Ford Tourneo Connect

Áttekintés

Kényelem és praktikum

Ne mondjon le a kényelemről és a technológiai újdonságokról akkor se, ha praktikus és sokoldalú járműre vágyik! Ne engedjen a teljesítmény iránti igényeiből csak azért, mert üzemanyag-takarékos járművet keres! A stílust se adja fel, hogy egy praktikus járművet kapjon! Az új Tourneo Connecttel ezt mind megkaphatja.

 

Ford Tourneo Connect - Öt vagy hét ülés

Öt vagy hét ülés legyen? Ezt Ön döntheti el!

Öt vagy hét ülés legyen? Ezt Ön döntheti el! Akár az 5-üléses Tourneo Connectre, akár a nagyobb, 7-üléses Grand Tourneo Connectre esik a választása, biztos lehet abban, hogy minden utas és csomag számára bőséges utas- illetve csomagtér áll majd a rendelkezésére. Az üléseket mindkét modell esetén úgy alakítottuk ki, hogy mind az utasok, mind pedig a sofőr teljes kényelemben utazhassanak. A rendkívül rugalmasan állítható ülésrendszer pedig csak tovább növeli a jármű sokoldalúságát.

 

 Ford Tourneo Connect - Tárolási megoldások

Zseniális tárolási megoldások

A Tourneo Connectet úgy alakítottuk ki, hogy a lehető legnagyobb csomagteret biztosítsa. A jármű számos tárolóhellyel rendelkezik, beleértve a műszerfal sofőr- és anyósülés felőli tárolórekeszeit, az első ajtókba helyezett 1,5 literes rekeszeket, a padlózatba épített tartókat és a repülőgépeken megszokott fej feletti tárolókat.

 

 Ford Tourneo Connect - Első ülések

Kényelmes és praktikus első ülések

A sofőr ülése 4 vagy 6 fokozatban állítható, és egyben fűthető is. (Választható, nem minden modellváltozaton standard.) Más autóülésekkel ellentétben a Tourneo Connect utasoldali ülése teljesen lehajtható. Így, ha a hátsó üléseket lehajtja, akkor akár hosszabb tárgyakat is könnyedén elhelyezhet a járműben.

 

 Ford Tourneo Connect - Hátsó ülések

Biztonságos és rugalmas hátsó ülések

A hátsó ülések mindegyike beépített fejtámasszal, és becsatolható biztonsági övvel van felszerelve az utasok biztonsága érdekében. A 60/40 arányú elosztással a hátsó ülések lehajthatók, átfordíthatók vagy akár ki is vehetők, ezzel maximális térkihasználást tesz lehetővé a csomagok számára. A Grand Tourneo Connectben a hátsó ülések a padlózatra teljesen lehajthatók, ezzel maximalizálva a csomagteret. Az opcionális harmadik, 50/50 elosztású üléssor ugyancsak teljesen lehajtható.

 

Ford Tourneo Connect - IsoFix 

A járműben utazó gyermekek biztonságáról könnyebben gondoskodhat

A második külső hátsó üléssor ISOFIX rögzítési pontokkal rendelkezik, amely a legmodernebb gyermekülések könnyű csatlakoztathatóságát biztosítják.

Vezetési élmény

Ford Tourneo Connect - Kihangosító rendszer

Ford SYNC továbbfejlesztett kihangosító rendszer

A Ford SYNC-nek köszönhetően egyszerű, közvetlen hangparancsok segítségével állíthatja be zenéit, és fogadhat hívásokat a mobiltelefonján. USB-meghajtóján vagy MP3/iPod®-lejátszóján tárolt zeneszámokat is vezérelheti hangparancsokkal, vagy a Bluetooth®-szal kompatibilis mobiltelefonról adatkapcsolattal történő zenehallgatást is kezdeményezhet. A rendszer a beérkező szöveges üzeneteit is hangosan felolvassa.

 

 Ford Tourneo Connect - Ütközés elkerülés

Az alacsony sebességű ütközések elkerülése érdekében a Connect Ön helyett fékez

Az Active City Stop funkció egy olyan modern technológia, amelyet a balesetek megelőzésére fejlesztettek ki, a lassan haladó forgalomban történő araszolás során bekövetkező ütközések okozta becsapódás csökkentésére. 30 km/h-s sebesség alatt a rendszer felismeri, ha az Ön előtt haladó autó hirtelen megáll, és automatikusan működésbe hozza a féket. Az innováció elismeréseként az Active City Stop technológia megkapta a biztonságért járó Euro NCAP Advanced díjat.

