Tavaszi Ford szerviz ajánlatok

20 PONTOS SZEZONÁLIS ÁTVIZSGÁLÁS

Készítse fel autóját a melegebb időjárásra. A 20 pontos műszaki ellenőrzés során márkaszervizeink szakemberei a biztonsági szempontból fontos valamennyi részegységet és alkatrészt ellenőrzik, hibás működés esetén pedig kedvező ajánlatot tesznek a javításra.

A 20 pontos ellenőrzés során az alábbi területek vizsgálatára kerül sor:

(1-5) Folyadékszintek ellenőrzése: hűtőfolyadék, szélvédőmosó fékfolyadék, motorolajszint, kormányszervó (16) Guminyomás ellenőrzése, beállítása
(6) Hűtőrendszer tömítettségének vizuális vizsgálata (17) Ablaktörlő lapátok és szélvédőmosó ellenőrzése
(7) Ékszíj állapotának vizsgálata (18) Fényszórók állapotának vizsgálata
(8-13) Futómű és fékberendezés vizuális ellenőrzése (19) Világítás ellenőrzése
(14) Kormánymű ellenőrzése (20) Kürt ellenőrzése
(15) Gumiabroncsok állapotának ellenőrzése  

A szezonális átvizsgálás most csak 9 990 Ft!

Időpontfoglalás

 

 

TAVASZI SZERVIZAJÁNLATOK1

ABLAKTÖRLŐ LAPÁT
(személygépjármű)

ABLAKTÖRLŐ LAPÁT
(haszongépjármű)

NYÁRI GUMIABRONCS
KLÍMATISZTÍTÁS

19 890 Ft2

Az ablaktörlő lapátok rendszeres ellenőrzése biztosítja, hogy hatékonyan távolítsák el az esőt és a szennyeződéseket.

 20 190 Ft2

Az ablaktörlő lapát egy fontos alkatrész, amely a vezetésbiztonság és a kényelem szempontjából is fontos szerepet játszik.

24 490 Ft3

A nyári abroncsok jobb tapadást, kevesebb fékezési távolságot és magabiztosabb vezetési élményt nyújtanak.

24 390 Ft4

A klímatisztítással egybekötött pollenszűrő csere biztosítja, hogy járművében mindig friss és tiszta levegő legyen.

Foglaljon most!

 

KIEMELT TAVASZI AJÁNLATOK1

BICIKLITARTÓ
SZÉLTERELŐ
ÜLÉSHUZAT
NÉGY ÉVSZAKOS SZŐNYEG

41 800 Ft5

A könnyű és strapabíró, tetőre szerelhető biciklitartó megkönnyíti a kerékpárok szállítását.

27 300 Ft6

Az első ajtók ablakaira szerelhető szélterelők csökkentik a szélzajt és a huzatot, még leengedett ablaknál és akár könnyű esőben is. 

22 200 Ft7

Kifejezetten az igénybe vett vezetőülésre tervezett, strapabíró poliészter üléshuzat. Védelmet nyújt a kopás és a foltok ellen.

24 315 Ft8

A négy évszakos szőnyegek a magasított peremnek és tálcás kialakításnak köszönhetően nagyobb védelmet biztosítanak a sár és a kosz ellen. Ezért minden időjárási körülményben helyt állnak majd.

Ford tartozékaink

 

 Jelentkezzen be online szervizelésre ide kattintva, használja a FORDTAVASZ kuponkódot és szerezzen 15 000 Ft kedvezményt!9

 

 

 

 

1 - Az ajánlatok 2024. május 31-ig vagy a készlet erejéig érvényesek. Az árváltoztatás jogát fenntartjuk.

2 - A feltüntetett javasolt bruttó fogyasztói ár 2 (kettő) darab Motorcraft márkájú első ablaktörlő lapát együttes vásárlása esetén érvényes. Az ár a 2018-tól gyártott Ford Focus modellekre vonatkozik. A javasolt bruttó fogyasztói ár nem tartalmazza a szerelés költségét.

3 - A feltüntetett javasolt bruttó fogyasztói ár 1 (egy) db Barum Bravuris 5HM, 205/55R16 91 V méretű gumiabroncs vásárlására vonatkozik keréktárcsa nélkül. A javasolt bruttó fogyasztói ár nem tartalmazza a szerelés költségét.

4 - A feltüntetett javasolt bruttó fogyasztói ár a 2014-től gyártott Ford Focus modellekre vonatkozik, és Würth klímatisztító spray felhasználásával történő tisztítás esetén érvényes. Az ár a munkaóradíjat is magába foglalja.

5 - A javasolt bruttó fogyasztói ár a Thule kerékpártartóra (FreeRide 532) vonatkozik.

6 - A javasolt bruttó fogyasztói ár a Climair Ajtó első szélterelőre vonatkozik, amely a 2014 után gyártott Ford Transit modellekkel kompatibilis, és a munkaóradíjat nem tartalmazza. A felszereléshez szakember szükséges. A garancia nem terjed ki a helytelen felszerelésből adódó sérülésekre.

7 - A feltüntetett javasolt bruttó fogyasztói ár HDD Üléshuzatra (vezetőülésre) vonatkozik, és a 2014 után gyártott Ford Transit és a 2012 után gyártott Ford Transit Custom modellekkel kompatibilis.

8 - A feltüntetett javasolt bruttó fogyasztói ár a 2014 után gyártott Ford Transit és a 2012 után gyártott Ford Transit Custom modellekkel kompatibilis négy évszakos első szőnyegre vonatkozik.

9 - A FORDTAVASZ kuponkód csak a Ford Online Szerviz Bejelentkezés felületén keresztül történő időpontfoglalás esetén vehető igénybe. A kedvezmény 2024. március 21. és 2024. május 31. között végzett szervizmunkálat esetén érvényes. A kupon bruttó 50 000 Ft feletti vásárlás esetén érvényesíthető. Az ajánlatot egy személy csak egy alkalommal, egy Ford járműre veheti igénybe.

A kép illusztráció. Az esetleges elírásokért nem vállalunk felelősséget. A változtatás jogát fenntartjuk. Kérdés esetén érdeklődjön kollégáinknál ide kattintva.

Visszahívjuk?

+36

* A megadott telefonszámot nem használjuk fel későbbi, marketing célú megkeresésre.
Update cookies preferences