Ford Transit fülkés alvázak

Áttekintés

A Transit fülkés alváz megbízható alap

A Transit fülkés alváz ideális kiindulópont. Számtalan célra átalakítható, a billenőplatós felépítménytől a mentőautón át a lakóautóig. Kiváló alapra építhetnek azok, akik a Transit fülkés alvázat választják vállalkozásukhoz.

Nemcsak az egyedi kialakítás garantált, hanem az összeszerelés gondossága és a kiváló minőség is. Az átalakított gépkocsi által nyújtott vezetési élmény, biztonság, védelem és tartósság ugyanolyan magas szintű, mint a sorozatgyártású változatok esetén. A belvárosban könnyen irányítható, a hosszabb országúti közlekedés során pedig igazi kényelmet nyújt. A vezetőfülke tágas, kényelmes és jól felszerelt. A legmodernebb megoldásoknak köszönhetően szinte élmény vele dolgozni. A raktér hossza, a terhelhetőség és a személyszállítás tekintetében hihetetlenül széles a választék. Háromféle tengelytávolság, négy különböző alvázhosszúság, hátsó- vagy elsőkerék-hajtás, nagy vonóerőt biztosító dupla vagy szimpla kerekek és szimpla vagy dupla vezetőfülke áll a rendelkezésére. Biztos lehet benne, hogy Ön is megtalálja a vállalkozását leginkább segítő változatot.

 

 Ford Transit fülkés alvázak - Külső

Külső kialakítás

Markáns, modern formák, amelyek teljes körű védelmet nyújtanak.

 


Ford Transit fülkés alvázak - Belső tér

Belső kialakítás

Ergonomikus kialakítás a nagyobb kényelem érdekében.

 

 Ford Transit fülkés alvázak - Tárolási megoldások

Ötletes tárolás

Biztonságosan tárolhat mindent, amire a munkához szüksége van.

 

 Ford Transit fülkés alvázak - Sebváltó

Műszerfalra szerelt sebességváltó

Tökéletesen kézre áll, és sima kapcsolásokat biztosít.

 

 Ford Transit fülkés alvázak - Részecskeszűrő

Dízel részecskeszűrő

A legmodernebb, alacsony károsanyag-kibocsátású technológia alkalmazásával, a koromrészecskék mennyiségének csökkentésére az összes dízelüzemű Transit különleges bevonattal ellátott dízel-részecskeszűrőt (cPDF) tartalmaz. Ez a választható szűrő azok számára lesz igazán hasznos, akik elsősorban a városban közlekednek.

 

 Ford Transit fülkés alvázak - Programozható zárás

Programozható zárás

A rugalmas kialakításnak köszönhetően megválasztható, mely ajtókat és milyen sorrendben szeretné kinyitni.

 

 Ford Transit fülkés alvázak - Klíma

Klímaberendezés

Utazzon tökéletes komfortban az időjárástól függetlenül!

 

 Ford Transit fülkés alvázak - Bluetooth

Bluetooth®* hangvezérléssel

Hangjával vezérelheti a különféle funkciókat

 

Ford Transit fülkés alvázak - Láthatósági csomag 

Láthatósági csomag

Gondoskodik arról, hogy minden időben lássa, merre tart.
 
 Ford Transit fülkés alvázak - Környezetvédelem

Elhivatottan a jövőért

Folyamatosan új módszereket keresünk, hogy csökkenthessük a környezeti hatásokat. Majdnem minden gépjárművünk és ezek alkatrészei is (akár 95%-ban) újrafelhasználhatók. A gépkocsik zajszigetelését például használt farmeranyagból és visszavett kárpitokból készítjük. 

 

Belső kialakítás

Belső kialakítás

A vezetőfülkében személyautókra jellemző komfort fogadja. A modern műszaki tartalom az Ön kényelmét szolgálja. Ezáltal még termelékenyebb és sokkal stresszmentesebb lehet a mindennapi munkája.

