.

Mindig feltöltve. A vadonatúj Tucson külön rendelhető első és hátsó USB töltőportjainak köszönhetően út közben minden utas feltöltheti hordozható elektronikus készülékét.

  

 

KRELL prémium audiorendszer.

A prémium KRELL audiorendszer kiemelkedő akusztikai élményt biztosít; a nyolc nagyteljesítményű hangszórót és a mélynyomót úgy hangoltuk, hogy lenyűgözően élethű hangzást biztosítsanak.

 

Biztonság

A kategória legjobbjai közé tartozó, megnyugtató biztonsági felszereltség.

A vadonatúj Tucson fejlett vezetőtámogató rendszereket, valamint számos innovatív funkciót felvonultató aktív biztonsági csomagja a kategória legjobbjai közé tartozik, így az autó utasai minden eddiginél nagyobb biztonságban érezhetik magukat.

 

 

Autópálya asszisztens (HDA).

A vadonatúj Tucson elsőként kapott autópálya menettámogató funkciót (HDA). A sávkövető asszisztens funkcionalitást a navigációs alapú intelligens sebességtartó automatával kombináló rendszer érzékelők és navigációs térképadatok alapján sebességkorlátozással védett szakaszokon vagy zónákban automatikusan szabályozza a jármű sebességét. A kormánykeréken elhelyezett gomb segítségével egyetlen mozdulattal aktiválható a HDA rendszer.

  

 

Holttér figyelő rendszer (BVM).

A digitális műszeregység képernyőjén megjelenítheti a vadonatúj Tucson bal és jobb oldalán haladó forgalom képét. A kamerákat sávváltáskor az irányjelző működtetése aktiválja.

  

 

Ráfutásos balesetet megelőző rendszer (FCA).

Az FCA rendszer automatikusan fékez, ha azt érzékeli, hogy az elöl haladó jármű hirtelen lassít. A rendszer gyalogosok és kerékpárosok észlelésére is képes.

 

 

Automatikus parkolást segítő, távvezérelt rendszer (RSPA).

A vadonatúj Tucson képes távvezérléssel leparkolni, vagy kiállni a parkolóból. A rendszer gombnyomásra képes önállóan betolatni a parkolóba.

  

 

Távolsági fényszóróasszisztens (HBA).

A rendszer észleli a szemből érkező, illetve előttünk haladó járműveket, és szükség esetén automatikusan tompított világításra vált. Amikor a rendszer már nem észlel járművet, automatikusan visszakapcsolja a távolsági világítást, ezzel optimalizálva a látási viszonyokat.

  

 

Fokozott biztonság hét légzsákkal.

A továbbfejlesztett, hét légzsákból álló rendszer fontos újdonsága az első üléssori központi légzsák, amelyhez hasonlóval eddig nem találkozhattunk a szegmensben.

  

 

Sávkövető segédlet (LFA).

A vadonatúj Tucson sávkövető segédlet (LFA) funkcióval is rendelkezik. Ez 0-180 km/óra sebességtartományban a forgalmi sáv középvonalában tartja a járművet, autópályán éppúgy, mint a városban.

  

 

Intelligens sebességtartó automata (SCC).

Még biztonságosabb, még pihentetőbb. Tartja az előre beállított távolságot az elöl haladó jármű mögött, automatikusan az előre meghatározott tempóra lassítva vagy gyorsítva.

  

 

Aktív Holttér figyelő rendszer (BCA).

A hátsó lökhárító alsó felén elhelyezett radarokkal, illetve elülső kamerával dolgozó rendszer figyelmezteti a vezetőt, ha hátsó holtterében mozgó járművet észlel. Amennyiben ilyen helyzetben a vezető működésbe hozza az irányjelzőt, a rendszer hangjelzéssel figyelmeztet a veszélyre, valamint automatikusan fékez, hogy elkerülje az ütközést.

 

Teljesítmény

Villamosított hajtásláncok legszélesebb választéka.

