Hyundai i30 Fastback

Áttekintés

Az új Hyundai i30 Fastback.
Nekünk tervezve.

Egyedülálló elegancia. Felvillanyozó teljesítmény.

Az új i30 Fastback kecses, lendületes vonalaival maga a megtestesült stílus; dinamikus gyorsulásával a megtestesült energia; a kategória fölé magasodó, intelligens technológiákkal a megtestesült kifinomultság.

Megtestesült elegancia és teljesítmény.

Lendületes sziluettjével és kecsesen döntött tetővonalával az i30 Fastback mindig is maga volt az elegáns szépség. Most pedig merész új stíluselemeket és olyan új intelligens technológiákat vonultat fel, mint a legmodernebb biztonsági szolgáltatások, az élvonalbeli kapcsolódási megoldások, vagy az új, 10,25 colos érintőképernyő – szépsége minden eddigit felülmúl.

 

Merészebb elegancia.

A jól ismert, egyedi kontúrok, merészebb első és kecsesebb hátsó kialakítással az új i30 Fastback vezetőjét is stílusosabbá teszi, ráadásul minden eddiginél több lehetőséget kínál egyénisége kifejezésére.

  

 

Még dinamikusabb vezethetőség.

Ültetett karosszériájával és nagyteljesítményű turbómotorjaival az i30 Fastback vezethetősége ugyanolyan lenyűgöző, mint a megjelenése.

  

 

Okosabb kapcsolódás.

Tükrözze okostelefonját a 10,25" érintőképernyőre ( Android Auto™ vagy Apple CarPlay™ funkcióval); a valós idejű forgalmi információkért pedig csatlakoztassa az i30-ast a Bluelink® Connected Car szolgáltatáshoz.

  

 

Sportos teljesítmény.

Az i30 Fastback modern hajtásláncai élettel töltik meg a pihentető utazást.

  

 

Kapcsolódás.

A Bluelink® segítségével okostelefonján keresztül vagy hangvezérléssel vezérelheti autóját. A Hyundai LIVE szolgáltatások valós idejű forgalom- és parkolási információkat, valamint további közlekedési értesítéseket kínálnak.

  

 

Biztonság.

Négy új tétellel bővült a fejlett vezetőtámogató rendszerek kínálata; így Ön és szerettei még nagyobb biztonságban, még nagyobb nyugalomban utazhatnak.

  

 

i30 Fastback N Line.

A dinamikus N Line kivitel rajongóit elbűvölik az i30 Fastback N Line friss formai megoldásai.

  

 

Ötéves, kilométer-korlátozás nélküli garancia.

Mint minden Hyundai gépkocsi, az új i30 is a létező legmagasabb minőségi elvárások szerint készül. Ezt ötéves, kilométer-korlátozás nélküli garanciával támasztjuk alá: így Ön anélkül élvezheti az életét, hogy autója miatt kellene aggódnia. Élvezze az autóipar egyik legkiválóbb garanciális konstrukcióját - alapáron.

  

 
 
 
  

A jövőre felkészített motortechnológia.

Az összes, Európában újonnan forgalomba helyezett, benzinmotoros Hyundai i30 modell már most teljesíti az EURO 6d károsanyag-kibocsátási normát.

 

Megjelenés

Belül: kifinomultság.
Kívül: szépség.

A Hyundai i30 Fastback születése óta a figyelem középpontjában áll, elhomályosítva a kategória többi szereplőjét. Lendületes sziluettjével és kecsesen döntött tetővonalával az i30 Fastback valóban ragyogóan szép.

Merész, szépséges stíluskiáltvány - most még erőteljesebben.

Az i30 Fastback ikonikus sziluettjét és tetővonalát megújult, karakteres orrkialakítás, új LED-es fényszórók, valamint három új karosszériaszín egészíti ki. A 16 és 17 colos könnyűfém keréktárcsák új rajzolatot kaptak, a 18 colos keréktárcsa lenyűgözőbb, mint valaha. Mindezt még izgalmasabbá teszi a tény, hogy az Ön autójáról van szó.

 

Jellegzetes lökhárító és hűtőmaszk.

Az i30 Fastback szélesebb, modernebb kiállása még hangsúlyosabbá teszi a modell karizmatikus megjelenését. A hűtőmaszk 3D mintázata a modell lendületes dinamizmusát tükrözi.