  

 Ford Transit fülkés alvázak - Sebváltó

Műszerfalra szerelt sebességváltó

Az ergonomikus kialakításnak köszönhetően tökéletesen kézre áll a sebességváltó, és simább, személyautókra jellemzően könnyű kapcsolásokat biztosít. Mivel a műszerfalon található, a padló teljesen sík lehet, ami lehetővé teszi a vezető és az utas számára az akadálytalan átjárást a fülkén keresztül.

  

 Ford Transit fülkés alvázak - Tárolás

Praktikus tárolás

Mindennek megvan a helye: a belső tér tele van praktikus tárolókkal, amelyekben elhelyezheti a munkához nélkülözhetetlen papírjait és személyes tárgyait. A személyautókra jellemző komfort az ülések és a tetőkárpit kiváló minőségű anyagaiban is megnyilvánulnak.

 

 Ford Transit fülkés alvázak - Tárolás

Ötletes tárolás

Számos ötletes tárolóhely áll a rendelkezésére, így bármerre viszi az útja, rendben tarthatja a dolgait. A kesztyűtartóban A4-es függő irattartók elhelyezésére szolgáló sínek vannak. A műszerfal tetején lévő tárolórekeszben található egy A4-es iratgyűjtő, egy elfordítható tálca két pohártartóval és két 12 voltos csatlakozóaljzat. Minden kézre áll, ha el kell végeznie egy kis papírmunkát a szállítás során. A vezetőfülkében két italtartó is van 2 literes palackok számára, valamint rengeteg praktikus tárolóhely, hogy biztonságosan elhelyezhesse a szükséges dolgokat, amelyek utazás közben a kényelmét szolgálja.

  

 Ford Transit fülkés alvázak - Bluetooth

Bluetooth® hangvezérléssel

A választható Bluetooth® és a hangvezérlés használatával számos funkciót kezelhet úgy, hogy közben figyelheti az utat, és nem kell levennie kezét a kormányról. Például telefonhívásokat indíthat és fogadhat mobiltelefonján, állomást válthat a rádión vagy új zeneszámra ugorhat a CD-lejátszón, pusztán hangutasítások használatával.

  

 Ford Transit fülkés alvázak - Klíma

Klímaberendezés

Az időjárástól függetlenül, mindig komfortosan utazhat. Forró napokon értékelni fogja a választható klímaberendezés fokozott hűtési teljesítményét. Ha pedig visszaesik a hőmérséklet, akkor ott a választható, üzemanyaggal működő fűtőberendezés.

  

 Ford Transit fülkés alvázak - Kulcs

Újratöltődő gyújtáskulcs

A Transit újabb különlegessége a vízhatlan kulcs, amely újratölti önmagát. Mindössze két perc menetidő alatt 32 gombnyomáshoz elegendő árammal töltődik fel, így a kulcs mindig készen áll a használatra.

  

 Ford Transit fülkés alvázak - Navigáció

Műholdas navigáció

Az összes Transit modern, könnyen kezelhető, műholdas navigációs rendszerrel is elérhető, amely bármely utazást gyorsabbá és egyszerűbbé varázsol.

 

 Ford Transit fülkés alvázak - Tempomat

Sebességszabályozó

Az ergonomikus kialakítású, négyküllős, bőr kormánykerékre szerelt kapcsolókkal kezelhető sebességszabályozónak köszönhetően sokkal kevésbé megterhelő az utazás, nagyobb távolságok esetén.

 

 Ford Transit fülkés alvázak - Láthatósági csomag

Láthatósági csomag

A Quickclear (gyorsan tisztuló) szélvédő, az esőérzékelős ablaktörlők és az automatikus fényszórók segítenek, hogy éjjel-nappal, bármilyen időjárási viszonyok között láthassa az utat.