 

 Ford Tourneo Connect - Tolatókamera

Könnyebb, biztonságosabb tolatás

Legyen szó terelőoszlopokról, kerékpárokról, alacsony falszakaszokról, a tolatókamera a központi műszerfalban vagy a visszapillantó tükörben jeleníti meg a jármű mögötti tér képét. Amellett, hogy a kamera azokat a tárgyakat is megmutatja, amelyeket másként nem venne észre, a kijelzőn megjelenő virtuális vonalak segítségével akár a legkisebb helyekre is beállhat. A kamera automatikusan bekapcsol, amikor hátramenetbe kapcsol.

 

 Ford Tourneo Connect - Hifi

Kristálytiszta hangzás

A Tourneo Connectbe szerelt hangszórókat úgy helyezték el, hogy a legkiválóbb hangminőséget nyújtsa az utasok számára. Ha CD-lejátszót és modern Sony DAB rádió/CD-lejátszót rendel járművébe, akkor autójában úgy hallgathatja zenéit, hogy közben információk jelennek meg az éppen lejátszott zeneszámról, de akár aktuális híreket is megjeleníti, ha szeretné. A járművön belüli szórakoztató rendszer a Ford SYNC-kel együtt is kapható.

Teljesítmény

Teljesítmény és hatékonyság

A Tourneo Connect modelleket modern és kiváló üzemanyag-hatékonyságú benzin- és dízelmotorok hajtják. Az autókat olyan üzemanyag-takarékos innovációkkal láttuk el, mint az Auto-Start-Stop funkcióval ellátott ECOnetic technológia és az ECOmode. Így minden csepp üzemanyagot maximális hatékonysággal használnak fel.

  

Ford Tourneo Connect - EcoBoost motorok

Hozza ki a legtöbbet a motorjából

A forradalmian új, 1.0 literes, 3-hengeres EcoBoost benzinmotor a hagyományos 1,6 literes motoroktól (100 LE) elvárható teljesítményt nyújtja úgy, hogy mellette jobb, akár 6 l/100km-nek megfelelő üzemanyag-fogyasztást és alacsony, mindössze 143 g/km széndioxid-kibocsátást biztosít.

 

 Ford Tourneo Connect - Dízel technológia

Nagyteljesítményű dízeltechnológia

A korszerű 1,6 literes Duratorq dízelmotor család négy változatban kapható, 75 és 115 közötti lóerővel, és 5- vagy 6-sebességes váltóval, az Ön választásától függően. Az ilyen nagy teljesítményű motoroktól meglepő módon rendkívül kedvező, akár 4,4 l/100km-nek megfelelő üzemanyag-takarékosságot, valamint akár 116 g/km széndioxid-kibocsátást nyújt.

 

 Ford Tourneo Connect - Start-stop rendszer

Fogyasszon kevesebb üzemanyagot az Auto-Start-Stop segítségével!

Üzemanyag-takarékos ECOnetic technológiák, köztük az Auto-Start-Stop: ez a korszerű rendszer automatikusan leállítja a motort, amikor a jelzőlámpánál megáll, vagy a dugóban várakozik, mindeközben az olyan alapvető fontosságú funkciók, mint a légkondicionáló és a rádió továbbra is működtethetők. Az autó újraindításához egyszerűen csak eressze fel a kuplungot, és tegye egyesbe az autót. Az Auto-Start-Stop segítségével akár 10 %-al csökkentheti üzemanyag-fogyasztását (városi közlekedés esetén).

 

 Ford Tourneo Connect - Eco mód

Az intelligens információs rendszer elősegíti a hatékonyabb vezetést

Az innovatív Ford Eco Mode rendszer folyamatosan figyeli, hogy vezetési stílusa milyen hatással van a fogyasztásra. A rendszer analizálja a sebességet, a váltásokat, a fékezést és gázadást, plusz a rövid és hosszú utak számát. Az intelligens szoftver ezután tanácsokkal szolgál azt illetően, hogy miként csökkentheti a fogyasztást.

Kapcsolat

Érdeklődik a jármű iránt? Kipróbálná?

Kérjen ingyenes visszahívást,
vagy hívjon minket a +36 1 7766 500-as telefonszámon!


Visszahívjuk?

+36

* A megadott telefonszámot nem használjuk fel későbbi, marketing célú megkeresésre.

Szeretne értesülni ha olcsóbb ez az autó?


* Feliratkozásával elfogarja adatkezelési szabályzatunkat.