  

 

Lenyűgöző fényszóró-kialakítás.

A dinamikus új lámpatestek opcióként integrált, V alakú nappali világítással is felszerelhetők; illetve rendelhetők a legmodernebb LED-technológiát alkalmazó, keskenyebb fényszórók.

  

 

Prominens karaktervonal.

Az autó dinamikus profilját az a kecses karaktervonal uralja, amely a LED-es fényszóróktól kiindulva egészen a hátsó LED-es lámpatestekig húzódik.

  

 

Diamond Cut könnyűfém keréktárcsák.

A keréktárcsák tökéletesen harmonizálnak az i30 Fastback ikonikus sziluettjével. Az exkluzív 18 colos könnyűfém keréktárcsák kiemelik a Fastback merész, elegáns sportosságát.

  

 

Napfénytető.

A széles, eltolható és billenthető üveg napfénytető még szellősebbé és világosabbá teszi a belteret.

  

 

LED hátsó lámpatest.

A különösen takarékos LED-es hátsó lámpatest jól harmonizál a V alakú fényszórókkal, miközben középpontba helyezi a Fastback karakteres farát.

Bőséges elegancia – felerősítve.

A Hyundai i30 Fastback-től megszokott, részletekbe menő gondosság érvényesül a megújult belső térben, amely látványában és tapintásában egyaránt élményszámba megy. Az új, fényűző kárpitok, az egyedi színválaszték és a legmodernebb multimédiás technológia utánozhatatlan vezetési élményt kínál. Adja át magát a kategóriában ismeretlen helykínálat és felszereltség élményének.

 

Ragyogó 7 ”-os digitális kijelző.

A még magasabb színvonalú megjelenés érdekében a ragyogó új, 7”-os digitális kijelző alapvető vezetési információkat jelenít meg, ahol a legjobban láthatja: Ön előtt, középen. A képernyőt tetszés szerint módosíthatja: a sebességet digitálisan is megjelenítheti, az energiaáramlást mutathatja (csak 48 V hibrid esetén), a navigációs információkat vagy az aktív SmartSense szolgáltatásokat nézheti.

  

 

Három különböző színű vezetési mód.

Módosítsa az üzemmódot a hangulatának megfelelően. A választott üzemmódtól függően a digitális kijelző színe és grafikája megváltoztozik. Kék, ahogyan a képen látható a Normál, zöld az Eco és a narancs a Sport módhoz.

  

 

Nagyobb érintőképernyő.

A 10,25 colos érintőképernyőn keresztül könnyen hozzáférhet a fedélzeti funkciókhoz, a szórakoztató rendszerekhez, a navigációs berendezéshez és az okostelefonos alkalmazásokhoz.

  

 

Kifinomult légbeömlők.

A módosított befúvók tovább erősítik az elegáns utastér tágas, szellős hatását.

  

 

Elcsúsztatható első kartámasz.

A kényelmes kartámasz igény szerint előre-hátra mozgatható. Felhajtható fedele alatt tárolórekeszt találunk.
 

 

Kényelem

Kényelem és praktikum.

Az i30 Fastback fedélzetén elegánsan, dinamikusan érhet célba. Ráadásul a kényelmi szolgáltatások kimagasló választéka egyszerűvé és pihentetővé is teszi az utazást.

 

Vezeték nélküli töltés.

A vezeték nélküli töltőtálca praktikus helyen: a középkonzolon található. Segítségével könnyedén, vezetékek nélkül feltöltheti Qi-kompatibilis okostelefonját.

  

 

Parkolástámogató rendszer.

Az első és hátsó lökhárítókba illesztett, ultrahangos érzékelők akadály esetén hang- és fényjelzéssel figyelmeztetnek.

  

 

Tolatókamera.

A tolatókamera a sebességváltó hátramenetbe kapcsolásakor automatikusan bekapcsol, így Ön pontosan látja a képernyőn, hogy merre tart.

  

 

Fűthető és szellőztethető ülések.

Az első ülések három fokozatban állítható szellőzéssel és fűtéssel is rendelhetők, ami az időjárástól függetlenül kényelmes utazási élményt szavatol.

  

 

Automatikus vezérlésű klímaberendezés.