 

 Ford Transit fülkés alvázak - Digitális tachográf

Digitális tachográf

A műszerfalra szerelt tachográf hozzájárul a vállalkozás egyszerű irányításához. Rögzíti a menetidőt és a pihenőidőt, a megtett távolságot és az esetlegesen előforduló hibákat, majd 365 napig tárolja ezeket az adatokat.
 

 

 

Teljesítmény

Teljesítmény

Minden vállalkozás sikerének titka a kiváló minőségű munka. Erőforrásaink és sebességváltóink, valamint az opcionálisan választható első-, hátsó- vagy összkerék-meghajtás segítségével olyan haszongépjárművet alakíthat ki magának, amely megfelel a nehéz mindennapok kemény kihívásainak, és biztosítja a kellő teljesítményt, amikor csak szüksége van rá.

 

Ford Transit fülkés alvázak - Motorok

Erőteljes és hatékony motorok

A Duratorq TDCi dízelmotorok sorozatának kifejlesztése során a teljesítményt és a hatékonyságot tartottuk szem előtt. A legmodernebb közös nyomócsöves befecskendezőrendszernek köszönhetően a teljesítmény és a nyomaték kombinációja kiemelkedően nagy teherbírást és vontatási kapacitást eredményez.

 

Dízel elsőkerék-hajtással (FWD)

2.2 literes Duratorq TDCi erőforrás, amely háromféle teljesítménnyel, illetve nyomatékkal érhető el:

 • 85 LE/250 Nm
 • 110 LE/285 Nm
 • 130 LE/310 Nm

 

Dízel hátsókerék-hajtással (RWD)

2,4 literes Duratorq TDCi erőforrás, amely háromféle teljesítménnyel, illetve nyomatékkal érhető el:

 • 100 LE/285 Nm
 • 115 LE/320 Nm
 • 140 LE/375 Nm

 

Sebességváltók

A Transit mindegyik hajtási módjának megvannak a maga előnyei. A megfelelő hajtás kiválasztásának megkönnyítéséhez összefoglaltuk az egyes változatok előnyeit.

 

Miért válasszon elsőkerék-hajtást?

Alacsonyabb rakfelület a könnyebb rakodás és lerakodás érdekében. Nagyobb raktér. Rendkívüli manőverezhetőség és vezetési élmény. Kedvezőbb üzemanyag-fogyasztás és terhelhetőség, mint az azonos, de hátsókerék-hajtású modelleknél. Ideális választás a több lerakóhelyes szállításokhoz.

 

Miért válasszon hátsókerék-hajtást?

Hagyományos elrendezés a nagyobb terhelhetőség érdekében. Ideális választás vontatáshoz.

 

Miért válasszon összkerék-hajtást?

Tökéletesen alkalmas nehéz útviszonyokhoz. Nagyobb vonóerő nehéz körülmények között, például laza talajon, sárban vagy nagy hóban. Jobb irányíthatóság csúszós útfelületen vagy terepen.

 

 

 Ford Transit fülkés alvázak - Dinamizmus

Kiemelkedő dinamizmus

Ha sok időt tölt a gépkocsiban, akkor a Transit kiemelkedő dinamizmusa segíthet élvezetesebbé tenni az utazást. Ezt a gondosan válogatott alkatrészek és a kiváló mérnöki tervezés eredményezi. A kormányzás kevesebb erőt igényel, és finomabb, így a gépjármű könnyebben irányítható a zsúfolt belvárosban vagy szűk helyeken történő manőverezéskor. A kiegyensúlyozottabb felfüggesztésnek köszönhetően a menetkényelem is jobb lett, terheléssel és terheletlenül egyaránt.

Elindulás után a teljes fordulatszám-tartományban, a terheléstől és a menetfeltételektől független, sima gyorsulás megkönnyíti a vezetést. Ráadásul a zajok, a vibrációk és az egyenetlenségek gondos csökkentésével még inkább olyan érzése támad a vezetőnek, mintha személyautót vezetne, így útviszonyoktól függetlenül kevésbé fárad el.