A vadonatúj Tucson a kompakt szabadidőjárművek között páratlanul gazdag villamosított hajtáslánc-választékot kínál, amelyek a vezetési élmény megőrzése mellett biztosítanak kedvezőbb károsanyag-kibocsátást.
48 voltos benzines és dízel mild hibrid, full hibrid vagy plug-in hibrid: Ön választ. Hagyományos benzin- és dízelmotorokkal is rendelhető.

 

Hibrid.

Felvillanyozó takarékosság. A hibrid hajtáslánc az új 1,6 literes T-GDi Smartstream benzinmotorból, valamint egy 1,49 kWh kapacitású lítium-ion polimer akkumulátorról táplált, 44,2 kW teljesítményű villanymotorból áll.

  

 

Plug-in hibrid.

Elektromos, ha úgy szeretné. Benzines, ha arra van szüksége. A vadonatúj Tucson 2021-től az 1.6 T-GDI motorra épülő, 265 lóerős plug-in hibrid kivitelben is elérhető lesz.

  

 

48V mild hibrid.

A 48 voltos mild hibrid rendszer csökkenti az üzemanyag-fogyasztást és a károsanyag-kibocsátást. Gyorsításnál extra forgatónyomatékkal támogatja a belső égésű motort.

  

 

Nagyobb teljesítmény. Kisebb károsanyag-kibocsátás. CVVD motortechnológia.

A Hyundai kifejlesztette a világ első folyamatosan változó szelepvezérlési (CVVD) technológiáját. A megoldás egyszerre szabályozza a motor teljesítményét és üzemanyag-fogyasztását, miközben a környezetet is kíméli. A szelepvezérlési technológia a pillanatnyi menetkörülmények függvényében szabályozza a szelepek nyitásának és zárásának az idejét.

  

 

HTRAC™ összkerékhajtási rendszer.

Rossz idő? Hajtűkanyar? Semmi probléma. Az innovatív HTRAC™ összkerékhajtási rendszer optimális vezethetőséget és kanyarvételi képességet biztosít.
 

  

 

Elektronikusan szabályozott felfüggesztés (ECS).

A csillapítás mértékének kerekenkénti módosításával az ECS egyszerre mérsékli az oldaldőlést, a bólintást és az ágaskodást, illetve a karosszéria függőleges kimozdulását, így biztosítva jobb rugózási komfortot és vezethetőséget.

  

 

Terepüzemmód-választó.

Hó? Homok? Sár? Semmi probléma. A terepüzemmód-választó rendszer segítségével könnyedén válthat üzemmódot, a különböző helyzetekre optimalizálva a menetjellemzőket, valamint az összkerékhajtási rendszer beállításait.

  

 
 
 
 

Ötéves, kilométer-korlátozás nélküli garancia.

Mint minden Hyundai gépkocsi, a vadonatúj Tucson is a létező legmagasabb minőségi elvárások szerint készül. Ezt ötéves, kilométer-korlátozás nélküli garanciával támasztjuk alá: így Ön anélkül élvezheti az életét, hogy autója miatt kellene aggódnia. A normál gyártói garancián túlmenően a vadonatúj Tucson nagyteljesítményű lítium-ion polimer akkumulátorára 8 éves vagy 160 000 kilométeres (amelyik hamarabb bekövetkezik) gyártói garancia vonatkozik. Élvezze az autóipar egyik kiváló garanciális konstrukcióját - alapáron.
 

 

Kapcsolat

Érdeklődik a jármű iránt? Kipróbálná?

Kérjen ingyenes visszahívást,
vagy hívjon minket a +36 1 7766 500-as telefonszámon!


Visszahívjuk?

+36

* A megadott telefonszámot nem használjuk fel későbbi, marketing célú megkeresésre.

Szeretne értesülni ha olcsóbb ez az autó?


* Feliratkozásával elfogarja adatkezelési szabályzatunkat.
Update cookies preferences