A vezető és az első utas külön-külön állíthatja be a hőmérsékletet. Állítsa be a kívánt értéket, és a rendszer gondoskodik a többiről.
 

  

 

Elektromos rögzítőfék (EPB).

Könnyen kezelhető nyomógombbal kapcsolhatja be és ki az opciós elektromos rögzítőféket.

  

 

Navigációs rendszer.

A navigációs rendszer ingyenes előfizetéssel elérhető LIVE szolgáltatásai valós idejű forgalominformációval, traffipax riasztással*, időjárás-jelentésekkel és turisztikai tájékoztatással is szolgálnak.

Kapcsolatot teremt a telefon, az autó és Ön között.

Az új i30 intelligens, új technológiák széles körével (az új érintőképernyőtől az ötéves, ingyenes előfizetéssel kínált Bluelink® Connected Car szolgáltatásokig) minden utazáson kapcsolatban tartja Önt és utasait. A Bluelink zökkenőmentes kapcsolódást kínál: online hangfelismerés és okostelefonos alkalmazással vezérelheti autóját. A Hyundai LIVE szolgáltatások valós idejű forgalmi adatokkal, parkolási frissítésekkel, időjárás-információkkal, valamint érdekes úti célokra (POI) vonatkozó tudnivalókkal szolgálnak.

 

Apple CarPlay™ és Android Auto™.

Az új i30 kompatibilis az Apple CarPlay™ és Android Auto™ rendszerekkel: csak csatlakoztassa okostelefonját a rendszerhez, és tartalmát máris a nagyméretű érintőképernyőre tükrözheti.

  

 

Online útvonaltervezés.

A Hyundai új felhő alapú szervere képes pontosabban előre jelezni a forgalom alakulását és az érkezés várható idejét, és megbízhatóbban tervezi újra az útvonalakat.

  

 

Utolsó szakasz útbaigazítás.

Elképzelhető, hogy az új i30-cal valamivel távolabb tud csak megállni tényleges úti céljától. Amennyiben a cél 200 méter - 2 kilométer távolságon belül található, a navigálását átveheti az autóból a Bluelink okostelefonos alkalmazásba. Ezt követően telefonja kiterjesztett valóságú megjelenítéssel igazítja Önt útba.

 

Biztonság

A legmodernebb technológiával a fokozott biztonságért.

A Hyundai élvonalbeli vezetőtámogató rendszereit tömörítő, továbbfejlesztett Hyundai SmartSense csomagot teljes mértékben integráltuk az új i30-ba, így Ön és szerettei még nagyobb biztonságban, még nagyobb nyugalomban utazhatnak.

 

 

Sávkövető rendszer (LFA).

Az új i30 most először kapott sávkövető segédlet (LFA) funkciót. Ez 0-180 km/óra sebességtartományban a forgalmi sáv középvonalában tartja a járművet, autópályán éppúgy, mint a városban.

  

 

Ráfutásos balesetet megelőző rendszer (FCA).

Az autó előtti útszakaszt kamerával és radarral pásztázó FCA automatikusan fékez, ha azt érzékeli, hogy az elöl haladó jármű hirtelen lassít. A rendszer gyalogosok és kerékpárosok észlelésére is képes.

  

 

Holttérben történő ütközést megelőző aktív rendszer (BCA).

A hátsó lökhárító alsó felén elhelyezett, két radarral dolgozó rendszer figyelmezteti a vezetőt, ha hátsó holtterében mozgó járművet észlel. Amennyiben ilyen helyzetben a vezető működésbe hozza az irányjelzőt, a rendszer hangjelzéssel figyelmeztet a veszélyre, valamint automatikusan fékez, hogy elkerülje az ütközést.

  

 

Mögöttes keresztirányú forgalomfelügyelet (RCCA).

Ha rosszul belátható helyről kell kitolatnia, a rendszer nem csak figyelmeztet az oldalról érkező járművekre, de automatikusan le is fékezi az autót.

  

 

Gépjármű előtt megállt autó elindulására figyelmeztető rendszer (LVDA).

A városi forgalomban különösen hasznos, ötletes funkció figyelmezteti Önt, ha közlekedési lámpánál vagy dugóban elindul az Ön előtt várakozó jármű.

  

 

 Intelligens távolsági fényszóróasszisztens (HBA).