 

 Ford Transit fülkés alvázak - Menetbiztonság

Menetbiztonság

A munka önmagában is elég kemény. Ezért a Transit tervezése során a könnyű kezelhetőségre és vezethetőségre törekedtünk, amit az alábbi berendezések segítenek elő: négy tárcsafék, blokkolásgátló fékrendszer (ABS); a hátsó kerekek blokkolását megakadályozó elektronikus fékerőfelosztás; fékrendszerrel egybeépített kipörgésgátló rendszer (BTCS - lefékezi az elinduláskor kipörgő kerekeket); elektronikus menetstabilizáló rendszer (ESP) és Vészfékrásegítő - hogy Ön bármely szituációban ura maradjon a helyzetnek.

 

 Ford Transit fülkés alvázak - Kísérő fény

Hazakísérő fény

Ha éjszaka kiszáll a Transitból, további 30 másodpercre bekapcsolva marad a világítás, hogy jól láthassa az utat a gépkocsitól a bejáratig. 

 

 Ford Transit fülkés alvázak - Összkerékhajtás

Összkerék-hajtás

Biztonságérzetet ad a vezetőnek, ha csúszós útfelületen vagy nehezen járható terepen közlekedik. Különleges és modern összkerék-hajtási (AWD) rendszerünk a tapadás elvesztésekor az első kerekekre továbbítja a hajtóerőt. Ez a kiegészítő vonóerő nem csorbítja az utakon nyújtott példás teljesítményt.

  

Visszagurulásgátló (HLA)

A HLA megakadályozza a gépkocsi hátragurulását, ha emelkedőn indul el. A gépkocsi álló helyzetében, ha felengedi a fékpedált, a rendszer fékezve tartja a kerekeket. Ezzel megkönnyíti a dolgát, hiszen elegendő időt hagy arra, hogy Ön a fékpedálról felemelje, majd a gázpedálra helyezze a lábát.

Karosszéria

Karosszériaváltozatok

A fülkés alvázas Transit modellek a lehető legszélesebb választékot nyújtják a rakodási hossz, a terhelhetőség és személyszállítás tekintetében.

  

 Ford Transit fülkés alvázak - Választék

A legnagyobb választék

Választhat a háromféle tengelytávolság, a négy különböző alvázhosszúság, a hátsó- vagy elsőkerék-hajtás, a szimpla vagy a nagy vonóerőt biztosító dupla hátsó kerekek (modelltől függően) és a szimpla vagy a dupla vezetőfülke közül. A Transit megjelenése óta az egyik legkedveltebb alapjármű a fülkés alvázas felépítményekhez. Tervezőink és mérnökeink szorosan együttműködtek a felépítménygyártókkal, hogy az összes szabványos és különleges felépítménytípus könnyen és gyorsan, minimális módosítással vagy módosítások nélkül felszerelhető legyen. Minden modellváltozat robusztus létrakeretes alvázzal, továbbá beépített felépítmény-rögzítési pontokkal és alacsony alvázsínekkel rendelkezik, ami sík és erős alapot biztosít a felépítményeknek. A hagyományos, dobozos áruszállítótól a lehajtható oldalfalú vagy billenőplatós változaton keresztül a hűtőkocsikig, mobil műhelyekig vagy segélyszolgálati járművekig, a Transit szilárd és megbízható alapot biztosít. Bármilyen vállalkozása legyen is Önnek.

 

 Ford Transit fülkés alvázak - Előnyök

Előnyök

Háromféle tengelytáv és négy különböző alvázhosszúság közül választhat. Maximális terhelhetőséget és sokoldalú felépítményt tesz lehetővé. Robusztus, sík felületű létrakeretes alváz, beépített felépítmény-rögzítési pontokkal az egyszerű felszereléshez. Kitűnően megfelel az egyedi karosszéria-átalakítások széles választékához.

