Állami elektromos autó támogatás

Jövőre jelentős támogatásokra lehet számítani elektromos autó vásárlásnál!

 

A Kormány 1385/2023. (VIII. 31.) Korm. határozata a klímasemlegesség céljának eléréséhez szükséges elektromobilitás ösztönzéséről rendelkezik. A Kormány támogatja a fenntartható közlekedés fejlesztését és az elektromobilitás elterjedését. Elrendeli az elektromos töltőhálózat bővítését célzó támogatási program kidolgozását és a tisztán elektromos meghajtású járművek beszerzését támogató program indítását.

A Kormány felhívja a területfejlesztési minisztert, hogy az energiaügyi miniszter és a gazdaságfejlesztési miniszter bevonásával gondoskodjon a tisztán elektromos meghajtású járművek gazdasági társaságok – kiemelten car-sharing szolgáltatók, flottaszolgáltatók és taxitársaságok – általi beszerzését támogató program kidolgozásáról és elindításáról.

Az elektromos közlekedés megsegítéséhez szükséges infrastruktúra kialakításának, valamint a tisztán elektromos meghajtású járműveket használó gazdasági társaságok támogatói programjának kidolgozásának és elindításának határideje 2024. március 1.

 

Villanyozza fel flottáját, tekintse meg elektromos autó kínálatunkat ide kattintva!

 

Vegye fel a kapcsolatot velünk és mi segítünk Önnek kiválasztani a legalkalmasabb járművet!

 

Email:
Telefonszám:
 
Megjegyzés:


 


 

 

 

 

A képek illusztrációk. Az esetleges elírásokért nem vállalunk felelősséget, a változtatás jogát az Ivanics Csoport fenntartja.

Visszahívjuk?

+36

* A megadott telefonszámot nem használjuk fel későbbi, marketing célú megkeresésre.