Minimális stressz, maximális látómező. A HBA nem csak a szemből érkező, de az Ön előtt haladó járműveket is észleli, és szükség esetén tompított világításra vált.

  

 

Sávelhagyást megelőző rendszer (LKA).

Amennyiben a jármű a vezető akarata ellenére elhagyja a sávot, a rendszer hang- és fényjelzéssel riasztja a vezetőt, majd a kormányzásba beavatkozva visszatéríti a járművet a helyes irányba.

  

 

Sebességkorlátozó tábla felismerő rendszer (ISLW).

Észleli a sebességkorlátozásokat, valamint az előzési tilalmat, és a releváns információt valós időben megjeleníti a navigációs berendezés kijelzőjén és a műszeregységen.

  

 

Vezetői éberségfelügyelet (DAW).

Amennyiben a rendszer fáradtságra vagy figyelemelterelésre utaló viselkedést észlel, hangjelzéssel, valamint pihenőt javasló üzenettel figyelmezteti Önt.

 

Teljesítmény

Dinamikus vezethetőség - felturbózva.

Az i30 Fastback ültetett futóműve stabilabb kiállást és jobb vezethetőséget eredményez. A turbómotorok egyszerre erősebbek és takarékosabbak.

 

1.0 T-GDi benzinmotor.

Az 1,0 literes, 120 lóerős T-GDi erőforrás hatfokozatú kézi vagy (opcióként) hétfokozatú duplakuplungos sebességváltóval (DCT) társítható. A motor takarékosabb, 48 voltos mild hibrid kivitelben is megrendelhető. Újdonságként jelenik meg a kínálatban a hatfokozatú intelligens manuális sebességváltó (iMT). Max. teljesítmény: 120 LE, Max. forgatónyomaték: 172 Nm

  

 

1.5 T-GDi 48V benzinmotor.

A kínálat csúcsát az új, 159 lóerős, 1,5 literes T-GDI benzinmotor testesíti meg, alapkiépítésben 48 voltos mild hibrid technológiával társítva. A motorhoz hatfokozatú intelligens manuális (iMT) vagy hétfokozatú duplakuplungos (DCT) sebességváltót választhatunk. Max. teljesítmény: 159 LE, Max. forgatónyomaték: 253 Nm

  

 

1.6 CRDi dízelmotor

Az 1,6 literes dízelmotor 136 lóerős kivitele mostantól csak 48 voltos mild hibrid technológiával felszerelve elérhető. A motorhoz hatfokozatú intelligens manuális (iMT) vagy hétfokozatú duplakuplungos (DCT) sebességváltót választhatunk. Max. teljesítmény: 136 LE, Max. forgatónyomaték 320 Nm (DCT váltó esetén)

Új sebességváltók, minden vezetési stílushoz.

Az i30 Fastback hatfokozatú kézi, hétfokozatú duplakuplungos (7DCT), vagy újonnan kifejlesztett, hatfokozatú intelligens kézi (iMT) sebességváltóval választható. Az iMT rendszer még tovább csökkenti a 48V-os mild hybrid hajtáslánc üzemanyag-fogyasztását. 

 

 Intelligens manuális sebességváltó (iMT).

A még takarékosabb üzem érdekében az iMT a gázpedál felengedésekor szétválasztja az erőátvitelt és a motort. A jármű vitorlázó üzemmódban fut.

  

 

7 fokozatú, duplakuplungos sebességváltó (DCT).

A hétfokozatú duplakuplungos sebességváltó a kézi sebességváltók takarékosságát és élvezetes vezethetőségét kombinálja az automata váltók kényelmével.

A 48V-os mild hibrid hajtáslánc.

A 48V-os mild hibrid rendszer támogatja a belső égésű motort, extra elektromos teljesítményt biztosítva a használat különböző fázisaiban.

Kapcsolat

Érdeklődik a jármű iránt? Kipróbálná?

Kérjen ingyenes visszahívást,
vagy hívjon minket a +36 1 7766 500-as telefonszámon!


Visszahívjuk?

+36

* A megadott telefonszámot nem használjuk fel későbbi, marketing célú megkeresésre.

Szeretne értesülni ha olcsóbb ez az autó?


* Feliratkozásával elfogarja adatkezelési szabályzatunkat.
Update cookies preferences