 

 Ford Transit fülkés alvázak - Alváz

Alváz

A felülete egyenes és sík. Háromféle gépjármű össztömeg: 3 000 kg, 3 500 kg és 4 250 kg. A tengelytáv és a túlnyúlás méretei igazodnak az iparági szabványos felépítmény-méretekhez: 2,8, 3,2, 3,65 és 4,0 m. Nem szabványos felépítmény-méretek befogadására is alkalmas, akár kisebbek, akár nagyobbak az iparág névleges szabványainál. Megfelelő 2,05 és 2,3 m közötti felépítmény-szélességhez. Robusztus, zárt 'cilinder' keresztmetszetű, nagyszilárdságú, préselt acélváz (a 4 250 kg-os modellek esetében dupla 'cilinder'). Beépített felépítmény-rögzítési pontok és csavarkötéssel rögzített nyeregszerkezet-tartók a 4 250 kg-os modellek esetében. Sík függőleges fülkehátfal. Levehető hátsó vég és hátsó lámpák, ami lehetővé teszi a terhek túlnyúlásait.
Könnyen felszerelhető, csavarkötéssel rögzített hátsó váztúlnyúlások, igény szerint. Alapfelszereltség a magas súlyponthoz tervezett felfüggesztés, hogy megbirkózzon a nagy felépítménnyel. Elektromos csatlakozások a kiegészítő külső világítás számára, igény szerint.

 

 Ford Transit fülkés alvázak - Hátsókerék-hajtás

Hátsókerék-hajtású elrendezés

A fülkés alváz dupla vagy szimpla hátsó kerekekkel rendelhető, hogy Ön pontosan az üzemeltetési igényeinek megfelelő felépítményt kaphasson. Dupla hátsó kerekek – nagyobb teherbírású hátsó tengelyt és megnövelt rakodási szélességet tesznek lehetővé. A legjobb általános kombináció, és tökéletesen megfelelő, ha nagyobb terhelhetőségre/vonóerőre van szükség. Csak összkerék-hajtással érhető el. Szimpla hátsó kerekek – keskeny felépítmények számára jelent ideális megoldást, ha a gépkocsit szűk helyeken, például városban használják. Első- és hátsókerék-hajtással egyaránt elérhető. További előnyei az alacsonyabb üzemanyag-fogyasztás, különösen elsőkerék-hajtás esetén. 

 

 Ford Transit fülkés alvázak - Stabilizátor

Hátsó stabilizátorrúd

Az összes dupla hátsó kerekes változatnál az alapfelszereltséghez tartozik a hátsó stabilizátorrúd, ami különösen terhelt állapotban javítja a vezethetőséget.

 

Tartozékok

Minden, ami egy Transit platóján elfér

Magasabb szintre emeljük a munkát!

 Ford Transit fülkés alvázak - Szegélydaru 250

Szegélydaru 250 – emelődaru 250 kg terhelhetőséggel

A Szegélydaru 250 speciális kialakítású rakodó daru kishaszonjárművekhez. A gém csuklós mozgása a teher pontos lerakását biztosítja 2 méteres sugáron belül. A gém mozgatása kézzel történik, az emelést elektromos csörlő végzi.

Jellemzői:

 • Terhelhetőség 250 kg
 • Kis önsúly
 • Kompakt konstrukció, kis helyigény
 • Könnyen kezelhető
 • Elektromos működtetés, beépített túlterhelés védelem
 • CE jellel ellátott angol konstrukció

Listaár: 536.000 Ft + áfától

 

 Ford Transit fülkés alvázak - Emelődaru 250

Emelődaru 250 – 250 kg terhelhetőséggel

Az Emelődaru 250 könnyű, elektromos működtetésű rakodó daru. A gémszerkezet kis méretéből és súlyából adódóan igény szerint fel- és leszerelhető. A gém kézzel mozgatható, az emelést a jármű akkumulátoráról működő elektromos csörlő végzi.

Jellemzői:

 • Terhelhetőség 250 kg
 • Kompakt konstrukció
 • Lehajtott állapotban kis helyet foglal el
 • Könnyen kezelhető
 • Túlterhelés elleni védelemmel ellátott
 • CE jellel ellátott angol konstrukció

Listaár: 444.000 Ft + áfától

 

Ford Transit fülkés alvázak - Emelődaru 500

Emelődaru 500 – 500 kg terhelhetőséggel

Az Emelődaru 500 max. 500 kg-os terhek emelésére szolgál, használaton kívül pedig leszerelhető a járműről. Segítségével könnyen megoldható a nehéz tárgyak platóra rakodása. A gémmozgatás kézzel történik, az emelésről a beépített elektromos csörlő gondoskodik.

Jellemzői:

 • Terhelhetőség 500 kg
 • Alacsony önsúly
 • Működtetés a gépjármű akkumulátoráról
 • Elektromos vezérlés, túlterhelés elleni védelem
 • Kézi gémhosszabbítás, három gémmagasság
 • Egyszerű beépítés, könnyű fel- és leszerelhetőség
 • CE jellel ellátott angol konstrukció

Listaár: 487.000 Ft + áfától

 

Ford Transit fülkés alvázak - Emelődaru F500

Emelődaru F500 – 500 kg terhelhetőséggel

Az Emelődaru F500 max. 500 kg-os terhek emelésére használható, és felszerelhető a plató bármely részére (pl. a fülke mögé, a plató hátsó végére vagy akár a plató közepére is). Segítségével könnyen megoldható a nehéz tárgyak járműre felrakása. A gémmozgatás kézzel történik, az emelésről a beépített elektromos csörlő gondoskodik.

Jellemzői:

 • Terhelhetőség 500 kg
 • Alacsony önsúly
 • Működtetés a gépjármű akkumulátoráról
 • Elektromos vezérlés, túlterhelés elleni védelem
 • Kézi gémhosszabbítás, három gémmagasság
 • CE jellel ellátott angol konstrukció

Listaár: 518.000 Ft + áfától

 

Ford Transit fülkés alvázak - Emelődaru FV500

Emelődaru FV500 hidraulikus rakodó daru

Az FV500 típusú rakodó daru teljesen hidraulikus működtetésű, ezáltal precízen és pontosan mozgatható. Használható gépek, hordók vagy egyéb nehéz tárgyak platóra rakodására. A darun egy elektromos csörlő is helyet kapott, így talajszint alól történő emelésre is használható.

Jellemzői:

 • Terhelhetőség 500 kg
 • Maximális gémkinyúlás: 1,2 méter
 • Kis önsúly (120 kg)
 • Kompakt konstrukció minimális helyigénnyel
 • Beépített olajtartály és hidromotor
 • Finom mozgatás elektrohidraulikus hajtással
 • Könnyen kezelhető
 • Túlterhelés elleni védelem
 • Beépített elektromos csörlő
 • CE jellel ellátott angol konstrukció

Listaár: 1.172.000 Ft + áfától

 

Ford Transit fülkés alvázak - Emelődaru FV1200

Emelődaru FV1200 család – hidraulikus rakodó daru, 1200 kg teherbírással

Az FV1200 darucsalád négyféle változatot tartalmaz, különböző hosszúságú gémkinyúlásokkal, hogy a lehető legjobban megfeleljen a felhasználási célnak. Mindegyik változat teljesen hidraulikus működtetésű, ezáltal precízen és pontosan mozgatható. 1200 kg maximális teherbírásával sok felhasználási területen alkalmazható. A darun opcionálisan felszerelhető elektromos csörlővel is, a talajszint alól történő emeléshez, mint pl. szivattyúk kiemelése.

Jellemzői:

 • Terhelhetőség 1200 kg
 • Maximális gémkinyúlás: típustól függően max. 4,3 méter
 • Kis önsúly (190-270 kg-ig, típustól függően)
 • Működtetés a gépjármű akkumulátoráról
 • Kompakt konstrukció minimális helyigénnyel
 • Beépített olajtartály és hidromotor
 • Finom mozgatás elektrohidraulikus hajtással
 • Könnyen kezelhető
 • Túlterhelés elleni védelem
 • Beépített elektromos csörlő
 • CE jellel ellátott angol konstrukció

Listaár: 1.912.000 Ft + áfától

 

Ford Transit fülkés alvázak - Emelődaru V család

Emelődaru V család – hidraulikus rakodó daruk, akár 2000 kg teherbírással

A V darucsalád részei a V12 és V20 típusú rakodó daruk. Mindegyik típus teljesen hidraulikus működtetésű, ezáltal precízen és pontosan mozgatható. 2000 kg-os maximális teherbírásával a V20-as daru 770 kg-ot képes felemelni 3,5 méter gémkinyúlás mellett. A darun opcionálisan felszerelhető elektromos csörlővel is, a talajszint alól történő emeléshez, mint pl. szivattyúk kiemelése.

Jellemzői:

 • Kis önsúly (184 és 263 kg, típustól függően)
 • Működtetés a gépjármű akkumulátoráról
 • Kompakt konstrukció, lehajtott állapotban kis helyet foglal el
 • Teljes mértékben vezérelt hidraulikus működtetés
 • Integrált, teljesen zárt olajtartály, könnyű szervizelés
 • CE jellel ellátott angol konstrukció

Listaár: 2.211.000 Ft + áfától

 

Ford Transit fülkés alvázak - Emelődaru PH család

Emelődaru PH család – hidraulikus rakodó daru, nagy teherbírással

Az Emelődaru PH család kompakt, teljesen hidraulikus működtetésű, nagy gémkinyúlású rakodó darukat tartalmaz, versenyképes áron. A hidromotor a jármű akkumulátoráról működik, kiegészítőként pedig elektromos vagy hidraulikus csörlő is felszerelhető.

Jellemzői:

 • Kis önsúly
 • Működtetés a gépjármű akkumulátoráról
 • Kompakt konstrukció, lehajtott állapotban kis helyet foglal el
 • Teljes mértékben vezérelt hidraulikus működtetés
 • Integrált, teljesen zárt olajtartály, könnyű szervizelés

Listaár: 2.050.000 Ft + áfától

 

Ford Transit fülkés alvázak - Emelőhátfal

Emelőhátfal 500 – 500 kg terhelhetőséggel

Emelőhátfal 500 kis önsúlyú és kompakt emelőhátfal platós járművekre, nyitott platós vagy ponyvás felépítményre. Egyszerű kialakítása miatt az üzemeltetési költségei minimálisak. Az egyik tartókonzolban a hidroszivattyú, a másikban pedig a hidraulikus munkahenger foglal helyet.
Választható acél vagy alumínium emelőlappal, különféle méretekben. Az 1200 mm hosszú változatból 400 mm visszahajtható, ami jelentősen csökkenti a légellenállást, ezáltal a fogyasztást is.

Jellemzői:

 • Terhelhetőség 500 kg
 • Kis önsúly (150 kg)
 • Másik járműre átszerelhető
 • Elektrohidraulikus hajtás
 • Elektronikus vezérlés, túlterhelés elleni védelem
 • Többféle emelőlap méret és anyag
 • CE jellel ellátott angol konstrukció
 • Listaár: 600.000 Ft + áfától
Kapcsolat

Érdeklődik a jármű iránt? Kipróbálná?

Kérjen ingyenes visszahívást,
vagy hívjon minket a +36 1 7766 500-as telefonszámon!


Visszahívjuk?

+36

* A megadott telefonszámot nem használjuk fel későbbi, marketing célú megkeresésre.

Szeretne értesülni ha olcsóbb ez az autó?


* Feliratkozásával elfogarja adatkezelési szabályzatunkat.
Update cookies preferences